|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: V pričakovanju 3. +
15.3.2010 18:18:56   
tanjusi
Takole spet jaz z enim problemom in sicer me zanima tole , po o testkih sem imela o v soboto s tem se je skladal tudi datum in bolečine , po bt pa o še sploh ni bilo , kaj mislite na kaj se naj zanesem na teste ali bt?
hvala Katjuša za lepe želje !
Vsem pa vse lepo!!

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
15.3.2010 23:28:09   
Katjusa
bt se ti bo poznala verjetno ju3 ker se BT dvigne tri sni po O zato je bt le recept za ugotavljanje če je do O prišlo in nikakor ki bi ti povedal kdaj je treba v akcijo....

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
16.3.2010 6:29:05   
tanjusi
bt se ti bo poznala verjetno ju3 ker se BT dvigne tri sni po O zato je bt le recept za ugotavljanje če je do O prišlo in nikakor ki bi ti povedal kdaj je treba v akcijo....

e prav maš , danes je prišlo do dviga temperature in tudi na ni strani ferility ali nekaj takega mi je izračunal na podlagi temperatur da je o bila v nedeljo...
Zdaj bomo pa vidliuser posted image

(a camus)

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
16.3.2010 13:04:25   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi

e prav maš , danes je prišlo do dviga temperature in tudi na ni strani ferility ali nekaj takega mi je izračunal na podlagi temperatur da je o bila v nedeljo...
Zdaj bomo pa vidliuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam, da ste bli uspešni in da sta naredila darilo za rojstni danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image stiskam pesti in skupaj s tabo komi čakam 28.3. ko bo dan za test....

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
17.3.2010 9:09:01   
sarar
ojla punce! meni je včeraj uspelo tretji plusek pridelati user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
17.3.2010 11:47:40   
NATAŠA35
sarar user posted image user posted image user posted image user posted image to je čudovita novicauser posted image user posted image user posted image user posted image ....zdaj pa naj ti ti meseci hitro minejo, da boste čimprej cartali user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
17.3.2010 12:36:36   
mojamura

IZVIRNO SPOROČILO: sarar

uuuuuuuuuuuuser posted image user posted image user posted image user posted image čestitke še iz moje strani. mirno user posted image ter zdravega user posted image

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
17.3.2010 14:07:18   
ljupka
Sarar čestitke super,mirno nosečnost,lahek porod in zdravegauser posted image !user posted image user posted image user posted image user posted image

Mene nekaj zanima,Nataša mislim da ti veš!Če kupim nov avto,ki naj bo koštal okoli 14.000€,koliko denarja mi vrnejo,kakšen davek in kolikšen je to ki ti ga vrnejo?

Sicer sem že kr boga,komaj hodim takšna sem!Začele so mi ful noge otekat,tudi ponoči ne splahnejo!Naj bi ležala,sam ne morem,ker me bolijo kolki,mi je slabo in zgaga me muči!Tako da presedim skoraj cel dan,čeprav me začne bolet križ,noge se mi hočejo raspočit,in me začne bolet spodnji del trebuha!Tako da imam že vsega dovolj!user posted image Nekam sta se umirila,nič jih več kaj preveč ne čutim,sem šla zaradi tega na pregled v ponedeljek,mi je naredila CTG,ko je iskala in pritiskala s tisto sondo,ker jih je tiščalo,sta začela brcat!Tako da jih moram prisilit,da jih začutim!Tako da upam da grem h koncu!
Mojmu ni podaljšala zdravnica bolnišle tako da sem od srede druzga tedna spet sama doma.Nevem kaj bom ful me je strah,ker moj glih popoldan dela!

Nataša kako ti in tvoj user posted image ?

Tanjuši držim pesti!

Katjuša čestitam na stanovanju,zdaj pa kr korajžno!

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
17.3.2010 14:45:25   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: sarar

opa to pa je novicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitam... lepo zdravo in mirno nosečnostuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
17.3.2010 14:50:27   
mojamura
ljupka saj ne morem verjetni, da se že bližaš koncu nosečnosti....ampak veš otečene noge pa bolečine v kolkih,....to bo vse minilo ko boš držala svoja dva user posted image user posted image v rokah

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
17.3.2010 14:51:16   
mojamura
aja btw....katjusa, full sem vesela za tebe in tvojo family glede stanovanja mislimuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
17.3.2010 18:48:11   
tanjusi
kje pa je kaj naša teni, nič se ne glasi več?user posted image

(a camus)

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
17.3.2010 20:44:18   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: mojamura

aja btw....katjusa, full sem vesela za tebe in tvojo family glede stanovanja mislimuser posted image user posted image user posted image user posted image

hvalauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
18.3.2010 14:35:42   
isabeaux
Živjo pupe user posted image user posted image

Ooooo...Sarar...ČESTITKE!!! še tule.....superca za plusek user posted image user posted image user posted image

sem hotla one moje smilije prilepit...pa mi ne gre...user posted image no pa vseeno superca.....user posted image user posted image

Imam pa nek filing, da bomo ta mesec tudi Tanjusi čestitaleuser posted image user posted image

Katjuša, super za stanovanje...in kdaj se selite ?

Natasa....daj mal še počivaj...bo potem velik dela...a spol že veste...al se vam tko fejst sriva user posted image Hmmm...pupe so bolj sramežljive veš...čeprav pri našem sinku je blo isto...kar nekak ni hotu nogic premaknit...neki časa....user posted image

Ja Teni pa že neki časa ni...a saj se bo javila...slej ko prej....

Mojamura...tebi bo pa po moje tud kmal uspelo...pa Katjuša...kot sem rekla...sedaj ko se boš v novem stanovanju sprostila...bo + kar iznenada...user posted image

Ljupka...ti se pa še malo pazi...ker prej ko prideta maladva dlje časa boš potem v P. ,...ker bota mola svojo težo doseč...pa seveda pri dvojčkih je ponavadi tako, da se tud zlatenica pojavi...tako da saj bo....sam morda bi bilo bolje da se uležeš tako, da imaš ful privzdignjeno vzglavje...pa seveda tudi noge...potem bodo noge manj otekale, manj te bo zgaga pekla...pa tudi kolki so razbremenjeni...

Hmmm...glede gibov.,....jaz mam sam eno...pa jo komaj kaj čutim....je pa res da jo non stop poslušam z angelsoundom, da se mal umirim...pa ne mislim pol na črne scenarije...saj veste kakšne smo...ženske...user posted image

Je pa res da mi je ful nov pojav...ker ga nisem imela ne v prvi ne v drugi nosečnosti...od včeraj mi je začel ful trebuh na momente otrdevat...čist cel rata trd....tako da so to najverjetneje tisti značilni braxton - hicksovi popadki ( lažni) ...ker pri prejšnjih dveh nosečnostih...so bili popadki čist drugi...tako lažni kot potem ta pravi...čist menstrualnim krčem podobni...bolj od spodaj...tole pa zgleda tko, kot bi bil trebuh kamen...user posted image pa drži enih par minut....ful je hecno...no saj mal tudi neprijetno...sam nič kaj preveč ni povezano s kako bolečino....tako da upam da je sam pač neki...user posted image

Mal še moram zdržat....včeri sem začela z 32 tednom...tko da hmmm...še vsaj kake 2 - 4 tedne....no saj morda pa mi ratauser posted image

Ljupka kako daleč si ti...pa Natasa in testianka?

Aja še tole...moja prijateljica je še v P. ampak je stabilna...sam ležat mora...pa zdravila pit...drugače je mali ok...ona tud in krvavitve ni več....tko da tudi ona mora zdražat čim dlje user posted image

< Sporočilo je popravil isabeaux -- 18.3.2010 14:45:32 >

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
18.3.2010 15:59:56   
tanjusi
Imam pa nek filing, da bomo ta mesec tudi Tanjusi čestitale

Po čem sklepaš ?user posted image
No upam da se tvoje besede uresničijouser posted image
Poslušam svoje telo pa zaenkrat mi še nič ne pravi, razen krčne žile imam spet močne pa povečane, pa na trenutke me spodaj boli kot da bouser posted image prišla... Nočem preveč upat da ne bom potem razočarana...

(a camus)

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
19.3.2010 8:26:32   
NATAŠA35
ljubka joj daj počivaj, kdo to govori user posted image user posted image te težave imam tudi jaz in komaj čakam, da gremo narazen, čeprav po drugi strani pa še ne...sem se odločila da bo ta vikend spet delovni, da vse do konca poštimam in operem, pa zlikam...

gleda davka, dobiš davek na motorna vozila - ne ta davek ko ti plačaš davek (je davek, ki ga morajo oni plačat za avto), to bi ti morali povedati tam kjer boš kupila avto...poleg tega pazi, oz. naj ti naredijo račun na tvoje ime oz. moža, odvisno kdo bo uveljal to olajšavo, prav tako prometno, ker drugače te pomoči ne boš mogla uveljavljat...moj avto je bil 23000€ - z davkom, oni pa gledajo brez davka mislim, da je bilo okoli 18000€, pa sem dobila 2600€ tega davka nazaj in to zelo hitro nakažejo....

isa sem že v 36t, tako da imamo še malo do konca...me pa daje to otrdevanje trebuha, kar nekaj časa, pritiska mali dol, tako da težko hodim, noge so mi začele zatekat, tako kot ljubki in ostanejo kar zatečene...spola ne vemo, zdaj je prevelik, pa se ne vidi, pa kaj sej kmalu bomo vedeli...moram še poštimat ta vikend do konca kar imam, pol pa naslednji dan še na športni dan z sodelavci, pa grem lahko rodit user posted image user posted image user posted image ...ma naj počaka moj RD, 02.04.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
19.3.2010 21:52:50   
testianka
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Drage moje samo na hitro , da vas pozdravim. Naš user posted image je v torek 16.marca ob 13.11 uri v Lubljanski porodnišnici pogledal na svet.
Težak je 3695g in velik 53cm. Mamica se dobro počuti, bilo je hitro, ne pretežko, ko pa bom lahko se vam še kaj oglasim.
Do takrat pa lep pozdrav in čim več sreče vsem , ki še čakate svoje user posted image in user posted image , user posted image .
Za vas drži petke mali NIK z mamico.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
20.3.2010 7:50:25   
tanjusi

Drage moje samo na hitro , da vas pozdravim. Naš je v torek 16.marca ob 13.11 uri v Lubljanski porodnišnici pogledal na svet.
Težak je 3695g in velik 53cm. Mamica se dobro počuti, bilo je hitro, ne pretežko, ko pa bom lahko se vam še kaj oglasim.
Do takrat pa lep pozdrav in čim več sreče vsem , ki še čakate svoje in , .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Iskrene čestitke in vse dobro obema!!1user posted image user posted image

(a camus)

(odgovor članu testianka)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
20.3.2010 11:39:45   
3.tanci
Tudi pri nas čakamo na 3+. Sedaj se mi iztekajo dnevi pred testom. Upam da zagledam +. Sem že rendgen odpovedala v sredo zaradi eventuelne user posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
20.3.2010 17:02:36   
tanjusi
Tudi pri nas čakamo na 3+. Sedaj se mi iztekajo dnevi pred testom. Upam da zagledam +. Sem že rendgen odpovedala v sredo zaradi eventuelne

dobrodošla!
Kdaj pa delaš test in kak se ti zdi? Kaj pravi občutek? Držim pesti, do mojega testa je še en teden...

(a camus)

(odgovor članu 3.tanci)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
20.3.2010 18:08:29   
Teni_
Joj, saj sem tu, pa pridno berem, ampak smo se trenutno lovili okoli za en kredit za hišo in nam je končno upselo. Upam, da bomo čez dva tedna že v hiški.

Ni bilo kaj dosti časa mislit na user posted image ta mesec, če pa bo pa toliko bolje, ampak ta mesec je bil res v ospredju ta kredit.

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
20.3.2010 21:02:28   
3.tanci
Test delam čez kakšna dva-tri dni. Če bom lahko zdržala do torka, samo kolikor se poznam verjetno ne bom zdržala in bom naredila že v ponedeljek....

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
21.3.2010 17:44:30   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: testianka

Drage moje samo na hitro , da vas pozdravim. Naš user posted image je v torek 16.marca ob 13.11 uri v Lubljanski porodnišnici pogledal na svet.
Do takrat pa lep pozdrav in čim več sreče vsem , ki še čakate svoje user posted image in user posted image , user posted image .

iskrene čestitke.... veliko cartanja in lepih trenutkovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu testianka)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
21.3.2010 17:44:59   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: 3.tanci

Tudi pri nas čakamo na 3+. Sedaj se mi iztekajo dnevi pred testom. Upam da zagledam +. Sem že rendgen odpovedala v sredo zaradi eventuelne user posted image

dobrodošla in držim pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 3.tanci)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
22.3.2010 8:53:41   
NATAŠA35
testianka user posted image user posted image user posted image user posted image veliko cartanja vam želimuser posted image user posted image user posted image

evo jaz še jutri delam, potem pa uradno na porodniški dopust, neuradno pa šele z 02.04., ker je potrebno še nekaj poštimatuser posted image user posted image ...doma počasi urejam sobe, samo kaj ko so mi čez vikend malo zašuštrali obiski user posted image user posted image user posted image in nisem mogla vsega pospravit, ampak počasi se daleč pride, a ne?

aja pa vesela sem, da sem dobila nakazano dohodnino za leto 2008 in sem si naročila vozekuser posted image user posted image user posted image , zdaj pa čakam, kdaj ga bodo poslali, upam, da nas user posted image ne prehiti prej....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.