|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del
13.5.2009 12:15:35   
Anonimen
Oj bejbe,samo na brzino,se ena skrbasta javljauser posted image
Ob dveh imam zobarja,cakam Tali,gremo skupaj,Meri se spi.Mal me je strah,sem pri zobarju res ena prpa.Se za Meri bom narocila pregled,mogoce ji kar danes zobke pregleda.
...evo tali je prisla,sibam se nastimat,se pisemo kasneje
LP

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 351
13.5.2009 12:52:21   
Anonimen
Kleo, fajn odpravi user posted image

Slovenka, jaz bi ji dala vodo, razen proti jutru, takrat pa naj dobi za jest. Sej če pomisliš otrok raste in rabi. 12 ur brez hrane je kar huda že za nas, kaj šele za otroka. No, tako jaz prakticiram, če se mala zbudi proti jutru po 5 uri.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 352
13.5.2009 13:26:09   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Kleo, fajn odpravi user posted image

Slovenka, jaz bi ji dala vodo, razen proti jutru, takrat pa naj dobi za jest. Sej če pomisliš otrok raste in rabi. 12 ur brez hrane je kar huda že za nas, kaj šele za otroka. No, tako jaz prakticiram, če se mala zbudi proti jutru po 5 uri.

Ja, Didli, saj naša tudi običajno je enkrat na noč. Nocoj pa v bistvu kar 3x med spanjem, kar pa je že čudno... Bom sedaj pazila, koliko poje čez dan - čeprav se mi zdi, da je ostale dni normalno jedla, danes pa res noče, kar ven meče z jezikom... Hm, kako bomo pa zdaj to poštimali - da bi se fejst napokala čez dan, ko pa glih manj je kot sicer user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 353
13.5.2009 14:12:09   
slovenka
Kaj pa danes delate?

No, tukaj je naš spomin za kasneje, ko bomo do konca zrihtali okolico user posted image

user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 354
13.5.2009 14:33:01   
lunca14
user posted image user posted image user posted image user posted image bravo mami,da  ji pustiš to delat................kok pa ma na uro,ko takole koplje,beger ma 30 evrov/h...........če ima dobro ceno,jo najamem,za spomladi,kobomo mi kaj urejaluser posted image user posted image ..........................pa v tahmašnih šulencah in belih žabicah,in kiklciuser posted image user posted image user posted image user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 355
13.5.2009 14:42:35   
babysolza
Helo!

Evo da pridem še jaz mal naokrog in natrosim hitro en kup pikapok za Alein gleženj in Kleine zobke. user posted image user posted image

Alea, stacionirani smo bili blizu Moravskih Toplic, potem smo pa hodili naokoli - MS, Beltinci, Ižakovci, Selo, Mlajtinci itd. Najbolj mi je blo pa hecno, ko smo se peljali skozi eno vas - Fokovci. user posted image user posted image user posted image  Uglavnem res je bilo lepo, mora bit tvoj možiček en fajn poba, da si se pustila speljat od tam. user posted image user posted image

Jaz pa šibam pisat, pišem en poslovni načrt. Pa s sodelavko, ki jo bom mogoče nadomestila (gre med septembrčke user posted image user posted image ) sem govorila glede njenega dela - SUPER! Se mi je samo smejalo, ko mi je pripovedovala, kaj dela. Upam, da mi rata. Če bo pa še plača kej boljša, pa še tolk bolj fajn. user posted image  Sam bi šla tudi za manj, ker je urnik ok, delo super, sodelavci pa itak isti. user posted image user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 356
13.5.2009 14:49:38   
lunca14
b.s......................bravo za službo,upam,da ti res rata,tako,kot si želišuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 357
13.5.2009 14:52:47   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

user posted image user posted image user posted image user posted image bravo mami,da  ji pustiš to delat................kok pa ma na uro,ko takole koplje,beger ma 30 evrov/h...........če ima dobro ceno,jo najamem,za spomladi,kobomo mi kaj urejaluser posted image user posted image ..........................pa v tahmašnih šulencah in belih žabicah,in kiklciuser posted image user posted image user posted image user posted image

Lunca, saj jo dvignem iz peska, malo stepem, pa gremo k maši user posted image user posted image user posted image user posted image

Alea, ja si res imela malo več kot zgolj manjšo nezgodo. Ojej.

BS, lepo te je brat, da si tako zadovoljna in se ti bo služba in plača... izboljšala. user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 358
13.5.2009 15:51:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

Kaj pa danes delate?

No, tukaj je naš spomin za kasneje, ko bomo do konca zrihtali okolico user posted image

user posted image

Ojojojojojoj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mene kap, da mi to dela tako lepo oblečena.user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 359
13.5.2009 15:53:31   
Anonimen
Alea, bogi tvoj gleženj.user posted image Pa po Izabeli se zgleduješ in puzaš, da je lažje delat user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 360
13.5.2009 19:27:44   
slovenka
Didli, kap ja... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image To pravite vi, ki ste v stanovanjih user posted image user posted image user posted image Eh, saj ni tako lepo oblečena, kot pravite - poceni oblekca, sprane štrample, čeveljčki so se pa itak zdrsali po tlakovcih, tako da za kam iti imamo druge. Saj pesek ni tako nevaren - kaj pa na morju? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 361
13.5.2009 19:33:19   
alea01
lunca....te bom res user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem celo dala gor teniskeuser posted image . In ene zelo oprijete pajkice...sem si mislila, saj me itak noben ne bo videl in vroče je in pol sem mogla s temi pajkicami po zdravstvenem domu, pol še po urgenci skakat, ker jih nisem mogla dat dol.....žebelj je štrleluser posted image - Me je pa res bilo sramuser posted image

Sem prej bila na prevezi. Nič lepo ne izgleda in še brazgotina bo ostalauser posted image ...boli pa kot pri norcihuser posted image

babysolza....lep izlet ste si naredili....sicer tiste kraje jaz bolj malo poznam...sem iz druge strani prekmurja....dobesedno v možgančkih kokoškeuser posted image

slovenka.....in ti tako lepo oblečeno hčerkico pustiš se igrat bagra???user posted image ....faca mala

kleopatra....upam, da bo kmalu zob...sicer pa....a nisi noseča?user posted image ...v vsaki nosečnosti en zobuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 362
13.5.2009 19:47:01   
slovenka
Alea, ti pa si - žebelj štrlel, njo pa sram zaradi obleke user posted image user posted image user posted image

Pa še ena, ki pravi, kako je naša lepo oblečena v pesku. Mi nimamo kakšnih oblek, ki bi bile recimo za beračenje po ulicah user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 363
13.5.2009 20:03:46   
slovenka
Alea, kje pa si zdaj? Aja, samo hoditi ne moreš, ležiš še zmeraj lahko, ne? user posted image user posted image user posted image  user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 364
13.5.2009 20:22:32   
Anonimen

Pa še ena, ki pravi, kako je naša lepo oblečena v pesku. Mi nimamo kakšnih oblek, ki bi bile recimo za beračenje po ulicah user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem ista,moji prav tako pustim da po zemlji brska,ni vazno v kaj je oblecena.Pa po pesku brska,cokolado je...itak je vse tako hitro premajhno,nic ne gledam,to je za doma,to za ven,to za k zdravnikuuser posted image ...edino za doma gledam,da je bolj udobno,ne kaksne kavbojke,da jo potem v pasu veze,ko kobaca.
Pri tali sem imela oblekce za tocno dolocene priloznosti,potem je nekatere imela samo 1x oblecene...BV.
Zob je ze celuser posted image .Se moram pohvalit-brez injekcije,pa nc nisem jokalauser posted image .
Meri spi,upam da je to to.
Alea,merkaj nogo zdaj,da ne bi se do kaksne zastrupitve prislo.
AS,nisem te se vidla,bom kasneje pogledala ce je ze na netu.

Pa tali je z Meri kar doma ostala,kos em sla k zobarju.Sem prisla domov,kolikor najhitreje sem lahko,je bla varuska ze cist zivcna,otrok jokav...le zakaj??je imela narobe obrn´jeno plenicko,na eni strani odpetouser posted image user posted image .

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 365
13.5.2009 20:24:51   
Anonimen
BS,drzim pesti za boljso sluzbouser posted image user posted image user posted image user posted image
Lunca,kaj novega??

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 366
13.5.2009 20:46:54   
Anonimen
Pri nas smo glih dobro od zdravnika, Sara je bruhala celo popoldne, vročina do 38,4 user posted image Razsaja neka viroza. Odpravli smo samo z napotki, pol sem pa sosedo srečala s 3 otroki in mi je dala prašek za rehidracijo in kapljice za imunski sistem user posted image

Kleo, ena user posted image , en zob user posted image

Lunca, kako kaže pri vas? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 367
13.5.2009 20:54:51   
lunca14
user posted image user posted image user posted image kleo za pogum pri zobarju.
Pri nas ništa novo,une tete še niuser posted image ............otroc spijo,oči montira,mami,je prilaufala iz hoste,mal pojedla,zdejle si bom skuhala kavo,dala še prat cunje,in grem po dolgem.Smo pa bili danes z majem na jahanju,mi smo pa konje hranliuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 368
13.5.2009 20:57:13   
Anonimen
Pri nas ništa novo,une tete še niuser posted image ............otroc spijo,oči montira,mami,je prilaufala iz hoste,mal pojedla,zdejle si bom skuhala kavo,dala še prat cunje,in grem po dolgem.

sam kaj pa če si noseča res? mogoč ne bi blo neumno mal prenehat z laufanjem

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 369
13.5.2009 21:01:04   
Anonimen
kleo - ma nimaš kej - se zgodi - glavno, da bo zdej ok

slovenka - user posted image user posted image user posted image

bs - za službico user posted image user posted image user posted image

alea - joj, joj, da te čimprej neha bolet; gugalnica je pa super, Luka ful uživa

didlinaa - da si Sara čimprej opomore

A_S - men si se tud zdela utrujena - sam veš, vse se bo poštimalo, pa tud ti prideš nazaj na tir

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 370
13.5.2009 21:09:17   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: nya

Pri nas ništa novo,une tete še niuser posted image ............otroc spijo,oči montira,mami,je prilaufala iz hoste,mal pojedla,zdejle si bom skuhala kavo,dala še prat cunje,in grem po dolgem.

...........še nobena ni splavla zaradi fizične aktivnosti,če je pa rizično,so pa ponavadi drugi vzroki,ne aktivnost.................hvala za skrb,ampak ne morem mimo sebe

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 371
13.5.2009 21:13:11   
slovenka
Naša pa še ne spi. Pa ves dan ni prav jedla - samo eno flaško popodne, ko ni hotela GH, mogoče je pol pudinga pojedla, druga pa nič. Pa spati zdaj noče. Mislim, da se ji dogaja to, ko bo zdaj zdaj shodila. Sama stoji po minuto... in sem zmeraj, ko je kaj bolj vidno napredovala, opazila spremembe v spanju... Ta hrana me mogoče malo skrbi, a je čez noč spila 4 flaške in verjetno ni nič čudnega potem. user posted image Ati je pa hud, ker sem malo zdaj prinesla v dnevno sobo. Se pa čist tiho igra, nič na naju ne pleze in nič, kot da bi hotela biti pridna, da jo še malo pustiva pri naju. Jaz nimam srca, da jo silim spati, ko pa očitno še ne bi. Je prej atiju jokala... pa sem ga poslala pred TV. Saj se bo zdaj par minut igrala, pa bo potem v čisti tišini zaspala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 372
13.5.2009 21:14:25   
slovenka

...........še nobena ni splavla zaradi fizične aktivnosti,če je pa rizično,so pa ponavadi drugi vzroki,ne aktivnost.................hvala za skrb,ampak ne morem mimo sebe

Res je, nisi bolna - samo pazi, da kje ne padeš ipd.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 373
13.5.2009 21:14:56   
Anonimen

to glih ne drži popolnoma - ampak sej sm ti hotla samo dobr user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 374
13.5.2009 21:17:13   
Anonimen

Res je, nisi bolna - samo pazi, da kje ne padeš ipd.

sej nism rekla, da je bolna - ker sem tud sama mnenja, da mora bit nosečnica aktivna, sam pač prilagodit aktivnosti stanju

eh, bolš, da grem, da ne bo kake zamere

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?