Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 11.6.2009 23:21:33
|
|
|
|
testianka
|
nočko punce, pa tiste ki lahko dejte mojga še itak ni iz službe pa še tečko imamo, upam, da samo še ta mesec na obisku.
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 11.6.2009 23:42:40
|
|
|
|
Katjusa
|
moj je pa doma pa je v službi neki dela za službo.... zdej pa jst tud počasi grem upam, da bomo dolgo spali zadnje čase se tamali prej zbuja dons že ob pol 5 zjutri.. sicer poje pa spi naprej sam vstat se je pa treba.... sem mu pa dons dala kašico za jest kr ornk tak da se je najedu in pol še ene 100ml mleka spil... bomo vidl kako bo sicer se pa vstajama z mojmu izmenično en dan jst en dan on:) lahko noč
< Sporočilo je popravil Katjusa -- 11.6.2009 23:44:37 >
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 12.6.2009 7:50:31
|
|
|
|
NATAŠA35
|
jutro vsem... evo petek je testianka dobra ideja...najbolje da si nabaviš kak šparovček, pa mečeš noter denar, ki bi ga porabila za testerje, nekaj se ga bo le nabralo... jaz sem pri vseh treh vedela, da sem noseča, pa še spol otroka se mi je v snu pokazal - vedno sem sanjala fantke, hehe...zdaj pa ne vem, imam čuden občutek tako v prsih, kot v trebuhu... prsa so postala večja in čutim pritisk v njih, ne morem biti brez modrca, ker me drugače boli...če pride , bom kar razočarana isa* lep seznam si naredila
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 12.6.2009 9:28:28
|
|
|
|
ljupka
|
Isabeaux zelo lep seznamček,nič hudega če si mal spremenila pesem! Včeraj sem imela roza i zcedek,vbistvu je bila velika kepa goste sluzi roza barve.Kaj bi to bilo?Še nikoli nisem imela teh izcetkov.Čudno se počutim tam spodaj,počutim en pritisk v jajčnikih in občasno me boli. Včeraj nisva nič ,ker sva se skregala .Mal sem bila jaz nesramna,mal pa on!Sam nama je pa hiter žal! Vprašal me je če lahko danes,če nisva zamudila.Jaz pa ne vem,če bosta črtici enako močni ni nič zamujeno,naj od danes naprej vsak drug dan.Kaj pravte bo tako v redu?Danes pa v nedeljo bo zadost? Moj Jaka je danes star 6 let.Pa še v vrtcu bo prespal! Jaz sem prejšnji mesec porabila za teste,ker jim nisem verjela,pravo bogatstvo.Zato bom ta mesec ,če mi bo zamujalo,delala samo enega in to planiram okrog 1.7.
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 12.6.2009 10:05:41
|
|
|
|
isabeaux
|
Ljupka vredu bo če na dva dni...tko da držim pesti...to roza je lahko bila celo o krvavitev, če te boli v predelu jajčnikov, je bil grafov folikel večji in s tem je posledično potem razlite tudi več krvi v podtrebušju in zato to mora ven in gre na tak način da se izcedek mal obarva.... Tko da je verjetno to to....al pa bi že bila vgnezditev...sam za to mi je mal hitro...prej ta prva varijanta
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 12.6.2009 10:35:07
|
|
|
|
NATAŠA35
|
ljubka ne sekiraj se, jaz tudi nisem včeraj , ker sva se z mojim tud skregala in to samo zaradi nepospravljene mize...najedel se je in puf na kavč, vse je pustil na mizi...madonca al je tok težko takoj pospravit za seboj al kaj....pa sem mu rekla, da nič ne naredi v bajti in da imam vse čez... mogoče bo prišla , ker sem tako razkurjena vse najboljše tvojemu Jaku...a imajo v vrtcu pižama parti al kaj??? ko je moj imel, sem ga kar pogrešala, ker še vedno spi pri meni....
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 12.6.2009 10:36:11
|
|
|
|
ljupka
|
Hvala Isabeaux na odgovoru!Potem ni še prepozno?Ob 12:30h bom delala O test pa bom videla,kaj bo pokazal. Kako pa ti sta končala z urejanjem okolice,ali imata še dela? Katjuša kako,imata nov datum za na morje? Dašabina ful si dobra navijačica! Testianka ja mi bomo tud rabil nov voziček,kakor opažam so ful dragi.Res bo treba šparat.
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 12.6.2009 10:47:22
|
|
|
|
ljupka
|
Nataša sami problemi s temi moškimi,vse mora bit po njihovo,če ni pa trpi njihov ego. Rekel je da se ne lotim prav teh stvareh.Sem rekla ti se pa ,ko gledaš film jaz se pa mantram,da bi kaj bilo,pol mi pa presede,pa sem mal groba,in pol sem seveda jaz kriva,ker ne ugasne TV in se ne osredotoči na zadevo!Od svetega duha ne bom zanosila če to misli.Na živce mi gre z temi filmi,ker čist not pade! Pred zaključkom vrtca,pred vstopom v OŠ vedno prespijo v vrtcu upam,da se bo imel fajn.Najbolj ga bo pogrešala ANA!
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 12.6.2009 12:51:37
|
|
|
|
NATAŠA35
|
o imaš prvošolčka ...jaz bom imela naslednje leto in tako bodo vsi trije šli v šolo ...madonca je to hitro minilo... ja deci, mislijo da so samo oni pomembni...sej midva se tud skregava, potem pa je vse ok... včeraj mi je res dvignil pritisk, ko sem pa jaz šla pospravljat, se je pa tud on primajal in začel pospravljat sem ga takoj spodila iz kuhnje, pa je nos dvignil...pol mi pa reče, jaz te ful pogrešam - ja seveda on bi jaz bi ga pa rada sklofutala kot zmešana...
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 12.6.2009 13:00:43
|
|
|
|
ljupka
|
Delala sem O test druga črtica komaj da je vidna tako da O je mimo.Včeraj bi morala,po moje,zdaj je že mim. Kaj mislite je še možnost,tudi če ga danes!Gdaj pride do O,krvavitve na dan O,ali dan po O?Kako je s tem! Ja v šolo gremo in me je ful strah,kako bo!
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 12.6.2009 13:44:45
|
|
|
|
NATAŠA35
|
mislim, da če danes, je možnosti za zanositev kar velika...a ni ovulacija takrat ko jajčece pade iz jajčnika, potem pa še par dni potuje po jajcevodu in se poskuša vgnezdit v sluznico maternice...ko se ne vgnezdi, nastopi krvavitev.. ne se bat, samo boš morala veliko z njim delat...
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 12.6.2009 14:50:20
|
|
|
|
isabeaux
|
Živjo punce....na hitrco vas mal pozdravim...pol pa šibam v mesto.... Jah ti naši dedci...mah moj pa je bil včeri ar priden...sam se je spomnu da sva hehe...kolk mi je to fajn, ko ne rabim skozi jaz gnjavit...hmmm..še več takih dni Ljupka in nataša...zadeva je takšna... Če smo pr o testih...ko je testna črtica močnejša od kontrolne, je lh vrh...ki lahko traja do 12 ur...od lh vrha nastopi ovulacija v 12 - 36 urah...odvisno od posameznice....pr men je recimo bil test včeraj opoldan + in je bila o zvečer okol 12 ih...torej imam o nekje po 12 urah od lh vrha...(aja vem zaradi bolečine ki je tipična nato pa popusti...ko fiolikel poči).... Če pa gledamo recimo ljupka...ko je o krvavitev, pomeni da je ovulacija - razpok folikla se že morala zgoditi...a ne... Jajčece pa je zrelo in uporabno samo 12 ur od poka folikla... Medtem ko spermiji - sploh punčke preživijo tudi do 4 dni (3 polne dneve)..... Tako da Ljupka če sta tri dni nazaj...in si včeraj opazila to roza sluz...sta itak neki naštimala Pa upam da se obdrži... Jaz pa mislim da pr men ne bo nič ta mesec...ker je bila o na levem jajčniku , in zmeraj ko je neki ratalo po o na levem jajčniku, je potem šlo (ss).... Samo dve nosečnosti iz desnega jajčnika sta se obdržali...hčerkica in sinek... Hmmm..tko da...bo pa julija
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 12.6.2009 14:51:06
|
|
|
|
isabeaux
|
Ljupka pa lep rd za sinka
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 12.6.2009 16:28:38
|
|
|
|
Katjusa
|
Nataša, držim pesti, da ne boš razočarana ljupka čim manj računanja pa vseelo pa bo, men se zdi, da bolj k štejem in razmišljam slabše je, tak da nč veš razmišljat sam pa prej k slej se more pokazat vse naj naj za rojstni dan in lepo praznuj v krogu svojih najljubših isabeaux pol če čemo punčko mormo sam na 3 dni mah bomo šli raje bolj na ziher sam da bo spol pa ni važn sam da bi bil zdrav pa nagajiv
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 12.6.2009 21:50:54
|
|
|
|
testianka
|
o punce kok je men lažje ko vidim, da nimam sam jest problemov s svojim dragim. midva se zadnje čase kregava o poroki. bi, al ne bi letos. ker o se definitivno strinjava. isa midve imava pa še več skupnega. če prav vem imava enako stare otroke, od tega sta starejša fanta ki bosta letos prvošolčka in obe naju skrbi kako bo. punčki sta pa stari tri leta. pa moja je tudi Ana .
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 13.6.2009 6:11:57
|
|
|
|
testianka
|
ups. ljupka ti imaš tok stare otroke kot jaz. sem se mal zmotila ker se mi je že took mudil.
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 13.6.2009 8:32:49
|
|
|
|
ljupka
|
Hvala punce na spodbudnih besedah! sva v torek ker me je bolu desni jajčnik in to ob 23:00h.Torej krvavitev je bila v četrtek ob 12:00,čist mal ob 16 pa velik pol pa nič več.Če štejemo ure je to bilo 37 - 41UR po .Mogoče pa je bilo pravi čas.včeraj sva tud ! Vem Katjuša bolj bi bilo,če nebi računala,samo vedno samo računam,moje celo življenje je do pike načrtovano,odkar sama zase odločam.Vedno 5 krat pretuhtam preden kaj naredim in če mi ne rata,da me moj ne uboga me pa vrže iz tira. Katjuša hvala ti za čestitke ,kako si vedela da je moj sin nor na vlakce!Pa tud Gormiti so sedaj popularni! Testianka kaj se poroke tiče je verjetno problem v denarju?Midva sva to spelala čist pocen.Mela sva enga harmonikarja v najcenejši gostilni,bilo nas je 30 najožja družina.Obleko sem sposodla zastonj od njegove sestrične prikateljica jih je imela,šopek sem tud izbrala najcenejši,roza vrtnice,bilo je fajn tud če nas ni bilo 100 ali več,sedaj so važne samo slike in kaseta,ki jo otroci zelo radi gledajo.Poročila sva se 1.3.2003 že 6 let nazaj. Jaz sem preveč staromodna,da bi dolgo bila na koruzi 1 leto je bilo dovolj ,pa da bi se otroc pisal drugač kakor jaz mi tud ni dišalo.Jaz sem ga nosila in rodila mene je bolelo ne njega,zato mi je fajn da se pišemo enako. To je samo moje mnenje ,ker sem iz verne družine in sem tko vzgojena ,drugi pa kakor hočejo,ne obsojam nobenga,važno da se mate radi.
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 13.6.2009 10:19:05
|
|
|
|
Katjusa
|
ljupka vlakec ni težko ugant naš florjan je čist nor na vlakce poroka mi smo mel tud poceni poroko:) blo nas je 23 in smo mel kosilo v eni "gostilni" pol so nas pa ne nek način spodil, ker so mel rezervirano in smo popokal toro in šli k nam domov kjer sma mi2 imela tak al tak dosti pjače, peciva in še torta je bla..... glazbo sma sama že prej posnela na CD in smo jo vrtel tud že v restavraciji.... v glavnem smo se mel super zabava je bla pa sam do 8 zvečer ampak je bal tista skos v polnem teku.... obleka me je prišla ful poceni mi jo je šivala bivša sošolka in mi je nardila res lepo obleko posoja je bla takrat okol 40 tisoč sit mene je pa prišla 17tisoč. Po moji poroki (5 mesecev) se je pa brat poročil in sme tisto obleko priredila za njegovo ženo in sme obe nosle isto obleko čeprav je bla čist drugačna:) Moja poroke je bla taka tud zato k sme bla v 5 mesecu nosečnosti in sem mela težave (nizko sem nosla) tako, da smo speljali bolj na kratko..... ampak lepo in nepozabno 3 slikice so tudi v mojem albumu:) Moja prihaja..... zdej pa šibam ju3 imamo krst in imamo pol piknik kr doma in morem še vse pripravit pa v trgovino po robo
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 13.6.2009 10:19:49
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: testianka o punce kok je men lažje ko vidim, da nimam sam jest problemov s svojim dragim. midva se zadnje čase kregava o poroki. bi, al ne bi letos. ker o se definitivno strinjava. isa midve imava pa še več skupnega. če prav vem imava enako stare otroke, od tega sta starejša fanta ki bosta letos prvošolčka in obe naju skrbi kako bo. punčki sta pa stari tri leta. pa moja je tudi Ana . vi imate 2x dvojčke?
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 13.6.2009 14:24:07
|
|
|
|
ljupka
|
Ne Katjuša ,TESTIANKA MA FANTKA STARGA 6 LET JAZ TUD ,PUNČKA JE STARA 3 LETA MOJA TUD ,PA ŠE OBE STA ANI!joj sem se zmotila pri pisavi se opravičujem,nič ne kričim! Jaz bom spet na trnih do 1.7.,če bi le lahko odmislila kako to željo po ?Pa tud če ne rata naj vsaj prišla pravi čas,da ne bom prazno upala! Iabeaux veš kako nas vedno tolažiš dokler se ne vlije je upanje.Držim pesti!
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 13.6.2009 17:43:08
|
|
|
|
isabeaux
|
Točno tako...dokler se ne vlije je upanje Ampak kot sem vidla v drugi temi ...si imela o 11. 6. ...torej delava test 25. 6. Po 14 dneh po o že mora biti ...če je ratalo... Aja pa na se lahko zaneseš...ker če je ziher bila o...potem al je ratala , al bo pa čez 14 - 16 dni po o.... Jaz sem za to da je ratala Katjuša...ti pa v pondelk...a ne
< Sporočilo je popravil isabeaux -- 13.6.2009 17:44:37 >
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 13.6.2009 18:02:56
|
|
|
|
ljupka
|
Predvidevam Isabeaux tako si rekla takrat sem imela roza izcedek.A prav predvidevam?
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 13.6.2009 18:08:28
|
|
|
|
isabeaux
|
Točno tako....le da se je o zgodila nekaj ur pred roza izcedkom... potem pa lahko res sedaj skupi dneve odštevava...hehe
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 13.6.2009 19:19:00
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: isabeaux Katjuša...ti pa v pondelk...a ne Mi ponedeljka ne bomo učakal se M že nakazuje in se bo ju3 ali v ponedeljek vlila sem pa vesela vsaj nekaz dej vidim, da sem vedla kdaj imam O sam takrat res nisma sma se šla tiho vojno.... pol je pa moj šel za 2 dni v avstrijo (službeno) in ko je prišel nazaj sem bla še kr trmasta zdej pa mam k mam .....
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 13.6.2009 19:55:40
|
|
|
|
ljupka
|
Ta naša slavna ženska trma.Jaz zdaj probam bit čim manj trmasta,ker imam cilj ,ki brez njegovega orodja ni dosegljiv! Še posebaj,ker sem ga komaj pregovorila in se bojim,da se bo premislil. Lani aprila sem imela en srčni napad srčni utrip sem imela 180-200,sem mogla na uregenco ,da so se 5 ur mantral da so mi ga umirili na 130 utripov.Bolelo me je pol še 2 meseca tok se je naskakalo.Si ga pa sedaj skoz kontroliram!Sem bila v ljubljani pri kardiologu,je rekel da imam kondicije velik še posebaj na mojih 100 kil,da to ni krivo,kaj bi pa bilo se mu ne sanja.Tako da ne vem zakaj je prišlo,sem pa od takrat dobra,se pa mal bojim,smo mislili da bom umrla in takrat je rekel,da nobenga otroka več.Sam sem ga počasi masirala ,da si je mogu premislit.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?