ljupka -> RE: V pričakovanju 3. + (8.1.2010 12:50:25)
|
Včeraj sem vam dvakrat pisala ,enkrat je elektrike zmankalo ,drugič me je vrglo ven! Včeraj sem imela probleme na cesti ,ko sem otroka pelala v šolo!Ko sem šla domov sem optičala nasred klanca,zaradi snega!Mislila sem ,da bom umrla ,nisem mogla naprej ne nazaj,za crknt!Na vso srečo je pršu kolega z ženo ,ona je naprej pelala otroke on pa moj avto,da ga je umaknil s ceste,je šel po zalet in je komaj prišel do vrh klanca,kako sem mu bila hvaležna,kot bi ga sam bog poslal!Vsa sem se tresla ,začelo me je ful bolet,sem mogla it ležat,sem bila v šoku!Še otročka sta začela divje brcat,verjetno sta začutila moj strah!Tako ,da jih je danes moj pelal zjutraj ob 5h,čeprav mi jih je grozno mantrat,tako zgodaj,sam ko me ne bo doma jih bo mogu skoz!Saj mo je cel teden govoril ,da jih bo on vozu ,pa sem se grozno počutila,jaz bom spala ,otročka bosta pa ob 5h ustala!Čeprav ne poste verjela,da gresta rada tako zgodaj!Jaka ima jutranje varstvo v vrtcu in sta lahko skupaj,in se lahko še mal skupaj igrata! Zadnji teden se nič dobro ne počutim,utrujena sem in bi sam spala,ful me tišči v mehurju in mi vleče dol,skoz tiščim noge skupaj,se bojim da bo kaj vn palo!Čeprav otročka sta ful poskočna in živahna,najbolj ko me mahne v mehur ,da kr otskočim,zelo neprijeten opčutek!Ko po trampolinu ,skačeta po mojem mehurju! A se nebi moglo to mal zdaj gor dvignt,razen če sta se utaborila na mehur,bog mi pomagaj!Tudi ko hodim me boli,kot bi me negdo po piški z nožem rezal,pa jajčniki ,komaj se obrnem!Sem pa že ogromna,kakor da bi šla jutri rodit!Moj mi je mogu obut nogavice,ker sama nisem mogla!Vidu je da zdaj gre zares in kar se le da naredi namest mene,na tak način da me prehiti,ker ve da mu dobrovoljno ne bi dovolila,ker se počutim bedno,da jaz leži on pa briše po tleh ,ali pa pomiva posodo!Ponavad,ker moram skoz na wc ,iskoristi priliko pa kaj nardi,začne pomivat ,al kar kol duzga! Edino me mot,ker ravna z menoj kot bi bila iz porcelana,še dotaknit se me ne upa!Saj sem bila že dvakrat noseča ,pa sva vseen [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/sloncek.gif[/image] in marsikaj druzga,zdaj pa noče ni slišat.Saj dvomim,da bi zmogla.Ampak kako je smešen,kaj si bosta pa tista dva mislila,pa nočem,da bi bil jaz za kaj kriv! Pa tudi otročka!Jaka me je vprašal!Mami se kaj bojiš poroda!Sem rekla ,ja se mal!Zakaj sprašuješ?Veš mami mene je tudi strah,da bi bilo vsaj vse v redu!Bi se kr zjokala,kako je ta otrok nežen,ne morem verjet da je star samo 6l! Ana pa mami veš moraš kr sama potrpet,saj bo boljš,boš videla! No sem spet dolga,ko se oglasim,kot bi pisala sv.pismo! Katjuša ,upam da ti je le ratalo,držim pesti zate! Mojamura tebi sem že čestitala in če bom le mogla bom navijala zate in tudi poklicala! Isabeaux ,mislim nate in se ti opravičujem,ker ti nič ne pišem,sam nisem v stanju,preberem če mam kaj ,pa grem po dolgem!Šla sem v knjižnico pa preberem kakšno knjigo! Rada vas mam in mislim na vas,in se vam opravičujem,ker se večkrat ne oglasim,preveč imam vsega v glavi,sam verjamem da bo boljš! Vsem lep pozdrav,tudi ,tanjuši,teni,in ostalim,ki jih nisem omenila! Čau ,čau!
|
|
|
|