|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: V pričakovanju 3. +
9.2.2010 17:28:37   
tanjusi
Mam pa že res stare otrokeuser posted image Ta starejši 12 let- 6.razred, ta mali pa 8 let treti razred.Se mi zdi da sta šele komaj mala bla ....No ja jaz sem pa že tudi stara... ob takihle pogovorih se zavem pa ko ta večjega pogledam, ki je že skoraj večji kot jaz...Pa se bomo malo pomladili ko bomo dojenčka meliuser posted image

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
9.2.2010 19:04:12   
mojamura
dragi moji spet sem z vami. upam, da bo nam tokrat uspelo bolje kot na talentih hehehe.

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
9.2.2010 19:07:05   
tanjusi
dragi moji spet sem z vami. upam, da bo nam tokrat uspelo bolje kot na talentih hehehe.

sem sledila dogajanju na talentih in tudi jaz ti rečem : ne sekiraj se
Želim pa ti da ti z nami hitro uspe in čimprej ugledaš plusekuser posted image

(a camus)

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
11.2.2010 13:27:25   
mojamura

IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi

sem sledila dogajanju na talentih in tudi jaz ti rečem : ne sekiraj se
Želim pa ti da ti z nami hitro uspe in čimprej ugledaš plusekuser posted image

hvala:)

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
13.2.2010 10:02:53   
mojamura
aloooooooo, kje pa ste vse??

bo nas na drugo stran vrglo (temo mislim) če ne bomo nič pisaleuser posted image

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
13.2.2010 10:35:00   
tanjusi
ja prrav maš, kako si kaj mojamura ? Kdaj ne pričakuješuser posted image ?
Jaz se tako čudno počutim .Nekje sem prebrala da so za menstruacijo, ovolucijo in nosečnost podobni znaki, zdaj pa za user posted image je še prezgodaj za o se mi zdi prepozno tak da mogoče....user posted image , bomo vidli samo testa ne bom delala do konca februarja , če me prej kaj ne preseneti oz. če ne bom preveč firbčna.user posted image

(a camus)

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
13.2.2010 10:41:32   
mojamura
ma jas sem kar ok. user posted image rdečega vraga ne pričakujem 1.3. upam da zagledam user posted image .

aahh, firbec pa mene tudi včasih prehitro mantra potem pa služijo v lekarnah za razne teste. hehehe

jaz sem glede teh znakov že tak zmedena da sem jih lepo po vrsti vse dala na ignore. pustimo se presenetiti. upam tanjusi da nama čimprej rata!!

< Sporočilo je popravil mojamura -- 13.2.2010 10:42:46 >

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
13.2.2010 10:56:50   
tanjusi
Jaz sem že tudi čisto zmedena sploh glede tega kdaj jo pričakujem oz kdaj je ne .Prva user posted image po ss je prišla točno po 28 dneh , naslednja po 21 dneh in zadnja po 22 tako dami ni čist jasno .Bli smo še kar pridni tak da moooogoče......

(a camus)

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
13.2.2010 15:26:11   
mojamura
ajoj, ti maš te cikluse tudi zmešane, prav tako kot jaz.....včasih mam na 35 dni včasih na 26....kakor se ji zazdi. no zdaj zadnje 3 mesece je nekako ustaljeno na 28 dni ( + - en dan)

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
14.2.2010 12:56:25   
tanjusi
ma ja ...samo prej ko sem jedla kt in nisem razmišljala o povečanju družine se nisem obremenjevala z tem , sedaj je pa prav zoprno , ko ne veš kdaj jo pričakovati oz. ne pričakovatiuser posted image

(a camus)

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
15.2.2010 14:50:14   
NATAŠA35
upam, da vama uspe, močno držim prsteke skupajuser posted image user posted image user posted image

tanjušipa nimaš toliko stare otroke, moji bodo letos napolnili 13, 10 in 6 letuser posted image user posted image , ta četrti pa šele prihajauser posted image user posted image

mojamurama ne sekiraj se zarad talentov...včasih ne gre vse po načrtih

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
15.2.2010 14:56:54   
isabeaux
Živjo pupe.....user posted image

Joj...res nas neki čas heca a ne...nam ne rata bit preveč ažurne...user posted image

Moja mura, kot sem ti napisala,...ne sekiri se za talente, ker so res več kot preveč iskali šov in ne talentov v pravem pomenu besede...ker ko vidiš kaj so sprejeli, veš, da se jim gre samo za gledanost...oslarij...in ne resničnih maherjev...kot si ti user posted image

Tanjusi...kdaj si potem imela sedaj zadnjo M?

Glede ovulacij in jajčnikov pa semenčic pa tkole...

V teoriji bi naj semenčice ...ženske preživele tudi do 4 dni....moške samo kak dan....je pa tko...da če hočeš fantka, pravijo, da jih mora moški čim bolj šparat...pa potem res na dan dan ovulacije morta user posted image , če pa želiš punčko...pa morta čim več krat pred ovulacijo...do dveh dni pred...pa potem nič več...ker baje se semenčice ki se obnavljajo hitreje...no so rade punčke...kar pomeni...da če bi recimo user posted image vsak dan...bi imela vseeno več šans za punčko kot za fantka....četudi trofita na dan ovulacije....

Glede prakse pa ti lahko ppovem tole...da se od moškega do moškega razlikuje, koliko ima slednji moških in koliko ženskih semenčis...ni vedno razmerje 50 /50 ...če me razumeš...zato se nekateri pari trudijo spočet določen spol...na vse metode...pa ne rata...ker nikoli ne veš kaj moški ima in kaj ne...saj razumeš...

No pri nama je blo pa tako...pri prvi hčeri ( no saj to sem že pisala...pa ker vem da se ti ne da iskat...še enkrat napišem user posted image )... sva vem da user posted image kar pridno lahko rečem...kar vsak dan...al pa na dva dni...pa je bila pupa...pr sinku sva res samo na dan o ( sem imela o teste...pa še čustim ovulacijo, ker me noro pika in boli tisti dan v enem od jajčnikov)....pa je bil pupek....sedaj pa sva spet vsak dan....pa je najverjetneje res spet pupa...tako da tista teorija o tem, da če se spermiji bolj pogosto obnavljajo so punčke...pri nama zgleda drži...

Je pa res da je vse zelo veliko povezano tudi s srečo....

Nataša...morda pa rečeš, da bi želela prestaviti šolanje za eno leto...to pravico imajo starši in te morejo poslušat...uradno je otrok šoloobvezen po naši zakonodaji šele s 7 leti...tko da ...sama se boš odločila...ampak možnost je...

Čeprav glede na to da poznam učne načrte v nulo...vsaj za 1. triado...ti povem, ...da res 1 . razredu ni hudega....veliko je še igre....delajo kvečemu strjeno po 20 minut, ker več za njihovo razojno stopnjo niti ni primerno...niti ne dopušča učni načrt...hkrati pa je ogromno grafomotorike ( vaje z vijuganjem po zv ezku, črtami, ravnimi lomljenimi....itd....) tako da se res vse še dogaja preko igre....

Črke so šele v 2 . razredu na vrsti...v 1. pa števila do 20 in seštevanje ter odštevanje do 20....proti koncu šol. leta seveda seštevanje in odštevanje...je res bolj na iziz...in otroci ponavadi vzljubijo šolo na tak način.....

Aja Nataša...vidiš...morda pa le bo pupa.....držim pestiuser posted image znaki so že lepi...heheuser posted image

Ljupka, kako si ti...pa Katjuša? Pa vse ostale....

napišite mi datume zadnjih M ...da vam nardim nov seznamček ...če želite....

Pa vse me veselo v navijanje...gremo.....punce user posted image user posted image da bodo čim prej user posted image user posted image ....

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
15.2.2010 16:23:20   
tanjusi
kako sem vesela ko vidim da se oglasi isa .Ja pri meni je tako da se mi je sedaj že pred dvema user posted image pojavil rjav izcedek dva dni pred user posted image no ta rjav izcedek je bil 28.1. zares pa se je začelo 30.1. , glede na to da sta bla zadnja dva cikla dolga 21 in 22 dni težko rečem kdaj jo sedaj ne pričakujem.
Drugače pa ne vem kako bo mogoče so prsi malo bolj občutljive, pa tam spodaj me špika, bomo vidli, kdaj bi ve delale test na mojem mestuuser posted image

(a camus)

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
16.2.2010 8:31:47   
mojamura
isa hehehe i'm the maher - hvalauser posted image user posted image

to z deklicami in fantki sem tudi jaz nekje prebrala in prakticirali smo prav to za deklice. bomo videli kaj bo na koncu. kaj je katera gledala na oni kitajski koledar, ko ti pokaže otrokov spol glede na materino starost? jaz sem in mi za prvega sina pravi da je deklicauser posted image user posted image user posted image

no, v glavnem počutim se čudno, ker sem doma zaradi nesreče prav tako moj imava ogromno časa za user posted image in nočem nič prehitro reči, ampak....no bomo videli.

jaz menstro ne pričakujem 1.3. (prvi dan zadnje menstre je bil 1.2.)

eno vprašanje mam, kako ste pa vse ve, ki ste že v veselem pričakovanju je vse bp?

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
16.2.2010 15:55:13   
isabeaux
 Pozdravljene pupe user posted image

Ja Tanjusi...jaz bi delala test 13 dni po ovulaciji...tistega, ki zazna 10 ium /mmol...beta hcg - ja....in bi že lahko kaj pokazal...če pa nisi ziher v to kdaj je bila ovulacija...potem pa hmmm...nekje 26 . 2. ....so pa tole malo kratki ciklusi....ne vem...Pušenjak je mnenja, da tudi prekratki ciklusi niso ok, ker je sluznica pretanka in se blastocista težje vgnezdi...prej se lahko zgodi da zarodek odmre, oz. da pride do ss - a...hmmm...kaj pa vem...a si morda že poskusila z utrogestanosm...? Sam je pa spet tko...če je tako kratek ciklus...potem je ovulacija po vseh regelcih prej...torej če je hormonsko vse ok...je o...14 dni pred m...kar pa pri tebi pomeni, da imaš o...takoj po menstri...sicer nič hudega...tako smo mi dobili sinka user posted image ...če bi potrebovala utrogestan, ti ga rade volje pošljem...ker imam doma še dva paketka...pa ga itak ne rabim....škodi pa ne....

Mojamura...jap...evo kot si rekla ...pravi maher siuser posted image user posted image , tako nekako...če sta zelo pridna...potem držim pesti, da tudi rata čimprej user posted image

Glede kitajske tabele...hehe...moja hči bi mogla bit sinko...sinko bi moral bit hči...in sedaj bi spet naj bil sinko....pa bo najverjetneje pupa...hehe...no povem pa maja meseca...če mi je slučajno zadnjič troflo...hehe

Glede moje user posted image pa tko...vezi me ubijajo...drugače pa je vse ok...bebica lepo raste...moj buši tud...hehe...sicer pa se občasno pojavljajo krči, ki jih zaenkrat še uspešno "ubijam" z magnezijem...upam da tko tudi ostane...user posted image

< Sporočilo je popravil isabeaux -- 16.2.2010 15:56:34 >

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
16.2.2010 16:42:52   
tanjusi
ja isa ta zadnji dve sta bili tako kratki, prej vedno nad 25 dni .Ne straši me z ss. Kaj pa je tisto kar mi ponujaš utro...., bomo videli če smo že kaj pridelali ta mesec, ker takoj po user posted image smo bili zelo pridni potem je najbrž tudi prepozno za ta urto ......
Kaj meniš ti?

(a camus)

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
16.2.2010 20:49:35   
tanjusi
Pušenjak je mnenja, da tudi prekratki ciklusi niso ok, ker je sluznica pretanka in se blastocista težje vgnezdi...prej se lahko zgodi da zarodek odmre, oz. da pride do ss - a...hmmm...kaj pa vem...a si morda že poskusila z utrogestanosm...?

a veš da sem šla prav Pušenjaka vprašat glede teh kratkih ciklov in mi je odgovoril da se cikl dolg 21 dni smatra kot normalen.
itak pa vem da bom v nosečnosti če bo uspela zeeelo veliko razmišljala o tem da bi se srečno končalo , kar se v prejšnji ni .
Pa saj bo... more bituser posted image

(a camus)

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
16.2.2010 22:03:10   
isabeaux
Tanjusi...glej...ti se nč ne sekiraj...ker je tako, da če se že vgnezdi...se vgnezdi in najverjetneje obdrži...če pa pride do zelo zgodnjega ss...potem pa se to če kje kriva pretanka sluznica ali pa slabo jajčece zgodi tako kot se je pr men...ko je test +...potem pa se v roku enega tedna vsipa...kar res pomeni zelo zgodnji ss...ker se ni dobro zasidralo ( če je tanka sluznica se ni imelo kje...in če je bilo slabo jajčece...se blastocista sploh ni dobro razvila....) in je to to...

Tako da če pa se zasidra pa je itak najverjetneje vse ok....to kar pa si doživela pravkar...pa je tako zato, ker se pač zaradi neznanega vzroka zgodi, da plodek odmre in niti ne morejo točno vedet zakaj...lahko samo ugibajo...krizaa....

Ampak jaz in vse ostale držimo pesti, da je sedaj ratalo...če pa slučajno ni...potem pa je utrogestan tisti, ki ti lahko pomaga, da se plodek obdrži, v primeru, da gre za slabo rumeno telo oz. za premalo progesterona v drugem delu ciklusa in je zato ciklus krajši...utrogestan je čisti sintetični progesteron, ki ohranja zarodek pri življenju, dokler ne prevzame celotne funkcije rumenega telesca posteljica, to je v 12. tednu nosečnosti....

Za zdajšnji ciklus je pa res prepozno, ker se ga začne jemati nekje od ovulacije naprej....oz. 14 dni (pri tebi očitno manj) pred naslednjo m....

No čeprav če bi ti test pokazal +...tudi še ne bi bilo prepozno...ker ga včasih začno dajat šele pri krvavitvi v zgodnji nosečnosti, ki je največkrat vzrok premalo progesterona...

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
16.2.2010 22:08:55   
isabeaux
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi

a veš da sem šla prav Pušenjaka vprašat glede teh kratkih ciklov in mi je odgovoril da se cikl dolg 21 dni smatra kot normalen.
itak pa vem da bom v nosečnosti če bo uspela zeeelo veliko razmišljala o tem da bi se srečno končalo , kar se v prejšnji ni .
Pa saj bo... more bituser posted image

To pa predobro vem kako je...ko samo upaš in upaš da bo vse ok...pa četudi kaj veliko vpliva na vse nimaš...grooozaaa...ampak samo pozitivne misli in bo...

Ja no vse kar je več od 20 dni bi naj se smatralo kot normalen ciklus...če pa vpraša isto pušenjaka...ali se bo zarodek obdržal če je ovulacija nastopila 6 dan ciklusa...pa ti bo reku, da najverjetneje ne, ker je sluznica pretanka...da mora bit o vsaj 8 ali 9 dan cikla...no tako nekako je že meni odgovoril...tko da hmmm...poznam pa primer, kjer je kolegica imela o 6 dan cikla...in je bilo vse ok in je zanosila ter donosila zelo velikega fantiča...na rok se je rodil s 54 cm in 5800g...ful velik...noro... user posted image

< Sporočilo je popravil isabeaux -- 16.2.2010 22:09:18 >

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
16.2.2010 22:15:56   
sarar
isa, poglej zs user posted image

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
17.2.2010 16:33:28   
mojamura
pozdravljene bejbe :)

včeraj je neslavno crknila pečica (vgradna) in sva šla menjat....ugotovila sva da morava kupiti tudi zgornjo ploščo. dobila sva za dokaj solidno ceno oba dela (pečica + kuhalna plošča...3plin + 1 elektrika) vse skupaj je prišlo 380 €.

danes sem dopoldne vozila našega mlajšega k zdravniku, ker že dve noči kuha vročino....ima neko virozo....na kateroso pljuča slabo reagirala zato je spet dobil pumpice. aahh....vseeno bolje to kot pa da spet gre v bolnico.

isa....no me veseli, da je v glavnem vse ok. maja bomo pa res videli če je vsaj tokrat kitajski koledar prav pokazaluser posted image user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
18.2.2010 16:46:45   
tanjusi
no da spet malo zatežim( ma sem prav jezna na sebe... prvo nosečnost še s partnerjem sploh nisva živela skupaj, bila sem tik pred diplomo rekla sva sedaj pa je čas za dojenčka, takoj sem zanosila, celo nosečnost se nisem obremenjevala z ničemer, niti pomislila nisem da bi lahko šlo kaj narobe- no to je bilo pred 12 leti , aja pa tudi interneta še ni blouser posted image )
Sedaj pa se obnašam kot da je to največja umetnost imet user posted image .
No pisala sem že da sta bila zadnja dva cikla zelo kratka, tokrat sem si takoj po zadnji user posted image nekaj dni merila bt , vendar je bila dokaj nizka 36,8 zraven smo tudi pridno user posted image , potem sem merjenje opustila , danes pa sem več kot po enem tednu spet izmerila bt zjutraj in bila je visoka 37,2, torej je ta mesec o bila kasneje, vsaj tako sklepam , sedaj vsaj upam da so plavalčki preživeli kakšen dan in da smo kljub vsemu bili uspešni , po drugi starni pa sem vesela da me ne bo skrbelo tisto o čemer sva debatirali z iso da kratki cikli niso dobri zaradi zgodnje o ... bomo videli kaj bouser posted image

(a camus)

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
20.2.2010 1:19:29   
NATAŠA35
ojla vsem skupaj...

isa malega sem vpisala v prvi razred, je obvezno, ker je pač ta letnik in je najmlajši, ampak se tolažim, da je to šele čez pol leta, ko bo malo več star...me je kar stisnilo, ko sem videla za več kot eno glavo večje otroke, moj je pa tak drobižekuser posted image

jaz sem kar ok, še dva meseca je pred mano, me dajejo krči, popadki,...malo viroza, samo se ne damuser posted image user posted image ...postavili smo posteljico, pa previjalno mizo - doma narejeno, sedaj pa še pospravim vse naokoli, ker smo zamenjali omare, pa nekaj spreminjali, tako, da imam vsega i svačega kar na postelji, tako da spimo, kar na kavču v dnevni...ne vem koliko časa še, ker težko delam, ampak vsak dan nekaj pa bo vse lepo na svojem mestu, a ne da...potem pa ko bom doma, pa bom lepo oprala še pajacke, pa vse ostalo, nato me čaka likanje plenic.... potem pa nakupimo še kar nam treba in se pripravimo na novega člana, ki ga komaj čakamo...

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
20.2.2010 7:57:20   
ljupka
Živjo punce!Kako ste?

Jaz grem v torek v Ljubljano v ambulanto za rizične nosečnosti!Ne počutim se najbolje vse me boli ,še posebej od včeraj ko sem pala po stopnicah in sem si razbila komolec in križ,ampak nekako bo!Kakor je rekla Nataša se ne damo!Ustrašla sem se zaradi pikic,sam sem pala na rit in križ in jim nima kaj bit!

Tanjuši saj bo ,poglej iso koliko splavov ,mesecev ,je minilo pa ji je le ratalo,sam kaj ko je čas naš največji sovražnik pa živčki!Ratalo ti bo ,ker si preprosto to zaslužiš!

Sarar držim pesti tudi zate!
Mojamura,tudi tebi bo uspelo!

Nataša ,jaz imam tudi popadke in krče kar se jih ne spomnem iz prvih nosečnosti,sam upam,da zdržim do 37t,pol delajo CR,ker verjetno mi ne uide,sta le dva prvi je v medenični vstavi in lahko pride marsikaj narobe?
Sam ne vem kako bodo men delal CR ,ker sem debela in imam največ maščobe prav na trebuhu!Trebuh mi visi,tam kjer ponavad režejo!Razen če mi prereže kje drugje,za brazgotino se ne sekiram!
Nataša nisi ti imela CR ,daj mi mal napiši kako to izgleda,kako hitro si prišla k sebi!
No saj v torek grem v Ljubljano,pa mi bodo vse povedal!

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 2024
20.2.2010 21:56:58   
NATAŠA35
oj ljubka...punca pazi mi se, no...sej jaz sem tud 1x pala in to na rit, pa na roko, in sem se hotela ujeti za mizo, pa mi je spodrsnilo in sem imela prav plavo roko, rit pa me je bolela kar nekaj časa...ne nisem imela CR si zamešala nekaj, tako da ti ne morem pomagat...ma ne sekiraj se zaradi kg in kože, bodo že nekako to uredili, pa bo vse ok...ti mi samo počivaj, čeprav vem, da boš prej rodila...meni se moj user posted image še ni obrnil z glavico navzdol, me malo skrbi, leži pa prečno - vodoravno, tako da mi grozi CR, če se ne obrne...kar bo pa bo, čeprav imam še dva meseca do konca, pa bi rada kar šla rodit user posted image user posted image ...sej se hecam, ker moram vse pripravit, drugače bo moj bogi, sej bo tako ali tako, ker bo samo častil okoli, sploh če bo pupa...

držim pesti za vse ostaleuser posted image user posted image

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Številka žabic
Katka123 RR

katero številko žabic kupiti za novorojenčka?

56 (87%)

62 (13%)

Število vseh glasov: 15

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!