NATAŠA35
|
kar se tiče apartmaja za vas je 35€, za mene 30€, ker me že poznajo...hodimo pa na divjo plažo, čeprav je malo dlje in moram tja z avtom, pa še sence ni tako, da sem otovorjena vsaj z enim dežnikom, ker tam se otroci do mile volje igrajo, pa še voda je nizka, tako, da ni problema...ne maram pa plaže, ki je že voda vsa mivkasta - bolje muljasta, čeprav je tudi tu, kakor se jaz spravim mivka v vodi, samo voda je čista kot solza... katjuša ko grem jaz v zadar je nekako 20minut z avtom, se odpeljem v špar, ker imajo fenomenalno zelenjavo in sadje , pa še ostalo izbiro...je pa zanimivo, da imaš na enis strani mercator na drugi pa spar... ljubka € dobiš če stisneš istočasno tipko alt gr(je na desni strani preslednice) in črko e... jaz na morju pečem že nekaj let palačinke, ampak v aparatu za vaflje peč, ki je nekako v obliki srčkov, ki jih lahko ločiš...natočiš, zašreš in ko je pečena lučka ugasne... jaz pa mislim, da imam danes ovulacijo, ker me šraufa po trebuhu, tako da bom potem skočila na mojga, ali pa ga kar v službi naskočim, hehe, ker delava skup