NATAŠA35
|
ljubka joj daj počivaj, kdo to govori te težave imam tudi jaz in komaj čakam, da gremo narazen, čeprav po drugi strani pa še ne...sem se odločila da bo ta vikend spet delovni, da vse do konca poštimam in operem, pa zlikam... gleda davka, dobiš davek na motorna vozila - ne ta davek ko ti plačaš davek (je davek, ki ga morajo oni plačat za avto), to bi ti morali povedati tam kjer boš kupila avto...poleg tega pazi, oz. naj ti naredijo račun na tvoje ime oz. moža, odvisno kdo bo uveljal to olajšavo, prav tako prometno, ker drugače te pomoči ne boš mogla uveljavljat...moj avto je bil 23000€ - z davkom, oni pa gledajo brez davka mislim, da je bilo okoli 18000€, pa sem dobila 2600€ tega davka nazaj in to zelo hitro nakažejo.... isa sem že v 36t, tako da imamo še malo do konca...me pa daje to otrdevanje trebuha, kar nekaj časa, pritiska mali dol, tako da težko hodim, noge so mi začele zatekat, tako kot ljubki in ostanejo kar zatečene...spola ne vemo, zdaj je prevelik, pa se ne vidi, pa kaj sej kmalu bomo vedeli...moram še poštimat ta vikend do konca kar imam, pol pa naslednji dan še na športni dan z sodelavci, pa grem lahko rodit ...ma naj počaka moj RD, 02.04.