ljupka -> RE: V pričakovanju 3. + (2.12.2009 15:17:47)
|
Nebi smel ,vem !Sam z njim imam te probleme že od negdaj!Ful je zasanjan tip,večkrat nekam odtava in se zaigra in potem se ne zmeni za nič okrok sebe! Je pa sicer zelo pameten,pri veliko stvari je pred vrstniki,sam nima koncentracije in je ful zasanjan! Zato sem že pred dvema letoma zaprosila za pomoč,zdaj so mi jo le odobril,dve ure na teden,bo pred poukom ,ena hodila se z njim ukvarjat. Učiteljica se je čudila,da so nam odobril,sam sem ji razložila in piše,da ni nič posebaj narobe z njim,razen koncentracije in zasanjanosti,ki je zelo pomembno! Nočem da je z njim kakor z mano,ki so me mel za brihtno,a učit se nisem mogla,ker me je prec glava bolela,a mojim je bilo vseeno,če sem dobila ena me je mama pretepla ,to je bila njena pomoč! Naj mu pomagajo,če je mogoče,kako bo se navadil na začetku,tako bo tudi naprej,rada bi ,da bi jim bilo bolje in lažje kot meni! Mogoče bo tudi to kakanje nehalo,vsaj upam! Vsi imamo težave,kaj hočeš!Tvoj je pa verjetno res že v puberteti,tako prej je to ,kot v časih,prehitroo dozorevajo ti otroc!Mogla boš imet veliko potrpljenja! Trebuh me ful srbi in sem si kupila kremo SANOSAN,je bila najcenejša,da bi dala 10,15€ za kremo,mi je trenutno preveč!Za to sem dala nekaj man kot 3 €,mislite ,da bo vseeno dobra! Saj strije imam že od prej,važno ,da me nebi več srbelo!
|
|
|
|