|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: V pričakovanju 3. +
2.6.2009 17:26:24   
isabeaux
Živjo punce....user posted image

Joj Nataša, tole je pa res poceni, kakšen apartma pa je to?

Katjuša...morda pa boš res presenečena in to brez klomifenauser posted image user posted image user posted image

Ljupka...joj moja user posted image  še kr lije, tak da bomo še mal počakali ...pol pa veselo na user posted image in prospanuser posted image ...ja saj nima kaj škoditi, kašljat pa tudi ne boš začela, če nimaš bolnih pljuč...a neuser posted image  Če imaš več sluzi pol pa itak super...ker pol bouser posted image user posted image user posted image user posted image

Tako da še zmeraj verjamem da bo junij naš mesecuser posted image user posted image user posted image user posted image

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 226
2.6.2009 18:11:57   
ljupka
Isabeaux veš kaj sem razmišljala,ne vem mogoče se motim,kaj če bi ti ,po ovulaciji začela jemat magnezij,če ti se prime a ne obdrži mogoče bi pomagalo.Nočem bit pametna samo razmišljam.user posted image Jaz sem ga mogla pit celo nosečnost pri obeh.Prvič sem tri mesece v eno krvavela nismo vedel če bo ostalo,fala bogu je,čeprav se je en mesec prej rodil.Drugič je ležala čist spodaj ,smo mislili ,da bi znalo prej,pa je blo OK.Zaradi slatkorne,ki sem jo dobila zadnji mesec so mi sprožli porod 3 tedne pred rokom.Nevem razmišljam,želim da ti bi ratalo,upam,da mi ne zameriš,ker pametujem?
Tisto z kašlanjem,sem se hecala.user posted image user posted image

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 227
2.6.2009 18:26:21   
isabeaux
Ja Ljupka, tole z magnezijem sem že poskusla, ga imam doma...pa ni pomagalo....ker ni bil krčenje maternice vzrok, ampak se očitno ko se ne, se ne prime ok, se ne zasidra ok...sem pa tudi že dala kuro z Aspirin protectom 100 skozi, ker bi se potem naj malo lažje zasidralo, ker je bolj voljna in vodena sluznica...pa tudi ni pomagalo....tako da zdaj še probam tako kot sem rekla z dodatno tableto tifola poleg elevita in prospanom...pa da vidimo...user posted image

Hvala ti za nasvet....sem pa jaz tudi zaradi lažnih popadkov celo nosečnost pila magnezol 3x 1 na dan....pa smo vseen prehitro rodili...ok...druga zgodba-že napisana....

Kako sta se vidva s tvojim zmenila, a bota vsak drug danuser posted image al kakouser posted image

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 228
2.6.2009 19:38:41   
ljupka
Ja no zmenila glih ne je pa reku,da mu bom jaz povedala gdaj,da bolj vem kot on,ker to planiranje je bilo vedno moje področje!
Mislim da prvih 14 dni na 2 dni potem pa na tri.Kaj misliš?
Jaz pa še krvnomočnico pijem,bom vidla ,če se ne prime bo vsaj mogoče ob ta pravem času prišla user posted image ,če ne nič druzga!

Oprosti,če sem prej vtaknila nos,kamor nebi smela,ker sama najbolj veš in vidim,da si že vse probala!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 229
2.6.2009 19:58:37   
isabeaux
Ljupka...ne ga svirat pa se opravičevat...nikamor nisi vtaknila nosu, kamor ga naj ne bi....user posted image  Saj zato smo tuki, da si damo nasvete, več glav več ve...user posted image user posted image user posted image

Sem pa ful vesela če kdo pove kak nasvet....nekoč se bo eden, ki bo najbolj nemogoč prijel...pa pomagaluser posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj pa vem morda pa poskusita en teden na tri dni pa pol dva na dva dni pa spet na tri...ko ne veš kolk dolge cikle imaš...kolk pa so bili dolgi pred to izjemo sedaj?

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 230
2.6.2009 21:27:34   
ljupka
Prav zaprav ni bil izjema. Ana je bila stara leto pa pol,ko še nisem imela M ,sem šla G je rekla da imam majhne polipe in da upa da bo z M šlo naprej,dala mi je tablete da se mi je vlilo in na srečo je šlo naprej.Potem mi je dala Dian kontracepcijo in rekla da brez njih ne bom mogla imetM.Pila sem jih 3 mesece in nehala,ker mi je trapasto jih jemat in sem probala brez.Eno leto je bila redna na 32 dni brez problemov.Lani junija je zamujala prvič za 14 dni potem je bilo spet OK do novembra.Nisem je imela do 29 decembra se mi je vlila.Potem spet nič do 21 februarja do 5 marca,celih13 dni je teklo.Ker smo se pogovarjal o user posted image ,sem se naročila G.Pol 1.4. je kr lepo prišla,do 5.4.,tako da 8.4.nisem G nič težila vzela je bris in mi dala blagoslov.Kako je bilo naprej pa veš.

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 231
2.6.2009 21:59:24   
Katjusa
ljupka palačinke na morju nič lažjega:) mi smo se lani tud nanje spomnal letel v trgovino po mleko, jajce in moko sol in evrokrem sme mela pa sabo in smo pekl palačinke kot domauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image maso smo kr z vilico zamesli in je bla prav odlična, če bi načrtovala pečenje palačink bi vse za maso s sabo vzela....

joj sem vam folš k vam možeki tak pomagajo pr user posted image jst pa mojmu cel dan trobim, da mam O pa ni učinkauser posted image user posted image user posted image user posted image pomoje se je že mel neveličal k že 6 let razn med nosečnostima sam delamo nauser posted image .....

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 232
2.6.2009 22:26:22   
isabeaux
Živjo....Ljupka....glej pol si pa vzemi povprečje 32 dni za M...kar pomeni da imaš ovulacije nekje 17, 18, dan ciklusa.....torej lahko res poskusita tako, da sedaj na tri dni...da ne bo pol premalouser posted image , ker če pogosto je pol manj plavalčkov...no in potem tam nekje od 14 dne ciklusa na 2 dni...do 20 dne ciklusa, pol pa spet na tri dni...in po moje ne morta zgrešit o.....poskusiti ni greh a neuser posted image

No jaz sem danes dobila spet o teste, pa bomo videli...najprej mora tečka odit...pol pa akcijauser posted image user posted image user posted image

Katjuša veš kak je to...jaz več ne poslušam nobenega ega...ko vem da se približujejo tisti dnevi ga kar napadem...in če mi zateži, da je utrujen mu rečem ok, pol te bom pa zmasirala..al pa ga samo božam.....in na koncu je ravn tak user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tako da to, da on začne...hmmm se zgodi 2 x na mesec...pa še to kvečemu zjutraj med vikendom...user posted image user posted image user posted image ko je frajerček naspanuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 233
2.6.2009 22:29:19   
isabeaux
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

joj sem vam folš k vam možeki tak pomagajo pr user posted image jst pa mojmu cel dan trobim, da mam O pa ni učinkauser posted image user posted image user posted image user posted image pomoje se je že mel neveličal k že 6 let razn med nosečnostima sam delamo nauser posted image .....

Daj poskusi s tako finto, da mu nič ne trobiš o o...ker pol se včasih moški počutijo dolžne..user posted image .pa  je pol glih kontra učinek...nič mu ne reci...ti samo zvečer al pa zjutraj...al pa čez dan napadiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 234
2.6.2009 22:29:54   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: isabeaux

Živjo....Ljupka....glej pol si pa vzemi povprečje 32 dni za M...kar pomeni da imaš ovulacije nekje 17, 18, dan ciklusa.....torej lahko res poskusita tako, da sedaj na tri dni...da ne bo pol premalouser posted image , ker če pogosto je pol manj plavalčkov...no in potem tam nekje od 14 dne ciklusa na 2 dni...do 20 dne ciklusa, pol pa spet na tri dni...in po moje ne morta zgrešit o.....poskusiti ni greh a neuser posted image

No jaz sem danes dobila spet o teste, pa bomo videli...najprej mora tečka odit...pol pa akcijauser posted image user posted image user posted image

Katjuša veš kak je to...jaz več ne poslušam nobenega ega...ko vem da se približujejo tisti dnevi ga kar napadem...in če mi zateži, da je utrujen mu rečem ok, pol te bom pa zmasirala..al pa ga samo božam.....in na koncu je ravn tak user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tako da to, da on začne...hmmm se zgodi 2 x na mesec...pa še to kvečemu zjutraj med vikendom...user posted image user posted image user posted image ko je frajerček naspanuser posted image user posted image user posted image

sej se mi ne gre da bi on začel sam jst mu naprimer ob pol 11 zvečer namignem če grema ajat in reče že? kot da ne ve kam mislim pol ob 1 zjutri s epa tud men ne dauser posted image mah sej bo mogoče bo pa pomagal če ne bomo tak pogostouser posted image user posted image user posted image

kok hiter pa dobiš teste, ko jih naročiš? mene tud mika k me zanima če imam Ouser posted image zakaj nisem nikol zanosla brez klomifena?

drgač pa jst k tud ne vem kdaj imam O ponavad cel mesec vsak 2 al pa 3 dan user posted image in nemoreš zgrešituser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 235
2.6.2009 23:47:42   
isabeaux
odvisno če je vmes kakpraznik, pa kdaj jih naročiš...če v začetku tedna, pol jih naslednji teden v začetku že dobiš, če pa šele na koncu tedna, pa sem jih dobila šele pol čez dva tedna...user posted image  No v glavnem prišli so vednouser posted image

Pol pa naredi tako kot jaz...ko mojmu še ni spat za it...mislim pa tudi ve kaj mislim...hehe...jaz grem spat...on pa pride kasnej...pa se jaz že eno rundo naspim....pa je pol akcija...hehe...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 236
3.6.2009 9:56:22   
NATAŠA35
kar se tiče apartmaja za vas je 35€, za mene 30€, ker me že poznajo...hodimo pa na divjo plažo, čeprav je malo dlje in moram tja z avtom, pa še sence ni tako, da sem otovorjena vsaj z enim dežnikom, ker tam se otroci do mile volje igrajo, pa še voda je nizka, tako, da ni problema...ne maram pa plaže, ki je že voda vsa mivkasta - bolje muljasta, čeprav je tudi tu, kakor se jaz spravim mivka v vodi, samo voda je čista kot solza...

katjuša ko grem jaz v zadar je nekako 20minut z avtom, se odpeljem v špar, ker imajo fenomenalno zelenjavo in sadje , pa še ostalo izbiro...je pa zanimivo, da imaš na enis strani mercator na drugi pa spar...

ljubka € dobiš če stisneš istočasno tipko alt gr(je na desni strani preslednice) in črko e... jaz na morju pečem že nekaj let palačinke, ampak v aparatu za vaflje peč, ki je nekako v obliki srčkov, ki jih lahko ločiš...natočiš, zašreš in ko je pečena lučka ugasne...

jaz pa mislim, da imam danes ovulacijo, ker me šraufa po trebuhu, tako da bom potem skočila na mojga, ali pa ga kar v službi naskočim, hehe, ker delava skup

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 237
3.6.2009 10:26:25   
Katjusa
nataša to pa super če skupi delatauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pol pa kr kam kjer bo miruser posted image user posted image user posted image user posted image
a tam k mate pa apartma pa ni vredu plaža? jst če grem na morje nimam rada da morem na plažo z avtomuser posted image to je pol isto k da se od doma vozim nekam kopatuser posted image user posted image user posted image

jst pa čakam mojo user posted image lahko pride dons lahko čez en teden čez 2 nimam pojma jo pa počasi nepričakujemuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 238
3.6.2009 12:39:08   
NATAŠA35
je plaža, ampak jih je toliko, pa še vse je muljasto, če me razumeš, pa še parkirajo svoje čolne tam vsi, tako, da se mi ne ljubi tam bit...sej z avtom je kaka minuta, dve, čisto blizu je plaža...

ja zdaj bo eno leto odkar delava skupaj, ker sta dva šla v penzijo, potem pa niso našli nobenega, pa so se spomnili na mojega, ker imamo dosti terenskega dela, naš pa je močan kot bik, pa prov pride...pa še zna veliko stvari narest sam, je tak praktik, tako da so zadovoljni vsi...

jaz grem v petek na morje, ker imamo dvodnevni službeni piknik, na vikendu od šefa, tako da še jutri delamuser posted image , potem pa žurka...

jaz bom mojga vrgla kar na delovno mizo, pa bo...

koliko časa traja ovulacija, en dan, sem malo ven iz tega - oprosti na vprašanju...

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 239
3.6.2009 16:46:47   
isabeaux
Živjo...ja o traja v bistvu par minut, ko se jajčece izloči iz folikla,....drugače pa preživi v teoriji baje 24 ur, v praksi pa 12 ur od razpoka....

Tko da...hmmm...ko se začne sluz, bi naj o bila v roku dveh dni...če delaš o teste, pa od lh vrha (takrat bi naj tudi bilo največ plodne sluzi - ki je beljaku podobna), do razpoka 24 - 36 ur...odvisno od posameznice...tako da veselo user posted image ker plavalčki pa ostanejo v plodni sluzi živi do 3 dni...user posted image user posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 240
3.6.2009 18:02:58   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: isabeaux

Živjo...ja o traja v bistvu par minut, ko se jajčece izloči iz folikla,....drugače pa preživi v teoriji baje 24 ur, v praksi pa 12 ur od razpoka....

Tko da...hmmm...ko se začne sluz, bi naj o bila v roku dveh dni...če delaš o teste, pa od lh vrha (takrat bi naj tudi bilo največ plodne sluzi - ki je beljaku podobna), do razpoka 24 - 36 ur...odvisno od posameznice...tako da veselo user posted image ker plavalčki pa ostanejo v plodni sluzi živi do 3 dni...user posted image user posted image

ja da je user posted image je potrebno cela veriga dogodkov tak da če ful dobro premisliš se zdi že čudež da sploh katera zanosiuser posted image user posted image user posted image user posted image
nekje sem brala da ostanejo "paglovčki" živi do 5 dniuser posted image

jst mam  sluz čist pobrklano se na njo ne morem zanašat tud tist k opazuješ sluz z mislim da se reče F testom je moja bla večkrat tipična za Ouser posted image tak, da smo to delo tud odpustiliuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 241
4.6.2009 0:31:20   
isabeaux
Glede na to, Katjuša, da praviš, da imaš to sluz večkrat na mesec, to pomeni, da ti hormoni  skačejo in padajo, pravzaprav estrogen...ki je odgovoren za ustvaritev sluzi...in to ni dobro....ker je očitno potem res problem v ovulacijskem ciklu pr teb...user posted image ..in zato je s klomifenom pa uspelo...ker takrat pa je bila res samo ena o in seveda tudi jajčece zrelo....user posted image

Tako da če bi znali svoje telo po takih brezveznih znakih analizirat...bi bili že vsi sami svoji zdravniki a neuser posted image user posted image

Ko bi še imeli svojo apoteko doma,...pa bi blo vse ok....user posted image user posted image

Sam res, ko sem jaz takle mal tudi študirala te gonadotropine in vse kar sodi zraven...sem si enako mislila...kako je narava to zakomplicirala...še čudež da se sploh reproduciramo naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image

Aja pa tisto s 5 dnevi je gola teorija....verjemi...heheuser posted image

< Sporočilo je popravil isabeaux -- 4.6.2009 0:32:15 >

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 242
4.6.2009 15:15:04   
ljupka
Živjo!

Mislim,da spet ne bo nič,že dva dni sem suha nimam nobene sluzi!
Kaj misliš Isabeaux,da bi jaz ta sirup pila trikrat na dan kot piše in ne samo 2 uri pred user posted image .Nevem vedno sem jo imela velik kr v potokih je tekla sedaj odkar delava na dojenčku pa nič.user posted image user posted image

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 243
4.6.2009 15:39:02   
Katjusa
isabeaux ja če bi blo po moje bi si kr klomifen predpisala tak pa g bo čakal da bo vsaj leto in pol naokoliuser posted image mah bomo vidl... ga pa še imam ze 2 ciklusa doma sam morem pogledat do kdaj je rok uporabe.... in ne vem če bi si upala na svojo pest jemat v 1. sem ga tud še mela pa ga nisem upala vzet brez da G rečeuser posted image vem pa da brez ne bo šlo, tak da sem pripravljena na čakanjeuser posted image jeseni grem tak k G ker morem dat bris pol pa upam, da mi da kr klomifenuser posted image

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 244
4.6.2009 15:40:19   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: ljupka

Živjo!

Mislim,da spet ne bo nič,že dva dni sem suha nimam nobene sluzi!
Kaj misliš Isabeaux,da bi jaz ta sirup pila trikrat na dan kot piše in ne samo 2 uri pred user posted image .Nevem vedno sem jo imela velik kr v potokih je tekla sedaj odkar delava na dojenčku pa nič.user posted image user posted image

nisem vas brala okol sirupauser posted image tak, da morem prebrat a to kej pomaga za PCO?
kolki dan ciklusa pa je zdej pr tebi?

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 245
4.6.2009 16:14:50   
ljupka
Prvi dan M je bil 25.5.,torej imam 11 dan cikla.Gdaj naj bi imela O se mi ne sanja,spodnji del trebuha me boli že dva dni,nevem  kaj to pomen,prekovčerajšnjih sva bila pridna,danes spet bova mogla,sam kaj ko se mi ne da user posted image .On pride domov ob 22:30h,jaz grem pa zjutraj ob 5:00h v službo in grem rada čimprej spat.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 246
4.6.2009 17:18:20   
Katjusa
ljupka pol se sluz še lahko pojavi.... ne tako hitro obupat O se pojavi med 12. in 16. dnem ciklusa pri tistih, ki jo imajo kolkrtoliko redno no me k nam pa včasih M tud nagaja jo pa lahko imamo tud 18. dan al pa kasneje, tak da ne obupat vidva kr do M lepo vsak drugi danuser posted image in upajta do konca...  prej k slej bo posijalo sonce in boš user posted image , če je 2x uspelo bo tudi 3. sam treba je počakat, sej veš posebna pošiljka se ne dostavlja vsak dan, dobila boš pa prav posebnega otročka in za takega je treba mal dlje čakat ker jih ni velikouser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 4.6.2009 17:19:01 >

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 247
4.6.2009 17:55:22   
isabeaux
živjo punce...

Ja vse dobimo posebno pošiljko...ki jo bo treba mal počakatuser posted image

Joj Katjuša, če bi jaz mela klomifen doma, bi si takoj prebrala navodila in v akcijouser posted image  ti pa ga že poznaš in drek pa g. mnenje...če veš da drgač ne bo šlo...vzemi ga...pa akcija...res....

pri pco ne pomaga drugega nič...sam upaš lahko na čudež...ki pa bo .....sam kdaj se še ne ve...a neuser posted image

Ljupka...mal še počaki....sicer ti škodit sirup ne more, ker je čist naraven...ampak vseen...mal še počaki....če si imala 25.5. 1 dan ciklusa...pol je danes 10 dan...in če bi imela cikluse na 28 dni...bi šele jutr začela z o testi..pa si rekla da so na 32 dni...kar pomeni da še imaš vsaj 4 dni časa...tako da pa morda počaki do jutr ko je petek...pa dajta jutruser posted image pa pol v nedeljo....pa v torek...pa pol res na dva dni.....cel teden...pa boš vidla da bo ratalouser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 248
4.6.2009 19:36:12   
ljupka
Hvala punce res ste prijazne!
Pravkar sem doživela en hud stres!Imela sem sestanek za sina vstop v prvi razred,ko nam je razlagala kako in kaj mi je bilo hudo.
Zahteva da ga že doma naučimo pisat,discipline ,poslušat na prvo ,zlagat obleko,madona kot da gre v vojsko ne pa v prvi razred.Ima katera že izkušnje s tem,ful me je strah kako bo.A so še tako mičkeni pa že taka odgovornost,ne vem kaj je nam manjkalo ,ko smo šli z 7 leti v šolo!
Moj fantek je tako opčutljiv,zasanjan,sam zase.Vem ,da sem veliko sama kriva bil je nedonošenček,pa še prvi in je bolj rascrkljan,bolj sem ga crkljala,,vse delala namesto njega,da ne bo pomote zelo je brihten ,veliko se nauči hitro si vse zapomne,samo če hoče.Tle je problem len je,ali pa preprosto reče tega pa ne bom.Nevem v glavnem se ful bojim,kako bo to šlo!

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 249
4.6.2009 22:05:21   
isabeaux
Ljupka ne boj se...v prvem razredu bi moglo it vse skozi igro....otrokom niti pod razno ne morejo reč da naj znajo brat...ker je učni cilj v 1. razredu, v osnovi ta, da se naučijo prepoznavat števila do 20, medtem ko proti koncu leta šele računajo do 10, seštevanje in odštevanje...

Brati se učijo v drugem razredu...tudi črke...v 1. jim mora učiteljica brati navodila in jih vzpodbujati pri poslušanju...v 1. razredu je cilj jih naučiti in navaditi pozornega poslušanja....

Glede discipline, pa kaj maš to za eno učiteljico, ki se tko izraža...katastrofa...a te lahko vprašam katera šola to? Mi lahk odgovoriš na zs....

Zato, nič skrbet...vse bo ok...otrok se bo v prvem razredu navadil na skupino in na to, da se dela  po skupinah.....

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

služba
ksenci

ste zadovoljni s svojo službo?

da, zelo (26%)

da, še kar (24%)

tako, tako (20%)

ne preveč (11%)

niti malo (19%)

Število vseh glasov: 259

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!