|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: V pričakovanju 3. +
21.5.2009 22:36:31   
zband
bo borec,ker se je že boril

smo imeli srečo,da nismo imeli ter problemov.

upam,da ko bo tretji, se spomnite na nas pa da gre vse glatko.in nas obvestite

pol pa greva skupaj kupovati nov avtouser posted image user posted image

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 151
21.5.2009 23:01:55   
isabeaux
He he...ja najprej nas mora nekdo muslišat da prilezemo do user posted image  in da se bo obdržal...pol bomo pa že zrihtali, da bo pa porod v tretje v pol ure mimuser posted image user posted image user posted image

In kot si reku...se bomo pa pol še zmenli in šli kupit nov avtek...hehehuser posted image user posted image

(odgovor članu zband)
Neposredna povezava do sporočila: 152
23.5.2009 10:16:31   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: zband

to pa lahko napišem zgodbo.

anže je rabil cca 45minut od odteka vode
neža bi se rodila v avtomobilu če nam ne bi prišel nasproti rešilec
zala pa je rabila le 10 minut,da sem jo spoznal,po pregledu v bolnišnici

imeli smo pač srečo,da se moja žena ni matrala pa jaz tudiuser posted image user posted image user posted image

imam tri sončke,ki jih ne dam+ženkica

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hitreje kot da rečeš keksuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jst sem mela tud oba poroda super in dokaj hitro  in upam, da bo v prihodnje tud tako...

evo mi zdej pridno user posted image in delamo bojda punčkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zband)
Neposredna povezava do sporočila: 153
23.5.2009 10:16:52   
Katjusa
lupka kako si, kakšno je stanje?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 154
23.5.2009 14:40:39   
ljupka
Katjuša nič ni drugač ,kot je bilo .Rdeče tečke od nikjer tud znakov da bi prišla ni.Testi še vedno negativni,lulam še vedno zelo pogosto,sedaj tudi ponoči ,vse mi je začelo smrdet im tako naprej,sodelavka mi je rekla da sem se spremenila...Če sem slučajno user posted image zakaj test ne pokaže,saj to je že 8 teden od zadnje menstruacije.Drug teden bom zahtevala naj me ginekologinja vzame na pregled ker v 9 tednu se tud na ultrazvoku mora videt če sem user posted image ,ali ne,po forumih sem brala da je tudi to možno,negativen  test noseča 10 tednov.Če pa nisemuser posted image naj mi da tablete za menstruacijo.Zaostaja že 22 dni.Nevem kaj si naj mislim.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 155
23.5.2009 15:41:28   
Katjusa
ljupka oprosti k sem te prej prekrstila....
mislim, da si se prav odločla ze pregled pri G al pa da ti sproži M no upam, da si res ena tistih k jim test ne pokaže kot je trebauser posted image

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 156
23.5.2009 16:02:56   
isabeaux
Živjo punce...aaaa...Katjuša delata pupo...lepouser posted image user posted image user posted image

Jaz pa ne vem če smo kaj naštimali, ker me prsi bolijo nenormalno...pa me prej niso nikoli...pr nobeni nosečnosti tako hitro...tako, da mislim, da je že kar Pms...user posted image

Sicer pa kako smo rekle...dokler se ne vsipa je še upanje...a neuser posted image

Ljubka, res mislim ,da je skrajni čas za obisk g.....pa naj se že odloči ali si srečka user posted image , ali pa naj ti sproži user posted image ...najhuje je tako niti niti stanje, ko nimaš pojma kaj je...vemuser posted image ..ampak saj bo....user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 157
23.5.2009 18:51:57   
Teni_
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: zband

to pa lahko napišem zgodbo.

anže je rabil cca 45minut od odteka vode
neža bi se rodila v avtomobilu če nam ne bi prišel nasproti rešilec
zala pa je rabila le 10 minut,da sem jo spoznal,po pregledu v bolnišnici

imeli smo pač srečo,da se moja žena ni matrala pa jaz tudiuser posted image user posted image user posted image

imam tri sončke,ki jih ne dam+ženkica

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hitreje kot da rečeš keksuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jst sem mela tud oba poroda super in dokaj hitro  in upam, da bo v prihodnje tud tako...

evo mi zdej pridno user posted image in delamo bojda punčkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

To je pa skoraj tako kot jaz.

1. v eni uri
2. 8minut po prihodu v porodnišnico, takoj, ko so mi predrli "mehur". Če bi mi voda odtekla v avtu, i verjetno v avtu rodila.

Še vedno držim pesti za vse in vsak dan pokukam, če je kaj novega.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 158
23.5.2009 22:18:59   
ljupka
Punce dajte mi povejte,katere vitamine ste jemale?Jaz sem sedaj 3 mesece jemala Tifol,zmankalo mi ga je,pa sem danes uzela Elevit,je katera to uporabljala.Vem da vitaminov v telesu ne sme bit ne premal in ne preveč.V tifolu je 0,4mg folne kisline,v elevitu pa 0,8mg,pa me skrbi,če je to mogoče preveč.Kaj mislite vi o tem?

< Sporočilo je popravil ljupka -- 23.5.2009 22:19:53 >

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 159
23.5.2009 22:28:04   
isabeaux
Ljupka....seveda Elevit sem jaz jedla celo nosečnost pri sinku, pa sem tudi sama bila veliko boljšega zdravja kot pri hčeri, ko sem jedla samo tifol....

Vedeti moraš, da ima Elevit še vse dodatne vitamine zraven folne kisline, ki omogočajo otročku zdrav razvoj, saj dobi res vse, kar je potrebno za zdrav razvoj.....Sedaj jaz tudi že v bistvu od poroda naprej jem tudi kar Elevit naprej, tako da je kvečemu boljši in nikakor ne slabši od Tifola.....

Zame je tudi zelo pomemben, saj ima vsebnost železa, ki ga jaz kar naprej potrebujem...mislim dodajanje, ker mi telo prehitro pokuri zaloge, zaradi močnih user posted image

Tako da ti kar Elevit jej, je dosti boljšiuser posted image

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 160
23.5.2009 22:44:25   
ljupka
Hvala Isabeaux!Nisem  vedela G mi je vedno svetovala samo Tifol,vprašala lekarnarja rekel Tifol zadostuje.Danes sem šla iz službe se mi ni dalo v lekarno sem šla vSanolabor v Merkator mi je pa ponudila Elevit da ga veliko jemljejo,je enkrat dražji od Tifola sem ga vseeno vzela.
Kaj bi jaz brez tebe ,zelo si mi v pomoč in tolažbo.Hvala!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 161
23.5.2009 22:46:21   
ljupka
Gdaj ga je najbolje pojest zjutraj al opoldne po kosilu?Tifol sem jemala po kosilu!

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 162
23.5.2009 23:33:24   
isabeaux
Najbolje ga je vzeti po obroku, pa poskusi ga spiti s kozarcem cedevite ali pa nekega naravnega soka, juica...ker potem se vsi vitaminčki in železo bolje absorbirajo....user posted image

Ja vem da je enkrat dražji od Tifola, ampak se splača, ker toliko kot ima res vseh vitaminov, mineralov in koristnih reči, jih ni šanse da dobiš še s tako izbrano hrano....nosečnica in zarodek pa vse to potrebujetauser posted image

Kako se počutiš drugače? Maš že določen termin pri g. Prsi te kaj bolijo...mene za znoret....

čeprav mislim, da je to bolj negativen znak, ker me ne pri prvi, ne pri drugi user posted image  niso tako hitro bolele...šele tam nekje po 10 tednu....user posted image

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 163
23.5.2009 23:56:02   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: isabeaux

Živjo punce...aaaa...Katjuša delata pupo...lepouser posted image user posted image user posted image

Jaz pa ne vem če smo kaj naštimali, ker me prsi bolijo nenormalno...pa me prej niso nikoli...pr nobeni nosečnosti tako hitro...tako, da mislim, da je že kar Pms...user posted image

Sicer pa kako smo rekle...dokler se ne vsipa je še upanje...a neuser posted image

Ljubka, res mislim ,da je skrajni čas za obisk g.....pa naj se že odloči ali si srečka user posted image , ali pa naj ti sproži user posted image ...najhuje je tako niti niti stanje, ko nimaš pojma kaj je...vemuser posted image ..ampak saj bo....user posted image

ja moj se je včeraj lotu naloge pa me je vprašal PUNČKA al FANTEK? sem rekla pa nej bo punčka in je reku OK in akcija se je začelauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja res je dokler se ne vsipa je lahko karkoli tak da stiskam pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 164
24.5.2009 11:09:40   
ljupka
Že dva dni me tako boli v spodnjemm delu trebuha,da mi je kr slabo,sem že mislila da se bo vlilo ,ampak nič.Prsa me niti ne bolijo ,razen ob naporih v službi in to ne cela dojka ampak bolj zgornji del.
Ne vem naj jo jutri pokličem naj mi pove gdaj naj pridem ,al se naj kr tam naslikam,ker pri moji G je čakalna vrsta 1 mesec,men se res ne čaka več.
Danes je že 54 dan od zadnje M,in sem že zelo slabe volje.Sodelavci so me začeli čudno gledat,kaj mi je da sem čudna zadnje čase,bolj utrujena videt,ne vem kaj to pomen nič več ne razumem.
Ne upam si preveč upat,da ne bom razočarana.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 165
24.5.2009 12:24:20   
isabeaux
Ljupka...ti kar pojdi tja, da ni kaka izvenmaternična nosečnost....pa reči da imaš ful močne bolečine, in pol te bo mogla vzet, pa narditi uz in boš končno vedela na čem si...ne se igrat no!

Res kar lepo pojdi tja in reči boli me, pa te mora vzet...

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 166
24.5.2009 12:49:35   
ljupka
Isabeaux imaš prav tako bom tudi naredila,brala sem ,ki punce pravijo,da gredo takoj na pregled.Tudi Pušenjak je omenil,da je treba izključit izvenmaternično nosečnost,men je pa rekla naj čakam 1.6.,To je še cel teden,ali če pridem kakšen dan prej ne igra obene vloge,to je moje mnenje.Jutri zjutraj ob 6:30bom tam,pa bom vidla kaj bo rekla!

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 167
24.5.2009 13:30:26   
Katjusa
ljupka če imaš bolečine se morš it res takoj pokazat.... verjetno je misla do 1.6. sam ne če te kej boli tak da ziher te bo pogledala in pol boš takoj vedla kako je stanjeuser posted image user posted image user posted image jst upam da si user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 168
24.5.2009 14:30:46   
ljupka
Verjetno nisem noseča ,ker se je začelo kazat nekaj rdečga ,mi je pa ful slabo in se mi vrti.Če pride user posted image ,bo verjetno zelo bolelo.
Če jo zdaj dobim mislite da bi bilo dobro it k G ,bi mi dala klomifen? Če bom imela cikle dolge 54 dni se mi bo zmešalo!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 169
24.5.2009 20:31:12   
ljupka
Dve ure sem imela hude krče pokazala se je temno rdeča sluz ,bila sem prepričana da se bo vlilauser posted image ,sedaj pa nič več ne boli in ni videti,da bi bilo kaj rdeče.
Ne vem moje telo se res igra z menoj !

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 170
24.5.2009 22:09:47   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: ljupka

Dve ure sem imela hude krče pokazala se je temno rdeča sluz ,bila sem prepričana da se bo vlilauser posted image ,sedaj pa nič več ne boli in ni videti,da bi bilo kaj rdeče.
Ne vem moje telo se res igra z menoj !

men se dostikrat tako zgodi in se potem v 2-3 dneh vlije imela sem pa enkrat ful krče in tak izcedek pol pa nič več in čakam user posted image in je ni blo 7 dni po tem sem delala test in sem bla user posted image (rezultat moj 1. sinek) tak da umiri se in boljše da si rečeš da bo user posted image in če je ne bo v 3 dneh je pomoje to kr dober znak za user posted image tak, da še držim pesti dokler s ene vlije je vse mogočeuser posted image user posted image user posted image pokliči pa G v vsakem primeru in reč, da imaš bolečine to moreš povedat ker lahko gre tud za IMN

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 171
25.5.2009 6:46:42   
ljupka
Pa je pritekla tudi moja user posted image .Ne morem verjet imela sem ciklus dolg 54 dni.Grem tudi jaz z vami v junij.Saj bilo je čudno ne more 10 testov se zmotit in pokazat negativno drug mesec delam samo enega .

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 172
25.5.2009 8:46:55   
NATAŠA35
vse lepo pozdravljam! lepo, da greste v akcijo za tretjega člana...niti sanjalo se mi ni, da je toliko družin s tremi otroci...

se vam opravičujem, ker tako vpadam v vašo temo in upam, da me sprejmete..sem zaposlena mama stara 34 let in s tremi sončki:
1. David 12let
2. Luka 9 let
3. Jakob 5 let

sedaj pa se odločamo še za enega člana, pravzaprav upamo na punčko. prvič ni uspelo, tako da gremo spet v akcijo....

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 173
25.5.2009 9:11:13   
ljupka
Bravo Natašauser posted image user posted image user posted image ,ne moreš mislit kako sem vesela ko vidim ,da nas je kr nekaj ,ki si želimo veliko otrok .user posted image user posted image
Midva si tudi želiva 4, Jaka in Ana tudi,čeprav morava prej naredit 3.Sem mislila ,da nam je uspelo ,kar mi po 2 mesecih spet priteče.Bomo pa spet user posted image user posted image user posted image user posted image ,kar si do sedaj tudi nisem upala.Sam otroke spet prepričevat da morjo na svojo pojstlo spat.Jaka gre sam,prez problema, samo Ana že od novega lete čist prilimana zame začela je hodit k nama spat ,jo odnesem na njeno posteljo,čez eno uro je že pri men.
Nataša kaj pa fanti ,so že kar veliki mladeniči,imajo tudi željo,si se že pogovarjala z njimi o tem.

Lepa imena sta jim dala, čist po mojem okusu.Jakata že imam,če bo tretji fant,sta otroka izbrala ime Luka.
Ćeprav so mi ženske že očitale da ne znam sklanjat ime Jaka ,bolj razmišljam manj vem.Jaz izbiram bolj svetopisemska imena,ker so krščeni,ni mi všeč da bi imela dva imena.

In seveda dobrodošla med nami,mickeno si starejša z več iskušnjami,in sem vesela kakšnega nasveta!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 174
25.5.2009 11:19:35   
ljupka
Isabeaux kako naj naročim tiste teste za ovulacijo,tista stran je v Angleščini,jaz pa nimam pojma ,kakor sem že pisala nisem najbolj pametna,neznam tuje jezike,še svojega ne obvladam najbolj.Mi lahko kako pomagaš,prosim!user posted image user posted image

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

PORODNIŠNICA
petrcaaa

S katero porodnišnico imate boljše izkušnje?

POSTOJNA (47%)

LJUBLJANA (53%)

Število vseh glasov: 74

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!