|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: V pričakovanju 3. +
10.9.2009 9:58:52   
Katjusa
nataša fajn zajtrk si privošči in lepo frizurouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image fino, da imaš tako službouser posted image user posted image user posted image user posted image

jst grem pa zdle po prvi K se pravi da potem M pričakujem nekje 6.10. Isa** se opravičujem ker boš mogla zaradi mene seznamček popravituser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
10.9.2009 11:56:09   
NATAŠA35
se nazaj in sem zadovoljna...sem pa čisto na kratko, samo spredaj so malo daljši lasje...nekako tako kot pevka od colonie....ja kadar sem sama in vem, da ne bo nikor še nekaj časa, lahko kam skočim, drugače si moram pisat zasebni izhod...pa še dela ni ne vem kakega, mam pa vse uštimano, tako da ne morejo kaj rečt....samo upam, da bodo tud tak razumevajoči, ko jim povem novico...

men je zdaj kar slabo, težak trebuh, želodec mam...grem delat, da se malo zamotimuser posted image

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
10.9.2009 17:11:23   
mojamura
uuuu natasa35, frizurcu maš ziher čudovito, moja frizerka pa pride jutri na dom....user posted image user posted image

aja, mene tudi zanima, kako povedati v službi za nosečnost ko sem bila prvič noseča itaq nisem mela službe. pri drugi nosečnosti sem mela za določen čas (mi niso podaljšali pogodbe)...zdaj mam pa za nedoločen čas, v službi mi je super, štekamo se super....ampak ko bo pa tak daleč, se mi zdi, da bom kar friznila

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
10.9.2009 17:49:26   
klavdijak1
No naj se vam še jast pridružim.
Imam že dva krasna fantka sedaj pa se že nekje pol leta trudimo za 3user posted image .
V drugo sem bila zelo obremenjena z testi in čakanjem na user posted image sedaj pa ni take panike ko bo pač bo.

K...

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
10.9.2009 18:08:56   
testianka
iiiiiiiiiiiii ooooooooooooooo
user posted image    user posted image    user posted image
ljupka, kar cepeam od veselja - res res iskrene čestitke
zdej bosta pa lahko z natašo imele nov naslov " v pričakovanju 4+ "

pa ostale? upam da ste vse o.k.
jaz imam ful gužvo.
jutari grem že po obleko...

(odgovor članu klavdijak1)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
10.9.2009 18:09:31   
testianka
isa jaz imam rok 03.04.2010

(odgovor članu testianka)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
10.9.2009 21:06:16   
tanjusi
aja, mene tudi zanima, kako povedati v službi za nosečnost ko sem bila prvič noseča itaq nisem mela službe. pri drugi nosečnosti sem mela za določen čas (mi niso podaljšali pogodbe)...zdaj mam pa za nedoločen čas, v službi mi je super, štekamo se super....ampak ko bo pa tak daleč, se mi zdi, da bom kar friznila

ko sem prvič povedala šefici , po prvi kontroli, je itak malo pričakovala, sedaj pa če nam bo ratalo bo pa po moje presenečenje ker nisem več tako mladauser posted image

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu testianka)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
10.9.2009 21:12:32   
isabeaux

user posted image  

Veliko sreče in dobre volje,user posted image user posted image user posted image  
da ta mesec bo vsem bolje,user posted image user posted image user posted image  
da bi pluski deževali,++++ 
solze posušili,user posted image user posted image user posted image  
smeh nam podarili.user posted image user posted image user posted image  
Mamice v tretje bi postale
in končno bi svoje najlepše,
dojenčke v naročju ljupkovale!user posted image user posted image user posted image

(Ljupkina pesem)

user posted image                                 user posted image       

user posted image TRETJI + BO :    user posted image ČETRTI + BO :

user posted image

user posted image

1. KOZOROGINJA 1

2. MAUSIKAA

3. XENKA

4. MOJAMURA                        13. 09. 

5. ISABEAUX                          17. 09.

6. KATJUŠA                             06. 10.

7. TANJUSI                            XX. 10.

8. TENI RR                             XX. 10.

9. KLAVDIJAK1

user posted image  

user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

user posted image                                user posted image   

NAVIJAČICE:

DAŠABINA
      TESTIANKA  ( SREČKAuser posted image ) user posted image   user posted image  ROK : 03. 04. 2010

NATAŠA 35  ( SREČKAuser posted image ) user posted image   user posted image  ROK: 21. 04. 2010

LJUPKA        ( SREČKAuser posted image )  user posted image user posted image user posted image  ROK: 26. 04. 2010

KAJČA         ( SREČKAuser posted image ) user posted image   user posted image  ROK:

user posted image                                user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
10.9.2009 21:15:13   
isabeaux
živjo pupe...

Oh pr nas v službi ne bodod tko hitr zvedli....pri tamalem sem povedala še v 26 tednu, predenj sem šla na porodniško...se mi pa ni velik videlo, ker imam maternico obrnjeno v križ in dobim trebuh ful pozno...pač zgleda sam kot da sem se mal zredila...tudi pri prvi sem povedala zelo pozno...pri nas je pač tako velik rizik...da je joj...in pol ne upam povedat...saj veste kolk je to....

Ja Katjuša prav sta se odločla...ker res nimaš kaj za zgubit....user posted image

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
11.9.2009 7:16:56   
tanjusi
Imam že dva krasna fantka sedaj pa se že nekje pol leta trudimo za 3user posted image .
V drugo sem bila zelo obremenjena z testi in čakanjem na user posted image sedaj pa ni take panike ko bo pač bo.

K...

dobrodošla!!!user posted image

(a camus)

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
11.9.2009 10:09:02   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: klavdijak1

K...

dobrodošla..... a ciljate na punčko v tretje?user posted image user posted image user posted image user posted image
Kolk sta pa tvoja fanta stara?

upam, da kmalu ugledate user posted image

(odgovor članu klavdijak1)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
11.9.2009 14:40:40   
ljupka
Moja Ana je pa v bolnici že od srede in jaz z njo ,sedaj sem prišla mal domov in grem hitro nazaj!V krvi ima nekakšno bakterijo ji dajajo antibiotik direkt v žilo ne je ,ne pije,ful je boga!Glavo je imela ful oteklo zdaj se nabira na eni strani in bo verjetno jo treba uspavat ,pod brado zarezat in gnoj izsesat ven!Je pa hecno ,ker nima nikjer nobene rane, zobe zdrave nobenga gnilga in nimajo pojma ,kje je ta bakterija prišla not!Je pa ful boleče,da je kr groza!Najman en teden bo treba biti not!Ko je moj povedal ,da sem noseča in to z dvojčkih so mi dal sobo z kopalnici  in smo same noter,res so zlo prijazni !
Hvala vam za čestitke se beremo enkrat drug teden,ker me ne bo več domov dokler ne bo šla tudi Ana!

BAY!

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
11.9.2009 14:52:14   
Katjusa
ljupka zlata kaj jst to beremuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
da se hitro vrnete nazaj in da boste OKuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ani pa enga lepega medota, da ji pomaga ozdravet
user posted image

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 11.9.2009 14:59:46 >

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
11.9.2009 18:27:24   
NATAŠA35
ojoj ljubka, kaj jaz to berem...upam, da se ana čimprej pozdraviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
11.9.2009 21:09:01   
tanjusi
Moja Ana je pa v bolnici že od srede in jaz z njo ,sedaj sem prišla mal domov in grem hitro nazaj!V krvi ima nekakšno bakterijo ji dajajo antibiotik direkt v žilo ne je ,ne pije,ful je boga!Glavo je imela ful oteklo zdaj se nabira na eni strani in bo verjetno jo treba uspavat ,pod brado zarezat in gnoj izsesat ven!Je pa hecno ,ker nima nikjer nobene rane, zobe zdrave nobenga gnilga in nimajo pojma ,kje je ta bakterija prišla not!Je pa ful boleče,da je kr groza!Najman en teden bo treba biti not!Ko je moj povedal ,da sem noseča in to z dvojčkih so mi dal sobo z kopalnici in smo same noter,res so zlo prijazni !

o grozauser posted image user posted image držita se!!!

(a camus)

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
11.9.2009 21:10:59   
tanjusi
Jaz pa sem sedaj iz nakupovanja s prijateljicami, sploh ne smem razmišljat kolk sem zapravla, ampak sem vesela sem si lepa stvari nakupilauser posted image . Je pa bolj kot šoping pasal sproščen popoldan s prijateljicamiuser posted image .

(a camus)

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
12.9.2009 13:02:32   
tanjusi
mi je pa nekaj ful čudno tak čuden občutek imam mislim da v jajčnikih, taka čudna bolečina se mi zdi da mi vse nekam dol tišči... me pa res zanima če nisem slučajno noseča, čeprav se mi zdi da je skor nemogočeuser posted image user posted image .
user posted image bi naj prišla okrog20-22 . septembra, sam ne vem kako bo sedaj ker sem prvi mesec brez kt.

(a camus)

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
14.9.2009 7:21:12   
mojamura
mi pa smo šlo v soboto 12. septembra v celje na sejem in smo bili 15 do devetih že tam, pa nas niso noter spustili, ker se sejem začne komaj ob devetih. nakar jaz začutim nekaj toplega med nogami (in pol sem varnostnikom zatežila, da naj me notri vsaj na wc spustijo)....in je prišla user posted image točno takrat. še sreča, da sem imela nekaj tamponov poleg.

tako, da se pripravljamo na nov boj.
ne čakam rdečega vraga 12.10.2009

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
14.9.2009 9:09:56   
NATAŠA35
mojamurauser posted image user posted image user posted image če sedaj ni ratalo, bo pa naslednji krog...

kako ste mi kaj? jaz sem imela cel vikend poln obiskov, tako da sem kar utrujena...pa še vsi so me pogruntal, da sem se malo zredilauser posted image , pa ugibajo ali sem ali nisemuser posted image ...čakam na NS, potem pa vsem razbobnamuser posted image

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
14.9.2009 10:21:46   
isabeaux
Punce pozdravljene....

Ljupka pa kaj jaz to berem...ojojojj...boga ana....upam da se bo lepo pozdravila in da ne bo potrebna operacija...šment...kolk hitro pride bolezen...pa to ne morem verjet....user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

za srečo vama pošiljam : user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tanjuši močno držim pesti, da hudičevke ne bo....

Mojamura...šment....user posted image user posted image user posted image .v oktobru so pa vse črtice user posted image  sam tvoje!

Punce jaz pa ne vem kaj naj si mislim...danes je polnih 12 dni od moje o....ker sem imela o test + 1.9. no naslednji dan je pa bila o...ampak kot sem rekla sem čutila bolečino najprej na levem jajčniku (tam imam zlepljen jajcevod)...potem pa v podtrebušju...kjer me je norooo bolelo...še sest nisem mogla....

No in danes...eh bejži...ženska radovednost...grem jaz vseeno delat test...ker me joškice bolijo za znort....pa ok...mal upanja je tudi botrilo temu...in glej ga zlomka...na testu rahla črtica....user posted image

Seveda veste da sem neverni tomaž...pri vseh teh testih in negativnih izkušnjah s fs duo testom...no naj osvežim...fs duo je bil vedno + medtem ko isti dan bc mini je bil - ali testi iz ebaya...so bili -

No in danes zjutraj nardim najprej tistega iz ebya....in rahli user posted image ...potem pa sem še šla v lekarno po seatec in bc mini...in oba sta bila z različnimi urini rahli user posted image

Po eni strani bi jokala od sreče...po drugi pa se ne upam veselit...ker še dva dni manjkata do user posted image  oz. da bo 14 dni od o....

Kaj naj si mislim....ojoj...namesto da bi bila vesela...si sedaj razbijam glavo....kak bimbo sem....user posted image

Bom dala sedaj slikce v album pa poglejte....hmmmmmmuser posted image user posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
14.9.2009 10:44:49   
Katjusa
evo jst sem spila zadnji K... zdej pa čakamo Ouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

isa*** tale je pa težkauser posted image vidim, da se ta mini še mal razliva a je zdej že kej bol jasna črtica? jst sem vedno delala tega in kadar je bla črtica vidna s prostim očesom sem bla srečka user posted image .....
jst upam, da je to to glede na to da si delala vsaj 2 dni prezgodaj je možno da je rahlo ker je še malo hormona.... najbolje pač da počakaš 2 dni in potem test ponoviš.....

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
14.9.2009 11:26:42   
isabeaux
user posted image Ojla katjuša...ja sedaj je ful močna črtica na bc miniju...user posted image

Vem da je 2 dni prekmalu, vendar vseeno nekak upam...ker mi nikoli še nista 2 kaj šele 3 različni testi pokazali +user posted image  Tako da res upam...bom ga še zdaj slikala pa ga dodam v album...

No zdaj pa 5 dni pa bo o pr teb a ne user posted image  Prav je da sta tko nardila...saj res nimaš kaj zgubit...ravno obratno...kvečemu pridobiš a ne ...user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
14.9.2009 12:16:34   
NATAŠA35
isa kaj jaz to berem, pa upam, da je to to, ker ti iz vsega srca to tudi privoščim...po moje si srečka user posted image in zdaj misli na najboljše, ne najslabše pa bo...bom poslala kakega angela k tebi, da bo vse ok....

se je kaj ljubka javila, me zanima kako je z ano....

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
14.9.2009 12:18:07   
Katjusa
moja sestrična je bla enkrat pr men in sta se par ciklusov že trudla zauser posted image pa se mal menme in je rekla, da se ne spomni kdaj je imela zadno M sam da bi mogla kmal pridet in jst sem imela en test baby check mini doma in sme rekla dej pejt v kopalnico pa zrihtaj.... pride in mi da test in mal čakame se zečne risat kontrolna črtica pa sem ji pač rekla da verjetno ni nič in sem jo začela mal tolažit.... in ko sem hotla test vrečt stran pogledam pa rečem ej pa ti si noseča poglej to črtica se je narisala in pol je šla v lekarno kupla še enega in je bil spet + in to je blo to.... črtica na zečetku sploh ni blo pol pa kr naenkrat je pa blo to v manj k 10 minutahuser posted image user posted image user posted image user posted image
tko da mislim isa da je to touser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in če je to kar vidiš ti iz vsega srca čestitam in ti želim prečudovitih 9 mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja res nimamo kej izgubit če drigega ne se mi mogoče jajčniki mal zbudijo in bom imela pol mal bolj redneuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
14.9.2009 12:18:48   
isabeaux
nataša hvala ti user posted image

nič se ni ljupka javila, jaz jima močno držim pesti, da bo ana hitro ozdravela in da se vrneta ćim prej domov...

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.