|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: V pričakovanju 3. +
4.3.2010 8:13:59   
mojamura
no drage moje ....danes se je prikazala rdeča groza...majku ji vidimuser posted image user posted image user posted image ....ampak nič....bo treba še malo user posted image user posted image user posted image ...in potem smo zmagaleuser posted image

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
4.3.2010 9:18:04   
NATAŠA35
mojamura user posted image user posted image user posted image madonca sem mislila, da bo ratalo...zdaj pa glavo pokonci in v nove bojeuser posted image user posted image

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
5.3.2010 15:21:23   
mojamura

IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠA35

mojamura user posted image user posted image user posted image madonca sem mislila, da bo ratalo...zdaj pa glavo pokonci in v nove bojeuser posted image user posted image

tako je...user posted image user posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
5.3.2010 20:35:03   
tanjusi
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠA35

mojamura  madonca sem mislila, da bo ratalo...zdaj pa glavo pokonci in v nove boje

tako je...

mojamura boš videla , da bova ta mesec uspešni in kdaj je sedaj ne pričakuješ?

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
8.3.2010 12:36:05   
Katjusa
ka je zdej a nas ne bo nobena razveselila s kakimuser posted image user posted image dejte se mal potrudit nouser posted image user posted image user posted image user posted image
pa nosečke kako gre že pripravljate opremo.... ste kaj novega kupovale oz. boste al boste stare stvari uporable.... dejte nam mal lušt nardit s kakimi fotkamiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
8.3.2010 17:01:48   
tanjusi
ka je zdej a nas ne bo nobena razveselila s kakim dejte se mal potrudit no

mi se trudimo zelo, ta teden user posted image user posted image pa upam da bodo rezultati vidni kmalu.
Mi je pa malo čudno bt je še dokaj nizka , jajčniki pa so začeli opozarjat da se nekaj pripravlja, nič bo treba se še kar trudit, kaj pa ti katjuša?

(a camus)

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
8.3.2010 20:07:30   
Minky
No, da se še jaz pofočkam na tej temi user posted image . Sem v marcu dočakala svoj tretji user posted image  in zdaj pričakujemo novembra. Še kar daleč je do takrat in upam, da bo šlo vse po sreči.
Lepo pozdravljene! 

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
8.3.2010 20:08:33   
tanjusi
No, da se še jaz pofočkam na tej temi . Sem v marcu dočakala svoj tretji  in zdaj pričakujemo novembra. Še kar daleč je do takrat in upam, da bo šlo vse po sreči.
Lepo pozdravljene! 
vso srečouser posted image user posted image

(a camus)

(odgovor članu Minky)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
9.3.2010 10:43:49   
NATAŠA35
minky user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vso srečo želim

drage moje jaz sem kar delovna, pripravljam sobe in teren za mojega sončka...me je pa včeraj zvijalo in zgleda da danes tudi, samo dobro da imam danes pregled pa bomo videli ali gremo v P ali ne...pa danes ne bi rada šla, ker je moj šel na teren, pa ne bi prišel nazaj, ker bi jaz prej sigurno rodila...samo sem si rekla, da naj še ne pride ven, da mami lahko do konca vse uštima, še nisem začela ne prat pajackov, samo mi jih je moj dal dol z omare....če me ne pošlje rodit, pa bom sigurno se spravila na pajacke, da jih operem sortiram in nato kar je za zlikat zlikam...pa še najino spalnico moram poštimat, pol pa lahko pride na svet user posted image user posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
9.3.2010 14:45:49   
mojamura
NATAŠA35....aje res tako hitro minilo....upam, da boš res lahko vse v miru še naredila. če pa ne, pa pač ne. popadkom ne moreš ukazovat.user posted image user posted image

tanjusi....zdaj je ne pričakujem 3. aprila. no, bomo videli kako bo kaj.

itaq pa da bove slej ko prej tudi midve na vrstiuser posted image user posted image user posted image

katjusa, kako pa si ti kaj?

in kje je ljupka....pa pri njej še verjetno ne bo že čas ali?

< Sporočilo je popravil mojamura -- 9.3.2010 14:46:52 >

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
10.3.2010 8:45:30   
ljupka
Živjo punce,tle sem še vedno 3v1,čeprav kr teško premam dneve,sem v mirovanju,da ne pride do prezgodnjeg poroda!Sem v 33t plod A ima 2320g,plod B 2220g,včeraj sem bila v LJ in na UZ se je videlo da se je ta prvi obrnil na glavico in ne bo treba CR in sem zato ful vesela,čeprav je sedaj pa B v medenični vstavi,sam je rekla da to ni pomembno,ker prvi naredi pot,druzga pa samo ven potegnejo!Imam pa vsak dan hude krče in popatke tiste lažne,sploh če sedim dolgo al stojim!Zato je šel moj na bolniško,da rihta otroke in je hišna pomočnica,pospravla,pere ,me voz okoli,ker jaz ne morem več,trebuh je ogromen,mi ful tiščita na spodnje organe,da komaj hodim,sam bo še mal pa bosta z menoj,postala sem vesela in nasmejana,odvalu se mi je kamen od srca,sam če tako ostaneta!Sam ne vem kako bo dolgo hotla mojmu bolniško podaljševat,ker ne vem gdaj bom rodila ,strah naju je ,da ko bo najhuje bo mogu nazaj na šiht,tam se ni mogel nič zment!
To je mal od mene ,da vas ne bo preveč skrbelo,grem ležat ker me že krči,vsem ostalim vso srečo,enim da bi zanosile ,drugim da bi donosile in imele zdrave dojenčke!Čav ,čav!

< Sporočilo je popravil ljupka -- 10.3.2010 8:46:12 >

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
10.3.2010 12:39:57   
isabeaux
Živjo pupe...danes pa rr malo zeza user posted image Kr neki dol meče....pa sporočilo že 4 ič pišem...no ni hudga...

sedaj bom predenj pošljem kar kopy paste delala...hehe...da ne bom rabila vsega še enkrat pisatuser posted image

Takole ...Minky...čestitkeeeeuser posted image user posted image user posted image

Ljupka...nič se ne sekiraj...na koncu bo vse ok...boš videla....glede tega, kako dolgo bo tvoj na bolniški...glej takoj ob porodu itak lahko nastopi tisti 15 dnevni dopust...sta ga že uredila na socialni, drugače sicer ni panike, ker ga lahko tudi na dan poroda še urejata....mu pa pripada, pa če firma dovoli al ne...saj veš kaj mislim....user posted image Samo imaš pa ful velika korenjaka...madonca...boga ti user posted image Naša ima nekje 1500 g. pa je sama...user posted image v 31. t.

Mojamura...tako kot je rekla Natasa...glavo gor in v nove boje...pa Tanjusi tudi imaš prav...ta mesec pa ni hudič da vama ne rata...pa Sarar in ...Katjuša...pr vama bo tudi bota videli...user posted image Držimo pestke za vsako posebejuser posted image

No midve sva kar ok z bebico...le da sem danes malo žalostna, ker je prijateljico ponoči peljal rešilec v P...in je sedaj na intenzivni...je v 24. t. nosečnosti...njena prva nosečnoat, vse bp do sedaj...ponoči pa je začela krvavet, naj bi se ji začela luščit posteljica...in sedaj ima strogo mirovanje...noč je preživela v porodni sobi...in samo čakajo kaj bo....jaz pa držim zanjo in za sinka pesti...da zdrži in da se vse porihta...ker v 24. t. niti otroček mislim, da nima šanse preživet user posted image user posted image Ful mi je hudo....in samo čakam kdaj bo njen mož poklical in povedal da je vse ok....upam da bo vse ok...noo...

No naša pikica pa se je menda nazaj v prečni položaj obrnila...predvidevam, ker se mi je trebuh ful spustu...in upam da je to to...da se ni kje še nižje z glavico spustila...čeprav potem predvidevam da bi me medenica ful bolela....ki me sedaj ne...pa tko se mi zdi da bolj ob straneh brca...tako da res upam da ni na "glavi"....ker pismo ima še čas...danes sem stopila v 31. teden....

Hmmm...sinko se je rodil v 34. tednu...tako da me je kr malo strah....pa saj bo...samo optimistično mormo naprej a ne....user posted image

Nič vse mi bodite lepo...pa se še tipkamo....bom sporočila tudi kako je s prijateljico ko kaj zvem....papa user posted image

< Sporočilo je popravil isabeaux -- 10.3.2010 12:41:25 >

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 2062
10.3.2010 14:20:00   
ljupka
Saj isabeaux vem da bo šel takoj po porodu na očetovski dopust,pa tle ne dovoljo da bi se papirji rihtali pred porodom ampak šele po porodu!Problem je v tem ,ker ne vem gdaj bom rodila in mi je teško ker nič ne morem,ko je moj popoldan na šihtu moram v šolo in vrtec po otroke in jih krotit doma,saj zato sem pala zadnjič po stopnicah ker sta se nekaj cukala gor v sobi,pa sem tekla gledat kaj je!No saj bo do sedaj se je nekako vse izteklo super tudi to se bo!

Nič se ne sekiraj ,če je že obrnjena na glavico,Jaka in Ana sta bila že od 30t obrnjena na glavico,res je bil Jaka en mesec prej rojen 36t,pa ni bilo nič narobe!
Upam da bo s prijateljico vse uredu,da zdrži vsaj do 26t,taki so že preživeli,mislim da najlažji dojenček je imel 450g,bila je punčka!
Drži se in pazi po sebi in svoji pikici!

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
10.3.2010 16:06:39   
Katjusa
isa za prijateljicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam, da se dobro konča

ljupka kako lepo te je brat... sem se čist naježla in super za naravni poroduser posted image user posted image user posted image user posted image

Mi bomo pa zdej kupli stanovanje te dni bomo podpisal pogodbo in dal aro potem pa nas čaka renovacija in selitevuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kdaj bo tretjiuser posted image nimam pojma user posted image me zeza vsake 14 dni imam rahlo krvavitevuser posted image user posted image user posted image tko da očitno nimam sreče.... ampak itak zdej nimam časa ne za user posted image ne zauser posted image in puščam toku tok..... polek tega sem pridna in še vedno na postu.... uspela sem shujšat že dobrih 7 kguser posted image user posted image user posted image user posted image ....
ko bomo na svojem in ko bo vsa norija okol novega domeka mimo pa tudi mi začnemo bol intenzivno do takrat pa upamo na čudež brez tablet in Guser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
10.3.2010 16:18:12   
isabeaux
Živjo....

Ljupka...zakon je zakon in po zakonu se da 60 dni pred porodnim terminom vloga na center za socialno...pa glede na to, da jemljejo tudi za moževo nadomestilo zadnjih 12 prelivov, bi blo sigurno fajn dat zdaj vlogo, ko se mu še bolniška ne bo štela kot pa pol....

Pa tudi potem bo ful druzga dela,...ne pa da boš še na csd letala...jao....

Ja naš sinko je bil od vsega začetka obrnjen na glavico...pa se je rodil 34 0/7...saj veste ko sem že pisala...pa je bla cela kolobocija z njim in z menoj...tko da sam upam in upam...in seveda optimistično gledam na zadeve...user posted image

Ja Katjuša bravo...7 kg. uffff...bravo bravo...user posted image user posted image user posted image ....a to maš samo neke vrste post, ali ločevalno doieto al kako? Pridna si...

Fajn da ste kupli stanovanje...superca...no veš pol bo pa ziher ratalo...

se spomnim kak so nama ko smo se v hišo preselili vsi govorili, no zdaj bote pa mel ziher še enga otroka...midva pa sva se samo spogledovala, ker mi je g. rekla da ne bova mogla več met in da je že hči čudež...in evo po dveh mesecih v hiši je ratalo user posted image user posted image user posted image user posted image

Prijateljica še kr krvavi...nič ji ne povedo...katastrofa je tu v MB P....vam rečem...grozaaaa....user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
11.3.2010 15:15:24   
Katjusa
isa držim pesti, da se je krvavitev prijateljici umirila in da bo nosečnost naprej potekala brez problemovuser posted image user posted image user posted image

nisem se poslužila nobene dijete, ker te pri meni ne vžgejo sem se pa odpovedala mesa in vseh sladkari in pirgrizkov (za ta postni čas)... pijem pa samo vodo in kolkr se spomnim.... stradam ne tako da lačne nisem jem pa manjše obroje in bolj redneuser posted image user posted image user posted image user posted image malo poskušam še telovadit (sobno kolo)

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
12.3.2010 11:16:54   
isabeaux
Živjo pupe....najprej vam sporočam, da se je danes ponoči prijateljici umirila krvavitev....hvb...no sinko je ok ...tako da ima pa sedaj strogo mirovanje, en kup infuzij, od antibiotikov do buscopana in spasmexa....tako da bo....

Je pa res da bo še verjetno kr neki časa v P. ...saj ima strogo mirovanje....ležanje....

No glavno da je kr ok zdaj user posted image

Katjuša...ala ti vera, da meni vzamejo stran sladkarije in meso se mi zmeša...resno....moja glavna hrana je namreč zelenjava ...predvsem solate in meso...vsak dan na jedilniku...da o sladkarijah...sploh bombončkih ne govorim...bravo punca...user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
12.3.2010 17:43:39   
tanjusi
Pozdravljene punce! Najprej eno vprašanje za tiste, ki ste že uporabljale ovul. teste . Ker sem nekje proti sredini cikla sem si kupila oul. teste, prvič ... so imeli v dm znižane , noo včeraj opravim test in ena senca od črtice danes opravim test in bleda črtica, vsekakor vidna , sedaj pa me zanima ali to pomeni da se bližam o , bt je nekam čudna že od user posted image niha med 36,6, 36,7 in 36, 8 .
Vsem želim lepo nosečnost, tiste ki pa čakamo user posted image pa upam da čimprej ugledamo +user posted image

(a camus)

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 2068
12.3.2010 18:10:38   
NATAŠA35
ojla pupe...evo jaz sem še vedno 2v1, stanje se je malo umirilo, je bil samo lažni alarm, ker se je user posted image navzdol, dobesedno se je zagozdil in je čisto nizko, tako da imam kar mirovanje, čeprav delam 100/h, ker smo nekaj renovirali, pa prej nisem mogla uštimat, sedaj pa teče voda v grlouser posted image user posted image ...pajacki so skoraj vsi oprani, so že pospravljeni v previjalno, posteljica je poštimana, previjalna tudi stoji...sem včeraj šla še malo stvari dokupit, ker vidim, da kmalu več ne bom mogla okoli hodit...kupiti moramo še vozek, ki ga bomo naročili iz nemčije, ker je kar ceneje, kakor pri nas...

čez dva tedna začnemo z ctg-ji, in komaj čakam, da cartamo, samo naj počaka toliko, da mami vse uštimauser posted image user posted image ...

ljubka drži se, še malo pa bo vse ok...

isa držim pesti za prijateljico, pošiljam ji angele, da jo čuvajo....

katjuša super za stanovanje

mojamura hitro je minilo, pa upam, da boš kmalu zagledala user posted image , naj ti zajček prinese pluskauser posted image user posted image , prav tako tanjušiuser posted image user posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
13.3.2010 0:02:14   
Katjusa
isauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image držim pesti za prijateljico.... da se bo vse dobro nadeljevalo in končalo.....

jst sem tud misla, da brez mesa nebi mogla, ker nisem ješča zelenjave sploh ne kuhane tud rib ne maram preveč... no zdej sem jih pa poskusla in ribe mi kr grejo jem tud tuno k je nisem več let.... mesa sploh ne pogrešam.... sem pa kupla zadnič za sineka hrenovke in sme šla tam mimo delikatese in mi je prav zasmrdelo sem pomisla pa kak sme lahko tolk salam in tega "sra..." jedla.... no sej še bom ampak mislim, da precej manj.....

sem pa prvič v življenju vsaj da se jst spomnim poskusla kuhan korenček in mi je dober.... celo ribam ga v juhe in omake in me nič ne moti pa preženo čebulo.... ki je prej nisem.... meso sem vedno delala brez žebule.... boranja in segedin brez mesa sta ista kot bi bla z mesom tak da res nič mi ne fali in sem vesela, ko vidim da vse skupaj deluje......

danes smo podpisali pogodbo za stanovanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

držte se in pazite na svoje pikiceuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 2070
13.3.2010 0:04:40   
Katjusa
tanjusi jst nimam pojma o testih sma bojda če postaja močnejša potem se bliža O... držim pesti, da tokrat uspeuser posted image user posted image user posted image user posted image drgač pa isa je enkrat limala en link k se da poceni O teste naročit lahko pa sama pogledaš na €-bayu.... čeprav dvomim da jih boš še kej rablauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2071
13.3.2010 12:33:41   
tanjusi
no pa sem tudi jaz dočakala dve črtici sicer na ovolucijskem testu , ampak občutek je pa kul , pa ravno na rojstni dan, to bi blo pa res fajn ,da ravno na ta dan nardimo , držte pesti!!

(a camus)

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
13.3.2010 12:34:11   
tanjusi
no pa sem tudi jaz dočakala dve črtici sicer na ovolucijskem testu , ampak občutek je pa kul , pa ravno na rojstni dan, to bi blo pa res fajn ,da ravno na ta dan nardimo user posted image , držte pesti!!

(a camus)

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
15.3.2010 8:35:01   
NATAŠA35
uuu tanjuši ti prvoščim iz srca, da vama uspeuser posted image user posted image user posted image

katjuša super za podpis pogodbe user posted image user posted image user posted image user posted image , prvo uštimaj stanovanje, potem pa akcijauser posted image , moraš krstit stanovanje user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz sem bila pridna ta vikend, sem pospravila kuhinjo, pa dnevno sobo v nulo, vežo, wc in nekaj malega otroško sobo, sem pa malo jezna, ker sem otroško ta teden pospravljala že 3x in vedno eno in istouser posted image - ah te moji deci...

ostala mi je še ena soba, pa zlikat plenice in upam, da jo bom do naslednjega vikenda uspela uštimat, ker imam res ogromno, samo se moram res vsak dan spravit nekaj poštimat, drugače bom imela vikend spet zapolnjenuser posted image ...sva se z user posted image zmenila, da dokler mami ne uštima do konca, kar si je zadala, da mora počakati noter, čeprav je kar težko trebuh okol prenašat...user posted image user posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2074
15.3.2010 14:10:09   
Katjusa
nataša pazi nauser posted image nič zato, če kaj ne bo pospravljeno pač ne bo saj si vendar v veselem pričakovanju.... brezveze izivat naj user posted image dozori za pospravlanje bo še ogromno časa.....

tanjusi vse naj naj za rojstno dan sreče zdravja in čez 14 dniuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.