Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 22.3.2010 11:01:36
|
|
|
|
mojamura
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3.tanci Test delam čez kakšna dva-tri dni. Če bom lahko zdržala do torka, samo kolikor se poznam verjetno ne bom zdržala in bom naredila že v ponedeljek.... dobrodošla....upam, da ne boš prehitro delala tsta (vem da je to lahko govorit ) in da se ti pokaže močna
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 22.3.2010 15:00:11
|
|
|
|
isabeaux
|
Živjo pupe Testianka ČESTITKEEEEE!!!!! za tko krepkega fantiča...superca....zdaj pa ga le žuli in žuli.... Moram vam sporočiti, da sem dobila pravkar sporočilo od Ljupkinega moža na fb - ju in sicer "da je rodila s carskim rezom dne 21.03 ob 05 15 uri"Tako da tudi Ljupki ČESTITKEEEE!!!!! ...in napisal je, da bo vse ostalo sama povedala, ko se vrne iz lj. No upam da je vse ok...in da bo hitro lahko šla z malima dvema domov...saj veste doma je najlepše....razkomotiš se čist drgač in tko kot ti paše.... Tanjusi..hmmm...ne vem nek filing pač...in upam da me ne moti....in bom imela prav 3.tanci....dobrodošla...upam da čim prej ugledaš 3. plusek in veš da navijamo s teboj
< Sporočilo je popravil isabeaux -- 22.3.2010 15:05:08 >
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 22.3.2010 15:22:51
|
|
|
|
mojamura
|
oooooooooooooooo ljupkaaaaaaaaaaaaa upam da sta bebici in ti vredu
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 22.3.2010 17:02:08
|
|
|
|
3.tanci
|
Ni ne ne . Sicer nisem nazaj postov nič brala, me pa malo zanima, če mi katera pove, koliko nas je tistih ki čakamo 3. ? Nas je veliko? Koliko časa že čakate na ta 3. ? lp
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 22.3.2010 20:25:23
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3.tanci Ni ne ne . Sicer nisem nazaj postov nič brala, me pa malo zanima, če mi katera pove, koliko nas je tistih ki čakamo 3. ? Nas je veliko? Koliko časa že čakate na ta 3. ? lp ..... bo pa drugič.... mi ga delamo že od drugega poroda..... fantiček je bil pa 8.2 star 1 leto torej začeli smo tri tedne po porodu.... no nekje 1 leto že delamo pa še nič uspeha....
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 22.3.2010 20:26:46
|
|
|
|
Katjusa
|
ljupka iskrene čset_itke in držim pesti, da hitro pirdete vsi trije v topel domač objemček
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 23.3.2010 9:52:11
|
|
|
|
testianka
|
bravo Ljupka, veselimo se s tabo sej za malo , da sem te prehitela (škoda še srečale bi se lahko ) hi, hi ,hi
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 23.3.2010 11:27:13
|
|
|
|
Katjusa
|
testinka kako ste?
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 23.3.2010 12:19:58
|
|
|
|
mojamura
|
6. krog delamo na tretjem
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 24.3.2010 23:52:48
|
|
|
|
testianka
|
Hvala za čestitke punce. Drugače smo pa o.k. Crtamo se, mala dva sta res ponosna na brateca, skoz hočeta pomagat, zraven sta pri kopanju, previjanju in dojenju. Danes sva šla za pet minut na sonček. Res je blo fino, malo svež zrak zajet. Komaj čakam sprehodov. Morem pa res pazit pri dojenju. Zaenkrat imam tok mleka da si ga morem zraven še črpat. Včerej bi bilo kmalu prepozno, sem že imela rdeč flek a dojki. Ampak je bolje, tko da smo se tokrat zmazali. Sva pa z mojim ugotovila da nam bo avto postal pretesen, za tri odzadaj. Žal trenutno nimava možnosti za menjavo. Moj pa pravi, da je glavno da se imamo radi. Boste vidle ko bomo vse imele po tri, bomo ustanovile novo temo za 4. + Ha ha. Nataša in Ljupka bosta pa navijale , da se bo kar kadilo. Vse ki čakate še na tretjega pa vedite, da imate najzvestejši in najboljši klub navijačic.
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 25.3.2010 12:41:37
|
|
|
|
NATAŠA35
|
ljubka draga moja čestitke , samo da ste zdravi, vse ostalo pa bo prišlo samo od sebe testianka ja seveda, seveda bova navijale, vi sam v akcijo stopite sem pa bila danes na CTG, pri meni se nič ne dogaja, zgleda še ne bo prišel ven - mogoče čaka, da prej pride vozek iz nemčije...zredila sem se samo za 6kg, voda in pritisk je v redu ...NP pa mi pade lih na 01.04., pol pa lahko grem rodit, ker 02.04. praznujem svoj 35.RD
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 26.3.2010 15:32:22
|
|
|
|
isabeaux
|
Živjo pupe.... 3.tanci, tkole je...pr nas smo 3 +, ki se je obdržal, čakali 18. krogov....no v glavnem da smo ga dočakali Kako ste ostale, mene naša beba ful jezi, sem imela pregled in mi je rekla, da se je čisto že zakajlala z glavico navzdol v medenico...kar itak vem ,ker se mi je trebuh spustil in me križ boli ko ....no neka radovedna je in zgleda se ji mudi na svet...šment...mi pa sam upamo iz dneva v dan da se še ne bo tko hir odločila... Popadki me dajejo, zaenkrat še neredni, ampak če bo šlo tko naprej, bom mogla v P. da mi dajo neki proti njim....in blazno upam da se nam zgodba kot je bila pri sinku ne ponovi... Je pa res, da si ful ne želim niti stopit v P. predčasno ...ker mi je itak jasno, da me bodo pol kr not obdržali...jaz pa to ne bi...saj veste kako to ni fajn....a ne... Pa še malega imam doma...in si sploh ne znam predstavljat kako bo pol...ko že itak ful težko prosim za varstvo...tkole pa hmmmm???...tako da sem morda mal čudna...ampak res do zadnjega sploh nočem not...kljub temu da mi je sedaj še g. napisala pod nujno v P....po mnenje in pregled ter ustavljanje popadkov.... No vem pa da dokler niso neki redni popadki, tako dolgo še nekak nočem in n očem v P. saj vem da pa je potem lahko že prepozno...in jih ne bodo mogli ustavit...al pa ne bodo hoteli...kot jih pr sinku niso...šment...ah saj nekaj bom pogruntala.... Najbolj hecno pa je to...da se meni pop. začnejo šele ko sedem, se vležem...skratka mirujem...če pa neki hodim po bajti al pa kako malenkost postorim...pa jih ni Ko bi naj blo glih kontra eh saj nisi nikoli dovolj pameten...a ne.... Nč lepo bodite vse....papa...pa sporočajte novičke
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 26.3.2010 17:04:37
|
|
|
|
Katjusa
|
isa počivaj pazi nase in na pikico..... danes smo plačali stanovanje ju3 dobimo ključe
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 26.3.2010 17:39:45
|
|
|
|
tanjusi
|
danes smo plačali stanovanje ju3 dobimo ključe čestitam ,isa saj veš da če ne bo drugače boš pač mogla do zdarvnika v dobro sebe in pikice Pri meni je pa stanje tako, da že zelo s strahom hodim na vc. Zaenkrat še nič, kupila sem clear blue in če do nedelje ne bo , se ga bo že splačalo nardit. Drugače pa na trenutke sem kar precej prepričana da je uspelo , včasih pa se mi zdi da ne, no bomo vidli... Upajmo na najboljše....
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 26.3.2010 17:46:33
|
|
|
|
isabeaux
|
yehaaa...Katjusa ....superca za stanovanje.... Ja saj se pazim....in vem, da če se stopnjuje pač moram v P. ....ni ga drugega...pač čim dlje bi rada počakala doma....dokler se da ... Tanjusi držim pestke, da bo veliki ++++++++++++++++++ .....saj veš kaj sem rekla za moj filing mora držat
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 26.3.2010 17:50:00
|
|
|
|
tanjusi
|
Tanjusi držim pestke, da bo veliki ++++++++++++++++++ .....saj veš kaj sem rekla za moj filing mora držat Upam iz tvojih ust v bžja ušesa, drugače pa ne vem no , smo imeli nor teden v službi in niti nisem imela časa poslušat znakov, tak imam včasih občutek , da mam na trenutke mravljince v prsih , drugi znaki tak zelo očitni pa mislim da jih niti ni. Eh bomo vidli, če ne jutri pa v nedeljo. Držte pesti. Isa v katerem mesecu si že, kdaj imaš rok?
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 27.3.2010 12:01:09
|
|
|
|
isabeaux
|
Tanjusi...jaz tudi nisem imela nobenega znaka, razen da so me prsi ful bolele, pa ful sem hodla lulat....drugačepa nič...po testu pa slabosti...za znort Jaz mam rok 20. 5. kar pomeni da sem v 8. mesecu...oz. na današnji dan v 33. t ...natančneje 32 t. 3/7
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 28.3.2010 13:46:39
|
|
|
|
3.tanci
|
Tanjusi čestitke za +. lp
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 28.3.2010 15:12:55
|
|
|
|
tanjusi
|
Tanjusi čestitke za +. lp hvala a si na marčevkah prebrala? Ja saj pravim , upam in verjamem da bo sedaj vse kot mora bit
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 29.3.2010 0:06:55
|
|
|
|
testianka
|
Tanjuši bravo. Veselim se s tabo in držim pesti za lepo in zdravo . Katjuša, bravo. Ti privoščim iz srca. Men ne vem če bo kdaj uspelo (stran od tašče) Pa ostale kje ste kaj? Isa, Nataša sta še doma ???
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 29.3.2010 7:54:04
|
|
|
|
NATAŠA35
|
testianka še nisem doma, čeprav sem uradno že začela z porodniškim dopustom, samo kaj ko sem zamenjavo našla malo prepozno ...še ta teden delam, potem pa v torek žurka za moj RD, moj odhod na dopust in ker sem že 7 let v službi... bojim se ko bom res doma, da bom kar kmalu šla rodit katjuša privoščim ti iz vsega srca lepo uživajte v svojem stanovanju in naj vam srečo napolni še kak + drugače sem pa ok, čeprav me dajejo popadki, zgaga, nespečnost in elektrika v nogo, ker mi pritiska na živec...da ne rečem, da sem zadihana, karkoli delam, hoditi dolgo tudi ne morem in se tolažim, da sem že pri koncu , samo vozek počakam, pa grem lahko rodit ...samo po moje bom šla lepo čez rok, moj je rekel, da bo prišel na najino 15-letnico skupnega življenja, če ne že v petek, ko imam RD ...no bomo videli v četrtek, če se kaj dogaja...
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 29.3.2010 15:06:36
|
|
|
|
isabeaux
|
Živjo pupe.... Sem še doma,...jap...vsaj do jutr pop. moram zdržat, ker smo zmenjeni jutr pop. z eno babico v P. in se gremo mal pomenit...saj veste ... Tanjusi ...ČESTITKEEEE!!!!!! Sedaj se pa čuvaj in me vse mormo držat pestke...fejst fejst...da bo vse ok....saj bo boš videla...samo + misli vklopi...pa bo Natasa...ko pa bos doma in se koncno sprostila...pol pa bo res beba rekla...ok...zdaj pa sem jaz na vrsti Ej pa meni tudi zgleda na nek živec pritiska, ker mi na momente noga kr hoče neki drvenet...je pa naša res mala vragica, ker se je tko spustila v medenico že z glavico, da ji g. sploh obsega ne more zmerit, pa še trebuh se mi je spustu vsaj za 3 cm...če ne več...kar je po eni strani fajn, ker spet lahko diham normalno...ampak po drugi pa vem da to ni dobro no pa saj počivam pa tko...ampak popadkov ne manjka...edino danes ponoč in včeraj smo mel "žurko" ker je mali zbolel...uhice in grlo...in saj veste kako je pol to...nič spanja...samo nošenje...pomirjanje cartanje...no glavno da je danes že za odtenek bolje...upam da se hitr pozdravi.... Katjusa...sedaj imate najbrž goro dela s stanovanjem...ampak je fajn a ne superca... Nč...lepo bodite...pa se še slišmo
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 30.3.2010 17:46:58
|
|
|
|
tanjusi
|
ker ste moje velike prijateljice in zaupnice vem da boste mislile name , zato moje besede lepim tudi sem vam moram povedat mojo zgodbo... V minulo soboto oziroma nedeljo nisem pričakovala , in in v soboto eno malo izcedka na stranišču, v bistvu res minimalno, sem začela pričakovat , cel dan nič, v nedeljo zjutraj isto, no potem pa mi ni dalo mira in sem naredila test- lep plus... juhu, ampak v ponedeljek popoldne nekaj kapljic krvi , pokličem ginekologinjo in na mi reče da je čisto možno da je bil test lažno pozitiven (ne me hecat toliko se pa že poznam da vem da se nekaj dogaja) , je rekla naj v četrtek ponovim test in potem pokličem če bo + in danes zjutraj spet nekaj malega krvi, trenutno pa je stanje čisto, vem da menstruacija to ni , ker toliko se pa poznam, trenutno lahko samo upam da se ne ulije in da bo test še enkrat pozitiven , zraven pa seveda lepo prosim za pozitivne misli , saj mi je lažje če o tem govorim, oz pišem , ker se z drugimi o tem ne mrem pogovarjat ve pa me razumete in veste ,da me fuuul skrbi _____________________________
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 31.3.2010 7:46:49
|
|
|
|
dašabina
|
tanjuši držim pesti, da bo vse ok
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako povečati možnosti za zanositevTo so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.