|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: V pričakovanju 3. +
29.1.2010 15:39:51   
tanjusi
ne vem če bo kaj , 21. dan menstruacije se mi je danes pojavil rjavo krvav izcedek , ki ga je res minimalno, malo mi je čudno da bi se že user posted image pripravljala, za vgnezditveno pa ne vem kdaj pride in kako izgleda... ker pri mojih dosedanjih nosečnostih je nisem imelauser posted image

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
29.1.2010 15:57:25   
Katjusa
jst sem jo imela pri 1 nosečnosti in je bla ravno tko kak teden pred pričakovano Muser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image držim pesti, da je to touser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
29.1.2010 16:12:31   
tanjusi
jst sem jo imela pri 1 nosečnosti in je bla ravno tko kak teden pred pričakovano M držim pesti, da je to to

a se mogoče spomniš kako je izgledala.... bolj kot izcedek in koliko je bilo tegauser posted image
Ma saj ta mesec nisem neki optimist, ker sva morala počakat na kontrolo zaradi jajčnikov in čisto možno da sva o zamudila.... samo če nam je pa ratalo dam pa za pijačouser posted image

(a camus)

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
29.1.2010 17:55:27   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi

jst sem jo imela pri 1 nosečnosti in je bla ravno tko kak teden pred pričakovano M držim pesti, da je to to

a se mogoče spomniš kako je izgledala.... bolj kot izcedek in koliko je bilo tegauser posted image
Ma saj ta mesec nisem neki optimist, ker sva morala počakat na kontrolo zaradi jajčnikov in čisto možno da sva o zamudila.... samo če nam je pa ratalo dam pa za pijačouser posted image

bilo je tako rjavkasto krvavo in samo enkrat ko sem šla na wc tko za ene 3 kapljice

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
30.1.2010 14:40:48   
tanjusi
mam občutek da se bo tisti rjav izcedek vsak čas spremenil v user posted image , ker postaja vedno obilnejši , je pa res zelo hitra in se bom mogla očitno navadit na to po ssuser posted image

(a camus)

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
31.1.2010 11:58:22   
ljupka
Živijo punce!
Na temi ovulacija sem brala ,da se je ena tri leta mučila zanosit,pa ni šlo!Pol ji je ena MS svetovala naj si nabavi MATIČNI MLEČEK ,ki menda deluje!
Kupila ga je in takoj naslednji ciklus zanosila!Sam menda je drag 35- 40€,sam se splača če res pomaga!

Katjuša a bo hiška ,al ne kako kaže?

Tanjuši kakšno stanje je pri tebi?

Kaj pa ostale,kako ste?

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
31.1.2010 13:17:39   
tanjusi
Moj tridnevni rjav izcedek se spreminja v user posted image , tak da... samo glede na to da so moji cikli vedno krajši ta mesec sem imela zadnjo user posted image 8.1. sedaj pa je že spet tu user posted image bom plusek čakala še v februarju , veliko si sedaj itak nisem obetala samo malo sem pa vseeno razočaranauser posted image
Ljupka kako pa ti ... in ostale... kaj novega?

(a camus)

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
31.1.2010 14:10:34   
isabeaux
Jooj Tanjusi....sicer pa naj se sedaj zlije, da bo potem vredu podlaga za naslednji ciklus...ampak vem da ni neka tlažbauser posted image
Se preveč spomnim kolikokrat sem jaz upala, pa potem bila razočarana...no ko pa je le ratalo...pa nisem mogla nikakor verjet user posted image In tko bo pr teb...držim pesti, da že v naslednjem mesecu...kako pa je z jajčniki...kaj pravi g. ?

Ljupka, kako si ti ?

Katjuša...kdaj imaš plodne dneve...si že začela s klomifenom?

Natasa...kako se ti počutiš...?

No Sarar...pr teb pa držimo pesti ta teden, da bo uspelo...a ne user posted image A si si nabavila o - teste...men so vedno prav kazali...sem jih pa kupila prek e - bay a...in sem dala za 15 testkov mislim da okoli 4 €...ful so cenejši...se splača...

Ja glede spola je pa res taka loterija...midva sva recimo pr prvi, ki je pupa...vem da user posted image vsak dan...par dni pred o..na dan o in še po o....pa je nekak uspelo...baje da če vsak dan...potem je več možnosti, da bi bla punčka, ker je več semenčic punčk, kot fantkov....če pa šparaš...in na dan o...pol bi naj bil fantek...ker je več fantkov...pa še hitrejš so in dobijo cilj ( jajčece ) hitreje....

No pr drugem ki je fantek sva user posted image samo na dan o....in je ratalo da je bil fantek....

He he...sedaj pa sva spet vsak dan...nekaj dni pred o...na dan o in še po o...in hmmmm...najverjetneje je res pupa...user posted image

Ker sem imela v četrtek pregled pri moji g. ...in je seveda potem ko sem rekla da če se vidi spol...najprej rekla...ko mi je delala uz...da kaj nisva že napisali v materinsko...pa sem rekla...ja naj bi bila punčka s ?....kaj pa zdaj a se vidi...

No pol je pa jo dobila med nogice...saj se je namatrala...ampak je vztrajala...in je ful pozumirala...in je rekla...glejte tole so velike sramne ustnice...tule majhne...se je ful lepo videlo...in ja to je 99 % punčka....user posted image

Tko da morda pa je res pupa...hehe...ziher bomo pa itak šele ko se bo detece rodilo...user posted image

Ampak vem kako mi je pr malem kazala spol in se je definitivno videl lulek že v 16 tednu...pol samo vedno bolj...in sedaj so se res videle sramne ustnice...nisem si mislila, da je lahko ta uz kljub dvodimenzionalni sliki tako natančen...hehe

Tako da glede spola...kaj pa vem...res je loterija...ker tudi ne morte vedet al ima vaš možek pol pol semenčis z enim in drugim spolom, al pa ma recimo 80 % enga in 20 % druzga spola....hmmm...ja je loterija...

No glede one metode, da nekaj dni pred ovulacijo user posted image ... pa je pol punčka...kaj pa vem...sva poskusla...sam takrat se sploh ni nič primlo...po moje niso preživeli spermiji tko dolgo...kaj pa vem....user posted image

Nč...aja...še tole...no naša bebica ima 30 cm...in je težka 600 g......in vse je ok...to me najbolj veseli user posted image user posted image

Lepo bodite ...čavči

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
31.1.2010 18:20:20   
tanjusi
Jooj Tanjusi....sicer pa naj se sedaj zlije, da bo potem vredu podlaga za naslednji ciklus...ampak vem da ni neka tlažba
Se preveč spomnim kolikokrat sem jaz upala, pa potem bila razočarana...no ko pa je le ratalo...pa nisem mogla nikakor verjet In tko bo pr teb...držim pesti, da že v naslednjem mesecu...kako pa je z jajčniki...kaj pravi g. ?

saj vem in tudi sama nisem imela nekega upanja za ta mesec, ker sem čakala na kontrolo za cisto - tista je hb ok , tak je rekla ginekologinja no in očitno sva zamudila ta prave dneve , mi je pa res zanimivo da so sedaj cikli zelo kratki sploh po ss no bo pa hitreje spet možnost...

(a camus)

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
1.2.2010 9:53:24   
NATAŠA35
ej isa, še kar, še kar...me kar matrajo tile krči, ampak se ne dam...pa še ta utrujenost, če se spomnim, da sem pri prejšnjih user posted image prekipevala od energije, sedaj pa sem lena kot user posted image , pa še hitro zaspim...imam težave s spanjem, ne vsako noč, ampak me kar matra...še tri mesece, pa bo konec, s tem se tolažim...

ja je kar loterija zadet pravi spol...zgleda da ima moj samo user posted image semenčice, vsaj večino, no zdaj ne vemo kaj bo...upamo na user posted image ...

tanjuši user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vem, kako ti je, samo vem, pa da boš kmalu zagledala user posted image

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
1.2.2010 12:38:59   
isabeaux
Tanjusi...kot si rekla...prej bota mela spet možnost user posted image pa da nardita user posted image user posted image

Nataša...a piješ magnezij? Jaz ga sedaj par dni ne, ker so se krči umirili...me pa vezi še zmeraj mučijo...eh bo že...sam a veš če pa imaš take drugačne znake, pa je čist možno da vam je uspelo pa bote mel user posted image , a vprašala pa nista?

Jaz se spomnim kako je mojega že na nuhalni pr pušenjaku matralo...hehe...pa sva pol rekla če se je vidlo...hehe

No je pa res...mene je zadnjič g. vprašala, če imam kake znake v nosečnosti, ki so bolj punčkaste...ker imam že par doma pa lahko primerjam...hehe

No nekih tako hudih znakov nisem opazilča...potem ko sem se poglobila pa sta bila edino dva taka ki sem jih imela različna...

Pr sinku se mi je nardila že do 16. tedna ful močna linea - negra ( tista rjava črta po sredini trebuha od sramne kosti do popka)...in pa spomnim se da sem se lahko brila vsak drug dan...dlake so mi noro rasle...

Pr hčeri pa nisem imela nobene črte po sredi trebuha in tudi brila sem se lahko sam na kaka dva tedna...dlak se mi zdi da jih sploh ni blo user posted image No in sedaj je enako...nobene črte in brijem se tud ful poredko user posted image user posted image

Morda ti to kaj pomaga...

Ampak kot si rekla ...če je nosečnost sedaj res drugačna...potem je možnost....user posted image

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
2.2.2010 13:26:12   
NATAŠA35
joj isa, a veš da je jaz tudi nimam - te črte, pa še opažam, da mi dlake ne rastejo toliko hitro, kot prejuser posted image ...joj upam, da nam je uspelouser posted image user posted image

sem vprašala, samo pušenjak ni mogel videt, ker je dete držalo nogice bolj skupaj, na morfo pa ni nič rekla, samo rekla to je to...jaz pa gledala kot tele v nova vratauser posted image , videla se je popkovnica, o pištoli pa ne duha ne sluha, kakor pri prejšnjih otrocih...pa še vse me ni toliko matralo, prej sem objemala vsaj malo školjko, zdaj ni bilo ne duha ne sluha o tem.; prsa so me bolela in rastejo, prej ne toliko, prej nisem bila toliko utrujena, sedaj bi najraje s sabo vlekla kavčuser posted image , pa spim ful veliko, ponoči me matra, prej sem imela energije za 15 zdaj sem pa v - user posted image user posted image ...

no bomo videli 09.02. če se bo kaj videlo, ker januarja je kot zakleto migalo, pa se ni nič umirilo, grrrr

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
2.2.2010 16:53:20   
sarar
nataša, ko sem bila drugič noseča me je gin.vprašala, če mam drugačno nosečnost kot prvo, k baje drugače reagiraš na drug spol. tko da mogoče je pa le uspelo user posted image user posted image user posted image
glede pušenjaka- na nuhalni je reku, da je 90% pri meni da je punčka, pa je fantek...

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
3.2.2010 9:11:08   
NATAŠA35
sarar upam, da bo res tako...bomo videli v torek, če se bo kaj videlo...

ah pušenjak pa nama sploh ni povedal,baje če ne vidi dobro, potem sploh ne komentirauser posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
3.2.2010 10:28:28   
Katjusa
hej pupe po dolgem času sem spet malo tu....
po malem se umikam malo iz foruma, ker sem preveč zasvojena in imam potem premalo časa za druge stvariuser posted image user posted image user posted image user posted image

kar se tiče spola moji 2 nosečnosti sta bili čist različni in imamo 2 fanta, tako da dokler ne rpide ven ali sa na UZ 100% ne vidi je 50:50user posted image user posted image user posted image user posted image sej je vseeno kaj nosite pod srčkom, samo da bodo user posted image zdravi in da bodo imeli lepo otroštvouser posted image user posted image user posted image user posted image jst bi vse dala še za kako user posted image (brez da bom okol G veliko hodla) in za kakega zdravega user posted image pa naj bo fant al pupauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
3.2.2010 11:27:30   
ljupka
Sem od G !Dala mi je napotnico za v Ljubljano,od sedaj naprej moram gor hodit na preglede in rodila bom gor,zaradi rizične nosečnosti in še slatkorne!
Sedaj sem v 28t in sta oba teška 1200g,da lepo rasteta in je vse ok!Je pa 100%,da sta par!
Mam pa en problem,prvi še vedno vstraja na ritki in bo verjetno tako ostal!Sedaj pa vprašanje naj vstrajam pri naravnem porodu,ali dovolim CR!
Kaj bi ve nardile na mojem mestu?
Ker sem mnogorotka,bom lahko probala naravno!
Sam nevem,če se bi otročka preveč mantrala,al da mu kaj polomjo,bi rajš,CR!Saj menda bom preživela!

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
3.2.2010 14:39:11   
sarar
ojla punce! ljupka, lepo in fajn da ste vsi trije ok!
kar se pa tiče vprašanja- ne vem, ne bom pametna, lahk sam napišem kaj bi jz nardila. prov bo pa itak kokr se boš odločla. jz bi šla na carskega. pri drugmu sva se oba s piškom matrala pa je bil tud ful bogi. ključnica se mu je zlomila, pa ''štorkljin ugriz'' je mel na obeh učkih, enga skor do 1.roj.dneva. tko da če bi jz takrat lahk zbirala bi šla na cr

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
5.2.2010 12:37:25   
NATAŠA35
ljubka upam, da si ok, user posted image user posted image vidim, da lepo rasteta...ne sekiraj se, če boš šla kar v lj, bova pa mogoče skupaj rodile, kaj pravišuser posted image user posted image , razen če tebe prej ne pokliče višja sila...

jaz bi šla kar na CR, ne vem no...zdaj je vprašanje, katerega boš prej rodila, mogoče tega z nogicami naprej in šele potem drugega...premisli kaj bi bilo bolje zate, a+pa ali misliš še rojevat, ker ko se 1x odločiš za CR, potem pa ga imaš kar naprej in to samo 3x

sarar uuuh sem se naježila, ko sem prebrala...upam, da je sedaj vse okuser posted image user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
5.2.2010 15:01:09   
sarar
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠA35
sarar uuuh sem se naježila, ko sem prebrala...upam, da je sedaj vse okuser posted image user posted image

ja, zdaj je pa vse ok, pa pravi angelček je user posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
5.2.2010 16:02:29   
tanjusi
Vem da je že bilo govora samo mi je ušlo iz glave ...kako dolgo preživijo semenčice... mislim da je razlika pri moških in pri ženskih semenčicah.
Pa še to mislim da se meni pokaže kdaj sem plodna tako da me bolijo jajčniki ali je to možno... odkar ne jem tablet me med menstruacijama ene tri - širi dni bolijo... to bo to a ne?
Drugače pa držite se in mislite name da bomo v tem mesecu uspešni....

(a camus)

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
5.2.2010 16:45:06   
sarar
tanjuši, mislim, da preživijo semenčice 3-5 dni, so pa bolj ''vzdržljive'' tiste ženske semenčice.
plodnost se pa lahk pokaže tud z zvijanjem jajčnikov-ene tko točno vejo, kdaj je ovulacija. čeprav, to pri meni ne drži, mene že psiha tok daje, da jih kr skoz čutm user posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
5.2.2010 19:44:00   
Katjusa
hej kako kej?
jst sem bolj tko-tko v ponedeljek bo moj dojenček postal mali fantek..... čist prehitro je minilo tole...

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
9.2.2010 9:02:31   
NATAŠA35
katjuša ne govori mi o tem, jutri imava vpis v prvi razred za zadnjega, pa je rojen 29.12. in se mi zdi premali za prvi razreduser posted image ...če pogledaš, da tisti, ki bo rojen januarja, je praktično eno leto pred njimuser posted image ...ne vem, kaj bom naredila...

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
9.2.2010 9:05:41   
Teni_
Nataša, moja je rojena 26.12. pa je šla tudi prej v šolo. Ni hotela niti slišat, da ne bi šla. Uživa 100/h. Je pa res, da je večino črk poznala in št. do 10 - koliko toliko tudi seštevat in odštevat. Ampak ker je sama hotela. In ji zaenkrat gre. Drugo leto bo že vpis za tamanjšo, ki pa se mi zdi čisto nasprotje večje. Bomo videli kako bo pri njej.

Saj verjetno imaš možnost, da preložiš na naslednje leto,ne? Če se ti zdi, da še ni pripravljen.

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
9.2.2010 10:29:26   
sarar
moj starejši gre tudi septembra v šolo... user posted image  on se sicer veseli, mene pa kar stiska, k gre cajt tok hitr naprej. je pa drugače aprilček, tako da vsaj to... on se pa že ful veseli user posted image  ko bi vedel kaj ga čaka... user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Ime za fantka

Katero ime za fantka?

Mark (43%)

Tinej (6%)

Tian (26%)

Anej (25%)

Število vseh glasov: 413

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!