Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 14.5.2009 21:20:08
|
|
|
|
Anonimen
|
cer Danes je predizbor evrovizije pri nas sele ob 23h Alea,boga,kako potem sploh hodis,vzames kaksno tableto?Pa jaz bi tamalo raje dala k varuski,se sploh ce ves,da je v redu.Enoletniki v vrtec...grozno,saj zame.Samo ce je treba.... Prekmurka si.Super.Se nikol bila tam,bi zelo rada enkrat sla,samo kam??pa ljudje ste super . Moje noge so tut cist avt...ne vem no,mogoce me tut vreme zeza.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 14.5.2009 21:21:40
|
|
|
|
Anonimen
|
ooooouuuujjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 14.5.2009 21:33:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Alea, odločitev je tvoja. Jaz bi dala v vrtec. To je moje mnenje. če se ne bo obneslo imaš šanso še vedno v privat, obratno pa ne bo šlo. Žal. Slovenka, super za posteljo. Naša kar rada spi noter. Predvsem rada praska s prstki po mreži ob straneh in kasneje zaspi. Gledam mal trenja in missice. Kaka beda od oddaje. Kot da se v življenju ne moreš zmotit pred kamerami.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 14.5.2009 21:51:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Kleo, za koga navijaš?
< Sporočilo je popravil Didlinaa -- 14.5.2009 21:53:29 >
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 14.5.2009 21:54:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Za nase . Ne vem,se nobene nisem slisala,cakam da bo ura enajst.Tamala je ravn zaspala...
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 14.5.2009 22:06:12
|
|
|
|
Anonimen
|
A tako. Jaz pa mal bluzim, ker ni nobene na čvek. vse sam nekej berejo
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 14.5.2009 22:16:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Kje to? A je tamala ze v redu?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 14.5.2009 22:22:09
|
|
|
|
lunca14
|
didlina,evo me..................sem plačevala,račune,pa za eneja sem mogla pripravit,za poslat pogodbo za v vrtec,zdej moram pa še pritožbo za luna sestavit..............pa v mes mal berem .................v ozadju je pa evrosong
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 14.5.2009 22:22:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Tamala je kul, smo že vozičkali danes popoldan mal po zraku Ma tle po RR mal bluzim stare teme pa to. Glih zdej berem o dekliščinah pa te fore
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 14.5.2009 22:24:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 didlina,evo me..................sem plačevala,račune,pa za eneja sem mogla pripravit,za poslat pogodbo za v vrtec,zdej moram pa še pritožbo za luna sestavit..............pa v mes mal berem .................v ozadju je pa evrosong U, položnice . Jest bom jutr, ko pride porodniška. Zadnja za cel mesec
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 14.5.2009 22:25:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Lunca,Didlina,dejta mi nekja povedat.Sem se kar v dilemi,kravje mleko ja ali ne.kaj je bolje za otroka?Pa ne mislim glede alergij,zaradi kvalitete,vitaminov....moja ga res malo popije.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 14.5.2009 22:29:45
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Lunca,Didlina,dejta mi nekja povedat.Sem se kar v dilemi,kravje mleko ja ali ne.kaj je bolje za otroka?Pa ne mislim glede alergij,zaradi kvalitete,vitaminov....moja ga res malo popije. .............kaj a,misliš,da ga premalo popije,zaradi vitaminov.................ma,daj,seveda ji ga ni terba popiti ne vem koliko,saj verjetno je tud kak proizvod iz mleka,ne se sekirat,otrok sam najbolje ve kaj rabi in kaj mu manjka.Brez mleka se da preživet.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 14.5.2009 22:30:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Kleo, kolkr ti ga popije, bi jaz že zdavnaj kravje. Mi smo že od 6 meseca na alpskem, pa poglej našo frajlo. Nič ji ne manjka, po teži je nad povprečjem, raste kot gobe po dežju...
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 14.5.2009 22:30:32
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Lunca,Didlina,dejta mi nekja povedat.Sem se kar v dilemi,kravje mleko ja ali ne.kaj je bolje za otroka?Pa ne mislim glede alergij,zaradi kvalitete,vitaminov....moja ga res malo popije.ji pač ne paše
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 14.5.2009 22:34:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne,saj ni fora v tem,da ga premalo popije,ceprav bi raje vidla,da ga vec.Itak poje vsaj 200ml jogurta na dan. Samo zanima me,kaj je bolje,adaptirano ali kravje? Saj moja je tut kar tezka,ne vem od kot kg,sicer se je pa res v zadnjih 3m samo pol kilce zredila. Brala sem temo o alpskem mleku,zato spet dileme
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 14.5.2009 22:43:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj Kleo, veš kaj me čudi. Brez zamere . Imaš enega kar velikega otroka, pa pri Meri tolk kompliciraš okol mleka. Jaz se najraje zgledujem po izkušnjah moje mami, pač teh starejših, ki imajo že odrasle otroke. Takrat se ni nič kopliciralo. Delal si po kmečki pameti. Na GH se valda pazi, želodček je majhen. Sej če pomisliš, zdej bi po vseh pravilih tvoja tamala morala bit v vrtcu. In kaj misliš, bi dobila za zajtrk?Kravje domače mleko. Sam ne mi zamert zdej. ni nič slabega mišljeno. Glede na to, da kar nekaj časa že je skutke, jogurte..mi je nekak logično, da bi tud mleko že začela kravje.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 14.5.2009 22:45:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Lunca,Didlina,dejta mi nekja povedat.Sem se kar v dilemi,kravje mleko ja ali ne.kaj je bolje za otroka?Pa ne mislim glede alergij,zaradi kvalitete,vitaminov....moja ga res malo popije.ji pač ne paše Ali pa ne mara adaptiranega. Jih poznam par takih, pa so pol kravjega vzljubili. Mamice pa vse olajšane in s sekiranjem dejale, zakaj niso že prej dale kravjega.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 14.5.2009 22:47:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Skratka, naredi kar misliš, da je prav. Al pa še mal po RR-ju preberi mnenja, jih ni malo.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 14.5.2009 22:53:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Joj Kleo, veš kaj me čudi. Brez zamere . Imaš enega kar velikega otroka, pa pri Meri tolk kompliciraš okol mleka. Jaz se najraje zgledujem po izkušnjah moje mami, pač teh starejših, ki imajo že odrasle otroke. Takrat se ni nič kopliciralo. Delal si po kmečki pameti. Na GH se valda pazi, želodček je majhen. Sej če pomisliš, zdej bi po vseh pravilih tvoja tamala morala bit v vrtcu. In kaj misliš, bi dobila za zajtrk?Kravje domače mleko. Sam ne mi zamert zdej. ni nič slabega mišljeno. Glede na to, da kar nekaj časa že je skutke, jogurte..mi je nekak logično, da bi tud mleko že začela kravje. Ja ves kako je.Pri taliti sem ga zelo zasrala z kravjim mlekom.Je imela hude krce,redila se je sicer v redu,tko,v mejah normale,vendar glede na to,da so bile velike tezave pri gh,bi ji morala dajati adaptirano.Samo takrat tega NISEM vedla. Samo razmisljam da bo za tamalo bolje.Saj kravje ji bom dala,koj ko bo ta skatla prazna,da vidim,mogoce ji bo bolj vsec in ga bo vec popila. Kompliciram pa res,ne zdaj ful,samo ker je na rr toliko razlicnih mnenj,se malo vec sprasujem. Glede nasih mam...moja mami ima cist stare metode,pojma nima kako je zdaj.Se lahko koj skregava
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 14.5.2009 22:54:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Skratka, naredi kar misliš, da je prav. Al pa še mal po RR-ju preberi mnenja, jih ni malo. ja saj,ko pa ne vem kaj je prav,zato sprasujem .Je pa danes tako golaz s polento jedla,ga bo jutri kar spet dobila .
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 14.5.2009 22:55:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj ima zdaj golaz vezo s kravjim mlekom
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 14.5.2009 22:57:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojej, sej za skregat so itak takoj mame. nazadnje mi je rekla, zakaj mora Sara spat v tistem balonu (prenosna posteljica). Takrat tega ni bilo. sva si takoj v laseh. Sam sem raje kar tiho, sam rečem da to je zdaj pač tako. Imamo pač modernega otroka in naj bo ponosna na to. Skratka, svetujem ti, da probaš dat kravje, pol boš pa vidla kok se bo obnašala. Pa da ga ne boš sladkala slučajno, ker pol boš naredila eno hudo napako.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 14.5.2009 22:57:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Lunca,Didlina,dejta mi nekja povedat.Sem se kar v dilemi,kravje mleko ja ali ne.kaj je bolje za otroka?Pa ne mislim glede alergij,zaradi kvalitete,vitaminov....moja ga res malo popije. .............kaj a,misliš,da ga premalo popije,zaradi vitaminov.................ma,daj,seveda ji ga ni terba popiti ne vem koliko,saj verjetno je tud kak proizvod iz mleka,ne se sekirat,otrok sam najbolje ve kaj rabi in kaj mu manjka.Brez mleka se da preživet. Kaj pa vem,kolk otrok ve.Tali ze ni vedla.Ce bi bilo po njenem ne bi jedla nic .Pa mi je p rekel,ko bo lacna bo ze.Ja pajade,pol se ji pa zelodec skrci,pa zboli....
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 14.5.2009 22:58:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Kaj ima zdaj golaz vezo s kravjim mlekom Nič. Povedala pa si, da je Meri jedla paradajz in čebulo. tititi
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 14.5.2009 22:59:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Ojej, sej za skregat so itak takoj mame. nazadnje mi je rekla, zakaj mora Sara spat v tistem balonu (prenosna posteljica). Takrat tega ni bilo. sva si takoj v laseh. Sam sem raje kar tiho, sam rečem da to je zdaj pač tako. Imamo pač modernega otroka in naj bo ponosna na to. Skratka, svetujem ti, da probaš dat kravje, pol boš pa vidla kok se bo obnašala. Pa da ga ne boš sladkala slučajno, ker pol boš naredila eno hudo napako. Uf,hvala.Ves da sem prav to razmisljala,je treba ali ni?Itak da ne,samo vseeno dobro da si se ti rekla
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejoRaziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?