isabeaux
|
IZVIRNO SPOROČILO: ljupka Živjo Katjuša!Nisem glih najboljše volje,včeraj sem delala test in je bil spet negativen,ta pa še od nikoder.Mož mi je kupil baby check test,tako,da imam še enega,ki ga bom naredila enkrat v nedeljo,ponedeljek zjutraj. Na forumu sem brala,da je ena naredila 10 testov vsi negativni,je šla k zdravniku po tablete za sprožitev menstruacije,pa je na ultrazvoku ugotovila da je že 10 tednov noseča.Upanje umira zadnje,raste pa strah,da je kaj narobe. Z možem delava prizidek in upam da bomo šli noter do jeseni,ko gre moj prvi sonček v prvi razred,rada bi da bi imel svojo sobo,zdaj smo vsi 4 v eni sobi in je kr hudo.Gre bolj počas ,ker skoraj vse delava sama,zdaj moža čaka polaganje ploščic,100kvadratnih m.,se mi kr smili.Imava delavske plače,tako da na majstre lahko pozabim,dobila sem toliko kredita,da je bilo za materijal.Sploh ni važno samo,da bom enkrat na svojem,v svoji kuhinji,kuhala bom kaj bo nam pasalo,da bomo lahko skakal se smejal,ne da bi šli komu na živce.Zdaj se prilagajam tastu in tašči. Hodim na šiht,že 15 let(30 sem bila stara v marcu).Ker sem prišla iz ene regije v drugo,in sem vedno zaposlena nimam kaj veliko časa sem brez družbe in prijateljic,samo kakšna znanka,v naši vasi so v lavnem starejše gospe,mladih kot sem jaz je bolj mal,vsi fanti so še samski in bodo to verjetno to tudi ostali. Ati povem anegdoto,kako sva midva delala dojenčka. Tiste dni je bilo res pestro,vzidal so nam vrata in prišel nam je sodelavc delat centralno.Zvečer ko bi mogla ,je bil moj še vedno poln vtisov delavnega dne.Skos jerazmišljal kako bo vrata pokital.Spravil se je name in nič.Počakam dve uri pa probava spet ,se začne smejat pa prav ,spet na vrata mislim.Jaz sem mu pa rekla ,ne me ****,misli na kar hočeš,daj mi že enkrat to seme pa da grem spat. Ura je bila že polnoč op 5 moram vstat za v službo.Druge dni je bil bolj priden! Ljubka potem boš pa itak do stropa skakala, ko bo in prav je tko Midva sva tud na hiši in okoli vse sama delala...od vseh inštalacij, elektrika, voda, pa kitanje barvanje, polaganje ploščic, kamna, vse...res vse,....tako da vem kako je če pač ni dovolj denarja pa morš mal šparat...sam se splača, ker pol ko si na svojem, ko si sam nardil...pa je fuuullll dober filing...pa čeprav nama je bilo že včasih takoooo hudo...ampak sva stisnila zobe in je ratalo....imamo sedaj hiško...malo ampak svojo Tako da bo tudi to Ljubka boš videla
|