|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del
12.5.2009 22:05:15   
mtinca1

mislim, da je bila enkrat debata o tem - babysolza, al kdo je že iskal na netu

http://www.festival-druzin.si/

lahko noč mamice, otročki pa že itak spijo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 326
12.5.2009 22:10:07   
Anonimen
Mogoče bomo mi šli, smo blizu doma.user posted image

(odgovor članu mtinca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 327
12.5.2009 22:24:31   
Anonimen
Moja se ne spi.....
Nya,BS,hvala za slikceuser posted image user posted image user posted image ...parkirani vozicki-ta zmagauser posted image
Slovenka,ne najdem predizborauser posted image user posted image ,se za cetrtek nic ne piseuser posted image
AS,joj sem neucakana,komaj cakam da vidim oddajo.Kdaj bo na netu???????

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 328
12.5.2009 22:26:20   
Anonimen
Kaj se mi je zgodilo.
Nisem nic kuhala za moza,Tali je mela spagete,Meri juho+zelenjavo...pa je sel v MCdonalsa iskat.Za kazen,ker sem tolk lena,se mi je odlomil zob,na pomfrijuuser posted image user posted image .Enka zgoraj,fuuuluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil kleopatra28 -- 12.5.2009 22:27:12 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 329
12.5.2009 22:46:04   
Anonimen
Nosečnicam je odpuščeno nekuhanjeuser posted image ...ampak zob, auč.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 330
12.5.2009 23:04:39   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Nosečnicam je odpuščeno nekuhanjeuser posted image ...ampak zob, auč.user posted image

..............ja kleo,auč,pazi,na svoje zobekeuser posted image user posted image user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 331
13.5.2009 7:41:47   
babysolza
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

Babysolza, v  katerem formatu pa ti pol gledaš zazipane slikce?

uf, zdej si pa pravo vprašala. Jaz jih shranim na disk in potem normalno odpre, kot datoteko in so notri slikice.

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 332
13.5.2009 7:46:49   
babysolza
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1

mislim, da je bila enkrat debata o tem - babysolza, al kdo je že iskal na netu

http://www.festival-druzin.si/

lahko noč mamice, otročki pa že itak spijo user posted image user posted image user posted image

hvala, so mi poslali tudi po mejlu obvestilo z RR. Ne vem, če bomo utegnili, sam če bo vreme bomo zihr kej šli. Sam zadnje čase je na AC Logatec-Postojna katastrofa, po stari cesti pa tudi ni dosti bolje. user posted image user posted image

AS, zdej pa lohk sam še pesti držimo, ti si svoje naredila! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 333
13.5.2009 7:47:16   
babysolza
aja, pa dobro jutro. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 334
13.5.2009 7:59:52   
lunca14
Dobro jutro,danes bo malo manj sončka,upam,sam da ne bo dež,dabomo lahko vseeno zunaj.Midva sva spet spala katastrofalno,ne vemkaj mu je,al so zobki,al mu je vroče,pa spi sam v bodiju,kratek rokav,maja in eneja pa smo mogli budit za v vrtec-no spremembauser posted image .
samsa..........kje je zajtrk
bs...............dobro jutrouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 335
13.5.2009 10:43:24   
aleksandra silvija
Punce, sem nas morala poiskati na 2. straniuser posted image user posted image

Lunca--hvala aza obiskuser posted image

Vsem pa hvala za podporo. Močno upam, da otrokom senzorje odobrijo.

Mož je pripomnil, da ne more verjet, kako utrujeno izgledamuser posted image user posted image . No, saj vemuser posted image .

končno sem prilezla na FB in si ogledala slikce srečanja. Kako ste vsi luštni. Mi je res žal, da naju z Lovrom ni bilo zraven. Pa kakšna dobra lokacija za naše male plazilce. No, nekateri že hoditeuser posted image .

SPANJE--lovro ga tudi nekaj biksa. Okoli 3-eh se zbudi in potem bi bil kar buden.

Kleo-zob--ojojuser posted image user posted image user posted image

Tina, kako je z Anjo in kako s tvojim bruhanjem?

končno smo rezervirali dopust. Gremo v mobilno Adriino hiško ZAton. me prav zanima, kako bo.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 336
13.5.2009 11:18:41   
slovenka

IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo aleksandrauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kapo dol,lepo si to povedalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem kar solzne oči dobila.user posted image

¸

Jaz tudi. Sem gledala, samo mi je potem sinoči internet štekal in nisem mogla priti na RR. Sem bila ves večer pretresena. Ob polnoči sem mojega zbudila, ker nisem mogla spati in sva se pogovarjala o tem. AS, res si herojka. Si pa lepo izgledala!

AS, zakaj pa je tako, da so do 7. leta bolj ogroženi? A potem postaja lažje? Res upam. Naša soseda od kjer sem doma je dobila sladkorno nekje pri 12. letih, pa je bilo sicer žalostno, ne pa kritično. Tako da upam, da je z leti vse lažje in manj tvegano.

Ja, naša ga tudi biksa ponoči - je spila flaško ob 20h, ko je šla spat. Ko sem šla jaz v posteljo ob 23.30 sem ji dala eno, potem je pa našega zbudila ob 2h in ji je tudi dal eno, jaz sploh nisem slišala, šele ob 6h sem se zbudila, ker je spet bila lačna. In ko mi je zjutraj moj povedal, da je jedla še ob 2h, pa vidim, da tukaj nekaj ni v redu. 4 flaške čez noč... zdaj pa noče jesti. Kaj naj narediva? ji dava vodo? Predvsem ji pred mojim spanjem ne bom več dala flaške, ker izgleda, da ji samo zbudim prebavo... samo res čudno mi je to. user posted image

Kako je mrzlo, a ne? 11 stopinj pri nas. Sem malo tako oblekla, kot da je zima. Zdaj gre počasi spat in sem jo slekla dol. Pa ugotovila sem, da ji ta tople kapice več niso prav... raste, raste.

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 337
13.5.2009 11:21:29   
slovenka
Kleo, a si potem našla eurosong? JAz sem ga malo spremljala sinoči, sem sicer imela delo, ker še predavam jutri in v petek na magisteriju. Zdaj je pa ponovitev na TV SLO 2 in spet gledam. Naprej so se uvrstile: Finska, Švedska, Islandija, Armenija, Turčija, Izrael, BiH, Portugalska, Romunija in še eni... kdo že?....

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 338
13.5.2009 11:25:42   
slovenka
Aja, Malta še user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 339
13.5.2009 11:41:36   
aleksandra silvija

IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo aleksandrauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kapo dol,lepo si to povedalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem kar solzne oči dobila.user posted image

¸

Jaz tudi. Sem gledala, samo mi je potem sinoči internet štekal in nisem mogla priti na RR. Sem bila ves večer pretresena. Ob polnoči sem mojega zbudila, ker nisem mogla spati in sva se pogovarjala o tem. AS, res si herojka. Si pa lepo izgledala!da me nisi zamenjala z mamico carmenuser posted image

AS, zakaj pa je tako, da so do 7. leta bolj ogroženi? A potem postaja lažje? Res upam. Naša soseda od kjer sem doma je dobila sladkorno nekje pri 12. letih, pa je bilo sicer žalostno, ne pa kritično. Tako da upam, da je z leti vse lažje in manj tvegano.
-Manjši je otrok, bolj norijo cukri. V pol ure iz 8 na 20 ali iz 18 lahko pade v hipo.

- Majhni otroci prenizkih in previsokih sladkorjev ne zaznavajo in starši moramo ugibati in zbadati

- pri majhnih je prenizek sladkor še bolj nevaren za možgane, a zelo hitro lahko pride do hipe!

- majhni otroci si pri igri lahko poškodujejo set(tisto, po katerem prihaja inzulin v telo). To se na zunaj ne vidi, samo sladkorji naenkrat ponorijo. In če nimaš senzorja, lahko v 2-eh urah pride do bruhanja, ketoacidoze in potrebna je hospitalizacija--starejši malo bolj pazijo na te stvari in še začutijo, da s sladkorjem nekaj ni o.k.

- Pri majhnih pravila, ki veljajo danes za urejanje sladkorja že jutri ne veljajo več. Vsaj nekatera. Npr. za zajtrk potrebuje danes za enak obrok toliko inzulina, jutri morda drugače, za dopoldansko malico je drugače, za kosilo spet,...to je malo zakomplicirano----odrasli točno vedo, da za toliko in toliko OH potrebujejo toliko inzulina. Pri otrocih se to spreminja že tekom dneva.

-Večji točno ve, da mora pojesti stehtano jabolko in kos kruha in si prej da inzulin, da pokrije to hrano.
Otroku daš malo inzulina, čakaš koliko bo pojedel, nato tehtaš ostanke, dodajaš inzulin---ampak vsa hrana mora biti zaokrožena na 5 g Oh---pa ga prepričaj, da poje 130 g jabolko in ne 120 g jabolko!

- Majhni in veliki uporabljajo enake napravice za zbadanje in na sebi nosijo enake reči. Ampak pri malih kmalu zmanjka prostora. ritka je majnha, kmalu je vsa spikana, rokice so majnhe,...pri večjih lahko te stvari namestimo na trebuh, stegna, pri otrocih ne

---še lahko naštevam......

Ja, naša ga tudi biksa ponoči - je spila flaško ob 20h, ko je šla spat. Ko sem šla jaz v posteljo ob 23.30 sem ji dala eno, potem je pa našega zbudila ob 2h in ji je tudi dal eno, jaz sploh nisem slišala, šele ob 6h sem se zbudila, ker je spet bila lačna. In ko mi je zjutraj moj povedal, da je jedla še ob 2h, pa vidim, da tukaj nekaj ni v redu. 4 flaške čez noč... zdaj pa noče jesti. Kaj naj narediva? ji dava vodo? Predvsem ji pred mojim spanjem ne bom več dala flaške, ker izgleda, da ji samo zbudim prebavo... samo res čudno mi je to. user posted image

Če sama jem pozno zvečer se tudi ponoči zbudim lačnauser posted image Tako kot glede spanja lahko otrok zamenja noč-dan, lahko tudi s hranjenjemuser posted image Ja, dala bi ji vodo. Ampak jaz lahko govorimuser posted image . ko se moj zbudi, mu dam zizo, malo povleče in zaspi. Tako nisem ravno pravi naslov za vzgojne nasveteuser posted image

Kako je mrzlo, a ne? 11 stopinj pri nas. Sem malo tako oblekla, kot da je zima. Zdaj gre počasi spat in sem jo slekla dol. Pa ugotovila sem, da ji ta tople kapice več niso prav... user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 340
13.5.2009 11:42:04   
alea01
dan mamičkeuser posted image

Tina- upam, da je bolje z zdravjemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

RMRM- naša se tudi skoz poti. V vozičku in v avtosedežu. Bom kupila tisto letno prevleko. Upam, da bo boljše

mtinca- jaz veliko pečem tudi za druge...čeprav nekaj mojih proizvodov pristane v skrinjiuser posted image user posted image . Torti sta pa bili zelo dobri....recimouser posted image user posted image . Višnjevo smo pojedli, še preden smo praznovali in tako sem za praznovanje RD mogla še jagodno narest.....user posted image

aleksandra silvija- bila si super na TV in močno upam, da bo kaj zaleglo. Ste pa res pogumna družinauser posted image

nya- mali maniken je svetoven v gugalniciuser posted image . Povej kako se obnese sedež. Ga bomo še mi nabaviliuser posted image

babysolza- kje v Prekmurju ste pa bili? firbec, firbecuser posted image ...saj veš, sem prekmurka in me zanimauser posted image

Aja...pa jaz imam tudi kake balerinke v omari...ne samo petkuser posted image

Včeraj sem imela manjšo nezgodicouser posted image . Med košenjem trave se mi je žebelj zabil v gleženjuser posted image . star, rjav, hrapav velik žebelj, 2 cm v kožo. Sem morala v kirurško ambulanto, da so mi ga odstranili in pol še v mali operacijski počistili in še cepili. Rana je velika, zelo umazana in groooooooooozno boli. Celo noč nisem spalauser posted image . Pa bognedaj da stopim na nogo....auč. In se premikam kot Izabela...po vseh štirih ali pa ob oporiuser posted image Mi je danes ena kolegica rekla....da ko se bom poročila bo že vse v redu in se pol v trenutku spomni, da sem že poročenauser posted image user posted image ...torej....ne bo dobro...nikoli?user posted image

< Sporočilo je popravil alea01 -- 13.5.2009 11:47:23 >

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 341
13.5.2009 11:43:02   
alea01
kleopatra- noge daj večkrat na dan v luft. Pij ogromno tekočine....okoli 3 litre na dan in se izogibaj soliuser posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 342
13.5.2009 11:45:19   
alea01
slovenka- mogoče čez dan ne poje dovolj in je ponoči lačna

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 343
13.5.2009 11:48:54   
aleksandra silvija
Uf, Alea. Vidva kar hitro doma nazdravita s šampanjcem, ti speci kakšno njami torto in ju skupaj razrežita, še enkrat drug drugemu nadenita prstana....pa bo. Za hitro pozdravljen gleženj se malo romantike splačauser posted image

Moja 2 otroka sta oba zaspala. Saj ne morem verjet. Res je bila noč čudna za oba, ampak da takole sredi dneva spita???? Kaj naj pa jaz?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Da me ne bi katera spomnila na kup cunj, ki čaka na likanje. a ne Lunca?user posted image Samo nisi videla vseh. Imam še en tak kup spodaj, v prostoru kjer naj bi likali,...ampak jaz to potem nosim v spalnico...da sem bližje,....čemu???user posted image user posted image

Saj že gremuser posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 344
13.5.2009 11:52:27   
lunca14
ALEA..........ja si mela pa res smolo,ja enkrat bo bolje,ne obupaj,a,se lahko še malo pošalim?......................če bi mela obute visoke pete,do tega ne bi prišlo,kaj si pa mela taniske šulne obuteuser posted image user posted image user posted image .........................če mi pa zameriš,me pa dej eno nauser posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 345
13.5.2009 11:53:57   
aleksandra silvija

ALEA..........ja si mela pa res smolo,ja enkrat bo bolje,ne obupaj,a,se lahko še malo pošalim?......................če bi mela obute visoke pete,do tega ne bi prišlo,kaj si pa mela taniske šulne obuteuser posted image user posted image user posted image .........................če mi pa zameriš,me pa dej eno nauser posted image user posted image

Ne, ne, samo petka. Morala bi imeti tiste, ki so letos in. Cel poddplat poln in dvignjenuser posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 346
13.5.2009 11:55:30   
lunca14
a.s...............a tisti mali kupček v spalnici,jaz sem tud zdejle likala,mali še spi,tako,damoram še za kosilo pripravt.............aja,pa včeraj sem takoj šla avto oprat,je zdej tako lep,me je blo kar malo sram,ko sem se pripeljala s tako umazanim.Aja pa to sem ti pozabla povedat,da mi je strašno všeč,da ne kompliciraš,na splošnouser posted image user posted image .

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 347
13.5.2009 11:56:44   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

Ne, ne, samo petka. Morala bi imeti tiste, ki so letos in. Cel poddplat poln in dvignjenuser posted image

.............no,no,še to sploh ne slediš modiuser posted image user posted image user posted image user posted image .................hvala as,za to infouser posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 348
13.5.2009 11:58:33   
aleksandra silvija

a.s...............a tisti user posted image ampak je vmes veliko bluzic, srajčk, no tudi nekaj jeansauser posted image v spalnici,jaz sem tud zdejle likala,mali še spi,tako,damoram še za kosilo pripravt.............aja,pa včeraj sem takoj šla avto oprat,je zdej tako lep,me je blo kar malo sram,ko sem se pripeljala s tako umazanim.A, dej no...kaj pa pol če je avto umazanuser posted image Aja pa to sem ti pozabla povedat,da mi je strašno všeč,da ne kompliciraš daj to povej mojemu možuuser posted image user posted image user posted image ,na splošnouser posted image user posted image .

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 349
13.5.2009 12:00:41   
lunca14
a.s...................mu bom,saj mogoče še imam njegovo številko,saj veš,...........halo lunca in ringarajeuser posted image user posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?