ljupka -> RE: V pričakovanju 3. + (24.12.2009 8:40:05)
|
Zdravo punce! Isabeaux daj se mal umiri ,da ne bo kaj narobe! Teni upam da je to to!Pri meni je bilo tudi tako!Kakšen dan preden naj bi dobila M se je pokazal izcedek,sem že mislila ,da se bo vlilo,sam tisti dan nič,naslednji dan nič,čez dva dni spet nič,sem pa ke kakšen izcedek!Test sem delala ob 15h popoldan in je pokazalo črtico,naredila sem jih pet vsi pozitivni,no sedaj sem že sigurna ker sta zelo poskočna čez cel dan! Teni res držim pestke,da ti božiček pošlje najlepše darilo,ki si ga najbolj želiš ,enga zdravega in veselega![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] Imela sem morfologijo,oba sta zelo živa imata vse ude in okončine A dojenček je pokazal svojga lulka,je tako lepo štrlel,za B se ji zdi da je pa češplica,sam ni še čist sigurna!Sam mal me je strah ,ker se je A kr vsedel in sedi noter,B je pa na glavico obrnjen!G mi je rekla da do 30t imata časa se obračat,da se nič bati!Pozneje mi je sestra ko smo bile same,da teško,da ko sedijo se teško obrnejo! Sem pa tudi tam na temi dvojčkov in je ena nosečka rekla da sta se ji obrnila tudi po 34t!V 34t sta bila narobe v 36t je šla spet na UZ sta bila pa oba na glavco,tako da jim bom mogla zaupat,da se bosta obrnila!Imena sva že nekako izbrali Luka in Eva,čeprav mi ta eva nenako ne vsede! Ampak to sta izbrala ati in Jaka in ne smem nasprotovat!Jaz pa Ana sva pa Lukata! Zelo bi rada šla s svojim dragim na večerjo ,ali pozno kosilo,to je najina zadnja možnost,da kam greva,ker ko bova imela še dva ne bova mogla nikamor!Sam ko nimam nikogar na tem svetu,da bi ju merkal,tašča oba ne zmore,pa njej je to brezveze in pravi kaj je to treba,in da bi midva kam šla ju noče merkat!Njegov brat ima sedaj dojenčka in ima že z njim preveč dela!Moji so šli za en mesec v Avstralijo tudi nečakinja je šla z njimi! Takoh prijateljev tudi nimam ,da bi jim potturila svoje otroke tudi nimam! S sestro se tudi ne zastopim otkar je svojo hčer nagnala iz hiše,zato ker jim ni všeč njen fant,in s takšno žensko nimam kaj počet! Otkar imam otroke nisva bila nikjer,in ko tle berem,kako vsi nekam hodijo in se imajo fajn,po koncertih in večerjah in ne vem kaj,si mislim da je z mano kaj narobe!Da bi šla brez moža ni šan ,ne morem ,ker hočem biti z njim! Enkrat sem šla na silvestrsko kosilo s sodelavci po službi!Zdržala sem eno uro,postala sem žalostna sem si mislila,kaj tle izgubljam čas ,če bi bila lahko doma s svojo družino in sem ustala in šla,pa še Ana je imela vročino! A sem preveč odvisna od njih in se če jih nimam ob sebi ne počutim dobro? Ah spet filozofiram,tako to zgleda,če nimaš nobenga da bi se mu potožil! Le enkrat na leto nas božič obišče, vsaj enkrat na leto si podajmo dlani, nobeno darilo na celem svetu, ni toliko vredno kakor objem ljubljenih! Podarite objem,nasmeh in poljub, življenju dajte pomen, da vsak na tem svetu je vreden živeti, da tudi drugačni so dobri ljudje, in v svojem srcu imejte vsagdan božič pustite jezusu v svoje srce! Rada vas imam,čeprav vas ne poznam,to bo moja novoletna želja,da vas v novem letu spoznam!
|
|
|
|