|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: V pričakovanju 3. +
11.6.2009 11:28:00   
dašabina

IZVIRNO SPOROČILO: isabeaux

KOZOROGINJA 1 , DAŠABINA, TESTIANKA  ..katere datume vam lahko napišem?

jao ne bi rada brkala teme - vseeno hvala da mislite tudi name, vi kar imejte seznam za 3.+, ne me dat na seznam, res ne, jaz sem vas prišla samo pozdravit kot spodbudouser posted image pa kakšen nasvet vam lahko damuser posted image

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 326
11.6.2009 11:49:05   
ljupka
Dašabina pol si lah za navijačico,tako imajo druge na drugih temah,te bomo ful vesele.

Punce jaz grem prec tipat kje je,če bi vedla kaj tipat bi bilo tudi fajn!Nekaj trdega je not,kakor ena krogla! Je to MV?

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 327
11.6.2009 12:09:11   
NATAŠA35
isa mene prestavi na 4+, ker 3 že imamuser posted image ...upam, da ne pride naslednji tedenuser posted image , imam redno, no včasih me kak dan prej preseneti

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 328
11.6.2009 12:29:27   
ljupka
Isabeux ti imaš izkušnje z O testi.Danes sem si kupila O teste v Mullerju.Delala sem ga in je za en otenk manj vidna črtica od kontrolne,a naj bi bila pol jutri enako močna al ni ziher.Mož mi je kupil DM sem jih delala zadnjih 5 dni in noben dan ni bilo črtice,tudi včeraj ne.Danes s tem testom pa je lepo se vid ,samo za en otenk slabša.Kaj to pomen.Prosim naj mi katera odgovori ker moram kmal v službo.

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 329
11.6.2009 13:05:57   
isabeaux
Ljupka...to pomeni, da se je začel lh hormon dvigat in bo v enem ali dveh dnevih dosegel vrh....kar pa pomeni da po vrhu je o v roku 12 - 36 ur...

Torej če je danes bila skoraj enaka črtica bi lahko jutr pričakovala enako ali močnejšo - torej lh vrh...kar pomeni...vidva zdaj user posted image na dva dni, da bodo prima user posted image in v roku dveh do štirih dni imaš ovulacijo user posted image user posted image user posted image ...lahko pa če te je pikalo v jajčniku  kot praviš....se je o že zgodila...pa je sedaj že manj lh hormona...ker o test je potem tudi  še zaznaven ko je o že mimo.... ti prilepim eno slikco, da bo bolj jasno...

user posted image

Glede mv - ja to je tista kroglica...in če jo dobro otipaš ima na sredini tako zarezico - odprtino...

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 330
11.6.2009 13:06:51   
isabeaux
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina

jao ne bi rada brkala teme - vseeno hvala da mislite tudi name, vi kar imejte seznam za 3.+, ne me dat na seznam, res ne, jaz sem vas prišla samo pozdravit kot spodbudouser posted image pa kakšen nasvet vam lahko damuser posted image

OK ni blema....pač smo vesele vsake punce ki ji je že ratalo met 3 ali pa dela na več kot 2 user posted image user posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 331
11.6.2009 13:16:03   
isabeaux
user posted image  

Veliko sreče in dobre volje,user posted image user posted image user posted image  
da ta mesec bo vsem bolje,user posted image user posted image user posted image  
da bi pluski deževali,++++ 
solze posušili,user posted image user posted image user posted image  
smeh nam podarili.user posted image user posted image user posted image  
Mamice v tretje bi postale
in končno bi svoje najlepše,
dojenčke v naročju ljupkovale!user posted image user posted image user posted image

(Ljupkina pesem)

user posted image                                 user posted image      

TRETJI + BO :                   ČETRTI + BO :

1. KOZOROGINJA 1                                 

2.
TESTIANKA  

3. KATJUŠA                             15. 06. 

4. NATAŠA35                                                                     18. 06.

5. LJUBKA                               26. 06. 

6. ISABEAUX                           28. 06.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image

user posted image                                user posted image   

NAVIJAČICE:

DAŠABINA

user posted image                                user posted image  

< Sporočilo je popravil isabeaux -- 11.6.2009 13:28:55 >

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 332
11.6.2009 13:18:34   
isabeaux
a bo takole vredu? user posted image

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 333
11.6.2009 13:23:27   
Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

isabeaux jst sem pozabla ase MV v primeru nosečnosti pomekne ful nazaj?user posted image in je trd in zaprt... ne spomnim se lege

JAAAA....user posted image user posted image user posted image   upam da je pr tebi tak....ful je dolg...pa nazaj gre (ga težje dosežeš), pa ful je zaprt...user posted image  a je pr tebi tak?

sploh ga ne dosežem ornk kolkr ga je pa trd..... morem mojga pol naštimat, da mal preveriuser posted image user posted image user posted image sam čeprav bi bla ful vesela nimam upanja ker smo res ful malo slončkaluser posted image . je pa že od včeraj ful daleč tak da ne morem niti potipat če je dolg.... (očitno imam čist prekratke prste)

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 334
11.6.2009 13:25:03   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina

sama se odloči ampak iz moje strani si ful ful dobrodošla in me nič ne moti če loviš ti 4+user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 335
11.6.2009 13:27:38   
Katjusa

če bo vredu???? SUPER JEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pridna siuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 336
11.6.2009 13:31:30   
isabeaux
Ljupka...sem si tvojo pesmico sposodila...pa sem eno besedico dodala...a lahko?

Ja Katjuša...saj nič ne de če sta malo user posted image glavno je da je dovolj močen user posted image dosegu zrelo jajčece user posted image user posted image user posted image

In seveda potem bota bratca dobila sestrco...iii....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne vem zakaj...ampak mam tak dober filing zate...tako da hmmm....kdaj delaš testuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil isabeaux -- 11.6.2009 13:32:03 >

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 337
11.6.2009 13:58:35   
dašabina

ZELO UREDUuser posted image sem si zelo všeč v poletnih oblačilihuser posted image

ostale pa GO GIRLS GO GIRLS BO BABY GO GOuser posted image user posted image

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 338
11.6.2009 14:39:04   
Katjusa
dušabina sem pogledala mal tvoj album in tist album k je naslovljen "miha rojen" na drugi slikici, kjer je sam gor se tko skrivnosno smehljauser posted image user posted image user posted image user posted image pomoje je že vedu, da ime 2 sestrici, ki ga bosta nostop žiluli in razvajaliuser posted image user posted image user posted image user posted image ful so luštni otročkiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 339
11.6.2009 14:41:25   
Katjusa

Ljupka...sem si tvojo pesmico sposodila...pa sem eno besedico dodala...a lahko?

Ja Katjuša...saj nič ne de če sta malo user posted image glavno je da je dovolj močen user posted image dosegu zrelo jajčece user posted image user posted image user posted image

In seveda potem bota bratca dobila sestrco...iii....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne vem zakaj...ampak mam tak dober filing zate...tako da hmmm....kdaj delaš testuser posted image user posted image user posted image

ja bi blo lepo, če bi bla punčka pa kadarkoli že to bo, če bo pa fant bo pa tud veselo sam mal nas že muči za imena k nimamo idej:)

Testa pred 15  ne bom delala, ker sej veste kako je ko zamuja in pol nardiš test in žez 2 ure se vlije.... bom probala počakat.... sicer pa mislim da bo zdej zdej prišle ne glede na MV in na vse.... če me pa preseneti vas pa na pjačo povabim:)

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 340
11.6.2009 18:30:27   
isabeaux
user posted image user posted image ok...jaz pijem red bulluser posted image user posted image

Jaz mam namreč res dober filing zateuser posted image

mi pa že mamo ime ne glede al zafantka al punčko...no več imen v vsakem primeruuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 341
11.6.2009 19:04:36   
testianka
isa meni lahko daš datum 10.07. čeprav se še nisva odločila če bova še user posted image user posted image user posted image na 3+.
ker midva sva rekla če bo bo če pa ne ,bova pa mogoče še mal počakala. pred tem se imava namreč namen poročituser posted image user posted image user posted image .
ampak ti me kar dej gor, ker itak ostanem z vami dokler ne vidimo vseuser posted image , pol se pa preselimo na 4+

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 342
11.6.2009 19:57:08   
Katjusa

user posted image user posted image ok...jaz pijem red bulluser posted image user posted image

Jaz mam namreč res dober filing zateuser posted image

mi pa že mamo ime ne glede al zafantka al punčko...no več imen v vsakem primeruuser posted image

Hvalauser posted image ... moj je potipal MV pa pravi, da je zmehčanuser posted image tak da user posted image user posted image user posted image no ampak dokler se ne pojavi bom pa vseen mal upala....
pol pa lahko nam kako ime odstopiteuser posted image user posted image user posted image Že za benjamina smo se kr tak na koncu domislili prej smo misli fabjan bi pol bla florjan in fabjan no pa smo pol pogruntal, da bo preveč podobno čeprav men je še vseen všeč.... pa lukas se je neki okol smukaluser posted image user posted image user posted image user posted image pol pa kaka 2 tedna pred porodom padu benjamin..... za naprej nočem nikol več vedet spolauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 343
11.6.2009 19:58:46   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: testianka

isa meni lahko daš datum 10.07. čeprav se še nisva odločila če bova še user posted image user posted image user posted image na 3+.
ker midva sva rekla če bo bo če pa ne ,bova pa mogoče še mal počakala. pred tem se imava namreč namen poročituser posted image user posted image user posted image .
ampak ti me kar dej gor, ker itak ostanem z vami dokler ne vidimo vseuser posted image , pol se pa preselimo na 4+

poroka na vidikuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super, a bomo povabljene na žuruser posted image user posted image user posted image user posted image drgač pa ja eno je si rečt bomo še mal počakal drugo pa je ko se pričakuje M, ko srček ne da miru in vsaka upa, da je le uspelouser posted image user posted image user posted image
4+user posted image user posted image user posted image user posted image mogoče pa res kdajuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu testianka)
Neposredna povezava do sporočila: 344
11.6.2009 22:02:58   
testianka
ja Katjuša imaš prav glede srčka ki ne da miru. ma se zdej ko sva odločena za tretjega bi ga tud jest najraši imela kar takoj.
lej se mi bomo itak čim večuser posted image user posted image user posted image , pa lohk da se kej prime.

veš kaj me pa najbolj skrbi? kok bom spet denarja za teste porabila.

sem bila pa včerej kar razočarana ko sem videlauser posted image .

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 345
11.6.2009 22:13:00   
Katjusa

ja Katjuša imaš prav glede srčka ki ne da miru. ma se zdej ko sva odločena za tretjega bi ga tud jest najraši imela kar takoj.
lej se mi bomo itak čim večuser posted image user posted image user posted image , pa lohk da se kej prime.

veš kaj me pa najbolj skrbi? kok bom spet denarja za teste porabila.

sem bila pa včerej kar razočarana ko sem videlauser posted image .

jst na ne porabim tolk za teste kupim ponavad tak te k sta 2 not baby check mini al neki takega za 2.95€ do sedaj so mi vedno točno kazal.... in delam sam, če res ful zamuja.... ene delajo kr vsak mesec kak dan pred pričakovano M pol so pa razočarane pa še denarja gre na kupe k se nabere...... jst ga ne delam če mi ne zamuja vsaj 6 dni ampak največja fora je v tem, da obakrat k je bil pozitiven sem pa delala na 34 dan in obakrat sem v sebi vedla, da je to touser posted image user posted image user posted image user posted image
na leto sem naredla mogoče ene 3-4 teste al pa še to ne
nardim pa vsaj 2 takrat ko sem noseča ker enostavno ne morem verjet ga vedno po kakem tednu ponovimuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 346
11.6.2009 22:26:17   
isabeaux

user posted image  

Veliko sreče in dobre volje,user posted image user posted image user posted image  
da ta mesec bo vsem bolje,user posted image user posted image user posted image  
da bi pluski deževali,++++ 
solze posušili,user posted image user posted image user posted image  
smeh nam podarili.user posted image user posted image user posted image  
Mamice v tretje bi postale
in končno bi svoje najlepše,
dojenčke v naročju ljupkovale!user posted image user posted image user posted image

(Ljupkina pesem)

user posted image                                 user posted image      

TRETJI + BO :                   ČETRTI + BO :

1. KOZOROGINJA 1                                 

2. KATJUŠA                             15. 06. 

3. NATAŠA35                                                                     18. 06.

4. LJUBKA                               26. 06. 

5. ISABEAUX                           28. 06.

6. TESTIANKA                         10. 07.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image

user posted image                                user posted image   

NAVIJAČICE:

DAŠABINA

user posted image                                user posted image  

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 347
11.6.2009 22:27:17   
isabeaux
Jaz kupim teste na internetu in je ful ceneje....seveda tudi ker kupujem še o testeuser posted image

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 348
11.6.2009 22:50:58   
testianka
se bom poskušala drug mesec mal zadržat pa kupit sam enega, bom rajši za nov voziček varčevalauser posted image

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 349
11.6.2009 23:09:43   
Katjusa

se bom poskušala drug mesec mal zadržat pa kupit sam enega, bom rajši za nov voziček varčevalauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dobra ideja

Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?