ljupka
|
Živjo punce,tle sem še vedno 3v1,čeprav kr teško premam dneve,sem v mirovanju,da ne pride do prezgodnjeg poroda!Sem v 33t plod A ima 2320g,plod B 2220g,včeraj sem bila v LJ in na UZ se je videlo da se je ta prvi obrnil na glavico in ne bo treba CR in sem zato ful vesela,čeprav je sedaj pa B v medenični vstavi,sam je rekla da to ni pomembno,ker prvi naredi pot,druzga pa samo ven potegnejo!Imam pa vsak dan hude krče in popatke tiste lažne,sploh če sedim dolgo al stojim!Zato je šel moj na bolniško,da rihta otroke in je hišna pomočnica,pospravla,pere ,me voz okoli,ker jaz ne morem več,trebuh je ogromen,mi ful tiščita na spodnje organe,da komaj hodim,sam bo še mal pa bosta z menoj,postala sem vesela in nasmejana,odvalu se mi je kamen od srca,sam če tako ostaneta!Sam ne vem kako bo dolgo hotla mojmu bolniško podaljševat,ker ne vem gdaj bom rodila ,strah naju je ,da ko bo najhuje bo mogu nazaj na šiht,tam se ni mogel nič zment! To je mal od mene ,da vas ne bo preveč skrbelo,grem ležat ker me že krči,vsem ostalim vso srečo,enim da bi zanosile ,drugim da bi donosile in imele zdrave dojenčke!Čav ,čav!
< Sporočilo je popravil ljupka -- 10.3.2010 8:46:12 >
|