|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: V pričakovanju 3. +
31.3.2010 7:54:17   
NATAŠA35
tanjuši user posted image user posted image user posted image držim pesti in vem, da bo vse v reduuser posted image user posted image user posted image

isa joj a veš da se tega bojim, da ko bom doma, bo user posted image hotlo venuser posted image user posted image ...sej ne da nočem, samo ostala mi je še ena soba za poštimatuser posted image user posted image in še vozeka nisem dobilauser posted image user posted image , pa ga ne bi mogla iz P v lupinici pripeljat, ampak v sedežu, ki je od 0 mesecev...

moj se je tudi spustil dol, popadkih in otrdevanje trebuha so vsak dan prisotni, zdaj že bolečine, da včasih komaj hodimuser posted image user posted image , ampak se tolažim, da je samo še 3t do rokauser posted image user posted image user posted image ....

jutri pa na pregled user posted image user posted image user posted image , pa upam, da ne rodim na svoj RDuser posted image

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
31.3.2010 15:06:03   
mojamura
no moje nosečke, držim pesti da vam porod mine čim lepše...tanjusi ....kako je (sem bolj malo gor pa nisem ravno na tekočem)

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
31.3.2010 17:21:20   
tanjusi
no moje nosečke, držim pesti da vam porod mine čim lepše...tanjusi ....kako je (sem bolj malo gor pa nisem ravno na tekočem)

stanje nespremenjeno, zjutraj spet malo krvavo rjavega izcedka, sem nardila zjutraj test first sign in je bila črtica, sicer ne zelo močna, ampak bila je...
Ne vem ,za jutri imam še en clear blue in če bo plus, oz. tudi če ga ne bo popoldne pokličem mojo ginekologinjo , tak mi je naorčila...
sedaj pa res držite pesti in bodite z mislimi z mano da bo jutri tako kot si želim....

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
31.3.2010 17:24:33   
mojamura

IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi

stanje nespremenjeno, zjutraj spet malo krvavo rjavega izcedka, sem nardila zjutraj test first sign in je bila črtica, sicer ne zelo močna, ampak bila je...
Ne vem ,za jutri imam še en clear blue in če bo plus, oz. tudi če ga ne bo popoldne pokličem mojo ginekologinjo , tak mi je naorčila...
sedaj pa res držite pesti in bodite z mislimi z mano da bo jutri tako kot si želim....

user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

evo poleg pika pok še stiskam pesti

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
31.3.2010 19:11:32   
tanjusi
MOjamura hvala za pikapolonice....user posted image

(a camus)

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
31.3.2010 22:21:44   
testianka
Tanjuši, tud od meneuser posted image user posted image user posted image za srečo in seveda smo s tabo.
Ti ful želim da ti uspe.

Punce pa še za našo Iso držite pesti.
Sem zasledila na FB, da je u bolnici in da so ji ustavljali popadke.
Isa evo te so zateuser posted image user posted image user posted image . Pa en velikuser posted image .

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
1.4.2010 6:28:36   
tanjusi
Punce pa še za našo Iso držite pesti.
Sem zasledila na FB, da je u bolnici in da so ji ustavljali popadke.
Isa evo te so zate . Pa en velik

o presneto , se mi je zdelo da je nekaj narobe, ker se ni oglasila, ali ima slučajno katera njen mobi številko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za iso

(a camus)

(odgovor članu testianka)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
1.4.2010 9:10:11   
mojamura
ja jaz sem tudi videla na FB....isauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

samo da bo vse ok

< Sporočilo je popravil mojamura -- 1.4.2010 9:11:09 >

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
1.4.2010 11:46:57   
NATAŠA35
isa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image drži se...

meni se je tudi začel dogajat, sem imela danes pregled in drugače je vse ok, samo odprti smo že 3 cm in ker se meni to dogaja zelo hitro, je velika verjetnost, da kmalu pobegnemo v P user posted image user posted image user posted image ...bom lepo darilce dobila na svoj rd, sploh če bi bila puncauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
1.4.2010 18:06:45   
tanjusi
Drage punce, kak sem jaz danes vesela, zjutraj sem nardila še en clear blue in jasen plus.
Čez dan sem imela še en čisto rahel izcedek. Poklicala sem ginekologinjo, ki je rekla da naj pridem kar k njej...
Ful z velikim strahom sem šla in pričakovala najslabše .Potem mi je pa rekla da bo delala uz , jaz pa vsa pametna, da tako hitro se pa ne bo kaj videlo, ona pa meni da ima močen uzuser posted image .
No in nosečnost jeuser posted image user posted image user posted image in to na pravem mestuuser posted image user posted image ,dobila sem dabrostan in stalež , sedaj pa veselo in optimistično naprej...
Ali katera kaj ve kak je z iso?user posted image user posted image user posted image user posted image

(a camus)

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
1.4.2010 19:41:58   
NATAŠA35
tanjušiuser posted image user posted image user posted image user posted image zdaj pa se pazi

kako je z iso?

drage moje, jaz sem že odprta 3 cm, tako da bom kmalu šli v P, mogoče pa bom jutri dobila RD darilceuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
1.4.2010 19:45:55   
tanjusi
drage moje, jaz sem že odprta 3 cm, tako da bom kmalu šli v P, mogoče pa bom jutri dobila RD darilce

držim pesti da bo vse k...
Ma ful se dogaja tule na tem našem forumu, vse bi rade rodile ali kaj user posted image user posted image user posted image
In potem boste rodile in boste pozable na nas ki capljamo za vamiuser posted image
ne saj vem da ne boste...
Ma zdajle sem take fajn volje, me je cel teden zelo skrbelo in je sedaj vse ok!
nataša maš zs

(a camus)

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
2.4.2010 9:47:43   
testianka
Menda naša Isa pride danes domov, držimo pesti da bo res.
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
2.4.2010 10:41:32   
tanjusi
user posted image user posted image user posted image user posted image za iso

(a camus)

Neposredna povezava do sporočila: 2139
2.4.2010 11:00:43   
testianka
O Tanjuši vidim, da uživaš doma.

Upam, da se čuvaš. user posted image

Lepo bodi.

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
2.4.2010 18:45:21   
isabeaux
Živjo punce moje....vaše pikapoke in pozitivne misli so pomagale...sem domaaaaauser posted image user posted image user posted image

Tanjusi čestitke...sem vedela da bo vse ok...sedaj pa se le pazi....user posted image user posted image user posted image

Natasa...tudi zate velik user posted image user posted image user posted image user posted image , pa da bo user posted image in seveda hiter porod in da vse gladko steče user posted image pa zdravo bebicoooouser posted image

No pri nas je pa tko, da so mi popadke z infuzijo magnezija ustavili, hvb...user posted image , dobila sem dexa, za razvoj pljučk in vsak dan konkretno preventivno dozo antibiotika po žili.... danes sem imela še uz, ki je potrdil, da naša bebica lepo raste in se ima prav fajnuser posted image , ter da sem zaprta in tako so me pustili k mojim cukerčkom domov...ni ga lepšega občutka, kot biti doma in to brez popadkov user posted image user posted image , sedaj pa še moram kak teden zdržat in bo vse ok...sicer so se na posteljici že začele kalcinacije...to pomeni da se posteljica že stara...malo hitreje se je začela starati...ampak ni hudega...ker tako ne pričakujejo da bi do roka zdržalauser posted image

Kako ste ostale....

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

Neposredna povezava do sporočila: 2141
3.4.2010 9:49:18   
NATAŠA35
user posted image user posted image ne boste se tako hitro znebile, še vedno smo 2v1, tako da še vedno čakamo, kdaj se bo vse le začelo...če ne pa bom rodila šele v četrtek, če bom odprta 5-6cm...ne vem mogoče je res punca pa noče venuser posted image user posted image

isa samo da si okuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
4.4.2010 9:50:37   
tanjusi
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image konec veselja!!

(a camus)

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
4.4.2010 11:19:38   
testianka
Tanjuši, pa ja ne ??? Niti pomisliti ne upam, kaj to pomeni.

user posted image   

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
4.4.2010 11:43:18   
tanjusi
ja konec je, izcedek se je povečal , šla sem na urgenco in ni bilo več kaj user posted image user posted image user posted image

(a camus)

Neposredna povezava do sporočila: 2145
4.4.2010 14:18:26   
isabeaux
Tanjusi user posted image user posted image user posted image user posted image sranje no...presneti user posted image user posted image user posted image ...glej...saj vem da je ful krizaaa, pa težko, ...ampak rečem ti lahko samo, da bodi vztrajna, ker je pol poplačana...jaz sem ti živi primerek, po vseh ss - ih...samo poskusi pozitivno mislit in čeprav je to sedaj skoraj nemogoče...verjemi, da pa bo uspelo...kmalu...

Držim pestke in to res fejst...v mislih sem s teboj ...user posted image user posted image user posted image

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
4.4.2010 19:38:37   
Teni_
Tanjusi, šit no. Ne že spet:(. Žal mi je. user posted image user posted image user posted image user posted image

Kak je pa kaj z našo ljupko in njenima2?

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
5.4.2010 13:00:37   
ljupka
Živjo punce nisem pozabila navas,ampak rada podnev izkoristim,za še kakšen spanec,ker je kr pestro rihtat dva dojenčka.Borbe sem imela okrok mleka,ker sta bila švoh da bi vlekla ga ni bilo,sem črpala na črpalko in sem za sedaj zmagala,čez dan je mleka dovolj,in oba lepo jesta,le ponoč moram dodajat AM.Nekako premagujemo dan za dnem.

Tannjuši tako mi je žal...user posted image user posted image user posted image

Vsem lep pozdrav,pa napišem kaj več,ko bom kaj manj utrujena.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
5.4.2010 13:45:21   
tanjusi

(odgovor članu Te

ljupka glavno da ste ok...kako pa je ime tvojima zakladkoma, hvala vsem za sočustvovanje in vse objemčke, moram res temeljito premislit kako naprej...

(a camus)

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
5.4.2010 14:58:06   
ljupka
Eva in Luka!

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?