|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: V pričakovanju 3. +
10.6.2009 11:38:05   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: testianka

ojla punce. nova sem. tudi pri nas user posted image  user posted image user posted image  za tretjega. imamo fanta 6 - uspelo v prvo, punčko 3 - uspelo v drugo in mislim da danes user posted image user posted image user posted image .
da vam ne rečem imela sem vse znake, koliko testov sem ponovila - pa vsi user posted image  in ko mi je v petek pokazal rahel user posted image  sem upala dalje. ga danes ponovim in močnejši user posted image  - bila sem sigurna da je spet uspelo v prvo. zdej sem pa šla ravno na wc pa šok user posted image  . in potem si rečem, da je čas da se vam pridružim po več letih spremljanja in upamo skupaj

dobrodošlauser posted image user posted image user posted image user posted image

kolk močna pa je ta krvavitev jst sem v drugo večkrat imela mal krvavega izcedka no pa zdej veselo cartamouser posted image user posted image user posted image se je pa pojavljal ta izcedek do nekje 10 tedna:)
Upam, da si srečka nosečkauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu testianka)
Neposredna povezava do sporočila: 301
10.6.2009 11:38:39   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina

Pozdravljene, sem vas slučajno našla...
Sem pa že mamica 3 (rodila lani januarja) in imam 2 punci (12 in 10 let) ter fantka 1 leto... Imamo se super in vsem želim, da čimprej zagledate +user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ful lepo:) a bo še kak?

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 302
10.6.2009 11:57:36   
dašabina

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

Sem pa že mamica 3 (rodila lani januarja) in imam 2 punci (12 in 10 let) ter fantka 1 leto... Imamo se super in vsem želim, da čimprej zagledate +user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ful lepo:) a bo še kak?

pravilno razmišljaš, radi bi še enegauser posted image

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 303
10.6.2009 11:58:08   
dašabina

IZVIRNO SPOROČILO: ljupka

Dašapina super!So punce vesele bratca?

zelo, zelouser posted image

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 304
10.6.2009 12:08:33   
Katjusa

pravilno razmišljaš, radi bi še enegauser posted image

zdej sem se pa stopilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 305
10.6.2009 12:18:19   
ljupka
Bravo Dašabina to je super!Držim pesti da tud 4 rata.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 306
10.6.2009 12:21:14   
NATAŠA35
ma mela sem prejšnji mesec iste znake, pa je prišla user posted image .... testianka še 1x naredi test in če se ti obarva si noseča, ker pri meni je bilo isto pri drugem....meni je pri vseh treh ratalo v prvo, zdaj ko hočem pupo pa mi nikakor ne uspeuser posted image user posted image , ampak se ne dam, ker imam dobro podporo z vaše strani....

dašapina bravo in čestitke....po moje ga vsi crkljate,a???

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 307
10.6.2009 12:40:58   
testianka
ma imam občutek da mi kar dobro lije. sem pa tudi jaz v prvo imela mirovanje ker sem v začetku krvavela. samo tisto se je ulilo pa je blo nekaj časa mir, pa bolj temen izcedek. to pa izgleda kot prava user posted image . v prvo mi je posteljica odstopala , ampak mi je uspelo rodila sem ob roku in to korenjaka 4420g 55cm. v drugo pa sploh ni bilo težav.
me ma pa ful da bi šla kar v lekarno in kupila CB pa ga takoj naredila. ampak ko sem jih pa v tem krogu že toook.

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 308
10.6.2009 12:46:36   
dašabina

IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠA35

glede na to, da je kar razlike (otroci so vsi od enega očitauser posted image ), ga res crkljamo on pa seveda uživauser posted image

držim pesti za vse, ste mi že prirasle k srcuuser posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 309
10.6.2009 13:04:14   
Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠA35

glede na to, da je kar razlike (otroci so vsi od enega očitauser posted image ), ga res crkljamo on pa seveda uživauser posted image

držim pesti za vse, ste mi že prirasle k srcuuser posted image

jst bi tud bla na njegovem mestuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mu more bit prav finouser posted image user posted image user posted image kak pa to, da imate tako pavzo vmes?
jst bi tud zdej počakala, da bi blo spet nekje 3 lata razlike sam se bojim, da tud tokrat ne bo šlo tako hitro in nebi rada vrgla priložnosti stran kaj pa če se kaka punčka prime:)user posted image user posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 310
10.6.2009 13:04:38   
ljupka
Dašabina ti si tud iz Dolenske? Jaz sem tud!
Zdaj letim na šiht.Vas bom brala ob 22.30h raspište se kaj.Adijo!user posted image user posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 311
10.6.2009 13:09:07   
Katjusa

Dašabina ti si tud iz Dolenske? Jaz sem tud!
Zdaj letim na šiht.Vas bom brala ob 22.30h raspište se kaj.Adijo!user posted image user posted image

pridno delaj:)
mene so dons klical pomoje po ene 7 letih sme iskala kot študentka delo v eni čistilnici in so me klical če sem še za delo:)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem že skoraj privolila sma moja mami ne more 2 oazit še enga tažko tak da jeseni k gre florjan v vrtec upam da dobim kmalu kako delouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 312
10.6.2009 13:51:14   
dašabina

kak pa to, da imate tako pavzo vmes?
jst bi tud zdej počakala, da bi blo spet nekje 3 lata razlike sam se bojim, da tud tokrat ne bo šlo tako hitro in nebi rada vrgla priložnosti stran kaj pa če se kaka punčka prime:)user posted image user posted image

splet okoliščin, ko sta bili punci rojeni, smo začel delat hišo, pa oba z možekom sva še nadaljevala študij, pa so se leta obrnilauser posted image , čeprav sem letos dopolnila 36 let, se še zmeraj počutim kot 25user posted image

Ljupka, ja iz okolice Novega mesta, natančneje iz Šentjerneja, dnevno pa v NM (služba)user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 313
10.6.2009 14:47:03   
NATAŠA35
testianka jaz sem krvavela cel teden, in še to ker sem stekla za davidom - prvi sin, ki mi je stekel na cesto pred avto...mogoče sem kaj pretresla, ampak potem pa sem morala bolj ali manj mirovat, ma vse mi je bilo težko...boš videla kako in kaj....držim pesti, da je ratalo...

ljubka lepo delaj, naj ti hitro mine in zvečer user posted image

dašabina, če se hoče, se vse da...a ne da?

katjuša škoda, za službo, ampak kakor pravijo ko se ena vrata zapirajo, se druga odpirajo...želim ti, da ugledaš čimprej user posted image , pa da boš našla potem službo, ki bo prava zate....

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 314
10.6.2009 22:41:33   
ljupka
Živjo punce sem že doma!

Dašabina jaz sem pa iz druzga konca bliz Stopič če ti je kaj znano.Imam pa cel kup sodelavk iz Šentjerneja,ful dobre punce in zelo lep kraj!
Kje pa delaš?
Jaz sem zlo zadovoljna,ker imamo velik dela,za recesijo nič ne vemo,mogoče nam je tud pomagala,do več dela,majhni avti grejo v promet.Hvala bogu za Revoz.Upam da bo drugo leto tut tako.No jaz upam da bom drugo leto na porodniški

Danes ne bomo user posted image smo včeraj.Vsak dan ne ker se jih mora nabrat user posted image ,vsak drugi, tretji dan.

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 315
11.6.2009 7:53:54   
dašabina
HOjla, ja tud iz okolice Stopič jih poznam, delam pa na dolenjski zavarovalniciuser posted image

grem ravno v soboto na eno fešto nekam tja v bližinouser posted image

tako zdaj pa neham smetituser posted image in vas občasno pridem kaj pogledatuser posted image

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 316
11.6.2009 9:12:31   
NATAŠA35
kako ste mi kaj?

ljubka hvala bogu, da se ne pozna recesija...tudi pri nas je tako, dela čez gravo, hvala bogu...zdaj ko še moj dela pri meni, je pa še boljše...plača vsak mesec, stimulacija 20% bruto plače, nadure, madonca res ok, samo kreditov se losam pa bom na konju...

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 317
11.6.2009 10:55:55   
isabeaux
Živjo punce...sem mela mal gužve...se šele dons javljamuser posted image

Jaz nevem sluzi ni na pohod,včeraj je nekaj bilo samo gosta bela,ki se je trgala in ne vlekla,čeprav je Pušenjak rekel,da ni pogoj za ovulacijo sluz.
Kakšna naj bi bila pred O?Isabeaux veš kaj več o tem?

Ljupka...glej...pri sluzi je tako najprej je takoj po user posted image  ni...potem se dela taka pacasta, gosta nič lepljiva, kot krema...pol pa se počasi začne spreminjat v tekočo, bolj prozorno in podobno beljaku...je vlečljiva, in to nekje dan dva pred o...takoj po o, pa je spet suša in potem spet taka kot po user posted image ....

Je pa nerodno se zanašat na sluz, ker če redno user posted image  potem komot o sluz zamenjaš s spermo, ki je še v nožnici...tako da se jaz bolj zanašam na otip mv - ki pa je tako: takoj po user posted image  postane malo trši in se nekoliko zapre ter je zelo nizko ...ga takoj otipaš...tik pred o, pa se ful zmehča, odpre in se dvigne...se morš mal bolj potrudit da ga dosežeš, pa ful je mehek in odprt...takoj po o, pa se spet spusti, zapre in postaja vedno bolj trd, dva dni pred m, pa se spet malo odpre in nekoliko zmehča...če seveda user posted image pride, sicer pa ostane trd, dolg in zaprt...user posted image

Upam da sem ti kaj pomagala.....

Veš da meni prospan res pomaga...sicer ga vzamem po 2 veliki žlici, ampak imam malo več sluzi kot sicer..pa bolj tekoča je....

S tem da danes moram navalit na mojega, ker je bil tudi o test +, tako da veselo na user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 318
11.6.2009 10:56:53   
isabeaux
IZVIRNO SPOROČILO: kozoroginja1

Ojla,Tud pr nas delamo na tretjem.Imamo fanta starega 2 leti in punčko,ki bo konec t.m. dopolnila leto.Oba sva ze stara 32 in 35,tako,da starost ni vprašljiva.Sva ze kar nekajkrat probala in lovila najbolj plodne dni,pa ne rata in ne rata.Upam,da kmalu uzrem plus.user posted image user posted image

Pozdravljena...mi zaupaš kdaj ne pričakuješ user posted image , a te lahko dodam na naš seznamček? user posted image

(odgovor članu kozoroginja1)
Neposredna povezava do sporočila: 319
11.6.2009 11:02:56   
isabeaux

Včeraj me je ful bolu desni jajčnik,upam ,da je bil razlog ta pravi,ker sva zvečer user posted image .Včeraj me je počakal,da sem prišla domov.Ta mesec je mal bolj resen,ker vid da mi to velik pomen.Čeprav nam ne rata na dva dni ,ampak kakor znese.Nimam nobenih opčutkov ,da bi ratal,opčutek imam,da vse ven steče.

Jaz bi tud rada šla na morje,toda letos ne bo nič.Ne znese ne finančno ,ne časa ne bo,če se hočem selt,en dan je pa le oblubu,zaradi otrok.Z Dolenskega rabim 2 ure ,če grem na slovensko obalo ali pa na hrvaško,

Kje pa kampirate Katjuša ,v katerem kampu?

To bo to...bolečina, ki ji jaz pravim edina bolečina ki jo čakamo user posted image user posted image user posted image  Tako da če sta user posted image bo to to....pol vama bo ratalo...no  midva tudi nisva tolk pridna...je preveč zmatran od vsega dela...sam danes jaz navalim pa če je to sredi noči user posted image user posted image user posted image

Mi tudi ne gremo letos...sicer pa mamo doma bazen, pa bo to to...ker nam finančno nikakor ne znese smo vse pokurli za urejanje okolice, pa še zakalkulirali smo se...je prišlo več kot smo si mislili....

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 320
11.6.2009 11:08:51   
Katjusa
živjo punce:)

no moje M še ni tak, da čakamo očitno 39. dan ciklusa zdej je 35., ponoči meje sicer nekaj pikalo spodaj tak da pričakujem nič in vseuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....

Isabeaux dober opravita danesuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no upam, da bo čez 14 dni kak + padu.....

Kar se MV tiče men se je vse dogajalo kot oppisuje isabeaux s tem, da se je na koncu ciklusa mičkano zmehčal in pomaknu navzgor in potem se je drug dan nazaj strdil in postajal vedno daljši.... 4 dni po tistem zmehčanem je bil testuser posted image to je blo v obeh nosečnostih obakrat sem misla evo pa spet prideuser posted image no pa sem bla pol presenečenauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 321
11.6.2009 11:10:49   
Katjusa
isabeaux jst sem pozabla ase MV v primeru nosečnosti pomekne ful nazaj?user posted image in je trd in zaprt... ne spomnim se lege

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 322
11.6.2009 11:14:39   
isabeaux

TRETJI + BO :                   ČETRTI + BO :

1. KOZOROGINJA 1                                 

2. DAŠABINA

3. TESTIANKA  

4. KATJUŠA                             15. 06.

5. NATAŠA35                          18. 06.

6. LJUBKA                               26. 06.

7. ISABEAUX                           28. 06.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 323
11.6.2009 11:15:51   
isabeaux

isabeaux jst sem pozabla ase MV v primeru nosečnosti pomekne ful nazaj?user posted image in je trd in zaprt... ne spomnim se lege

JAAAA....user posted image user posted image user posted image   upam da je pr tebi tak....ful je dolg...pa nazaj gre (ga težje dosežeš), pa ful je zaprt...user posted image  a je pr tebi tak?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 324
11.6.2009 11:18:59   
isabeaux
 KOZOROGINJA 1 , DAŠABINA, TESTIANKA  ..katere datume vam lahko napišem?

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?