|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: V pričakovanju 3. +
25.5.2009 14:52:49   
NATAŠA35
hvala ljubka za dobrodošlico...

moji so že kar veliki pubeci, samo še vedno je vse na meni...moj je prej delal samo nočne in je tako bilo vse na meni, in je tako tudi ostalo, ne rečem, pa da mi moj ne pomaga nič...no sedaj je malo bolje, ko je dobil službo samo podnevi in celo pri meni, tako da mi sedaj včasih preseda, ker vse delava skupaj...

kar se tiče nasvetov, sem pa na voljo in če bom lahko kako pomagala, bom zelo vesela...

ja leta so malce problem, tako da sem rekla, še 1x poskusiva, pa kaj bo pač bo...če mi ni usojeno imeti punce, bom pa pač imela veliko vnukov, ne....ampak nikoli ne reci nikoli, tako se zna zgodit, da bom poskušala dokler mi ne rata haha

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 176
25.5.2009 16:48:26   
Teni_
Ljupka user posted image Upam, da to rundo uspe, ali pa se ti vsaj cikli porihtajo.

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 177
25.5.2009 22:53:47   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠA35

vse lepo pozdravljam! lepo, da greste v akcijo za tretjega člana...niti sanjalo se mi ni, da je toliko družin s tremi otroci...

se vam opravičujem, ker tako vpadam v vašo temo in upam, da me sprejmete..sem zaposlena mama stara 34 let in s tremi sončki:
1. David 12let
2. Luka 9 let
3. Jakob 5 let

sedaj pa se odločamo še za enega člana, pravzaprav upamo na punčko. prvič ni uspelo, tako da gremo spet v akcijo....

user posted image user posted image user posted image user posted image ful lepo in dobrodošla med nas in upam, da ne boš dolgo čakala na user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jst bi tud 4user posted image user posted image user posted image user posted image no moj je zdej pristal za 3user posted image user posted image user posted image nejprej je govoril o 1.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 178
26.5.2009 6:43:16   
Teni_
Katjuša, to je pa tako kot moj. On bi tudi enega. Pri njemu so namreč trije otroci, jaz pa sem bila edinka in sem vedno rekla, da vsaj dva. Ampak očitno že uživa, če je dal blagoslov za več.

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 26.5.2009 6:44:52 >

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 179
26.5.2009 10:08:29   
ljupka
Nataša nisem mislila da si stara,mickeno si starejša jaz jih imam 30 in ker imaš že 3 otroke več iskušenj,od mojega svaka žena je rodila prvega pri 34 ,pa se nič ne obremenjuje.
Danes sem si kupila krvnomočnico pa bom videla ,če res kaj nuca,samo da mi bo cikel reden,če ne druzga.user posted image user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 180
26.5.2009 10:12:48   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR

Katjuša, to je pa tako kot moj. On bi tudi enega. Pri njemu so namreč trije otroci, jaz pa sem bila edinka in sem vedno rekla, da vsaj dva. Ampak očitno že uživa, če je dal blagoslov za več.

user posted image user posted image user posted image user posted image moj je sicer edinec jst imam pa še brata.... no sej, kuj ko je prvega v roke prjel je reku enga še pol pa res ne več..... in zdej v porodnišnici, ko je mel benjamina v rokah je reku enga še pol pa res res ne večuser posted image user posted image user posted image user posted image mogoče pa čaka punčko..... sicer se pa nekakos trinjam da bo 3 dost:) da se nekako zbešemo še v en osebni avto drgač bi mogl met večji avto...... kar ga bomo tak al tak pol verjetno meluser posted image no ja najprej še enga pol bomo pa že še vidl.... mamo še neki časauser posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 181
26.5.2009 13:46:46   
NATAŠA35
moj je pa edinec in je rekel, da bosta vsaj dva, eden sigurno ne...potem pa ko je prišel na svet luka (drugi), pa smo se čez nekaj časa spet odločili, da bi imeli še enega, če bo slučajno punčka, pa je bila spet pištolca...sedaj sem pa spet v fazi, da bi rada imela še enega in če bo vse posreči bom imela svojo punčko...

vem, pa da sem prej 1,2,3 zanosila, zdaj se pa kar matramuser posted image ...nekako ne morem zanositi...

katjuša hvala za dobrodošlico... upam, da se ti želja uresniči in boš imela 4 otroke...

lepo je imeti otroke, samo je meni pustilo posledice na zobeh, so čisto fuč in kar pokajo eden za drugim, zato bom rabla obiskat kakega dobrega zobarja okolica ljubljane...mogoče kaka pozna kakega zobarja, ali s koncesijo, da bi me vzel hitro (povsod sem prijavljena, pa so dolge čakalne vrste) in da ni tolko drag....

od mojga bratranca punca je stara kot jaz, pa je prvega otroka imela pri 32, pa je tako komplicirala celo nosečnost in tudi sedaj, da je kar groza...kar reče doktor ali pa kar piše v knjigi, na moje nasvete se pa sploh ni ozirala, tako da sem sedaj lepo tiho, pa naj delajo kar hočejo...zdaj smo jim trn v peti, ker nas je pet, pa nas zato ne vabijo na slavja, ker veliko prostora zasedemo...

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 182
26.5.2009 14:07:42   
isabeaux
Nataša dobrodošla med nami, user posted image

Lepo da imaš že 3 prečudovite otroke, in se še za 4 tega odločašuser posted image  

Reci imam eno vprašanje, a prvih trikrat si vsakič takoj zanosila...al kako?

Punce moje drage...jaz pa mislim da nič ne bo ta mese...sedaj sem že 100 %, ker me je danes ful križ začel bolet, in se bo verjetno jutr vsipalo, pa joškice so nehale bolet in točno tako je pr men en dan pred tečkouser posted image ...tako da se očitno selim v junijuser posted image  ampak upam da bo pa sedaj v juniju ratalo...šment...kako mam jaz hormone zmeštrene...to ni res...

No od kao 1. o po testih je itak že 17 dni...pol sem pa nardila en testek...valjda -...sedaj od druge kao po testih pa je danes 12 dni...tako očitno sploh ni bilo o. ta mesec in je najbrž spet pco...šment...res sem jezna...je mel pušenjak prav...najbrž in je o test reagiral na fsh hormon dva krat ker ga je bilo preveč...pismo!!sem jezna...res...kot da je tako težko, da nas telo vsaj en mesec uboga ...a ne punce...jao...

Ljubka glej ni problema....sem ti poslala zasebno sporočilo...user posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 183
26.5.2009 15:27:42   
ljupka
Sem pogledala na svoj emeil naslov piše ,da sem ga dobila naj pogledam na ringaraja,ko pogledam pa piše da nimam sporočila.Bom ti poslala svoj naslov pa mi pošlji še enkrat.

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 184
26.5.2009 17:26:42   
isabeaux
Ljupka poglej zs na ringaraji...pa mi sporoči, če si dobila sporočilouser posted image

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 185
27.5.2009 9:48:37   
NATAŠA35
hvala za dobrodošlico...

ja, vse tri sem zanosila v prvo, ko sem se odločila, potem pa akcija...

no jaz bom sedaj šla v akcijo, ker imam zdaj M proti koncu, potem pa bomo videli, kako bo šlo

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 186
27.5.2009 10:23:43   
ljupka
Smo na isti poti jaz grem zdaj v drugi krog. M imam od 25 maja gdaj bo konc nevem,imam kepe velike za celo dlan,saj prav naj se spuca!Zadnji cikel sem imela dolg 55 dni,gdaj naj pričakujem pol naslednjo user posted image nimam pojma,če bom sploh imela O tudi ne vem,počutim se kod da prvič delava ne tretjič,Želja je pa huda,še posebaj,ker je prisotna že dolgo,do sedaj je bila neizvedljiva,Sedaj sem dobila delo za nedoločen čas,in kmalu bomo imeli več prostora.Ni problem ker ni od prve ratalo,ampak ta tako dolg cikel,če bo vsak mesec tko se mi bo zmešalo,1 mesec gre v prazno.user posted image user posted image user posted image
Držim ti pesti da vama rata.Kako se pa lotiš te zadeve?Čutiš ovulacijo,uporabljaš teste al kako?Če nisem preveč ferbčna?user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil ljupka -- 27.5.2009 10:26:01 >

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 187
27.5.2009 11:38:48   
NATAŠA35
ma nisi firbčna, ti sam sprašuj....imam kar redno M tako, da približno na polovici je ovulacija, ki jo zadnje čase kar čutim v spodnjem delu trebuha - kot da me sili na tahitro potrebo, pa še izcedek je drugačen....ne uporabljam testov za O, mogoče jih bom zdaj kupila, da bo bolj ziher...

včasih malo pogledam na ovulacijski koledarček na netu, da lahko grem v akcijo...

ljubka boš videla, da nama bo v drugo uspelo, potem pa se bova skupaj veselile...

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 188
27.5.2009 11:43:16   
emaa

lepo je imeti otroke, samo je meni pustilo posledice na zobeh, so čisto fuč in kar pokajo eden za drugim, zato bom rabla obiskat kakega dobrega zobarja okolica ljubljane...mogoče kaka pozna kakega zobarja, ali s koncesijo, da bi me vzel hitro (povsod sem prijavljena, pa so dolge čakalne vrste) in da ni tolko drag....

Zobar Gašperin Vojko, Domžale (01/721 96 20), jemlje na koncesijo, jaz sem bila še isti teden, ko sem podpisala na vrsti za zobni kamen, naslednjega mi je pa tud že plombo zrihtal. To je bilo ta mesec, da ne boš mislila kako dolgo nazaj je že.

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 189
27.5.2009 11:44:55   
ljupka
Moja M je tako čudna jo mam jo nimam O ne čutim,jaz sem se pri prvih dveh otrocih uporabljala nosečniški kolendarček,in je bilo uspešno,tokrat nisem preveč prepričana.Kupila sem si čaj Krvnomočnice tle sem veliko prebrala o njem upam,da rata.user posted image user posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 190
27.5.2009 23:35:37   
Katjusa
punce, jst sem še vedno z vamiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sej vem nisem tok pridna za oglašanje k v začetku.....

v glavnem čakam M.... no jo bom še čakala neki časa sploh ne vem kdaj jo pričakujemuser posted image ko bo pa bo če je predolgo ne bo bom pa test delala vmesuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a katera še ureja seznamček?

Ljupka no fino, da se fino puca kr nej gre ven kar mora pol pa na polno in prej k slej bo user posted image in pol ena slada mala bebauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 191
28.5.2009 9:28:15   
NATAŠA35
torej katjusa si se odločila še za enega otroka... dobra si, res...jaz ne vem, če bi zmogla...

držim pesti, da ti hitro uspe...

me zanima, kako pa boš to v službi uštimala? jaz bi po moje dobila odpoved, pa čeprav hočem še enega otroka, me je strah, kaj bodo rekli šefi...user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 192
28.5.2009 13:34:48   
Katjusa

torej katjusa si se odločila še za enega otroka... dobra si, res...jaz ne vem, če bi zmogla...

držim pesti, da ti hitro uspe...

me zanima, kako pa boš to v službi uštimala? jaz bi po moje dobila odpoved, pa čeprav hočem še enega otroka, me je strah, kaj bodo rekli šefi...user posted image

na žalost še nisem zaposlena..... iščem službo zdej, če bom prej zanosla bom pač prej zanosla.... bomo že kako mi je na prvem mestu družina in otroci, k vem, da če bi šla delat nebi mogla takoj v porodniško..... sicer pa pr nas zanositev mal potraja tak da upam, da ta čas dobim tud kako službo. je pa tud tako delaš lahko kadarkoli otrok pa ne moreš met kadarkoli in po 34 letu ne mislim imet več otrok pol bomo pa delal..... sam da bi imel otroke zdrave in, da bomo mi zdravi.....

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 193
29.5.2009 12:29:50   
NATAŠA35
ja vem kak je to, če si brez službe, sem bila sama brez zaposlitve kar 9 let in tako sem 2x zanosila, potem pa nisem dobila službe, ker sem imela otroke...bali so se, da bom veliko na bolniški zarad otrok, kreteni...potem pa sem dobila delo v obliki javnih del v knjižnici in tako sem veliko gledala oglase s službami in na koncu dobila prekrasno službo in to takoj za nedoločen čas, sodelavci in šefi so res fenomenalni in vzeli so me, ker sem edina imela otroke, a si moreš mislit...a kaj ko sem takoj po letu dni zanosilauser posted image , ampak so bili res dobri do mene in malega, ko sva bila 2x v bolnici zarad bronhiolitisa - je bil na kisiku...zato me je sedaj malo strah zanositi, čeprav vejo, da bom še 1x poskusila, da dobim punčko....

moji so bili ful zdravi, ko sem jim imela doma, ampak ko so šli v vrtec, se je vse začelo....želim ti res vse naj naj, naj se ti uresniči vse, kar želiš

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 194
29.5.2009 12:56:29   
ljupka
Jaz sem pri obeh imela delo za nedoločen čas,tako sem pri obeh zanositvah ostala brez dela,bla sem pač tko mlada,da se nisem tako sekirala.Tako sem po porodniški dobila delo nazaj.V tretje pa nisem hotela več riskirat sem pa eno leto čakala da sem dobila za stalno,vam pa povem da je to peklensko leto,ko je želja tako velika a moram čakat.
Zdaj to pogodbo imam se pa bojim,da ne bom mogla zanosit.
Imam dva prečudovita otroka.Moja Ana je danes stara 3 leta,je tako brihten in vesel otrok ,vedno nasmejan in dobre volje.Jaka prav tako,bomo šli pa v šolo septembra,čez 14 dni bo star 6 let!
Ampak imam opčutek kot ,da negdo še manjka,da nismo popolni ta opčutek je tako grozen,da kar boli!
A še katera čuti kaj takega?user posted image user posted image user posted image

Mora nam ratat,če nam je dvakrat,nam bo upam še ratalo!user posted image user posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 195
29.5.2009 15:56:34   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: ljupka

Jaz sem pri obeh imela delo za nedoločen čas,tako sem pri obeh zanositvah ostala brez dela,bla sem pač tko mlada,da se nisem tako sekirala.Tako sem po porodniški dobila delo nazaj.V tretje pa nisem hotela več riskirat sem pa eno leto čakala da sem dobila za stalno,vam pa povem da je to peklensko leto,ko je želja tako velika a moram čakat.
Zdaj to pogodbo imam se pa bojim,da ne bom mogla zanosit.
Imam dva prečudovita otroka.Moja Ana je danes stara 3 leta,je tako brihten in vesel otrok ,vedno nasmejan in dobre volje.Jaka prav tako,bomo šli pa v šolo septembra,čez 14 dni bo star 6 let!
Ampak imam opčutek kot ,da negdo še manjka,da nismo popolni ta opčutek je tako grozen,da kar boli!
A še katera čuti kaj takega?user posted image user posted image user posted image

Mora nam ratat,če nam je dvakrat,nam bo upam še ratalo!user posted image user posted image

no moj benjamin je še meli sma vseen imam ta občutek, da mormo met še enga še ena dušica manjka pa naj bo punčka al fantek....
službo je pa tak če maš otroke kot je rekla nataša se bojijo da boš v bolniški, če jih nimaš in naših let se pa bojijo da jih boš imel tak da smo se pač odločl kakrkoli otroke mormo met ker biološka ura teče in pol k vidiš da si se za prvega trudu več k 2 lati ti takoj postane jasno da nima smisla čakat za drugega.... mi2 sma imela drugače načrt najprej enega pa pol žez ene 5 let 2 zapored sam kaj ko se načrti tako hitro podrejo in smo mal razmisl začel takoj na polno:)

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 196
29.5.2009 21:48:59   
Katjusa
joj kolk napak sme naredla prej, se opravičujem. upam, da ste znale prebrat, sem imela na hitro napovedan obisk pa sem vam hitro mal napisala:)

v glavnem komi čakam, da bom spet user posted image in upam, da bo tud v 3. vse tako kot je blo prvič in drugičuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 197
29.5.2009 21:57:24   
isabeaux
Živjo punce....mene tko boli križ, da se mi bo strgalouser posted image  Verjetno se bo ponoči že vsipalo...ker res hudo boli...bo že...

Ja Ljupka in Katjuša...se vama pridružujem...ful imam enake misli, pa sem mislila da sem čudna..user posted image ...očitno ne...ko nas je več takih...ampak mi gremo sedaj očitno v 15. krog v juniju....user posted image

Kako ste kaj ostale...?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 198
29.5.2009 22:02:49   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: isabeaux

Živjo punce....mene tko boli križ, da se mi bo strgalouser posted image  Verjetno se bo ponoči že vsipalo...ker res hudo boli...bo že...

Ja Ljupka in Katjuša...se vama pridružujem...ful imam enake misli, pa sem mislila da sem čudna..user posted image ...očitno ne...ko nas je več takih...ampak mi gremo sedaj očitno v 15. krog v juniju....user posted image

Kako ste kaj ostale...?

jst pa vseen navijam zate, čeprav se zdi, da si že čisto obupala za ta mesecuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dejmo punce mal optimizmauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 199
29.5.2009 22:11:52   
isabeaux
Hvala Katjuša...sam jaz sem skor prepričana, da je junij moj mesec...danez zjutraj je namreč test bil tudi čisti -...tako da ni več upanja, sam naj se zdaj zlije, da bo junija moooojjjj mesecuser posted image

Kako si pa ti z znaki?user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.