|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: V pričakovanju 3. +
21.1.2010 9:06:15   
sarar
o nataškauser posted image .
ja saj vem, ko se otroček nasvetu ga itaq ne zamenjaš za nič na svetu. ko sem bila jaz drugič user posted image  je gin.zmeraj ob uz rekla da je punčka. doma sem imela že fantka in sem bila ful srečna da bom imela parček. no, potem ko sem rodila fanka sem ga imela ful ful rada, za nič ga ne zamenjam, sem pa potrebovala štiri mesece da sem si opomogla. če bi mi takrat rekla da ni sigurno da je punčka, al pa če bi bila tiho bi bilo čisto drugače... no, zdaj se pa že zdaj poskušam pripraviti na fantka... očitno nosimo nekateri gene za fantke, ali kaj user posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
21.1.2010 12:00:01   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: ljupka

Danes grem po inzulin,ni mi ratalo z dijeto,imam previsok slatkor!Sem se pa že sprijaznila!

Punce kako ste kaj?

ljupka kr tko naprej pozitivno mislt in bo vse OK, pomembno je da je otrok zdrav in da ti sladkorna ne ostane....... moja mami si tud daje inzulin tko da te razumem, si je pa ful zmanjšala zdej dozo inzulinauser posted image user posted image user posted image user posted image dajala si je že okrog 60 enot zdej si da 4-6 enotuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image je pa ful shujšala in telovadi na kolesu.... pa seveda pri hrani pazi, da zaužije čim manj nepotrebnih maščob.....

mojauser posted image se počasi izliva in zdej bomo spet začeli z akcijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
danes imama z možekom 4 obletnico poroke.... kako gre čas hitrouser posted image

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
21.1.2010 19:19:06   
sarar
katjuša, čestitke za obletnico user posted image user posted image user posted image
tudi pri meni bo šla  user posted image  hmalu stran, pol pa upam, da je ne bo več dobr let user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
23.1.2010 20:14:07   
tanjusi
TAKOLE, PO DOLGEM ČASU SE JAVLJAM.sEM IMELA RAČUNALNIK V OKVARI.Vidim da ste kar ok, Ljupka želim da z sladkorjem ne bo večjih težav, vsem novim pa izrekam dobrodošlico.
Jaz pa sem imela v četrtek kontrolo zaradi ciste in je hvala bogu ni več .Ginekologinja mi je rekla da se slišimo ko bo vesela novica... In res sva šla kar na delo , ker mislim da imam ravno plodne dneve... mogoče pa nam rata pa bomo v februarju ugledali plusek.
Aja za ta nove pa naj povewm da imamo dva fantka, stara pa bo 35 let.

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
23.1.2010 20:27:16   
sarar
čer punce!kako ste kaj?
tanjuši, dobrodošla nazaj in hvala enako za dobrodošlico user posted image
imaš kak recept za punčko? koliko sta pa stara tvoja fantiča?
jaz sem tok utrujena da grem spat... moram se spočit do druzga tedna k bo pol akcija user posted image user posted image user posted image  user posted image , zdaj pa čakam da gre tečka
nočko pa se jutri kaj beremo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
23.1.2010 21:03:11   
tanjusi
tanjuši, dobrodošla nazaj in hvala enako za dobrodošlico
imaš kak recept za punčko? koliko sta pa stara tvoja fantiča?
jaz sem tok utrujena da grem spat... moram se spočit do druzga tedna k bo pol akcija

za recept sem že spraševala. če se ti ljubi na upajmo skupaj poišči temo malo za šalo malo za res, kjer sem dobila kar neakj fajn receptov za punčkouser posted image
Pri nas je pa ravno sedaj glavni čas zauser posted image
Upam da rata pa da bo bolje kot v prejšnjem poskusuuser posted image

(a camus)

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
24.1.2010 8:25:51   
sarar
dobro jutro punce! evo, ker sem spet prva na forumu sem pa kavico skuhalauser posted image
user posted image
tanjuši, saj vprašanje če nisi brala tist k sm jz načela. tist k lahk user posted image  do tri dni pred O? jaz sem to probavala en let nazaj, pa očitno plavalci niso dost močni da bi tri dni zdržal user posted image . bom šla pa spet po tej poti probat, sam dva dni pred O. jz jo mam drug teden enkrat.

< Sporočilo je popravil sarar -- 24.1.2010 8:27:47 >

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
24.1.2010 8:42:19   
tanjusi
tanjuši, saj vprašanje če nisi brala tist k sm jz načela. tist k lahk  do tri dni pred O? jaz sem to probavala en let nazaj, pa očitno plavalci niso dost močni da bi tri dni zdržal . bom šla pa spet po tej poti probat, sam dva dni pred O. jz jo mam drug teden enkrat.

nama je pa sedaj pri zadnji ratalo tako, da sva dva dni pred o, samo na žalost se ni srečno končalo, po mojem bi bla punčkauser posted image

(a camus)

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
24.1.2010 8:58:14   
sarar
a res? prav žal mi je... na žalost se tudi to dogaja. ampak, saj bo pa zdaj uspelouser posted image user posted image user posted image . kako pa si vedela da je bila punčka? filing?
no, to je pa vzpodbudna novica da ti je uspelo dva dni pred O, si mi dala upanje da je možno user posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
24.1.2010 10:03:34   
tanjusi
a res? prav žal mi je... na žalost se tudi to dogaja. ampak, saj bo pa zdaj uspelo . kako pa si vedela da je bila punčka? filing?
no, to je pa vzpodbudna novica da ti je uspelo dva dni pred O, si mi dala upanje da je možno

eh po 8 tednih ne morem rečt da sem vedela, občutek sem pa imela tak.
Ja sedaj smo ponovno v akciji merim si bt, pa je tudi po ovuluciji ostala visoka, sedaj pa me res zanima ali je ratalo ali neuser posted image

(a camus)

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
24.1.2010 11:10:11   
sarar
držim pesti da je ratalo user posted image user posted image user posted image . kdaj pa delaš testek?
jaz sem pa preveč lena za merit bt, sem si pa nabavila ovul teste, pa bom videla kako bo

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
24.1.2010 12:47:11   
tanjusi
držim pesti da je ratalo . kdaj pa delaš testek?

Po moje tam okrog 5. 2. je ne bi smelo bit, če je pa do 10. ne bo bom pa nardila test, me prav zanima če nam je uspelo ujet plodne dni , ker 21.1. sem imela kontrolo in je rekla da mora prej videt če je vse ok .

(a camus)

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
24.1.2010 18:27:13   
sarar
oj! smo se vrnili iz sankanja, smo se imeli ful dobro user posted image user posted image user posted image
no, saj to bo pa hmalu, upam da sporočiš dobro novičko... ostale ti pa sledimo

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
25.1.2010 15:34:39   
Anonimen
Glede na to, da doma imate že vsaka dva otroka, me zanima, kako pravilno vam kaže ta tabela - starost matere in spol otroka. Naj povem, da pri mojih bližnjih vedno drži. Sama še nimam otrok, tak da ne vem.
Evo link:
http://www.kofetek.com/content/view/48/272/

(odgovor članu sarar)
  Neposredna povezava do sporočila: 1964
25.1.2010 16:19:29   
sarar
anonimna, to tabelo poznam, je tudi tukaj na ringaraji. pri meni je bilo tako-za prvič je zadela, za drugič pa ne...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
25.1.2010 17:29:15   
Katjusa
pozdravljene,

jst imam zadnje čase kr pomanjkanje časa tako, da sem bolj malo na računalnikuuser posted image user posted image user posted image

tanjusi držim pesti, da vam čim prej rata, če bo punčka bom prosla za receptuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
25.1.2010 17:30:22   
Katjusa
anonimna po tej tabeli bi mi imeli že 2 punčki tako imamo pa 2 fantauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
26.1.2010 15:11:09   
isabeaux
Živjo pupe moje....joj saj vem...sploh se ne bom več opravičevala, da mi ne rata sem gor prit...sem vas pa sedaj prebrala...in ohhh...

Sarar...meni je moja sedaj celo v materinsko napisala spol - punčko...in sedaj na morfologiji pri japlju on reče...nekaj ima med nogami...pa se dete premakne...on pa joj zdaj mi je pa noge skup dal.user posted image ....gospa nič ne morem sigurno rečt....pa ok...pol pa še reče...posteljica je nizko spredaj...pa jaz gledam glupo, pa moj tud...ker moja g. je v materinsko napisala da je posteljica zadajuser posted image user posted image ...

No in pol ko sva šla je moj takoj reku...ej...pa saj ne vem...kak te lahko tvoja napiše da je posteljica zadaj...hehe...no sem rekla, glej mi je čist vseen, dokler je japelj reku, da je s hrbtenico ...srčkom in obrazkom vse ok user posted image user posted image mi je res vseen al bo zdaj pupa al pa pupek ...hehehe....

Katjuša...sedaj pa res daj vzemi klomifen...in bo ratalo...mora.....user posted image Pa čestitke za rd in obletnicouser posted image

Ljupka...ej super si, da si tko ppogumna sedaj še z inzulinom...ampak vse bo ok...boš videla....user posted image

Tanjusi...sedaj pa res držim pestke...da bo lep + user posted image

Sarar...tudi zate seveda....saj bo user posted image

Anonimna...hehe...ta tabela je men prvič rekla da bo fantek...bila je pupa...drugič je napovedala punčko...bil je fantek in sedaj...mi pravi da bo fantek...pa ti sporočim nekje 20. 5. ....upam da zdržimo do takratuser posted image

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
26.1.2010 19:48:00   
sarar
lisabeaux user posted image user posted image user posted image user posted image  jeeee, javila si seuser posted image
sem te že kar pogrešala tu gori. lumpauser posted image
a tudi tebi ga tako serjejo s spolom? jah, kaj češ...zato pa pravim, da je bolš da ne veš. in kakor si rekla-važno, da je dete zdravouser posted image
kako se drugače počutiš?
in ostale punce?
tu je tako žalostno k se tok mal oglašeteuser posted image
nič, fajn se imejte pa nočko

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
26.1.2010 19:51:38   
tanjusi
jaz sem pa danes zeelo vesela, izvedela sem da bom prvič ta prava teta. Sem se kar jokala ko sem izvedela.
Drugače pa čakam če smo kaj nardili, zaenkrat je za znake še prehitro, na seznam se ne želim dat, tak da bom čakala + tule z vami...

(a camus)

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
26.1.2010 19:57:02   
sarar
tanjuši čestitke tetiuser posted image
tudi tako smo vesele da si z nami, bomo držale pesti zateuser posted image user posted image user posted image
jaz grem pa zdaj likat, pol pa punčko delat user posted image  držite pestiuser posted image

nočko

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
28.1.2010 12:03:45   
Katjusa
punce komaj sem vas našla so nas zrinal na drugo stranuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

isa pa sej to ne morem verjet, da lahko 2 g tako različno povesta gleda lege posteljice sej pa se le ta ne prestavljauser posted image user posted image
no za spol ste pa tam k ste bli na začetkuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sam da bo dete zdravo pa naj bo z al brez lulčijauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

klomifena ta mesec nisem jemala čakam na ne vem kaj..... sej bo zdej kupujemo neko hiško in ko zvem če jo bomo kupli al ne se bom odločla kdaj grem na klomifen do takrat pa upamo na čudež. če bi kupli hiško potem bom raje malo počakala da se preselimo in potem zanosim.....

tanjusi čestitke, da boš tetauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
28.1.2010 16:37:47   
tanjusi
Jaz sem trenutno v pričakovanju znakov za morebitno nosečnost, en teden po o bo najbrž težko kaj ... drugače sem pa opazila da sem zadnje čase zelo čustvena, kar solze mi tečejo za vsako stvar, samo ne verjamem da bi bil to znak za user posted image user posted image

(a camus)

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
28.1.2010 16:38:30   
tanjusi
tanjusi čestitke, da boš teta

evo samo tale stavek preberem pa se že spet jočem, pa to ni res....

(a camus)

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
29.1.2010 13:26:05   
NATAŠA35
evo spet mene...

isa samo da sta ok, pa lepo da si se javila...

tanjuši še tebi čestitam, da boš teta postala...pa držim pesti, da je ratalo in da boš zagledala user posted image user posted image

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.