Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 11.6.2009 11:28:00
|
|
|
|
dašabina
|
IZVIRNO SPOROČILO: isabeaux KOZOROGINJA 1 , DAŠABINA, TESTIANKA ..katere datume vam lahko napišem? jao ne bi rada brkala teme - vseeno hvala da mislite tudi name, vi kar imejte seznam za 3.+, ne me dat na seznam, res ne, jaz sem vas prišla samo pozdravit kot spodbudo pa kakšen nasvet vam lahko dam
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 11.6.2009 11:49:05
|
|
|
|
ljupka
|
Dašabina pol si lah za navijačico,tako imajo druge na drugih temah,te bomo ful vesele. Punce jaz grem prec tipat kje je,če bi vedla kaj tipat bi bilo tudi fajn!Nekaj trdega je not,kakor ena krogla! Je to MV?
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 11.6.2009 12:09:11
|
|
|
|
NATAŠA35
|
isa mene prestavi na 4+, ker 3 že imam ...upam, da ne pride naslednji teden , imam redno, no včasih me kak dan prej preseneti
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 11.6.2009 12:29:27
|
|
|
|
ljupka
|
Isabeux ti imaš izkušnje z O testi.Danes sem si kupila O teste v Mullerju.Delala sem ga in je za en otenk manj vidna črtica od kontrolne,a naj bi bila pol jutri enako močna al ni ziher.Mož mi je kupil DM sem jih delala zadnjih 5 dni in noben dan ni bilo črtice,tudi včeraj ne.Danes s tem testom pa je lepo se vid ,samo za en otenk slabša.Kaj to pomen.Prosim naj mi katera odgovori ker moram kmal v službo.
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 11.6.2009 13:05:57
|
|
|
|
isabeaux
|
Ljupka...to pomeni, da se je začel lh hormon dvigat in bo v enem ali dveh dnevih dosegel vrh....kar pa pomeni da po vrhu je o v roku 12 - 36 ur... Torej če je danes bila skoraj enaka črtica bi lahko jutr pričakovala enako ali močnejšo - torej lh vrh...kar pomeni...vidva zdaj na dva dni, da bodo prima in v roku dveh do štirih dni imaš ovulacijo ...lahko pa če te je pikalo v jajčniku kot praviš....se je o že zgodila...pa je sedaj že manj lh hormona...ker o test je potem tudi še zaznaven ko je o že mimo.... ti prilepim eno slikco, da bo bolj jasno... Glede mv - ja to je tista kroglica...in če jo dobro otipaš ima na sredini tako zarezico - odprtino...
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 11.6.2009 13:06:51
|
|
|
|
isabeaux
|
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina IZVIRNO SPOROČILO: isabeaux KOZOROGINJA 1 , DAŠABINA, TESTIANKA ..katere datume vam lahko napišem? jao ne bi rada brkala teme - vseeno hvala da mislite tudi name, vi kar imejte seznam za 3.+, ne me dat na seznam, res ne, jaz sem vas prišla samo pozdravit kot spodbudo pa kakšen nasvet vam lahko dam OK ni blema....pač smo vesele vsake punce ki ji je že ratalo met 3 ali pa dela na več kot 2
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 11.6.2009 13:18:34
|
|
|
|
isabeaux
|
a bo takole vredu?
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 11.6.2009 13:23:27
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: isabeaux IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa isabeaux jst sem pozabla ase MV v primeru nosečnosti pomekne ful nazaj? in je trd in zaprt... ne spomnim se lege JAAAA.... upam da je pr tebi tak....ful je dolg...pa nazaj gre (ga težje dosežeš), pa ful je zaprt... a je pr tebi tak? sploh ga ne dosežem ornk kolkr ga je pa trd..... morem mojga pol naštimat, da mal preveri sam čeprav bi bla ful vesela nimam upanja ker smo res ful malo slončkal . je pa že od včeraj ful daleč tak da ne morem niti potipat če je dolg.... (očitno imam čist prekratke prste)
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 11.6.2009 13:25:03
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina IZVIRNO SPOROČILO: isabeaux KOZOROGINJA 1 , DAŠABINA, TESTIANKA ..katere datume vam lahko napišem? jao ne bi rada brkala teme - vseeno hvala da mislite tudi name, vi kar imejte seznam za 3.+, ne me dat na seznam, res ne, jaz sem vas prišla samo pozdravit kot spodbudo pa kakšen nasvet vam lahko dam sama se odloči ampak iz moje strani si ful ful dobrodošla in me nič ne moti če loviš ti 4+
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 11.6.2009 13:27:38
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: isabeaux a bo takole vredu? če bo vredu???? SUPER JE pridna si
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 11.6.2009 13:31:30
|
|
|
|
isabeaux
|
Ljupka...sem si tvojo pesmico sposodila...pa sem eno besedico dodala...a lahko? Ja Katjuša...saj nič ne de če sta malo glavno je da je dovolj močen dosegu zrelo jajčece In seveda potem bota bratca dobila sestrco...iii.... Ne vem zakaj...ampak mam tak dober filing zate...tako da hmmm....kdaj delaš test
< Sporočilo je popravil isabeaux -- 11.6.2009 13:32:03 >
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 11.6.2009 13:58:35
|
|
|
|
dašabina
|
IZVIRNO SPOROČILO: isabeaux a bo takole vredu? ZELO UREDU sem si zelo všeč v poletnih oblačilih ostale pa GO GIRLS GO GIRLS BO BABY GO GO
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 11.6.2009 14:39:04
|
|
|
|
Katjusa
|
dušabina sem pogledala mal tvoj album in tist album k je naslovljen "miha rojen" na drugi slikici, kjer je sam gor se tko skrivnosno smehlja pomoje je že vedu, da ime 2 sestrici, ki ga bosta nostop žiluli in razvajali ful so luštni otročki
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 11.6.2009 14:41:25
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: isabeaux Ljupka...sem si tvojo pesmico sposodila...pa sem eno besedico dodala...a lahko? Ja Katjuša...saj nič ne de če sta malo glavno je da je dovolj močen dosegu zrelo jajčece In seveda potem bota bratca dobila sestrco...iii.... Ne vem zakaj...ampak mam tak dober filing zate...tako da hmmm....kdaj delaš test ja bi blo lepo, če bi bla punčka pa kadarkoli že to bo, če bo pa fant bo pa tud veselo sam mal nas že muči za imena k nimamo idej:) Testa pred 15 ne bom delala, ker sej veste kako je ko zamuja in pol nardiš test in žez 2 ure se vlije.... bom probala počakat.... sicer pa mislim da bo zdej zdej prišle ne glede na MV in na vse.... če me pa preseneti vas pa na pjačo povabim:)
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 11.6.2009 18:30:27
|
|
|
|
isabeaux
|
ok...jaz pijem red bull Jaz mam namreč res dober filing zate mi pa že mamo ime ne glede al zafantka al punčko...no več imen v vsakem primeru
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 11.6.2009 19:04:36
|
|
|
|
testianka
|
isa meni lahko daš datum 10.07. čeprav se še nisva odločila če bova še na 3+. ker midva sva rekla če bo bo če pa ne ,bova pa mogoče še mal počakala. pred tem se imava namreč namen poročit . ampak ti me kar dej gor, ker itak ostanem z vami dokler ne vidimo vse , pol se pa preselimo na 4+
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 11.6.2009 19:57:08
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: isabeaux ok...jaz pijem red bull Jaz mam namreč res dober filing zate mi pa že mamo ime ne glede al zafantka al punčko...no več imen v vsakem primeru Hvala ... moj je potipal MV pa pravi, da je zmehčan tak da no ampak dokler se ne pojavi bom pa vseen mal upala.... pol pa lahko nam kako ime odstopite Že za benjamina smo se kr tak na koncu domislili prej smo misli fabjan bi pol bla florjan in fabjan no pa smo pol pogruntal, da bo preveč podobno čeprav men je še vseen všeč.... pa lukas se je neki okol smukal pol pa kaka 2 tedna pred porodom padu benjamin..... za naprej nočem nikol več vedet spola
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 11.6.2009 19:58:46
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: testianka isa meni lahko daš datum 10.07. čeprav se še nisva odločila če bova še na 3+. ker midva sva rekla če bo bo če pa ne ,bova pa mogoče še mal počakala. pred tem se imava namreč namen poročit . ampak ti me kar dej gor, ker itak ostanem z vami dokler ne vidimo vse , pol se pa preselimo na 4+ poroka na vidiku super, a bomo povabljene na žur drgač pa ja eno je si rečt bomo še mal počakal drugo pa je ko se pričakuje M, ko srček ne da miru in vsaka upa, da je le uspelo 4+ mogoče pa res kdaj
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 11.6.2009 22:02:58
|
|
|
|
testianka
|
ja Katjuša imaš prav glede srčka ki ne da miru. ma se zdej ko sva odločena za tretjega bi ga tud jest najraši imela kar takoj. lej se mi bomo itak čim več , pa lohk da se kej prime. veš kaj me pa najbolj skrbi? kok bom spet denarja za teste porabila. sem bila pa včerej kar razočarana ko sem videla .
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 11.6.2009 22:13:00
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: testianka ja Katjuša imaš prav glede srčka ki ne da miru. ma se zdej ko sva odločena za tretjega bi ga tud jest najraši imela kar takoj. lej se mi bomo itak čim več , pa lohk da se kej prime. veš kaj me pa najbolj skrbi? kok bom spet denarja za teste porabila. sem bila pa včerej kar razočarana ko sem videla . jst na ne porabim tolk za teste kupim ponavad tak te k sta 2 not baby check mini al neki takega za 2.95€ do sedaj so mi vedno točno kazal.... in delam sam, če res ful zamuja.... ene delajo kr vsak mesec kak dan pred pričakovano M pol so pa razočarane pa še denarja gre na kupe k se nabere...... jst ga ne delam če mi ne zamuja vsaj 6 dni ampak največja fora je v tem, da obakrat k je bil pozitiven sem pa delala na 34 dan in obakrat sem v sebi vedla, da je to to na leto sem naredla mogoče ene 3-4 teste al pa še to ne nardim pa vsaj 2 takrat ko sem noseča ker enostavno ne morem verjet ga vedno po kakem tednu ponovim
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 11.6.2009 22:27:17
|
|
|
|
isabeaux
|
Jaz kupim teste na internetu in je ful ceneje....seveda tudi ker kupujem še o teste
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 11.6.2009 22:50:58
|
|
|
|
testianka
|
se bom poskušala drug mesec mal zadržat pa kupit sam enega, bom rajši za nov voziček varčevala
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 11.6.2009 23:09:43
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: testianka se bom poskušala drug mesec mal zadržat pa kupit sam enega, bom rajši za nov voziček varčevala dobra ideja
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?