|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: V pričakovanju 3. +
18.5.2009 17:43:44   
isabeaux

NICK                                     NE PRIČAKUJEMO JE:

1. LJUBKA                                      02.05.

2. ANNERY                    SREČKAuser posted image user posted image
user posted image   pa srečnih user posted image user posted image

3. ISABEAUX                                 01.06.

4. ANDRA 
                     SREČKAuser posted image user posted image user posted image   pa srečnih user posted image user posted image

5. KATJUŠA                                  15.06.

6. TRETJINKA                SREČKAuser posted image user posted image user posted image   pa srečnih user posted image user posted image   

< Sporočilo je popravil isabeaux -- 18.5.2009 17:51:56 >

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 126
18.5.2009 17:53:21   
isabeaux
sem si drznila dopolnit ....upam da nisem kaj narobe nardilauser posted image

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 127
18.5.2009 19:16:01   
Teni_
Da se še vam tukaj javim. Tukaj sem bila pod nickom anneri. Da boste bolj vedele s kom ste se "pogovarjale". Zdaj pa moji in njegovi vedo, pa sem lahko pod svojim nickom.

Še vedno držim pesti za vse vas.

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 128
18.5.2009 20:13:12   
isabeaux
super, pol pa še enkrat čestitkeeeeeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 129
18.5.2009 22:04:22   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: isabeaux

sem si drznila dopolnit ....upam da nisem kaj narobe nardilauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Teniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 130
19.5.2009 6:24:29   
Teni_
Hvalauser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 131
19.5.2009 10:47:46   
Katjusa
kako je punce..... se kjerkoli kej dogaja?
Ljupka????

Jst še kr čakam mojga no zdej mu pa jst ne bom "dala" bom počakala, da se začne sluz pojavlat pol ga bom pa napadla.... pa ni user posted image da se ne bo prijelouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in nas bo drugo leto tak čas že 5user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
punce kaj kej počnete v življenju? s čim razn z možem in otroci se ukvarjate? ste zaposlene al doma???? kaj namarevate počet ko boste imele 3 otroke?

jst sem mojmu včeraj rekla, ko je hvalil kake pridna fanta imama, da me zenima če bo vseh 5 fantov tak pridnihuser posted image user posted image user posted image user posted image se je sam nasmejaluser posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 132
19.5.2009 15:28:21   
ljupka
Živjo Katjuša!Nisem glih najboljše volje,včeraj sem delala test in je bil spet negativen,tauser posted image pa še od nikoder.Mož mi je kupil baby check test,tako,da imam še enega,ki ga bom naredila enkrat v nedeljo,ponedeljek zjutraj.
Na forumu sem brala,da je ena naredila 10 testov vsi negativni,je šla k zdravniku po tablete za  sprožitev menstruacije,pa je na ultrazvoku ugotovila da je že 10 tednov noseča.Upanje umira zadnje,raste pa strah,da je kaj narobe.
Z možem delava prizidek in upam da bomo šli noter do jeseni,ko gre moj prvi sonček v prvi razred,rada bi da bi imel svojo sobo,zdaj smo vsi 4 v eni sobi in je kr hudo.Gre bolj počas ,ker skoraj vse delava sama,zdaj moža čaka polaganje ploščic,100kvadratnih m.,se mi kr smili.Imava delavske plače,tako da na majstre lahko pozabim,dobila sem toliko kredita,da je bilo za materijal.Sploh ni važno samo,da bom enkrat na svojem,v svoji kuhinji,kuhala bom kaj bo nam pasalo,da bomo lahko skakal se smejal,ne da bi šli komu na živce.Zdaj se prilagajam tastu in tašči.
Hodim na šiht,že 15 let(30 sem bila stara v marcu).Ker sem prišla iz ene regije v drugo,in sem vedno zaposlena nimam kaj veliko časa sem brez družbe in prijateljic,samo kakšna znanka,v naši vasi so v lavnem starejše gospe,mladih kot sem jaz je bolj mal,vsi fanti so še samski in bodo to verjetno to tudi ostali.
Ati povem anegdoto,kako sva midva delala dojenčka.
Tiste dni je bilo res pestro,vzidal so nam vrata in prišel nam je sodelavc delat centralno.Zvečer ko bi moglauser posted image ,je bil moj še vedno poln vtisov delavnega dne.Skos jerazmišljal kako bo vrata pokital.Spravil se je name in nič.Počakam dve uri pa probava spet ,se začne smejat pa prav ,spet na vrata mislim.Jaz sem mu pa rekla ,ne me ****,misli na kar hočeš,daj mi že enkrat to seme pa da grem spat.user posted image user posted image user posted image Ura je bila že polnoč op 5 moram vstat za v službo.Druge dni je bil bolj priden!

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 133
20.5.2009 20:38:55   
isabeaux
Živjo punce.....

Tolk sem jezna, da se vam morem potožit......user posted image

Mamo ful dela, ker zidamo plot, polagamo tlakovce...in to seveda vse sama z možem...no in danes sem mu rekla, ko je on zametal mivko med fuge pred žabanjem....da pa bom šla jaz malo na sprehod po vasi z vozičkom in hčerko, ker je hotela ona vozit voziček...pol pa gremo mi trije tko na sprehod.....user posted image

In glej zanimivost...srečamo kolege, ki so v bistvu nedaleč stran od nas doma....pa se mal pogovarjamo...in ona je tolk zategnj*na...da je njega čist osamila, odkar sta se poročila...no z njim se poznamo že od prej...in ok...se menimo, pa jaz vidim, kako ona trebuh ven tišči, pa fu čudno stoji, ni bilo za spregledat....in pol rečem, a lahko neki vprašam, pa ne zamerit...

(no onadva imata sineka ki je star leto in pol - bil je v vozičku...in ona je rekla da noče več met, ker je hotela punčko in je bila pol kao fiul razočarana....mislim, namesto, da bi bila srečna da je mali tako ljubek kot je in zdrav).

..no rečem.....a delata na drugem?....pa se on ful nasmeji in reče ne da delava, kar smo naštimali zdaj je user posted image ... pa jaz čestitam...user posted image pa tko...pa njo vprašam in kako daleč ste...pa ona ja v 10 tednu...user posted image  in sem bila ful vesela za njiju...

...no pol pa on vpraša , kaj pa mi, če še bomo meli kaj...oz. če bi sploh še meli. (ker pač veta kake težave so obakrat bile)

..pa jaz povem, da selamo na tem, samo je tako da je spet bil že 3 x ss ( že pred hčero sem imela 3 x ss in pred sinkom tudi 3 x ss) in rečem v smehu...... tako da bi pa zdaj se že lahko prijelouser posted image ....pol pa on smeh in reče...saj se bo... boš vidla...user posted image

...medtem ko mi pa ona reče...pa tudi če se ne...pa saj pa mata dva kaj še četa večuser posted image user posted image user posted image user posted image ...mislim ... alo... sem bila ful šokirana...prokleta slovenska favšija, da se ti zrola no....user posted image user posted image user posted image .... 

Kot da če se je njima zgodilo...pa je ona zdaj jezna...pa drugim ne privošči sreče...kak so eni čudni...grrrr.....user posted image

Vem da sem se razpisala....ampak sem se mogla nekomu potožit...user posted image ...mi je zdaj bolje....user posted image

Drugače pa je pr men spet tako kot vsak mesec...me prsi na obroke ful bolijo...tako da nam zgleda res ni ratalouser posted image

Pa bo že...enkrat ni hudič da bo...user posted image

Kako ste kaj ve...?

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 134
20.5.2009 20:42:29   
isabeaux
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

Jst še kr čakam mojga no zdej mu pa jst ne bom "dala" bom počakala, da se začne sluz pojavlat pol ga bom pa napadla.... pa ni user posted image da se ne bo prijelouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in nas bo drugo leto tak čas že 5user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
punce kaj kej počnete v življenju? s čim razn z možem in otroci se ukvarjate? ste zaposlene al doma???? kaj namarevate počet ko boste imele 3 otroke?

jst sem mojmu včeraj rekla, ko je hvalil kake pridna fanta imama, da me zenima če bo vseh 5 fantov tak pridnihuser posted image user posted image user posted image user posted image se je sam nasmejaluser posted image

hehe...Kajuša...a je že prilezel s sklonjeno glavo ker bi user posted image hehehe....user posted image

Jaz delam v šolstvu, in ja bom šla po porodniški nazaj....tud po naslednji...če bo user posted image  Drugače pa hišo zaključujemo....okolico noter je že fertig, sam eno steno mormo premontirat, da dobimo iz ene dve sobi...user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 135
20.5.2009 20:45:46   
isabeaux
IZVIRNO SPOROČILO: ljupka

Živjo Katjuša!Nisem glih najboljše volje,včeraj sem delala test in je bil spet negativen,tauser posted image pa še od nikoder.Mož mi je kupil baby check test,tako,da imam še enega,ki ga bom naredila enkrat v nedeljo,ponedeljek zjutraj.
Na forumu sem brala,da je ena naredila 10 testov vsi negativni,je šla k zdravniku po tablete za  sprožitev menstruacije,pa je na ultrazvoku ugotovila da je že 10 tednov noseča.Upanje umira zadnje,raste pa strah,da je kaj narobe.
Z možem delava prizidek in upam da bomo šli noter do jeseni,ko gre moj prvi sonček v prvi razred,rada bi da bi imel svojo sobo,zdaj smo vsi 4 v eni sobi in je kr hudo.Gre bolj počas ,ker skoraj vse delava sama,zdaj moža čaka polaganje ploščic,100kvadratnih m.,se mi kr smili.Imava delavske plače,tako da na majstre lahko pozabim,dobila sem toliko kredita,da je bilo za materijal.Sploh ni važno samo,da bom enkrat na svojem,v svoji kuhinji,kuhala bom kaj bo nam pasalo,da bomo lahko skakal se smejal,ne da bi šli komu na živce.Zdaj se prilagajam tastu in tašči.
Hodim na šiht,že 15 let(30 sem bila stara v marcu).Ker sem prišla iz ene regije v drugo,in sem vedno zaposlena nimam kaj veliko časa sem brez družbe in prijateljic,samo kakšna znanka,v naši vasi so v lavnem starejše gospe,mladih kot sem jaz je bolj mal,vsi fanti so še samski in bodo to verjetno to tudi ostali.
Ati povem anegdoto,kako sva midva delala dojenčka.
Tiste dni je bilo res pestro,vzidal so nam vrata in prišel nam je sodelavc delat centralno.Zvečer ko bi moglauser posted image ,je bil moj še vedno poln vtisov delavnega dne.Skos jerazmišljal kako bo vrata pokital.Spravil se je name in nič.Počakam dve uri pa probava spet ,se začne smejat pa prav ,spet na vrata mislim.Jaz sem mu pa rekla ,ne me ****,misli na kar hočeš,daj mi že enkrat to seme pa da grem spat.user posted image user posted image user posted image Ura je bila že polnoč op 5 moram vstat za v službo.Druge dni je bil bolj priden!

Ljubka potem boš pa itak do stropa skakala, ko bo user posted image  in prav je tkouser posted image user posted image user posted image user posted image

Midva sva tud na hiši in okoli vse sama delala...od vseh inštalacij, elektrika, voda, pa kitanje barvanje, polaganje ploščic, kamna, vse...res vse,....tako da vem kako je če pač ni dovolj denarja pa morš mal šparat...sam se splača, ker pol ko si na svojem, ko si sam nardil...pa je fuuullll dober filing...pa čeprav nama je bilo že včasih takoooo hudo...ampak sva stisnila zobe in je ratalo....imamo sedaj hiško...malo ampak svojouser posted image user posted image user posted image

Tako da bo tudi to Ljubka boš videlauser posted image

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 136
20.5.2009 21:15:34   
ljupka
Saj vem ,da bo,jaz se tko ne sekiram,kakor moj mož,včasih je kot sršen.Spremenil se je 100%,tečen,živčen.So mi sodelavke rekle,da so bili njihovi možje isti,ko so gradili,zdaj je pa spet OK.Saj mu nič ne očitam,ga probam razumet saj je večina bremena na njegovih ramenih.
Kakšen je bil tvoj je bil tudi kaj tečen?user posted image user posted image user posted image user posted image
Kaj se tiče tvoje znanke isabeaux,ni tolk faušija kakor,slovensko povprečje 2 otroka pa imaš dovolj,recesija pa da jih razvajaš in nudiš vse na svetu,pa čeprav to ni najboljše.V moji okolici hvalabogu ni tako,je veliko družin (večina)z tremi otroci ali več,veliko jih ima 4 eni celo 6.Ena iz moje vasi je poročena v SPLIT,se držite jih ima celo 12. 
Otkar sem bila majhna deklica sem si vedno želela 4,tri nikoli.Povem zakaj! Jaz imam še brata in sestro,sestra je starejša 7 let brat pa 4 leta.Zmerem sta me odrivala iz svoje družbe,nisem smela slišat kaj sta se pogovarjala,bila sem opsojena na samoto,zato sem rekla nikoli neparno število.Odvisno je tudi od staršev,moja mama je vedno delala razliko,kakor je še danes.
Vsak naj ima otrok koliko želi,nikogar ni briga,če seveda lahko skrbi zanje sam,dokler na njhov račun ne prosjači.

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 137
20.5.2009 21:41:46   
isabeaux
Se popolnoma strinjam s teboj Ljubka.....naj jih ima vsak kolikor hoče, dokler bo le vsakemu od njih dajal enako mero ljubezni in spoštovanja....user posted image user posted image

Glede tvojih dveh...brata in sestre,...kot si že sama ugotovila - to je vzgoja kriva in niti ne toliko onadva....nič ne bi bilo drugače ...tudi če bi bili štirje, bi kolikor sem razumela trije skupaj držali proti tebi....user posted image

Hmmm...ja jaz imam tudi brata...starejšega...pravim da je sam na papirju, ker so se tudi dogajale čudne stvari in se še...ker je pač mamin sinko....user posted image

Ko se spomnim, da sem že od 2 . r. oš delala doma celotna kosila, da je mama prišla iz službe dama na gotovo kosilo, pa je delala v pisarni od 7 ih do 15 ih...nič težkega....pa je pač zahtevala, in sem jaz kuhala...že od tako malega...pa kolikokrat sem se potožila, da dela brat z mano grdo, pa nič...sam smeh...ponavadi če sem kaj rekla, sem potem mogla it pospravljat, umivat...itd....včasih sem se res počutila kot pepelka...in ti očitno tudi...mar ne....user posted image

Tako da ne smemo se s preteklostjo obremenjevat...ampak moramo živeti za sedanjost in prihodnost!!!user posted image

Ja moj je tudi bil ogromnokrat tako zdirčen...da je joj...pa sem ga kar ignorirala....pa ga je minilo...pol je pa itak videl, da je napak ravnal in je bilo ok.....user posted image

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 138
20.5.2009 22:07:59   
ljupka
Ja draga isabeaux,prezivele smo marsikaj,zato smo zmožne naredit to kar marsikere ne morjo naprimer skrbet za 3 ali 4 otroke ,ker smo tega vajene jaz kuham od svojega 10 leta,pa ne zato ker je mama delala bila je doma spala ležala,sedaj se gre vedeževalke vsi ljudje jo obožujejo in imajo za svetnico,saj verjamem,da obvlada in pomaga drugim ljudem,sam jaz imam bolj malo od nje,edino dobro je v vsem tem,da sem imela šolo kakšna ne smem biti,do svojih otrok.
Ko sem rodila Ano ni bil Jaka nikoli ljubosumen,ker sem ga vključevava v nego,pomagal je kopat jo previjat,ko je spala sem bila z njim in ona je njegov ponos njegova lepa sestrica in imam veliko srečo,ker si želita še dojenčka.
Saj se tok ne obremenjujem,sam še vedno boli,mi je pa bolj ratalo v življenju,kakor njima,ki jim je bilo vse na pladnju prinešeno,jaz sem mogla delat da sem vsem stregla,pa sem želela v šolo,in to me boli,ta del živlenja zelo pogrešam srednjo šolo,se počutim manj vredno pred tistimi ki so šolani in imajo dobre službe.Ena na forumu mi je celo poslala osebno sporočilo da nisem slovenka,ker imam slovnične napake,in ker sem napisala da smo slovenci fauš,da to ni slovenska beseda.Nisem šolana,res neznam slovnice kaj preveč upam da se bom ob otrocih kaj naučila.Kaj se tiče faušije Vandrovci pojejo foušija slovenski nacionalni šport,in Adi Smolar Če faušija bi gorela,bi bila slovenija v ognju cela.Potem tudi oni ne marajo slovenije.Moreš verjet,si sploh zamišljaš,kaj takega?
Spet sem predolga.Otroka spita pa imam čas!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 139
20.5.2009 22:22:58   
isabeaux
Nisi predolga...imaš pa prav....

Veš kaj, naj ti povem nekaj....to koliko šol je nekdo končal, niti pod razno ni merilo, da bi bil dober človek...ravno kontra....

Lahko ima nekdo doktorat, pa takega poznam osebno...žal....pa je en velik  idiot od idiota...tako, da pa to res ni merilo....

Tako da se sploh ne sekiraj, čeprav ne morem verjet, da te lahko neka anonimna oseba gre neki spodjeb**at...preko zsuser posted image  to pa je na robu olike...noro,....kaj vse ne doživiš...

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 140
20.5.2009 22:29:19   
zband
kaj še niste dobili tretjega???

zadnjič si mipostavila vprašanje pa nisem imel časa da ti odgovorim,saj tudi sedaj ne vem,kako je bilo vprašanje...bi moral čekirat.a povem ti,da so trije zakon,saj veš kaj boš počel celi dan,,,posvečaš se njim in se smejiš in jokaš z njim,kmalu na ponovno slišanje..pa uživajte

družinica iz izlak

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 141
20.5.2009 23:27:45   
isabeaux
IZVIRNO SPOROČILO: zband

kaj še niste dobili tretjega???

zadnjič si mipostavila vprašanje pa nisem imel časa da ti odgovorim,saj tudi sedaj ne vem,kako je bilo vprašanje...bi moral čekirat.a povem ti,da so trije zakon,saj veš kaj boš počel celi dan,,,posvečaš se njim in se smejiš in jokaš z njim,kmalu na ponovno slišanje..pa uživajte

družinica iz izlak

user posted image user posted image user posted image Morda pa je naš ta ciklususer posted image user posted image , no mi smo sedaj v 14. krogu....pa bomo videliuser posted image user posted image

(odgovor članu zband)
Neposredna povezava do sporočila: 142
21.5.2009 20:54:47   
zband
danes mi je znanec rekel,da dobi tretjegauser posted image user posted image in ga skrbi,kaj bosta rekla druga dvauser posted image user posted image .pa sem mu preprosto odgovoril,naj se ne sekira naj si kupi le malo večji avto al pa strešni kovček za potovanja.

sedaj ima dva fanta pa še tretjega dobiuser posted image user posted image user posted image bog naj mu da pa še eno pupikouser posted image ,pa so kompletni...trola mu ne sfali al pa vsaj minibususer posted image user posted image

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 143
21.5.2009 21:26:46   
isabeaux
IZVIRNO SPOROČILO: zband

danes mi je znanec rekel,da dobi tretjegauser posted image user posted image in ga skrbi,kaj bosta rekla druga dvauser posted image user posted image .pa sem mu preprosto odgovoril,naj se ne sekira naj si kupi le malo večji avto al pa strešni kovček za potovanja.

sedaj ima dva fanta pa še tretjega dobiuser posted image user posted image user posted image bog naj mu da pa še eno pupikouser posted image ,pa so kompletni...trola mu ne sfali al pa vsaj minibususer posted image user posted image

He he he...mi mamo pa Picassota, pa grejo komot trije zadaj not ..user posted image user posted image user posted image ..sam kaj ko se mi zmeri bolj dozdeva, da bomo kar štirje ostali...pol se pač jaz včasih zadaj, včasih spredaj vozimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zband)
Neposredna povezava do sporočila: 144
21.5.2009 21:36:55   
zband
tudi jaz sem mislil da bomo štirje pa da imamo 307 karavana dovolj,potem pa sva se odločila še za petega članauser posted image user posted image user posted image ,nekaj naj lepšega,pa smo morali nabaviti strešni kovček,dobimo jutri..upam-poceni.sedaj pa jaz vozim,sin mi je sopotnik al pa sedi v prtlažniku,je namreč registriran za sedem ljidi,"""babnce""user posted image -izjava najinega 5 letnika pa na zadnjih zicih,lej kuj tri souser posted image user posted image pa po pravici povedano nič nam ne manjka-sam žena pravi če bi vzeli tistega kombija,saj veš opel vario,moj odgovor-če kupimo velik tovornjak imamo premalo..pa neuser posted image user posted image user posted image user posted image naših stvari ampak oduser posted image ....

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 145
21.5.2009 21:55:41   
ljupka
Mi se trenutno vozimo v megane karavan,za4 in za 5 bo tudi dovolj,če nam bo sreča mila da nas bo gdaj 6,se mi sploh ne sanja kater avto potem.V našem koncu veliko vozjo senike ampak zame je mal predrag,zdaj sploh ko smo v gradnji,ampak za to se bom sekirala ko pride do tega.user posted image user posted image

Zdaj ma najbolj skrbi,kaj se v meni dogaja,ali bo tretji ali ne.Mislim,da bi morala k ginekologinji,da me pogleda,zdaj bo že drugi mesec od zadnje menstruacije,nič več ne vem in ne razumem,bris sem dala 8.4. in je bilo vse OK,ne vem kaj bi lahko bilo narobe,kontracepcije nisem jemala.Res se mi ne da več čakat.Bi ve še čakale na mojem mestu ali bi šle k njej?Bojim se da je izvenmaternično,da mi ne raznese jajčnik.A nebi morala tudi ona sumit na kaj takega in me pregledat?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zband)
Neposredna povezava do sporočila: 146
21.5.2009 22:01:06   
zband
mi navijamo da vam uspe user posted image user posted image user posted image user posted image pa le pojdi na pregled

pol pa boste kupili večji avtouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 147
21.5.2009 22:09:34   
ljupka
Zband veš kaj sem te bila vprašala?Kako je žena prenesla tretji porod lažje ali težje od prvih dveh?

(odgovor članu zband)
Neposredna povezava do sporočila: 148
21.5.2009 22:15:09   
zband
to pa lahko napišem zgodbo.

anže je rabil cca 45minut od odteka vode
neža bi se rodila v avtomobilu če nam ne bi prišel nasproti rešilec
zala pa je rabila le 10 minut,da sem jo spoznal,po pregledu v bolnišnici

imeli smo pač srečo,da se moja žena ni matrala pa jaz tudiuser posted image user posted image user posted image

imam tri sončke,ki jih ne dam+ženkica

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 149
21.5.2009 22:27:55   
isabeaux
hehehe....ja ktir avto se je res najbolje sekirat pol....user posted image

Vidiš, pr men je bil pa drugi porod, krizaaa..25 ur...popadki na 1 minuto in to iste moči, s katerimi sem potem rodilauser posted image .no na koncu itak še čiščenje ker so me zašuštrali, pa še pol so me komaj rešili..sem doila 2 l. krvi in 2 enoti plazme....našega sinka pa so tudi komaj rešili..., je imel dihalno stisko, so se mu pljučka zlepila...potem pa še 10 dni v inkubatorju, kjer se je zelo boril za življenje...in je zmagaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tako da glede na to, da je pa prvi porod minil od prvega popadka pa do rojstva v 1,5 ureuser posted image user posted image user posted image  je bil pa čist ok....sam a ne pravijo, da je običajno prvi daljši in težji kot drugi...hmmmm če se bo tole stopnjevalo...pol ne vem kaj bomo pr tretjemuser posted image user posted image

No pa saj vseeno, sam da bi bil tretji....user posted image ....vsak časuser posted image

(odgovor članu zband)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.