|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del
14.5.2009 21:20:08   
Anonimen
cer
Danes je predizbor evrovizije pri nas sele ob 23huser posted image
Alea,boga,kako potem sploh hodis,vzames kaksno tableto?Pa jaz bi tamalo raje dala k varuski,se sploh ce ves,da je v redu.Enoletniki v vrtec...grozno,saj zame.Samo ce je treba....
Prekmurka si.Super.Se nikol bila tam,bi zelo rada enkrat sla,samo kam??pa ljudje ste superuser posted image user posted image .

Moje noge so tut cist avt...ne vem no,mogoce me tut vreme zeza.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 426
14.5.2009 21:21:40   
Anonimen
ooooouuuujjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 427
14.5.2009 21:33:33   
Anonimen
Alea, odločitev je tvoja. Jaz bi dala v vrtec. To je moje mnenje. če se ne bo obneslo imaš šanso še vedno v privat, obratno pa ne bo šlo. Žal.

Slovenka, super za posteljo. Naša kar rada spi noter.user posted image Predvsem rada praska s prstki po mreži ob straneh in kasneje zaspi.user posted image

Gledam mal trenja in missice. Kaka beda od oddaje. Kot da se v življenju ne moreš zmotit pred kamerami.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 428
14.5.2009 21:51:48   
Anonimen
Kleo, za koga navijaš?

< Sporočilo je popravil Didlinaa -- 14.5.2009 21:53:29 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 429
14.5.2009 21:54:49   
Anonimen
Za naseuser posted image .
Ne vem,se nobene nisem slisala,cakam da bo ura enajst.Tamala je ravn zaspala...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 430
14.5.2009 22:06:12   
Anonimen
A tako.user posted image

Jaz pa mal bluzim, ker ni nobene na čvek. vse sam nekej berejo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 431
14.5.2009 22:16:46   
Anonimen
Kje to?
A je tamala ze v redu?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 432
14.5.2009 22:22:09   
lunca14
didlina,evo me..................sem plačevala,račune,pa za eneja sem mogla pripravit,za poslat pogodbo za v vrtec,zdej moram pa še pritožbo za luna sestavit..............pa v mes mal beremuser posted image .................v ozadju je pa evrosonguser posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 433
14.5.2009 22:22:37   
Anonimen
Tamala je kul, smo že vozičkali danes popoldan mal po zraku user posted image

Ma tle po RR mal bluzim stare teme pa to. Glih zdej berem o dekliščinah pa te fore user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 434
14.5.2009 22:24:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

didlina,evo me..................sem plačevala,račune,pa za eneja sem mogla pripravit,za poslat pogodbo za v vrtec,zdej moram pa še pritožbo za luna sestavit..............pa v mes mal beremuser posted image .................v ozadju je pa evrosonguser posted image

U, položnice . Jest bom jutr, ko pride porodniška. Zadnja za cel mesec user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 435
14.5.2009 22:25:15   
Anonimen
Lunca,Didlina,dejta mi nekja povedat.Sem se kar v dilemi,kravje mleko ja ali ne.kaj je bolje za otroka?Pa ne mislim glede alergij,zaradi kvalitete,vitaminov....moja ga res malo popije.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 436
14.5.2009 22:29:45   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Lunca,Didlina,dejta mi nekja povedat.Sem se kar v dilemi,kravje mleko ja ali ne.kaj je bolje za otroka?Pa ne mislim glede alergij,zaradi kvalitete,vitaminov....moja ga res malo popije.

.............kaj a,misliš,da ga premalo popije,zaradi vitaminov.................ma,daj,seveda ji ga ni terba popiti ne vem koliko,saj verjetno je tud kak proizvod iz mleka,ne se sekirat,otrok sam najbolje ve kaj rabi in kaj mu manjka.Brez mleka se da preživet.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 437
14.5.2009 22:30:00   
Anonimen
Kleo, kolkr ti ga popije, bi jaz že zdavnaj kravje. user posted image Mi smo že od 6 meseca na alpskem, pa poglej našo frajlo. Nič ji ne manjka, po teži je nad povprečjem, raste kot gobe po dežju...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 438
14.5.2009 22:30:32   
lunca14

Lunca,Didlina,dejta mi nekja povedat.Sem se kar v dilemi,kravje mleko ja ali ne.kaj je bolje za otroka?Pa ne mislim glede alergij,zaradi kvalitete,vitaminov....moja ga res malo popije.ji pač ne paše

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 439
14.5.2009 22:34:56   
Anonimen
Ne,saj ni fora v tem,da ga premalo popije,ceprav bi raje vidla,da ga vec.Itak poje vsaj 200ml jogurta na dan.
Samo zanima me,kaj je bolje,adaptirano ali kravje?
Saj moja je tut kar tezka,ne vem od kot kg,sicer se je pa res v zadnjih 3m samo pol kilce zredila.

Brala sem temo o alpskem mleku,zato spet dilemeuser posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 440
14.5.2009 22:43:03   
Anonimen
Joj Kleo, veš kaj me čudi. Brez zamereuser posted image . Imaš enega kar velikega otroka, pa pri Meri tolk kompliciraš okol mleka. Jaz se najraje zgledujem po izkušnjah moje mami, pač teh starejših, ki imajo že odrasle otroke. Takrat se ni nič kopliciralo. Delal si po kmečki pameti.  Na GH se valda pazi, želodček je majhen. user posted image
Sej če pomisliš, zdej bi po vseh pravilih tvoja tamala morala bit v vrtcu. In kaj misliš, bi dobila za zajtrk?Kravje domače mleko.user posted image   Sam ne mi zamert zdej.user posted image ni nič slabega mišljeno. Glede na to, da kar nekaj časa že je skutke, jogurte..mi je nekak logično, da bi tud mleko že začela kravje.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 441
14.5.2009 22:45:48   
Anonimen

Lunca,Didlina,dejta mi nekja povedat.Sem se kar v dilemi,kravje mleko ja ali ne.kaj je bolje za otroka?Pa ne mislim glede alergij,zaradi kvalitete,vitaminov....moja ga res malo popije.ji pač ne paše

Ali  pa ne mara adaptiranega. Jih poznam par takih, pa so pol kravjega vzljubili. Mamice pa vse olajšane in s sekiranjem dejale, zakaj niso že prej dale kravjega.

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 442
14.5.2009 22:47:01   
Anonimen
Skratka, naredi kar misliš, da je prav.user posted image Al pa še mal po RR-ju preberi mnenja, jih ni malo.user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 443
14.5.2009 22:53:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Joj Kleo, veš kaj me čudi. Brez zamereuser posted image . Imaš enega kar velikega otroka, pa pri Meri tolk kompliciraš okol mleka. Jaz se najraje zgledujem po izkušnjah moje mami, pač teh starejših, ki imajo že odrasle otroke. Takrat se ni nič kopliciralo. Delal si po kmečki pameti.  Na GH se valda pazi, želodček je majhen. user posted image
Sej če pomisliš, zdej bi po vseh pravilih tvoja tamala morala bit v vrtcu. In kaj misliš, bi dobila za zajtrk?Kravje domače mleko.user posted image   Sam ne mi zamert zdej.user posted image ni nič slabega mišljeno. Glede na to, da kar nekaj časa že je skutke, jogurte..mi je nekak logično, da bi tud mleko že začela kravje.

Ja ves kako je.Pri taliti sem ga zelo zasrala z kravjim mlekom.Je imela hude krce,redila se je sicer v redu,tko,v mejah normale,vendar glede na to,da so bile velike tezave pri gh,bi ji morala dajati adaptirano.Samo takrat tega NISEM vedla.
Samo razmisljam da bo za tamalo bolje.Saj kravje ji bom dala,koj ko bo ta skatla prazna,da vidim,mogoce ji bo bolj vsec in ga bo vec popila.
Kompliciram pa res,ne zdaj ful,samo ker je na rr toliko razlicnih mnenj,se malo vec sprasujem.
Glede nasih mam...moja mami ima cist stare metode,pojma nima kako je zdaj.Se lahko koj skregavauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 444
14.5.2009 22:54:36   
Anonimen

Skratka, naredi kar misliš, da je prav.user posted image Al pa še mal po RR-ju preberi mnenja, jih ni malo.user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image

ja saj,ko pa ne vem kaj je prav,zato sprasujemuser posted image .Je pa danes tako golaz s polento jedla,ga bo jutri kar spet dobilauser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 445
14.5.2009 22:55:42   
Anonimen
Kaj ima zdaj golaz vezo s kravjim mlekomuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 446
14.5.2009 22:57:07   
Anonimen
Ojej, sej za skregat so itak takoj mame. user posted image   nazadnje mi je rekla, zakaj mora Sara spat v tistem balonu (prenosna posteljica). Takrat tega ni bilo.user posted image user posted image   sva si takoj v laseh. Sam sem raje kar tiho, sam rečem da to je zdaj pač tako. Imamo pač modernega otroka in naj bo ponosna na to.user posted image

Skratka, svetujem ti, da probaš dat kravje, pol boš pa vidla kok se bo obnašala. Pa da ga ne boš sladkala slučajno, ker pol boš naredila eno hudo napako.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 447
14.5.2009 22:57:49   
Anonimen

.............kaj a,misliš,da ga premalo popije,zaradi vitaminov.................ma,daj,seveda ji ga ni terba popiti ne vem koliko,saj verjetno je tud kak proizvod iz mleka,ne se sekirat,otrok sam najbolje ve kaj rabi in kaj mu manjka.Brez mleka se da preživet.

Kaj pa vem,kolk otrok ve.Tali ze ni vedla.Ce bi bilo po njenem ne bi jedla nicuser posted image .Pa mi je p rekel,ko bo lacna bo ze.Ja pajade,pol se ji pa zelodec skrci,pa zboli....

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 448
14.5.2009 22:58:17   
Anonimen

Kaj ima zdaj golaz vezo s kravjim mlekomuser posted image user posted image user posted image user posted image

Nič. Povedala pa si, da je Meri jedla paradajz in čebulo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tititiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 449
14.5.2009 22:59:19   
Anonimen

Ojej, sej za skregat so itak takoj mame. user posted image   nazadnje mi je rekla, zakaj mora Sara spat v tistem balonu (prenosna posteljica). Takrat tega ni bilo.user posted image user posted image   sva si takoj v laseh. Sam sem raje kar tiho, sam rečem da to je zdaj pač tako. Imamo pač modernega otroka in naj bo ponosna na to.user posted image

Skratka, svetujem ti, da probaš dat kravje, pol boš pa vidla kok se bo obnašala. Pa da ga ne boš sladkala slučajno, ker pol boš naredila eno hudo napako.

Uf,hvala.Ves da sem prav to razmisljala,je treba ali ni?Itak da ne,samo vseeno dobro da si se ti reklauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?