|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: V pričakovanju 3. +
13.6.2009 21:37:22   
isabeaux
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

Mi ponedeljka ne bomo učakal se M že nakazuje in se bo ju3 ali v ponedeljek vlilauser posted image user posted image user posted image user posted image sem pa vesela vsaj nekaz dej vidim, da sem vedla kdaj imam O sam takrat res nisma sma se šla tiho vojno.... pol je pa moj šel za 2 dni v avstrijo (službeno) in ko je prišel nazaj sem bla še kr trmasta zdej pa mam k mam user posted image .....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ooooo...zdaj sem pa žalostna...pa si ziher da se user posted image  nakazuje?user posted image user posted image

Si bomo pa družbo v juliju delale...ker kot sem že pisala...pr men je levi jajčnik znak ss - a....tko da nimam velik upanja...no neki ga mam, ker pač saj veš, čakamo vse pa upamo da se ne vlije...a neuser posted image

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 376
13.6.2009 21:38:51   
isabeaux
Joj Ljupka...to pa je resna zadeva...a to je bilo med nosečnostjo...al po njej?Šment, kar hudo...pol pa si ga res mogla zmasirat, da se je strinjaluser posted image user posted image

Tako da zdaj kovat železo dokler je vroče...a neuser posted image user posted image user posted image

Pa pazit na zdravje!!

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 377
13.6.2009 22:23:52   
ljupka
Ana je bila stara 2 let .Bilo je več dejavnikov ,kaj bi bil lahko krivo.Stres v službi,delala sem ponoč s tem,da smo kupoval avto in sem cel teden spala samo 10 ur.Bila sem na hudi dijeti,skoraj nič jedla v 10 dneh 5 kil manj.Pol ne vem kaj je bilo krivo!
Moj je bil tako prestrašen,da je šefa na šihtu naderal kaj delajo z menoj.Delava v isti proizvodnji samo v kontra izmeni.Zdaj mi je smešno,takrat je bil ko polit pes vsa sluzast.Drug dan je pol plače porabil,mi je kupil najkice,majce ,hlače mu ni bilo škoda denarja,še dopust je vzel.Ni človek ki bi kazal svoja čustva,nikoli ne vem kaj misli moram vleč iz njega,takrat je bil čist bogi.

Vsi so prišli me pogledat,hotela sem vse videt,kakor da bi se spet rodila,samo moja mama ni imela časa.Zdaj pa tudi on noče hodit k mojim staršem,moram ga na silo zvleč,ali grem pa sama.

Na se ne znam merkat,druge pa zelo,saj jaz nisem bila nikoli pomembna in tega se sedaj ne znam naučit.

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 378
14.6.2009 20:10:25   
NATAŠA35
ojla punce...madonca mene zvija, zgleda da bom dobilauser posted image za pop....tako da se vam pridružim v juliju

jaz sem imela poroko 65 ljudi prišlo me je vse okol 5000€...moj obleka je bila nežno vijolične barve in je prišla cca 17000 sit, rože tudi najcenejše vrtnice, hrana nas je prišla okol 400000 sit... letos praznujeva 4 leta na 10 let koruze...

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 379
14.6.2009 22:46:37   
Katjusa
evo krst uspel smo se mel ful lepouser posted image user posted image user posted image user posted image

zdej sem pa crknjena sme pa ful hvaležna tejle menstrualni skodelici ker sploh nimam občutka, da imam M in sem dons lahko tak fino vse delala in me ni nič ni vložek žuliluser posted image user posted image user posted image user posted image

zdej grem pa počasi počivat, ker jutri peljemo mojega očeta v valdoltro na operacijo in bom pol z mamico in otrokoma šla še mal na plažo, upam, da bo lep danuser posted image user posted image user posted image user posted image

lepo se imejte

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 380
15.6.2009 7:39:58   
NATAŠA35
ojla vsem skupaj...katjuša za atijauser posted image user posted image user posted image , da uspe operacija, vi se pa imejte lepo na morju, ker bo lep sončen dan....

jaz sem hotela kupiti to skodelico, pa sem se premislila in mi je lažje menjavat tampone...

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 381
15.6.2009 10:16:13   
Teni_
Katjuša - držim pesti za atija.

Jaz pa imam jutri 1. pregled in sem živčna 100/uro. Sploh ne vem kaj še naj grem delat, da že ta dan mine.

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 382
15.6.2009 14:04:06   
NATAŠA35
uh teni, bravo čestitke....vem kako se počutiš, ker sem se sama tudi tako, ko sem bila noseča z svojim tretjim sinom...komaj sem čakala, da vidim to malo pikico in ko sem jo sem se zjokala od sreče, ko je rekla, da je vse okuser posted image
naj ti mine ta dan čim hitreje in jutri poročaj kako je šlo...

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 383
15.6.2009 18:39:50   
Teni_
Itak, da bom poročala. po moje bo to prva nosečnost, v kateri bom tudi jaz na UZ potočila solzice.

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 384
15.6.2009 22:50:52   
Katjusa
Hvala za pikepoke za atija upam, da bo vse OK v sredo ima operacijo....

Teni držim pesti, d anoč hitro mine in da jutri vidiš svojo malo pikicouser posted image user posted image user posted image user posted image

natasa jst tamponov nisem mogla uporabljat, ker so mi čist izušil in mi je blo ful neprijetno pol.... ta skodelica pa sploh ne vem da imam M dons sem se na morju kopala in vse pa je 2. dan , ko je najmočnejšauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 385
16.6.2009 8:42:22   
NATAŠA35
ja meni tudi nekateri tamponi izsušijo nožnico, tako da uporabljam samo ob tampone kupljene v muellerju...

poročaj kako bo šlo z atijem...

jaz čakam user posted image , po drugi strani pa upam, da ne pride, testa pa še nočem delat...

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 386
16.6.2009 11:35:11   
isabeaux
Živjo punce....jaz sem pa spetuser posted image  ker me prsi noro bolijo in to je pri meni znak, da ni nič ratalouser posted image

...ej res ne vem, kaj pri vragu so mi s to hsc nardili, ker od nje naprej imam po odstranitvi pregrade in polipa, vsakič po ovulaciji - natančno en dan po njej...ful boleče prsi...in le - te mi vedno napovedo user posted image

Tudi zdaj v tem krogu...spet točno en dan po o boleče prsi...za popiz*it......user posted image user posted image

Prej jih nikoli nisem imela takoj po o...in v obeh user posted image  nikoli niso začele bolet pred enim 7 tednom....torej spet ta mesec nič....user posted image

Eh te bo pač julija...hmmm no tolažba glih ni neka fajna...čeprav pravimo, da dokler se ne vsipa bo ok....a ne....user posted image

Katjuša upam da bo t atije vse ok .....za srečo neki pikapokuser posted image user posted image user posted image  Aja kdaj ti napišem nov datum na seznamček? Res pa kot si rekla...sedaj si očitno imela o....in to je dobro...a neuser posted image

Ljupka kako se ti počutiš.....user posted image

Nataša....saj morda pa bo....user posted image

Teni poročaj nam...upam da fajn opraviš in da bo vse ok....user posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 387
16.6.2009 11:35:27   
Teni_
Se javljam. Naš pišek lepo raste. Vse super, srček bije. user posted image user posted image user posted image  Sem si oddahnila. Slikico bom kasneje v albumu, ker jo moram slikat s fotoaparatom, pa si moram najprej baterijo napolnit.

Hvala vsem, ki ste držale pestke.

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 388
16.6.2009 11:37:42   
isabeaux
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image iiii kolk sem vesela zate Teni...v katerem tednu si sedaj?

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 389
16.6.2009 11:38:32   
Teni_
V 9. Oz. čisto natančno sem noseča 8T4D.

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 390
16.6.2009 11:40:00   
isabeaux
vau...to pomeni da imaš naslednji mesec nuhalno...a neuser posted image user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 391
16.6.2009 11:42:05   
Teni_
Ja, jutri izvem točen datum. Kaki lepi pišek jeuser posted image .user posted image

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 392
16.6.2009 12:03:10   
isabeaux
hehe...verjamem ja...da je ful lepiuser posted image

Reci...a ti si imela znake pred m iste kot v prvih dveh nosečnostih...si jih sploh imela ali je bilo vse neako kot pr pms - u?

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 393
16.6.2009 12:37:33   
Teni_
Nisem imela nobenih znakov, ampak jih tudi pred menstruacijo nimam. Edino, kaj me je občasno kislina pekla, kar me zdaj že od prejšnje nosečnosti ni.

Evo, našega pikeca:

user posted image

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 394
16.6.2009 12:44:17   
isabeaux
iiiii....zdaj mi pa reci....jaz sem že pri drugi nosečnosti komaj zadržala jok...veselja na prvem uz - ju...smeh mi je pa vseeno všel...pa tebi....verjetno res nepopisani občutki...a ne user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 395
16.6.2009 12:45:48   
Teni_
Jokala nisem, sem si pa na glas oddahnila, da je vse ok.user posted image

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 396
16.6.2009 12:48:12   
isabeaux
ooo to pa verjamemuser posted image  samo da je res vse ok....

Kako je to a ne...najprej upamo na user posted image ...potem da se obdrži...potem da je sploh v maternici...potem pa spet da ostane in da je na koncu vse okuser posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 397
16.6.2009 15:08:01   
ljupka
Teni a ni to najlepša slika ,kaj jo lahko imaš.Jaz imam še vedno spravljene od prvih dveh nosečnostih .Želim ti lepo nosečnost,uživaj bodi vesela,srečna in radi se mejte.

Isabeaux za enkrat nobenih sprememb,razen kaj me boli grlo in ušesa,ker me je v službi ventilator prepihal,ne upam si nobenih tablet uzet.Čeprav tudi dvomim,da se je kaj prijelo.Računam da naj bi se 21 vgnezdilo če bi bilo kaj. Ne bom nič pričakovala,da ne bom preveč razočarana,če bo  user posted image brišla pravočasno,do 1.7. pa sem zmagala,pa bom lažje računala O.

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 398
16.6.2009 15:09:25   
Teni_
Hvala. Res je najlepša. Jaz imam iz prvih dveh v tisti knjigi: To sem jaz. Jo bom zdaj počasi tudi kupila, da noter nalepim test in slikico.

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 399
16.6.2009 19:15:44   
ljupka
Prejšnji mesec sem bila suha skoz ,sedaj se je pojavila sluz bela vlečljiva,ko se obrišem je je kr nekaj,kaj bi to pomenilo?

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?