ljupka -> RE: V pričakovanju 3. + (11.12.2009 14:25:03)
|
Še sem živa ,sam okoli hodim kot zombi! Danes mi je vzgojiteljica,s katero se super razumem,rekla ,da zakaj je zamrl,nasmeh na mojem licu,da včasih sem bila ful nasmejana in rdečelična,da sedaj sem pa bleda in smrtno resna,da imam čuden izraz na licu! Če bi ljudje vedeli kako me je vsega strah ,kako se bojim,za svoje pikice,in kako bo ko bom šla v bolnico z temi ki bodo ostali doma,a čist na nobenga se ne morem zanest,moj je rekel,da če ne bo drgač bo šel pa še sam na bolniško,sam si ne mormo prvoščit,že tko ima 300€,kredita ,dobi ven 400€,če gre na bolniško bo še 100€ man! Mene je vedno strah ampak se na koncu vedno vse reši kot se mora!Ponoči ne spim ,že ob 3h vstanem,podnevi nimam časa,mi nikakor ne rata!Pozabljam vse sproti!V torek sem pozabila,da imajo otroci srečanje z detki in babicah,tašča me pa ni hotela spomnit sam ,da ji ni bilo treba iti!Pol mi je rekla ,ko je bilo že mimo,tako mi je bilo hudo,da sem kr jokala.Boga moja Ana edina,ki ni imela nobenga.Jaz sem kriva ,ki čist vse pozabim! Berem vas ,ampak mi zmanka moči ,da bi kaj napisala!Kako se vsedem za računalnik,se mi začne spat! Da ne govorim kako me vse boli in ,da mi je začel uhajat urin,čutim kakor bi se mi en vsedel na mehur,me skoz tišči lulat,pridem iz wc,pa moram že nazaj! Tolažim se da bo vse minilo in bo vse po starem,bom spet polna življenja in kondicije!Važen je cilj ,jaz bom preživela,sam da bodo pikice zdrave! Kadar koli vam kaj napišem samo jamram,neznam več nič lepega in zabavnega napisat,tako da rajš nič ne pišem,rabite spodbudo in dobro voljo,ne pa eno jokavo babo! Mojamura,ne obupat ,vse bo vredu! Cat dobrodošla vsake smo vesele!Povej nam kaj o sebi,da se bolje spoznamo!O otrocih koliko so stari ,kako jim je ime,gdaj imaš rok,seveda če hočeš!
|
|
|
|