|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: V pričakovanju 3. +
8.9.2009 16:20:47   
tanjusi
ljupka bravo!user posted image user posted image kako se pa to nardi??user posted image user posted image
ja sem vesela zateuser posted image   a mate kaj dvojčkov v družini?

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
8.9.2009 16:51:47   
Teni_
IZVIRNO SPOROČILO: ljupka

Drage moje ,danes sem imela pregled pri G in sem bila na ultrazvoku in sta se vidle dve gestacijske vrečke z dvema plodoma imela bom dvojajčna dvojčka!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ne morem verjet tako sem vesela  zato mi je tako slabo in me toliko bolj boli vse!Pa tudi strah me je bolj če bo vse v redu,da bom donosila,kakšen bo porod,bom lahko oba dojila?Nič ne vem,no saj se imam čas pripravid do poroda!

N o pa bom imela 4 otroke prej kot sva mislila!

Super, jaz bi tudiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
8.9.2009 17:07:30   
ljupka
Moj mož bi imel dvojčico sestro pa se je mrtva rodila,ker njegova mama ni hodilana preglede,ni ni vedela da sta dva!

Pa moja prababica je imela 18 otrok 4x dvojčke umrla je stara 102 leta!Po njej nobena več ni imela dvojčkov!

Joj punce mene je tako strah,kako bom jaz to rodila?Bolj gruntam bolj se bojim!

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
8.9.2009 17:25:06   
Katjusa
Ljupka.... najprej nam zaupaj česa te je strah pri porodu.... 2x si rodila tako, da točno veš kako in kej.... dvojčki so ponavadi malo manjši..... nič se ne boj če bi jst zvedla da nosim dvojčke bi raje sanjala o istih oblekcah in kak voziček bi imeli........ porod pride čisto na koncu in ker bomo me s tabo v mislih bo šlo vse kot po masluuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
8.9.2009 17:42:14   
ljupka
Ja saj vem,vse je res!Hvala saj bom,odmislila,to je tisti prvi šok ko izveš in ti gre tisoče stvari po glavi,kako bo to kako bo ono!
Saj bom preživela !

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
8.9.2009 18:28:45   
tanjusi
ljupka kdaj pa imaš rok?

(a camus)

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
8.9.2009 18:57:53   
mojamura
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

OOOOOOOOooooooooooooooOOOOOOOOOOOOOOOOOo ljupka, pa to je suuuupper.
user posted image user posted image
moja prijateljica je maja tudi rodila dvojajčna dvojčka - 2 fantka.

Ej, nič se ne boj, ker ti že zdaj obladaš vse tako da....vse dobro. matr sem veselaa!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
8.9.2009 19:05:13   
ljupka
Hvala vam ,rok imam nekje 26.4.po U.Z, SAM JE REKLA DA ŠE NI SIGURNO!

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
9.9.2009 7:05:28   
tanjusi
tak moje otroke sem spravila v šolo ta velik ima nulto uro pa se je danes zelo mudilo , ta mali je pa tudi šel kar zraven  .Jaz pa mam še čas da nisem prehitro v službi...Pa sem dala perilo prat pa posodo v stroj , eh kar nekaj vam nakladam , upam da ne zamerite...
Ljupka drži se boš videla kako hitro bo minilo , sploh pa si lahko zeeelo ponosna in vesela da nosiš kar dvauser posted image ......

(a camus)

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
9.9.2009 10:37:55   
NATAŠA35
ljubka ne se bat, boš že zmogla...

jaz sem jezna, ker nikakor ne dobim - imajo nostop zasedeno - uz v porodnišnici, da se naročim na NS in dvojni hormonski test, jutri pa grem dat kri za toksoplazmozo, pa vodo....bo šel moj z mano, ker bom na tešče dala, da ne bi skup padla...

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
9.9.2009 11:39:49   
isabeaux
user posted image  živjo pupe...pa kaj jaz to berem...ej zdaj sem pa tolk vesela za vse...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kajča bravo...super...pa lepo user posted image  do konca ti želim....Ljupka...mah superca saj ne morem verjet da se ti je nasmehnila kar dvojna sreča....user posted image user posted image

Zdaj pa lepo počivat pa božat trebušček...pa sam zdavo hrano jest...velikokrat pa po malem....uh...pa nič se sekirat...in bo vse ok....

user posted image user posted image user posted image  kolk sem res vesela za vse...superca...

Katjuša...jaz mislim da če si že imela 2 x klomifen pol nimaš kaj za zgubit...in če ga maš doma je brezveze čakat pa mesece zapravljat...probaj...pa boš hitr ugledala  user posted image  

Čeprav očitno pr men tud kl. ne bo pomagal...sam teb pa je že ...pa bo še....user posted image

Nataša kdaj maš ti rok ?

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
9.9.2009 11:44:59   
isabeaux

user posted image  

Veliko sreče in dobre volje,user posted image user posted image user posted image  
da ta mesec bo vsem bolje,user posted image user posted image user posted image  
da bi pluski deževali,++++ 
solze posušili,user posted image user posted image user posted image  
smeh nam podarili.user posted image user posted image user posted image  
Mamice v tretje bi postale
in končno bi svoje najlepše,
dojenčke v naročju ljupkovale!user posted image user posted image user posted image

(Ljupkina pesem)

user posted image                                 user posted image       

user posted image TRETJI + BO :    user posted image ČETRTI + BO :

user posted image

user posted image

1. KOZOROGINJA 1

2. MAUSIKAA

3. XENKA

4. MOJAMURA                        13. 09. 

5. ISABEAUX                          17. 09.

6. KATJUŠA                             26. 10.

7. TANJUSI                            XX. 10.

8. TENI RR                             XX. 10.

user posted image  

user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

user posted image                                user posted image   

NAVIJAČICE:

DAŠABINA
      TESTIANKA  ( SREČKAuser posted image ) user posted image   user posted image  ROK :

NATAŠA 35  ( SREČKAuser posted image ) user posted image user posted image  ROK:

LJUPKA        ( SREČKAuser posted image )  user posted image user posted image user posted image  ROK: 26. 04. 2010

KAJČA         ( SREČKAuser posted image ) user posted image user posted image  ROK:

user posted image                                user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

< Sporočilo je popravil isabeaux -- 9.9.2009 11:45:41 >

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
9.9.2009 11:58:59   
isabeaux
Ljupka pa še tole...če sta 2 jajčna dvojčka...je odvisno od tebe in ne od moževe familije in genov, ker si ti sprostila 2 jajčni celici....če pa sta enojajčna potem pa je "krivda"  na moževi strani, ker potem sta 2 semenčeci oplodili eno jajčece user posted image

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
9.9.2009 12:21:17   
NATAŠA35
dokler nimam NS je rok zaenkrat 21.04.2009, za NS pa zvem po 20.09., ker šele takrat naročajo za oktoberuser posted image

jutri grem pa na striženjeuser posted image user posted image

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
9.9.2009 12:33:18   
isabeaux
kako šele takrat naročajo...da ne bo prepozno...loji...user posted image

ok...bom dopisala...pa pol poravim, če se ti kaj spremeni...user posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
9.9.2009 12:34:07   
isabeaux

user posted image  

Veliko sreče in dobre volje,user posted image user posted image user posted image  
da ta mesec bo vsem bolje,user posted image user posted image user posted image  
da bi pluski deževali,++++ 
solze posušili,user posted image user posted image user posted image  
smeh nam podarili.user posted image user posted image user posted image  
Mamice v tretje bi postale
in končno bi svoje najlepše,
dojenčke v naročju ljupkovale!user posted image user posted image user posted image

(Ljupkina pesem)

user posted image                                 user posted image       

user posted image TRETJI + BO :    user posted image ČETRTI + BO :

user posted image

user posted image

1. KOZOROGINJA 1

2. MAUSIKAA

3. XENKA

4. MOJAMURA                        13. 09. 

5. ISABEAUX                          17. 09.

6. KATJUŠA                             26. 10.

7. TANJUSI                            XX. 10.

8. TENI RR                             XX. 10.

user posted image  

user posted image  

user posted image                                user posted image   

NAVIJAČICE:

DAŠABINA
      TESTIANKA  ( SREČKAuser posted image ) user posted image   user posted image  ROK :

NATAŠA 35  ( SREČKAuser posted image ) user posted image user posted image  ROK: 21. 04. 2010

LJUPKA        ( SREČKAuser posted image )  user posted image user posted image user posted image  ROK: 26. 04. 2010

KAJČA         ( SREČKAuser posted image ) user posted image user posted image  ROK:

user posted image                                user posted image  

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
9.9.2009 13:47:12   
Katjusa
Ljupka jst sem mojmu povedala zate in je bil čist vadušen.... zdej pa na dan z receptomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

isa*** upam, da ti K vseeno pomaga kak odmerek pa imaš sedaj? jst morem pa mojga vprašat.... se morma dol vsest pa se zmenit, kaj narest in vam javim kaj se boma odločla, če bom morem ju3 začet s K.....

danes imam bubančka doma je imel zjutraj vročino čist na meji 37,1 pod pazduho pa sem ga doma obdržala je sicer jokal k dež ampak tak ne more v vrtec..... zdle ajata pol bom pa vidla kako bo z vročino, če je ne bo več do ju3 zjutraj bo mogoče šel nazaj v vrtec..... kašlja ne prav veliko kiha tud ne samo mal ima zamašen nosek ampak ne pretirano v celem dopoldnevu sem mu samo enkrat obrisala pa zdle pred spanjem.... pa še to nima tako, da bi mu ven teklouser posted image
Benjamin je pa druga zgodba je pe bolj bogi in iz noska mu teče in ga mučim s čisščenjem ampak drugače ne gre... ponočis ma mu ob pol 1 in op pol5 čistla k ni mogu dihat....

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
9.9.2009 13:57:49   
NATAŠA35
IZVIRNO SPOROČILO: isabeaux

kako šele takrat naročajo...da ne bo prepozno...loji...user posted image

ok...bom dopisala...pa pol poravim, če se ti kaj spremeni...user posted image

ma ne vem, zakaj šele takrat, zdaj naj bi bila v 8t, tak da zgleda mam še čas, ker je od 11-16t, pa še narest moram dvojni hormonski test - madonca spet bom mogla dat kri...user posted image

oh katjuša za tvoja dvauser posted image user posted image user posted image da se čimprej pozdravita...nosek čisti z fizološko rastopino, pa če maš uno reč za čisščenje, ker super pomaga, drugemu pa daj kar panadol baby - najbolje bo, če ga boš še kak dan pustila doma, ker zgleda ima virozo, ki bo izbruhnila čez kak dan

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
9.9.2009 14:48:08   
Katjusa
kaj pa je to panadol baby a se dobi v lekarni?
ja za noseka uporabljamo fizološko in pumpicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sam vseen to traja 2-3 dni pa sej bo zdle ravno oba spita že kako uro in poluser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
9.9.2009 14:48:27   
Katjusa
a se ne dela NS od 11-14 tedna?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
9.9.2009 14:50:04   
Katjusa
aha ta panadol baby je kot calpol al ne?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
9.9.2009 20:14:16   
isabeaux
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

isa*** upam, da ti K vseeno pomaga kak odmerek pa imaš sedaj? jst morem pa mojga vprašat.... se morma dol vsest pa se zmenit, kaj narest in vam javim kaj se boma odločla, če bom morem ju3 začet s K.....

sedaj imam 1/2 kl. na dan od 3 - 7 dne cikla...

Saj o je definitivno...ker jo čutim ornk...sam tokrat na levem jajčniku...kar pomeni...več sreče prihodnjič...ker je levi zlepljen...

Katjuša veš kaj poskusi za tamanjšega za zamašen nosek.....meni je pediatrinja rekla naj dam eno kapljico operila za otroke v vsako nosnico pred spanjem...in je res pomagalo...smo vsaj neki ur vsi spali...valjda da sem potem z baby vac - om skakala in sesalcem okol sred noči...ampak vsaj malo mu je odmašilo nosek...pa aquamaris...je boljši kot fiziološka...

aja operil za otroke pa sem mu jaz dajala že od 5 meseca...tko da lahko...

upam da se hitr pozdravta...user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
9.9.2009 20:15:25   
isabeaux
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

a se ne dela NS od 11-14 tedna?

jap se....zato Nataša...kar zateži jim...da ne bo prepozno...po 14. tednu več ni videti svetline, ker se že kanal sprazni s spinalno tekočino...

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
9.9.2009 21:44:39   
Katjusa
isa***  tudi opetil uporabljamo.... smo ga že pred 2 mesecema na morju ko je imel tako bogi nosek sam tam v lekarni kupla.... sma se spomnila, da ga je P priporočala tud pri florjanu, ko je bil star manj k eno leto tako, da tud to uporavljamo in res gre hitreje kot brez tega.... danes je že ful boljši tak, da upam na lepo nočko....
Florjan tud nima več vročine sam do ponedeljka bo doma, ker smo mel dons sestanek v vrtcu in ko smo šli domov sme slišala 3 mamice, ki so se pogovarjale kako njihovi sončki kihajouser posted image user posted image user posted image user posted image ne vem sam če ti otrok kiha ni dobro da gre v vrtec... naš ni ne kihal ne kašljal..... sam upam, da se to ne bo nonstop ponavljalo ker mi je ful hudo za benjamina in itak, da se od florjana takoj naleze k sta pa skos skupi.......

z mojmu sma se menla in ju3 začnem s K.... sma se odločla, da ni kej zgubit, rada bi imela še enega user posted image čim prej in to je to.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
10.9.2009 9:15:34   
NATAŠA35
panadol baby je sirup z pumpico in je za bolečine, vročino, zobobole, je pa jagodnega okusa...

glede Ns pa imam še čas, ker sem šele v 8 tednu, kakor mi je rekla, torej moram nuhalno narest do 21.10. ko bom v 14. tednu...

danes sem dala kri in sem čakala pol ure na vrstouser posted image , da mi je skoraj slabo prišlo, pa še en ata se je urinil pred mano...user posted image imajo napisan, da začenejo delat ob 6.30 pa so začel šele ob 7-ih ko so še druge primajale, vrsta pa kot za kruhuser posted image

kmalu grem kar med službenim časom frizerju, sem ga kar potrebna...prvo pa še na malico, da ne padem skup zarad lakote...user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

nakup plenic
nada56

Bi kupili plenice preko spleta?

DA, ker bi prihranili čas (25%)

DA, če bi bili še drugi artikli za dojenčke (8%)

DA, če bi bila dostava še isti dan (11%)

NE, grem raje v trgovino (36%)

NE, ne maram nakupov preko spleta (19%)

Število vseh glasov: 208

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!