lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: alea01 ola mamičke Moja noga je . boli, boli, boli da čim prej neha bolet Danes imam zadnji dan porodniške . Od jutri naprej bi imela dopust, ampak sem vzela kar bolniško, da mi bo dopust še ostal....bom dalj časa potem doma...mogoče še pol junija Sprejeti smo v dva vrtca in še eno kul varuško smo najdli. Zdaj se pa odloči . Help???? ni recepta,ni pravega odgovora,vse ma svoje pluse in minuse,vrtec je fajn,ker je več otrok,socializacija,hitro osvoji navade,vse je lažje v skupini,navadi se na vzgojiteljico,ki jo bo verjetno mela tud drugo leto,ziher je vrtec za vsa leta,do njenega šolanja,ne rabiš več vpisovat vsako leto-neka sigurnost.Minus je to,da bo večkrat bolana,zaradi virusov,ampak to je prvo leto,če bo šla naslednje leto,bo pa naslednje leto pokasirala.Privat varstvo,pa je čist individualno,se posveča samo njej,lahko se več dela na njeni osebnosti,intelegenci,motoriki,lažje komuniciranje z varuško,je pa en minus,varuška ni ziher,to ni njeno delo in te lahko odpremi,ali pa začne skakimi čudnimi pogoji,ki prej niso bili izrečeni.Ma sama bi se verjetno odločila za vrtec,ti pa moraš presodit sama. kleopatra...ja, jaz sem prekmurka