NATAŠA35
|
moj je pa edinec in je rekel, da bosta vsaj dva, eden sigurno ne...potem pa ko je prišel na svet luka (drugi), pa smo se čez nekaj časa spet odločili, da bi imeli še enega, če bo slučajno punčka, pa je bila spet pištolca...sedaj sem pa spet v fazi, da bi rada imela še enega in če bo vse posreči bom imela svojo punčko... vem, pa da sem prej 1,2,3 zanosila, zdaj se pa kar matram ...nekako ne morem zanositi... katjuša hvala za dobrodošlico... upam, da se ti želja uresniči in boš imela 4 otroke... lepo je imeti otroke, samo je meni pustilo posledice na zobeh, so čisto fuč in kar pokajo eden za drugim, zato bom rabla obiskat kakega dobrega zobarja okolica ljubljane...mogoče kaka pozna kakega zobarja, ali s koncesijo, da bi me vzel hitro (povsod sem prijavljena, pa so dolge čakalne vrste) in da ni tolko drag.... od mojga bratranca punca je stara kot jaz, pa je prvega otroka imela pri 32, pa je tako komplicirala celo nosečnost in tudi sedaj, da je kar groza...kar reče doktor ali pa kar piše v knjigi, na moje nasvete se pa sploh ni ozirala, tako da sem sedaj lepo tiho, pa naj delajo kar hočejo...zdaj smo jim trn v peti, ker nas je pet, pa nas zato ne vabijo na slavja, ker veliko prostora zasedemo...