ljupka -> RE: V pričakovanju 3. + (25.11.2009 17:13:47)
|
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠA35 ljubka misli nase no, resno mislim...že tako imaš veliko za postoriti doma, pa da še njima kuhaš, to je pa višek...oprsti, kaj če tebe ne bi bilo zraven, kdo bi jima kuhal...pa ta tašča ni neka kuharca, a? prosim ne obremenjuj se še z njima, ker mislim, da te izkorišča, dobra si ji samo takrat ko ji skuhaš, da njej ni treba, potem pa te za tvojim hrbtom šinfa...naredi konec, čeprav težko...me prav zanima, če bo ona kuhala, ko boš rodila... Saj sem že dvakrat rodila in je vsakič kuhala dva dni,ta tredji dan je prišla k meni ,da sedaj bom že sama,ker mora na njivo! Tast se je jezil ,da moram glih takrat rodit ,ko je največ dela! To počnem ker imam rada mir in se ne maram kregat!Doma imamo ,moko in jajca in mleko,sam sem vse šla kupit,da mi ne bosta zočitala in lahko sama kaj nardim,ne da bi jih prosila,zadnjič je pogruntala,da sem si kupila in jo je bilo sram! V evro-spinu,sem dala za 10kg moke 3,5€,za 12l mleka 5€,za 20jajc pa 2€,je pocen,da se ne sekiram in zdaj ko ne morem delat,mi ne bo noben nič očital! Danes me je tast prosil ,če bi šla skuhat,moj ga je včeraj slišal,da je taščo napizdeval,da ni dobro skuhala! Saj drage moje,dolgo ne bom mogla,danes me že tko boli križ,da komaj hodim in glava tudi,jo komaj gor držim,okrogla sem pa že kot bi bila v 30t! Nosim nosečniške hlače ki sem jih nosila v prejšnih nosenostih proti koncu,drugo me vse tišči! Do kje se lahko ta maternica rastegne,ko pridem do marca bom za vsak naslednji dan hvaležna bogu! Po novem letu bom začela kuhat velike količine,dala bom v skrinjo,da bo moj samo otalil ,smo kupil mikrovalovko,da mu bo lažje,ker nanjo se ne morem zanest! Ko sem bila z Ano v bolnici je bil več lačen kot sit,ker on je sedaj moja briga,ne njena,mama pa taka! Hvala vam punce,sam res ne vem gdaj me bo pamet srečala,drugo leto ko rodim in res ne bom mogla! Lep pozdrav!
|
|
|
|