Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 8.9.2009 16:20:47
|
|
|
|
tanjusi
|
ljupka bravo! kako se pa to nardi?? ja sem vesela zate a mate kaj dvojčkov v družini?
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 8.9.2009 16:51:47
|
|
|
|
Teni_
|
IZVIRNO SPOROČILO: ljupka Drage moje ,danes sem imela pregled pri G in sem bila na ultrazvoku in sta se vidle dve gestacijske vrečke z dvema plodoma imela bom dvojajčna dvojčka! Ne morem verjet tako sem vesela zato mi je tako slabo in me toliko bolj boli vse!Pa tudi strah me je bolj če bo vse v redu,da bom donosila,kakšen bo porod,bom lahko oba dojila?Nič ne vem,no saj se imam čas pripravid do poroda! N o pa bom imela 4 otroke prej kot sva mislila! Super, jaz bi tudi
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 8.9.2009 17:07:30
|
|
|
|
ljupka
|
Moj mož bi imel dvojčico sestro pa se je mrtva rodila,ker njegova mama ni hodilana preglede,ni ni vedela da sta dva! Pa moja prababica je imela 18 otrok 4x dvojčke umrla je stara 102 leta!Po njej nobena več ni imela dvojčkov! Joj punce mene je tako strah,kako bom jaz to rodila?Bolj gruntam bolj se bojim!
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 8.9.2009 17:25:06
|
|
|
|
Katjusa
|
Ljupka.... najprej nam zaupaj česa te je strah pri porodu.... 2x si rodila tako, da točno veš kako in kej.... dvojčki so ponavadi malo manjši..... nič se ne boj če bi jst zvedla da nosim dvojčke bi raje sanjala o istih oblekcah in kak voziček bi imeli........ porod pride čisto na koncu in ker bomo me s tabo v mislih bo šlo vse kot po maslu
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 8.9.2009 17:42:14
|
|
|
|
ljupka
|
Ja saj vem,vse je res!Hvala saj bom,odmislila,to je tisti prvi šok ko izveš in ti gre tisoče stvari po glavi,kako bo to kako bo ono! Saj bom preživela !
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 8.9.2009 18:28:45
|
|
|
|
tanjusi
|
ljupka kdaj pa imaš rok?
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 8.9.2009 18:57:53
|
|
|
|
mojamura
|
OOOOOOOOooooooooooooooOOOOOOOOOOOOOOOOOo ljupka, pa to je suuuupper. moja prijateljica je maja tudi rodila dvojajčna dvojčka - 2 fantka. Ej, nič se ne boj, ker ti že zdaj obladaš vse tako da....vse dobro. matr sem veselaa!!
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 8.9.2009 19:05:13
|
|
|
|
ljupka
|
Hvala vam ,rok imam nekje 26.4.po U.Z, SAM JE REKLA DA ŠE NI SIGURNO!
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 9.9.2009 7:05:28
|
|
|
|
tanjusi
|
tak moje otroke sem spravila v šolo ta velik ima nulto uro pa se je danes zelo mudilo , ta mali je pa tudi šel kar zraven .Jaz pa mam še čas da nisem prehitro v službi...Pa sem dala perilo prat pa posodo v stroj , eh kar nekaj vam nakladam , upam da ne zamerite... Ljupka drži se boš videla kako hitro bo minilo , sploh pa si lahko zeeelo ponosna in vesela da nosiš kar dva ......
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 9.9.2009 10:37:55
|
|
|
|
NATAŠA35
|
ljubka ne se bat, boš že zmogla... jaz sem jezna, ker nikakor ne dobim - imajo nostop zasedeno - uz v porodnišnici, da se naročim na NS in dvojni hormonski test, jutri pa grem dat kri za toksoplazmozo, pa vodo....bo šel moj z mano, ker bom na tešče dala, da ne bi skup padla...
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 9.9.2009 11:39:49
|
|
|
|
isabeaux
|
živjo pupe...pa kaj jaz to berem...ej zdaj sem pa tolk vesela za vse... Kajča bravo...super...pa lepo do konca ti želim....Ljupka...mah superca saj ne morem verjet da se ti je nasmehnila kar dvojna sreča.... Zdaj pa lepo počivat pa božat trebušček...pa sam zdavo hrano jest...velikokrat pa po malem....uh...pa nič se sekirat...in bo vse ok.... kolk sem res vesela za vse...superca... Katjuša...jaz mislim da če si že imela 2 x klomifen pol nimaš kaj za zgubit...in če ga maš doma je brezveze čakat pa mesece zapravljat...probaj...pa boš hitr ugledala Čeprav očitno pr men tud kl. ne bo pomagal...sam teb pa je že ...pa bo še.... Nataša kdaj maš ti rok ?
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 9.9.2009 11:44:59
|
|
|
|
isabeaux
|
Mamice v tretje bi postale in končno bi svoje najlepše, dojenčke v naročju ljupkovale! (Ljupkina pesem) TRETJI + BO : ČETRTI + BO : 1. KOZOROGINJA 1 2. MAUSIKAA 3. XENKA 4. MOJAMURA 13. 09. 5. ISABEAUX 17. 09. 6. KATJUŠA 26. 10. 7. TANJUSI XX. 10. 8. TENI RR XX. 10. NAVIJAČICE: DAŠABINA TESTIANKA ( SREČKA ) ROK : NATAŠA 35 ( SREČKA ) ROK: LJUPKA ( SREČKA ) ROK: 26. 04. 2010
< Sporočilo je popravil isabeaux -- 9.9.2009 11:45:41 >
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 9.9.2009 11:58:59
|
|
|
|
isabeaux
|
Ljupka pa še tole...če sta 2 jajčna dvojčka...je odvisno od tebe in ne od moževe familije in genov, ker si ti sprostila 2 jajčni celici....če pa sta enojajčna potem pa je "krivda" na moževi strani, ker potem sta 2 semenčeci oplodili eno jajčece
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 9.9.2009 12:21:17
|
|
|
|
NATAŠA35
|
dokler nimam NS je rok zaenkrat 21.04.2009, za NS pa zvem po 20.09., ker šele takrat naročajo za oktober jutri grem pa na striženje
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 9.9.2009 12:33:18
|
|
|
|
isabeaux
|
kako šele takrat naročajo...da ne bo prepozno...loji... ok...bom dopisala...pa pol poravim, če se ti kaj spremeni...
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 9.9.2009 12:34:07
|
|
|
|
isabeaux
|
Mamice v tretje bi postale in končno bi svoje najlepše, dojenčke v naročju ljupkovale! (Ljupkina pesem) TRETJI + BO : ČETRTI + BO : 1. KOZOROGINJA 1 2. MAUSIKAA 3. XENKA 4. MOJAMURA 13. 09. 5. ISABEAUX 17. 09. 6. KATJUŠA 26. 10. 7. TANJUSI XX. 10. 8. TENI RR XX. 10. NAVIJAČICE: DAŠABINA TESTIANKA ( SREČKA ) ROK : NATAŠA 35 ( SREČKA ) ROK: 21. 04. 2010 LJUPKA ( SREČKA ) ROK: 26. 04. 2010
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 9.9.2009 13:47:12
|
|
|
|
Katjusa
|
Ljupka jst sem mojmu povedala zate in je bil čist vadušen.... zdej pa na dan z receptom isa*** upam, da ti K vseeno pomaga kak odmerek pa imaš sedaj? jst morem pa mojga vprašat.... se morma dol vsest pa se zmenit, kaj narest in vam javim kaj se boma odločla, če bom morem ju3 začet s K..... danes imam bubančka doma je imel zjutraj vročino čist na meji 37,1 pod pazduho pa sem ga doma obdržala je sicer jokal k dež ampak tak ne more v vrtec..... zdle ajata pol bom pa vidla kako bo z vročino, če je ne bo več do ju3 zjutraj bo mogoče šel nazaj v vrtec..... kašlja ne prav veliko kiha tud ne samo mal ima zamašen nosek ampak ne pretirano v celem dopoldnevu sem mu samo enkrat obrisala pa zdle pred spanjem.... pa še to nima tako, da bi mu ven teklo Benjamin je pa druga zgodba je pe bolj bogi in iz noska mu teče in ga mučim s čisščenjem ampak drugače ne gre... ponočis ma mu ob pol 1 in op pol5 čistla k ni mogu dihat....
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 9.9.2009 13:57:49
|
|
|
|
NATAŠA35
|
IZVIRNO SPOROČILO: isabeaux kako šele takrat naročajo...da ne bo prepozno...loji... ok...bom dopisala...pa pol poravim, če se ti kaj spremeni... ma ne vem, zakaj šele takrat, zdaj naj bi bila v 8t, tak da zgleda mam še čas, ker je od 11-16t, pa še narest moram dvojni hormonski test - madonca spet bom mogla dat kri... oh katjuša za tvoja dva da se čimprej pozdravita...nosek čisti z fizološko rastopino, pa če maš uno reč za čisščenje, ker super pomaga, drugemu pa daj kar panadol baby - najbolje bo, če ga boš še kak dan pustila doma, ker zgleda ima virozo, ki bo izbruhnila čez kak dan
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 9.9.2009 14:48:08
|
|
|
|
Katjusa
|
kaj pa je to panadol baby a se dobi v lekarni? ja za noseka uporabljamo fizološko in pumpico sam vseen to traja 2-3 dni pa sej bo zdle ravno oba spita že kako uro in pol
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 9.9.2009 14:48:27
|
|
|
|
Katjusa
|
a se ne dela NS od 11-14 tedna?
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 9.9.2009 14:50:04
|
|
|
|
Katjusa
|
aha ta panadol baby je kot calpol al ne?
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 9.9.2009 20:14:16
|
|
|
|
isabeaux
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa isa*** upam, da ti K vseeno pomaga kak odmerek pa imaš sedaj? jst morem pa mojga vprašat.... se morma dol vsest pa se zmenit, kaj narest in vam javim kaj se boma odločla, če bom morem ju3 začet s K..... sedaj imam 1/2 kl. na dan od 3 - 7 dne cikla... Saj o je definitivno...ker jo čutim ornk...sam tokrat na levem jajčniku...kar pomeni...več sreče prihodnjič...ker je levi zlepljen... Katjuša veš kaj poskusi za tamanjšega za zamašen nosek.....meni je pediatrinja rekla naj dam eno kapljico operila za otroke v vsako nosnico pred spanjem...in je res pomagalo...smo vsaj neki ur vsi spali...valjda da sem potem z baby vac - om skakala in sesalcem okol sred noči...ampak vsaj malo mu je odmašilo nosek...pa aquamaris...je boljši kot fiziološka... aja operil za otroke pa sem mu jaz dajala že od 5 meseca...tko da lahko... upam da se hitr pozdravta...
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 9.9.2009 20:15:25
|
|
|
|
isabeaux
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa a se ne dela NS od 11-14 tedna? jap se....zato Nataša...kar zateži jim...da ne bo prepozno...po 14. tednu več ni videti svetline, ker se že kanal sprazni s spinalno tekočino...
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 9.9.2009 21:44:39
|
|
|
|
Katjusa
|
isa*** tudi opetil uporabljamo.... smo ga že pred 2 mesecema na morju ko je imel tako bogi nosek sam tam v lekarni kupla.... sma se spomnila, da ga je P priporočala tud pri florjanu, ko je bil star manj k eno leto tako, da tud to uporavljamo in res gre hitreje kot brez tega.... danes je že ful boljši tak, da upam na lepo nočko.... Florjan tud nima več vročine sam do ponedeljka bo doma, ker smo mel dons sestanek v vrtcu in ko smo šli domov sme slišala 3 mamice, ki so se pogovarjale kako njihovi sončki kihajo ne vem sam če ti otrok kiha ni dobro da gre v vrtec... naš ni ne kihal ne kašljal..... sam upam, da se to ne bo nonstop ponavljalo ker mi je ful hudo za benjamina in itak, da se od florjana takoj naleze k sta pa skos skupi....... z mojmu sma se menla in ju3 začnem s K.... sma se odločla, da ni kej zgubit, rada bi imela še enega čim prej in to je to....
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 10.9.2009 9:15:34
|
|
|
|
NATAŠA35
|
panadol baby je sirup z pumpico in je za bolečine, vročino, zobobole, je pa jagodnega okusa... glede Ns pa imam še čas, ker sem šele v 8 tednu, kakor mi je rekla, torej moram nuhalno narest do 21.10. ko bom v 14. tednu... danes sem dala kri in sem čakala pol ure na vrsto , da mi je skoraj slabo prišlo, pa še en ata se je urinil pred mano... imajo napisan, da začenejo delat ob 6.30 pa so začel šele ob 7-ih ko so še druge primajale, vrsta pa kot za kruh kmalu grem kar med službenim časom frizerju, sem ga kar potrebna...prvo pa še na malico, da ne padem skup zarad lakote...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
nakup plenicnada56Bi kupili plenice preko spleta?DA, ker bi prihranili čas (
25%)
DA, če bi bili še drugi artikli za dojenčke (
8%)
DA, če bi bila dostava še isti dan (
11%)
NE, grem raje v trgovino (
36%)
NE, ne maram nakupov preko spleta (
19%)
Število vseh glasov: 208Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!