|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: V pričakovanju 3. +
22.8.2009 10:11:11   
ljupka

IZVIRNO SPOROČILO: isabeaux

He he... kratka imena...maša, miha....user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Zelo lepo ,men je Miha tudi všeč pa mojmu ni!

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 926
22.8.2009 10:12:12   
isabeaux
IZVIRNO SPOROČILO: ljupka

[user posted image user posted image user posted image user posted image Zelo lepo ,men je Miha tudi všeč pa mojmu ni!

user posted image  škoda...si bota pa kaj drugega zmislila...a ne...user posted image

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 927
22.8.2009 10:13:59   
Katjusa
dobro jutro punce....
hvala ze lepe želje. upam, da se bomo res imel fino na mirju in da bosta otročka pridnauser posted image user posted image user posted image sploh ponoči ker se bojim, da bo svetlo v šotoruuser posted image

vidim, da boste pite pekleuser posted image user posted image user posted image user posted image no če bo kaka brez cimeta se pa povabimuser posted image user posted image user posted image user posted image

zdej grem pa še mal spakirat..... imam po dvenbi 100 kupčkov in zdej sam še preverom če je vse in dam v potovalkouser posted image user posted image user posted image
se vam še kej javim tačas se pa lepo imejte....

aja še eno vprašanje.... jst imam spodaj skos tak mokro da me od tega že srbi.... ni sluz kot bi blo vodeno... rahlo belouser posted image user posted image user posted image user posted image je to vnetje al za kaj se gre ker me ful moti? nisem imela nikol vnetja tak da ne vem kako zgledauser posted image

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 928
22.8.2009 10:15:34   
ljupka
So si otroc že zmislili v igri so LUKA,MARKO IN VESNA!Najprej mi je bil Luka bolj všeč ,sedaj bolj ko razmišljam mi gre Marko bolj z jezika in Jaka navija bolj zanj!

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 929
22.8.2009 10:33:58   
isabeaux
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

zdej grem pa še mal spakirat..... imam po dvenbi 100 kupčkov in zdej sam še preverom če je vse in dam v potovalkouser posted image user posted image user posted image
se vam še kej javim tačas se pa lepo imejte....

aja še eno vprašanje.... jst imam spodaj skos tak mokro da me od tega že srbi.... ni sluz kot bi blo vodeno... rahlo belouser posted image user posted image user posted image user posted image je to vnetje al za kaj se gre ker me ful moti? nisem imela nikol vnetja tak da ne vem kako zgledauser posted image

Takoj ko te hoče začet srbet al te pa že srbi vzemi canesten mazilo...pa bo ok...ne pustit da te preveč srbi...

ja to so lahko glivice....a veš da sem jih jaz dobila v obeh nosečnostih v 6 . t . in 7 t.....tko da ne vem dober znak, da se ph v nožnici spremeni...in lahko so to hormoni....morda pa je že user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 930
22.8.2009 10:34:32   
isabeaux
IZVIRNO SPOROČILO: ljupka

So si otroc že zmislili v igri so LUKA,MARKO IN VESNA!Najprej mi je bil Luka bolj všeč ,sedaj bolj ko razmišljam mi gre Marko bolj z jezika in Jaka navija bolj zanj!
user posted image user posted image user posted image user posted image  lepo...superca...

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 931
22.8.2009 10:47:09   
Katjusa
fora je da čez dan me ne srbi ponoči pa za znoret je pa res da spim brez hlačk in je skos mokro....
če je to znak za user posted image pol nej pa kr srbiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a ta canesten se kr v lekarni kupi? pa lahko kej škodi, če slučajno ne gre za glivice?

lepa imena men je ful všeč miha in lukauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za punčke pa nimam pojma mi bomo mel še enega fanta sem se že odločlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 932
22.8.2009 10:52:24   
tanjusi
mi imamo marka pa nejca, men je marko ful fajn imeuser posted image

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 933
22.8.2009 11:02:51   
dašabina
IZVIRNO SPOROČILO: isabeaux

He he... kratka imena...maša, miha....user posted image
iiiiiiiiiiiiiiii super to imam jaz že domauser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil dašabina -- 22.8.2009 11:04:13 >

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 934
22.8.2009 11:26:28   
isabeaux
Katjuša canesten se kupi v lekarni...ni drag enih 5 € in se mažeš...pa tudi nič ne škodi če slučajno niso glivice, pa tudi plodu ne škodi če bi slučajno bila že user posted image user posted image

Tako da se kr maži pa bo ok....user posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 935
22.8.2009 11:27:17   
isabeaux
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina

iiiiiiiiiiiiiiii super to imam jaz že domauser posted image user posted image user posted image

superca...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 936
22.8.2009 13:12:17   
ljupka
Zelje je kuhano,pita pečena,pa še kruh sem spekla z dodano ajdovo moko!Otroci so se najedli!Tast pa tašča so še na njivi,moj še v službi!
Smo mu naročili,da nam prinese še sladoled!

Kaj ste pa ve kaj kuhale?

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 937
22.8.2009 14:13:29   
tanjusi
Kaj ste pa ve kaj kuhale?

(

najprej sem misla da bo svinjska pečenka, je bla pa goveja, no ja vseeno je blo dobrouser posted image , pa solata, pa krompir v pečici pečen.kr ok smo se najedli,
po kosilu pa kavica pa kapučino, jaz kave ne pijem že več kot eno leto, mi pa zato paše kapučino....

(a camus)

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 938
22.8.2009 15:05:27   
ljupka
A govejo pečenko si imela?To pečeš govedino?
Tega nisem še delala a slišala sem ,da je ful sobro!
Kater kos je najboljši za pečenje?

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 939
22.8.2009 15:08:47   
tanjusi

ja, saj men je mož prinesel iz skrinje pa je rekel da je svinjska pečenka, na koncu pa se je izkazalo da je bla goveja, pa je blo zelo dobro, kljub vsemuuser posted image

(a camus)

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 940
22.8.2009 15:18:09   
ljupka
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi

ja, saj men je mož prinesel iz skrinje pa je rekel da je svinjska pečenka, na koncu pa se je izkazalo da je bla goveja, pa je blo zelo dobro, kljub vsemuuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz bi pa zanalašč enkrat probala!

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 941
22.8.2009 15:20:23   
tanjusi
user posted image user posted image user posted image Jaz bi pa zanalašč enkrat probala!

ni slabo, jaz sem nardila tako kot svinjsko....

(a camus)

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 942
22.8.2009 15:23:38   
ljupka
Kje so pa ostale a se sončijo sedaj ko ni več oblakov ,jaz sem pa upala da bo dež!

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 943
22.8.2009 16:28:01   
tanjusi
Kje so pa ostale a se sončijo sedaj ko ni več oblakov ,jaz sem pa upala da bo dež!

ma men je ful dolgočasno, ta mala mata obisk, mož drva cepi, jaz sem pa sitna kouser posted image .
Je muser posted image pred vrati pa je grozno, upam da ne bo prehud šok za telo ko bom po 8 letih nehala jest tabletkeuser posted image , komaj že čakam.user posted image

(a camus)

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 944
22.8.2009 21:28:59   
Teni_
Mi pa danes nismo nič kuhali, ker smo šli na en rojstni dan. Smo tako dobro kotlovino jedli, da se mi sline cedijo, ko se samo spomnim.

Jutri grem pa zjutraj na fitnes. Sem se odločila, da še iskoristim ta čas, ko moramo čakat in kak kg dol spravim. Si bom kupila kar mesečno.

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 945
22.8.2009 23:08:00   
Katjusa
punce jst vas zapuščam, ju3 grem na morje in ko pridem nazaj ma da ste vse user posted image ....
lepo se imejte uživajte in uživajte..... jst bom pa misla na vas in držala pesti...

pridem enkrat do naslednje nedelje nazaj tko da bom kr kmal spet tleuser posted image user posted image user posted image user posted image

rada vas imam in vesela sem, da ste take kot steuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 946
23.8.2009 8:18:06   
Teni_
Uživajte na morju!user posted image user posted image user posted image

Še pol ure, pa pičim na fitnes.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 947
23.8.2009 8:40:20   
tanjusi

kak vam je fajnuser posted image user posted image

(a camus)

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 948
23.8.2009 9:35:25   
ljupka
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi

kak vam je fajnuser posted image user posted image

Se strinjam Tanjuši!Saj prev,da je vsaj enim fajn!user posted image user posted image user posted image
Men se danes ni najbolj začelo,tko mi je slabo in vse mi tko smrdi!Tašča je šla k maš jaz pa moram kuhat,a vse mi tko smrdi!Ko sem vidla tistga zajca sem šla bruhat!Fuj!user posted image user posted image user posted image
Še jogurta nisem uspela zjutraj pojest!user posted image

Kako pa ti Tanjuši ,kaj pa ti počneš?

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 949
23.8.2009 10:37:59   
tanjusi
ako pa ti Tanjuši ,kaj pa ti počneš?

ravnokar iz trgovine, ta večji sin gre jutri na plesne priprave za 4 dni pa sem mu mogla mal prigrizkov kupit- je rad lačen, drugače pa kosilo se kuha, čakam user posted image , mi gre vse na živce.
Boga si Ljupka- a si imela pri prvih dveh nosečnostih tudi slabosti.... si tudi bruhala?user posted image
Mene to ni matralo.

(a camus)

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

milo za intimno nego
zeljka m

Katero milo za intimno nego uporabljate ?

nivea (15%)

hygieia (8%)

chily (14%)

lactacid femina (17%)

nobeno od naštetih (23%)

jih sploh ne uporabljam (24%)

Število vseh glasov: 330

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!