|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del
13.5.2009 23:58:25   
Tina 28
ja...v navadni špeceriji vse to najdeš...saj veš...centriuser posted image ala merkator pri nas. Kdo paje pri vas tahujš. Tega recimo v hoferju ni..so bolj kosmiči scena.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 401
14.5.2009 0:03:09   
Tina 28
vav...po dolgem času.

Aja...prej sem še to hotla komentirat...

Lunca...to mi je pa smešno, da sprejmejo enega otroka v vrtec...drugega pa ne. Ker če je komisija obravnavala prvega za sprejem ima pa ja drugi iste pogoje. Razen, če je tolk hijša kombinacija. Ampak vseeno čudnouser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 402
14.5.2009 7:11:33   
babysolza
Jutrčka! Sicer me je danes že Tina prehitela, sam je pozabla pristavit za user posted image  user posted image user posted image .

Grem mal brat, čeprav niste bile bove kako pridne. user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 403
14.5.2009 7:14:56   
babysolza
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

babysolza....lep izlet ste si naredili....sicer tiste kraje jaz bolj malo poznam...sem iz druge strani prekmurja....dobesedno v možgančkih kokoškeuser posted image

To mi je bilo pa ful hecno, ko smo koga vprašali za recimo 10-20 km oddaljen kraj, niso imeli pojma. Meni je logično, da poznaš vse kraje v radiju ene 30 km - sam tam, od koder sem jaz originalno doma, je vsake par km en kraj, tle pa greš kar iz enega v drugega. user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 404
14.5.2009 7:17:22   
babysolza
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Jaz sem ista,moji prav tako pustim da po zemlji brska,ni vazno v kaj je oblecena.Pa po pesku brska,cokolado je...itak je vse tako hitro premajhno,nic ne gledam,to je za doma,to za ven,to za k zdravnikuuser posted image ...edino za doma gledam,da je bolj udobno,ne kaksne kavbojke,da jo potem v pasu veze,ko kobaca.
Pri tali sem imela oblekce za tocno dolocene priloznosti,potem je nekatere imela samo 1x oblecene...BV.
Zob je ze celuser posted image .Se moram pohvalit-brez injekcije,pa nc nisem jokalauser posted image .

Se čisto strinjam s tem. Sam opažam, da Sabina vedno počasneje raste, sem se enih cunjic že kar mal naveličala gledat. user posted image user posted image  Kje so časi, ko sem skoraj vsak teden menjavala njeno garderobo. HB, nikoli več nazaj! user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  za pogumno Kleo!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 405
14.5.2009 7:21:59   
babysolza
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Pri nas rečemo bilanca.user posted image

No, saj - bilanca je pravilno user posted image user posted image user posted image

pri nas pa spet balanca. user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 406
14.5.2009 7:26:57   
babysolza
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

Zjutraj res nisem vedla a naj se zjokam ...tko sem bla približno kot za na odpad...izmučena, dehidrirana, razbolena...premražena...in k sreči je šlo hitro mimo. Razsaja pa. Sklepam, da je prinesla Anja z vrtca, saj je mela tisto dopoldne drisko v vrtcu, pa sem mislila da psihično,ker je blo bol ok. No...virus je eden moral pokasitat, saj ga je Anjino telo očitno dobro ignoriralouser posted image

Saj ne, da te ne maram, sam ta virus bolj privoščim tebi kot Anji. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 407
14.5.2009 7:37:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

ja...v navadni špeceriji vse to najdeš...saj veš...centriuser posted image ala merkator pri nas. Kdo paje pri vas tahujš. Tega recimo v hoferju ni..so bolj kosmiči scena.

Tocno to,en kup enih kosmicev.
Alea,ti si prekmurka?user posted image user posted image user posted image

BS dobro jutrouser posted image .
Mi2 sva tudi zgodaj vstali,pa je tamala ze zaspana..

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 408
14.5.2009 8:44:51   
anaj22
dobro jutro po dolgem času

z svetlobno hitrostjo se bliža moj odhod v službo user posted image , sploh nebi šla mi je tko fleten doma

Jaka je spremenu urnik spanja in po novem spimo od 19,30 do 9h sej vem da ste mi foušuser posted image , je ratu pravi mali zaspanec, sej se ne pritožujem preveč

Moje slabosti počasi izginjajo, sem pa od zanositve izgubila 4kg itak bom pa v tej nosečnosti mogla bol pazit kok kg bom pridobila

Lunca držim pesti da dobite pupiko

alea naj se ti noga hitro pozdravi

AS upam da odobrijo malčkom senzorje, ker je žalostno da tehnologija napreduje in lahko zelo pomaga pa je otrokom niso pripravljeni ponuditi. Me kar stisne kako je bilo ko so moji poročni priči pred 26leti ugotovili sladkorno in so mogli njeni starši enekcije še prekuhavati, pa igle so bile večke in debelejše. HB tega več ni, samo špikanje pri sladkorni je pa za enkrat še. Upam da enkart odkrijejo napravico, ki bo pomagala da špikanja sploh ne bo več.

Vam morem še neki povedat, sem prvič v življenju dobila dohodnino nazaj me je skor kap, zgleda da se tud čudeži dogajajo.

Lepo se mejte upam da mate kej sončka, pri nas je oblačnouser posted image

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 409
14.5.2009 10:05:16   
lunca14
Jutro,evo jaz uradno zaključujem misel o nosečnosti,ker danes mi zamuja že 14 dni,test je negativen,tako,da očitno zamuja iz drugih vzrokov.Zdej pa gremo ven na sončeka,no delnega sončeka,čauuuuuuuuuučiiiiiiuser posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 410
14.5.2009 10:11:51   
slovenka
Lunca, uradno boš lahko zaključila misel šele, ko jo boš dobila. Ker če nimaš rednega cikla, tudi ne moreš vedeti, kdaj je bila ovulacija in posledično, kdaj bi naj test pokazal... user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 411
14.5.2009 10:24:14   
lunca14
Ja maš prav slovenka,ampak,je vse bolj na to,da nisem,ker kasneje sva pazila,in je tista možnost,da bi kaj blo minimalna,skoraj nična,tak,da ...........pa itak sem raje poletna nosečka,kot pozimi,rada kažem svojega buhija na sončkuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 412
14.5.2009 10:27:27   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

Ja maš prav slovenka,ampak,je vse bolj na to,da nisem,ker kasneje sva pazila,in je tista možnost,da bi kaj blo minimalna,skoraj nična,tak,da ...........pa itak sem raje poletna nosečka,kot pozimi,rada kažem svojega buhija na sončkuuser posted image user posted image user posted image

no, poletne dojenčke se pa dela jeseni oz. ko se pride z morja user posted image Moja izkušnja user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 413
14.5.2009 10:39:02   
babysolza

no, poletne dojenčke se pa dela jeseni oz. ko se pride z morja user posted image Moja izkušnja user posted image

user posted image user posted image  Pa moja tudi. Pa če greš na dopust v Italijo, ima potem bebica tak lep odtenek kože, da hitro porjavi. user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 414
14.5.2009 10:52:02   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

user posted image user posted image  Pa moja tudi. Pa če greš na dopust v Italijo, ima potem bebica tak lep odtenek kože, da hitro porjavi. user posted image user posted image

Naša je zelo rjava, dlani ima zdaj precej temnejše od mene... ampak nisva bila takrat na dopustu v Italiji. Leto prej... ampak to verjetno ne šteje user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 415
14.5.2009 12:00:40   
Anonimen
Jutro.

Cel post mi je zavrnilo user posted image , pa napišem sam še tole,da se z vsem strinjam al kako že user posted image

Mi smo bolje. Ponoči je še malo kuhala, drugače pa apetit že dobiva nazaj.user posted image Bomo kar noter danes

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 416
14.5.2009 12:43:50   
babysolza
Fajn, da je Sara bolje. user posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa danes Sabino končno peljala slikat za osebno, je gledala kot en čuk, ji ni bilo nič jasno. Zdejle pa kosilce skuhat pa še prej kej pojest, me daje lakota. user posted image

Sem pa iz službe dobila vabilo za naš vsakoletni piknik - 12. junija. Ravno fajn, par dni bom delala, pa že na žur. user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 417
14.5.2009 12:44:34   
babysolza

Naša je zelo rjava, dlani ima zdaj precej temnejše od mene... ampak nisva bila takrat na dopustu v Italiji. Leto prej... ampak to verjetno ne šteje user posted image user posted image user posted image user posted image

Nikoli ne veš. Sam pri tvojem najbrž res ne, ko to tako pogosto prakticirata. user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 418
14.5.2009 15:33:36   
Anonimen
Madoniš, kmal bi bli na 2 strani.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 419
14.5.2009 16:25:58   
Cofijana
Dober dan kako ste vidm da kar pridno cvekate sm mal prisla gor ker mi zdaj moja mala zaba ze spi tako. No mi bomo pomoje sli kmalu delat ce bom dobila kje sluzbo tako da bo kar kmalu konec z porodnisko pa bo res veselo. Pri nas trenutno sije soncek in piha grem malo ven ko se zaba zbudi  no sej se se kej slismo.Caw baw

http://cofijana.moj-album.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 420
14.5.2009 17:57:02   
slovenka

Fajn, da je Sara bolje. user posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa danes Sabino končno peljala slikat za osebno, je gledala kot en čuk, ji ni bilo nič jasno. Zdejle pa kosilce skuhat pa še prej kej pojest, me daje lakota. user posted image

Sem pa iz službe dobila vabilo za naš vsakoletni piknik - 12. junija. Ravno fajn, par dni bom delala, pa že na žur. user posted image user posted image

Mi pa imamo 9. junija izlet v Škocjanske jame in tam okrog. user posted image user posted image user posted image Vsako leto kak sodelavec ali dva organizirata izlet in tudi izbereta lokacijo. Ko bom jaz na vrsti, jih bom kar peljala iz Mb na Ptuj, itak se jim gre, da se dobro pije in je, ne pa za znamenitosti, user posted image user posted image user posted image no pa teh tudi ne manjka na Ptuju, samo blizu je.

Moram nazaj v predavalnico...

Moj dragi in Sofija sta mi pravkar sporočila, da sta nabavila prenosno posteljico, tako da upam, da bo delovala po hotelih, da bomo lahko kam šli in celo spali user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 421
14.5.2009 19:49:12   
alea01
ola mamičkeuser posted image

Moja noga je user posted image . boli, boli, boliuser posted image

Danes imam zadnji dan porodniške. Od jutri naprej bi imela dopust, ampak sem vzela kar bolniško, da mi bo dopust še ostal....bom dalj časa potem doma...mogoče še pol junijauser posted image

Sprejeti smo v dva vrtca in še eno kul varuško smo najdli. Zdaj se pa odločiuser posted image . Help????user posted image

kleopatra...ja, jaz sem prekmurkauser posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 422
14.5.2009 19:51:56   
alea01
Sara.....lepo , da je bolje. Naša je tudi zvečer bruhalauser posted image . Pomoje zaradi kake čudne kombinacije hrane

Tina28.....user posted image  tudi za vaše zdravje, da ste se opomogli

slovenka....da vam bo posteljica res služila svojemu namenuuser posted image

babysolza....user posted image  za novo delovno mesto in seveda za žur

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 423
14.5.2009 20:54:17   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

ola mamičkeuser posted image

Moja noga je user posted image . boli, boli, boliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da čim prej neha bolet

Danes imam zadnji dan porodniškeuser posted image user posted image user posted image . Od jutri naprej bi imela dopust, ampak sem vzela kar bolniško, da mi bo dopust še ostal....bom dalj časa potem doma...mogoče še pol junijauser posted image

Sprejeti smo v dva vrtca in še eno kul varuško smo najdli.user posted image user posted image user posted image user posted image Zdaj se pa odločiuser posted image . Help????user posted image ni recepta,ni pravega odgovora,vse ma svoje pluse in minuse,vrtec je fajn,ker je več otrok,socializacija,hitro osvoji navade,vse je lažje v skupini,navadi se na vzgojiteljico,ki jo bo verjetno mela tud drugo leto,ziher je vrtec za vsa leta,do njenega šolanja,ne rabiš več vpisovat vsako leto-neka sigurnost.Minus je to,da bo večkrat bolana,zaradi virusov,ampak to je prvo leto,če bo šla naslednje leto,bo pa naslednje leto pokasirala.Privat varstvo,pa je čist individualno,se posveča samo njej,lahko se več dela na njeni osebnosti,intelegenci,motoriki,lažje komuniciranje z varuško,je pa en minus,varuška ni ziher,to ni njeno delo in te lahko odpremi,ali pa začne skakimi čudnimi pogoji,ki prej niso bili izrečeni.Ma sama bi se verjetno odločila za vrtec,ti pa moraš presodit sama.

kleopatra...ja, jaz sem prekmurkauser posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 424
14.5.2009 21:02:09   
Anonimen
alea - da noga neha bolet: jst sm za varuško - socializacija je pomembna dve leti pred šolo, tko da s tem nič ne zamuja, zboli pa lahko tud pr varuški - tko da ni nujno, da bo pa naslednje leto ful bolna - je pa res, da je odvisno od otroka

slovenka - ko smo bli mi na dopustu v Moravcih, je Luka tam dobil prenosno posteljico - pa še čist taprav jogi je bil notr - sicr pa - super jo je met, če jih nimajo, ti prav pride

Sara in Tina -  lepo, da ste bolje

BS - žur mora bit user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?