Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 22.8.2009 10:11:11
|
|
|
|
ljupka
|
IZVIRNO SPOROČILO: isabeaux He he... kratka imena...maša, miha.... Zelo lepo ,men je Miha tudi všeč pa mojmu ni!
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 22.8.2009 10:12:12
|
|
|
|
isabeaux
|
IZVIRNO SPOROČILO: ljupka [ Zelo lepo ,men je Miha tudi všeč pa mojmu ni! škoda...si bota pa kaj drugega zmislila...a ne...
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 22.8.2009 10:13:59
|
|
|
|
Katjusa
|
dobro jutro punce.... hvala ze lepe želje. upam, da se bomo res imel fino na mirju in da bosta otročka pridna sploh ponoči ker se bojim, da bo svetlo v šotoru vidim, da boste pite pekle no če bo kaka brez cimeta se pa povabim zdej grem pa še mal spakirat..... imam po dvenbi 100 kupčkov in zdej sam še preverom če je vse in dam v potovalko se vam še kej javim tačas se pa lepo imejte.... aja še eno vprašanje.... jst imam spodaj skos tak mokro da me od tega že srbi.... ni sluz kot bi blo vodeno... rahlo belo je to vnetje al za kaj se gre ker me ful moti? nisem imela nikol vnetja tak da ne vem kako zgleda
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 22.8.2009 10:15:34
|
|
|
|
ljupka
|
So si otroc že zmislili v igri so LUKA,MARKO IN VESNA!Najprej mi je bil Luka bolj všeč ,sedaj bolj ko razmišljam mi gre Marko bolj z jezika in Jaka navija bolj zanj!
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 22.8.2009 10:33:58
|
|
|
|
isabeaux
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa zdej grem pa še mal spakirat..... imam po dvenbi 100 kupčkov in zdej sam še preverom če je vse in dam v potovalko se vam še kej javim tačas se pa lepo imejte.... aja še eno vprašanje.... jst imam spodaj skos tak mokro da me od tega že srbi.... ni sluz kot bi blo vodeno... rahlo belo je to vnetje al za kaj se gre ker me ful moti? nisem imela nikol vnetja tak da ne vem kako zgleda Takoj ko te hoče začet srbet al te pa že srbi vzemi canesten mazilo...pa bo ok...ne pustit da te preveč srbi... ja to so lahko glivice....a veš da sem jih jaz dobila v obeh nosečnostih v 6 . t . in 7 t.....tko da ne vem dober znak, da se ph v nožnici spremeni...in lahko so to hormoni....morda pa je že
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 22.8.2009 10:34:32
|
|
|
|
isabeaux
|
IZVIRNO SPOROČILO: ljupka So si otroc že zmislili v igri so LUKA,MARKO IN VESNA!Najprej mi je bil Luka bolj všeč ,sedaj bolj ko razmišljam mi gre Marko bolj z jezika in Jaka navija bolj zanj! lepo...superca...
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 22.8.2009 10:47:09
|
|
|
|
Katjusa
|
fora je da čez dan me ne srbi ponoči pa za znoret je pa res da spim brez hlačk in je skos mokro.... če je to znak za pol nej pa kr srbi a ta canesten se kr v lekarni kupi? pa lahko kej škodi, če slučajno ne gre za glivice? lepa imena men je ful všeč miha in luka za punčke pa nimam pojma mi bomo mel še enega fanta sem se že odločla
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 22.8.2009 10:52:24
|
|
|
|
tanjusi
|
mi imamo marka pa nejca, men je marko ful fajn ime
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 22.8.2009 11:02:51
|
|
|
|
dašabina
|
IZVIRNO SPOROČILO: isabeaux He he... kratka imena...maša, miha.... iiiiiiiiiiiiiiii super to imam jaz že doma
< Sporočilo je popravil dašabina -- 22.8.2009 11:04:13 >
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 22.8.2009 11:26:28
|
|
|
|
isabeaux
|
Katjuša canesten se kupi v lekarni...ni drag enih 5 € in se mažeš...pa tudi nič ne škodi če slučajno niso glivice, pa tudi plodu ne škodi če bi slučajno bila že Tako da se kr maži pa bo ok....
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 22.8.2009 11:27:17
|
|
|
|
isabeaux
|
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina iiiiiiiiiiiiiiii super to imam jaz že doma superca...
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 22.8.2009 13:12:17
|
|
|
|
ljupka
|
Zelje je kuhano,pita pečena,pa še kruh sem spekla z dodano ajdovo moko!Otroci so se najedli!Tast pa tašča so še na njivi,moj še v službi! Smo mu naročili,da nam prinese še sladoled! Kaj ste pa ve kaj kuhale?
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 22.8.2009 14:13:29
|
|
|
|
tanjusi
|
Kaj ste pa ve kaj kuhale? ( najprej sem misla da bo svinjska pečenka, je bla pa goveja, no ja vseeno je blo dobro , pa solata, pa krompir v pečici pečen.kr ok smo se najedli, po kosilu pa kavica pa kapučino, jaz kave ne pijem že več kot eno leto, mi pa zato paše kapučino....
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 22.8.2009 15:05:27
|
|
|
|
ljupka
|
A govejo pečenko si imela?To pečeš govedino? Tega nisem še delala a slišala sem ,da je ful sobro! Kater kos je najboljši za pečenje?
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 22.8.2009 15:08:47
|
|
|
|
tanjusi
|
A govejo pečenko si imela?To pečeš govedino? ja, saj men je mož prinesel iz skrinje pa je rekel da je svinjska pečenka, na koncu pa se je izkazalo da je bla goveja, pa je blo zelo dobro, kljub vsemu
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 22.8.2009 15:18:09
|
|
|
|
ljupka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi A govejo pečenko si imela?To pečeš govedino? ja, saj men je mož prinesel iz skrinje pa je rekel da je svinjska pečenka, na koncu pa se je izkazalo da je bla goveja, pa je blo zelo dobro, kljub vsemu Jaz bi pa zanalašč enkrat probala!
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 22.8.2009 15:20:23
|
|
|
|
tanjusi
|
user posted image user posted image user posted image Jaz bi pa zanalašč enkrat probala! ni slabo, jaz sem nardila tako kot svinjsko....
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 22.8.2009 15:23:38
|
|
|
|
ljupka
|
Kje so pa ostale a se sončijo sedaj ko ni več oblakov ,jaz sem pa upala da bo dež!
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 22.8.2009 16:28:01
|
|
|
|
tanjusi
|
Kje so pa ostale a se sončijo sedaj ko ni več oblakov ,jaz sem pa upala da bo dež! ma men je ful dolgočasno, ta mala mata obisk, mož drva cepi, jaz sem pa sitna ko . Je m pred vrati pa je grozno, upam da ne bo prehud šok za telo ko bom po 8 letih nehala jest tabletke , komaj že čakam.
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 22.8.2009 21:28:59
|
|
|
|
Teni_
|
Mi pa danes nismo nič kuhali, ker smo šli na en rojstni dan. Smo tako dobro kotlovino jedli, da se mi sline cedijo, ko se samo spomnim. Jutri grem pa zjutraj na fitnes. Sem se odločila, da še iskoristim ta čas, ko moramo čakat in kak kg dol spravim. Si bom kupila kar mesečno.
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 22.8.2009 23:08:00
|
|
|
|
Katjusa
|
punce jst vas zapuščam, ju3 grem na morje in ko pridem nazaj ma da ste vse .... lepo se imejte uživajte in uživajte..... jst bom pa misla na vas in držala pesti... pridem enkrat do naslednje nedelje nazaj tko da bom kr kmal spet tle rada vas imam in vesela sem, da ste take kot ste
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 23.8.2009 8:18:06
|
|
|
|
Teni_
|
Uživajte na morju! Še pol ure, pa pičim na fitnes.
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 23.8.2009 8:40:20
|
|
|
|
tanjusi
|
Uživajte na morju!user posted image user posted image user posted image Še pol ure, pa pičim na fitnes. kak vam je fajn
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 23.8.2009 9:35:25
|
|
|
|
ljupka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi Uživajte na morju!user posted image user posted image user posted image Še pol ure, pa pičim na fitnes. kak vam je fajn Se strinjam Tanjuši!Saj prev,da je vsaj enim fajn! Men se danes ni najbolj začelo,tko mi je slabo in vse mi tko smrdi!Tašča je šla k maš jaz pa moram kuhat,a vse mi tko smrdi!Ko sem vidla tistga zajca sem šla bruhat!Fuj! Še jogurta nisem uspela zjutraj pojest! Kako pa ti Tanjuši ,kaj pa ti počneš?
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 23.8.2009 10:37:59
|
|
|
|
tanjusi
|
ako pa ti Tanjuši ,kaj pa ti počneš? ravnokar iz trgovine, ta večji sin gre jutri na plesne priprave za 4 dni pa sem mu mogla mal prigrizkov kupit- je rad lačen, drugače pa kosilo se kuha, čakam , mi gre vse na živce. Boga si Ljupka- a si imela pri prvih dveh nosečnostih tudi slabosti.... si tudi bruhala? Mene to ni matralo.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
milo za intimno negozeljka mKatero milo za intimno nego uporabljate ?nivea (
15%)
hygieia (
8%)
chily (
14%)
lactacid femina (
17%)
nobeno od naštetih (
23%)
jih sploh ne uporabljam (
24%)
Število vseh glasov: 330Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!