Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 13.5.2009 12:15:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Oj bejbe,samo na brzino,se ena skrbasta javlja Ob dveh imam zobarja,cakam Tali,gremo skupaj,Meri se spi.Mal me je strah,sem pri zobarju res ena prpa.Se za Meri bom narocila pregled,mogoce ji kar danes zobke pregleda. ...evo tali je prisla,sibam se nastimat,se pisemo kasneje LP
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 13.5.2009 12:52:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Kleo, fajn odpravi Slovenka, jaz bi ji dala vodo, razen proti jutru, takrat pa naj dobi za jest. Sej če pomisliš otrok raste in rabi. 12 ur brez hrane je kar huda že za nas, kaj šele za otroka. No, tako jaz prakticiram, če se mala zbudi proti jutru po 5 uri.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 13.5.2009 13:26:09
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Kleo, fajn odpravi Slovenka, jaz bi ji dala vodo, razen proti jutru, takrat pa naj dobi za jest. Sej če pomisliš otrok raste in rabi. 12 ur brez hrane je kar huda že za nas, kaj šele za otroka. No, tako jaz prakticiram, če se mala zbudi proti jutru po 5 uri. Ja, Didli, saj naša tudi običajno je enkrat na noč. Nocoj pa v bistvu kar 3x med spanjem, kar pa je že čudno... Bom sedaj pazila, koliko poje čez dan - čeprav se mi zdi, da je ostale dni normalno jedla, danes pa res noče, kar ven meče z jezikom... Hm, kako bomo pa zdaj to poštimali - da bi se fejst napokala čez dan, ko pa glih manj je kot sicer
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 13.5.2009 14:12:09
|
|
|
|
slovenka
|
Kaj pa danes delate? No, tukaj je naš spomin za kasneje, ko bomo do konca zrihtali okolico
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 13.5.2009 14:33:01
|
|
|
|
lunca14
|
bravo mami,da ji pustiš to delat................kok pa ma na uro,ko takole koplje,beger ma 30 evrov/h...........če ima dobro ceno,jo najamem,za spomladi,kobomo mi kaj urejal ..........................pa v tahmašnih šulencah in belih žabicah,in kiklci
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 13.5.2009 14:42:35
|
|
|
|
babysolza
|
Helo! Evo da pridem še jaz mal naokrog in natrosim hitro en kup pikapok za Alein gleženj in Kleine zobke. Alea, stacionirani smo bili blizu Moravskih Toplic, potem smo pa hodili naokoli - MS, Beltinci, Ižakovci, Selo, Mlajtinci itd. Najbolj mi je blo pa hecno, ko smo se peljali skozi eno vas - Fokovci. Uglavnem res je bilo lepo, mora bit tvoj možiček en fajn poba, da si se pustila speljat od tam. Jaz pa šibam pisat, pišem en poslovni načrt. Pa s sodelavko, ki jo bom mogoče nadomestila (gre med septembrčke ) sem govorila glede njenega dela - SUPER! Se mi je samo smejalo, ko mi je pripovedovala, kaj dela. Upam, da mi rata. Če bo pa še plača kej boljša, pa še tolk bolj fajn. Sam bi šla tudi za manj, ker je urnik ok, delo super, sodelavci pa itak isti.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 13.5.2009 14:49:38
|
|
|
|
lunca14
|
b.s......................bravo za službo,upam,da ti res rata,tako,kot si želiš
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 13.5.2009 14:52:47
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 bravo mami,da ji pustiš to delat................kok pa ma na uro,ko takole koplje,beger ma 30 evrov/h...........če ima dobro ceno,jo najamem,za spomladi,kobomo mi kaj urejal ..........................pa v tahmašnih šulencah in belih žabicah,in kiklci Lunca, saj jo dvignem iz peska, malo stepem, pa gremo k maši Alea, ja si res imela malo več kot zgolj manjšo nezgodo. Ojej. BS, lepo te je brat, da si tako zadovoljna in se ti bo služba in plača... izboljšala.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 13.5.2009 15:51:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Kaj pa danes delate? No, tukaj je naš spomin za kasneje, ko bomo do konca zrihtali okolico Ojojojojojoj mene kap, da mi to dela tako lepo oblečena.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 13.5.2009 15:53:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Alea, bogi tvoj gleženj. Pa po Izabeli se zgleduješ in puzaš, da je lažje delat
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 13.5.2009 19:27:44
|
|
|
|
slovenka
|
Didli, kap ja... To pravite vi, ki ste v stanovanjih Eh, saj ni tako lepo oblečena, kot pravite - poceni oblekca, sprane štrample, čeveljčki so se pa itak zdrsali po tlakovcih, tako da za kam iti imamo druge. Saj pesek ni tako nevaren - kaj pa na morju?
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 13.5.2009 19:33:19
|
|
|
|
alea01
|
lunca....te bom res Sem celo dala gor teniske . In ene zelo oprijete pajkice...sem si mislila, saj me itak noben ne bo videl in vroče je in pol sem mogla s temi pajkicami po zdravstvenem domu, pol še po urgenci skakat, ker jih nisem mogla dat dol.....žebelj je štrlel - Me je pa res bilo sram Sem prej bila na prevezi. Nič lepo ne izgleda in še brazgotina bo ostala ...boli pa kot pri norcih babysolza....lep izlet ste si naredili....sicer tiste kraje jaz bolj malo poznam...sem iz druge strani prekmurja....dobesedno v možgančkih kokoške slovenka.....in ti tako lepo oblečeno hčerkico pustiš se igrat bagra??? ....faca mala kleopatra....upam, da bo kmalu zob...sicer pa....a nisi noseča? ...v vsaki nosečnosti en zob
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 13.5.2009 19:47:01
|
|
|
|
slovenka
|
Alea, ti pa si - žebelj štrlel, njo pa sram zaradi obleke Pa še ena, ki pravi, kako je naša lepo oblečena v pesku. Mi nimamo kakšnih oblek, ki bi bile recimo za beračenje po ulicah
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 13.5.2009 20:03:46
|
|
|
|
slovenka
|
Alea, kje pa si zdaj? Aja, samo hoditi ne moreš, ležiš še zmeraj lahko, ne?
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 13.5.2009 20:22:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Pa še ena, ki pravi, kako je naša lepo oblečena v pesku. Mi nimamo kakšnih oblek, ki bi bile recimo za beračenje po ulicah Jaz sem ista,moji prav tako pustim da po zemlji brska,ni vazno v kaj je oblecena.Pa po pesku brska,cokolado je...itak je vse tako hitro premajhno,nic ne gledam,to je za doma,to za ven,to za k zdravniku ...edino za doma gledam,da je bolj udobno,ne kaksne kavbojke,da jo potem v pasu veze,ko kobaca. Pri tali sem imela oblekce za tocno dolocene priloznosti,potem je nekatere imela samo 1x oblecene...BV. Zob je ze cel .Se moram pohvalit-brez injekcije,pa nc nisem jokala . Meri spi,upam da je to to. Alea,merkaj nogo zdaj,da ne bi se do kaksne zastrupitve prislo. AS,nisem te se vidla,bom kasneje pogledala ce je ze na netu. Pa tali je z Meri kar doma ostala,kos em sla k zobarju.Sem prisla domov,kolikor najhitreje sem lahko,je bla varuska ze cist zivcna,otrok jokav...le zakaj??je imela narobe obrn´jeno plenicko,na eni strani odpeto .
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 13.5.2009 20:24:51
|
|
|
|
Anonimen
|
BS,drzim pesti za boljso sluzbo Lunca,kaj novega??
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 13.5.2009 20:46:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri nas smo glih dobro od zdravnika, Sara je bruhala celo popoldne, vročina do 38,4 Razsaja neka viroza. Odpravli smo samo z napotki, pol sem pa sosedo srečala s 3 otroki in mi je dala prašek za rehidracijo in kapljice za imunski sistem Kleo, ena , en zob Lunca, kako kaže pri vas?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 13.5.2009 20:54:51
|
|
|
|
lunca14
|
kleo za pogum pri zobarju. Pri nas ništa novo,une tete še ni ............otroc spijo,oči montira,mami,je prilaufala iz hoste,mal pojedla,zdejle si bom skuhala kavo,dala še prat cunje,in grem po dolgem.Smo pa bili danes z majem na jahanju,mi smo pa konje hranli
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 13.5.2009 20:57:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 Pri nas ništa novo,une tete še ni ............otroc spijo,oči montira,mami,je prilaufala iz hoste,mal pojedla,zdejle si bom skuhala kavo,dala še prat cunje,in grem po dolgem. sam kaj pa če si noseča res? mogoč ne bi blo neumno mal prenehat z laufanjem
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 13.5.2009 21:01:04
|
|
|
|
Anonimen
|
kleo - ma nimaš kej - se zgodi - glavno, da bo zdej ok slovenka - bs - za službico alea - joj, joj, da te čimprej neha bolet; gugalnica je pa super, Luka ful uživa didlinaa - da si Sara čimprej opomore A_S - men si se tud zdela utrujena - sam veš, vse se bo poštimalo, pa tud ti prideš nazaj na tir
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 13.5.2009 21:09:17
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 Pri nas ništa novo,une tete še ni ............otroc spijo,oči montira,mami,je prilaufala iz hoste,mal pojedla,zdejle si bom skuhala kavo,dala še prat cunje,in grem po dolgem. sam kaj pa če si noseča res? mogoč ne bi blo neumno mal prenehat z laufanjem ...........še nobena ni splavla zaradi fizične aktivnosti,če je pa rizično,so pa ponavadi drugi vzroki,ne aktivnost.................hvala za skrb,ampak ne morem mimo sebe
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 13.5.2009 21:13:11
|
|
|
|
slovenka
|
Naša pa še ne spi. Pa ves dan ni prav jedla - samo eno flaško popodne, ko ni hotela GH, mogoče je pol pudinga pojedla, druga pa nič. Pa spati zdaj noče. Mislim, da se ji dogaja to, ko bo zdaj zdaj shodila. Sama stoji po minuto... in sem zmeraj, ko je kaj bolj vidno napredovala, opazila spremembe v spanju... Ta hrana me mogoče malo skrbi, a je čez noč spila 4 flaške in verjetno ni nič čudnega potem. Ati je pa hud, ker sem malo zdaj prinesla v dnevno sobo. Se pa čist tiho igra, nič na naju ne pleze in nič, kot da bi hotela biti pridna, da jo še malo pustiva pri naju. Jaz nimam srca, da jo silim spati, ko pa očitno še ne bi. Je prej atiju jokala... pa sem ga poslala pred TV. Saj se bo zdaj par minut igrala, pa bo potem v čisti tišini zaspala.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 13.5.2009 21:14:25
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 Pri nas ništa novo,une tete še ni ............otroc spijo,oči montira,mami,je prilaufala iz hoste,mal pojedla,zdejle si bom skuhala kavo,dala še prat cunje,in grem po dolgem. sam kaj pa če si noseča res? mogoč ne bi blo neumno mal prenehat z laufanjem ...........še nobena ni splavla zaradi fizične aktivnosti,če je pa rizično,so pa ponavadi drugi vzroki,ne aktivnost.................hvala za skrb,ampak ne morem mimo sebe Res je, nisi bolna - samo pazi, da kje ne padeš ipd.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 13.5.2009 21:14:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 Pri nas ništa novo,une tete še ni ............otroc spijo,oči montira,mami,je prilaufala iz hoste,mal pojedla,zdejle si bom skuhala kavo,dala še prat cunje,in grem po dolgem. sam kaj pa če si noseča res? mogoč ne bi blo neumno mal prenehat z laufanjem ...........še nobena ni splavla zaradi fizične aktivnosti,če je pa rizično,so pa ponavadi drugi vzroki,ne aktivnost.................hvala za skrb,ampak ne morem mimo sebe to glih ne drži popolnoma - ampak sej sm ti hotla samo dobr
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 13.5.2009 21:17:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Res je, nisi bolna - samo pazi, da kje ne padeš ipd. sej nism rekla, da je bolna - ker sem tud sama mnenja, da mora bit nosečnica aktivna, sam pač prilagodit aktivnosti stanju eh, bolš, da grem, da ne bo kake zamere
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejoRaziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?