Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 10.6.2009 11:38:05
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: testianka ojla punce. nova sem. tudi pri nas za tretjega. imamo fanta 6 - uspelo v prvo, punčko 3 - uspelo v drugo in mislim da danes . da vam ne rečem imela sem vse znake, koliko testov sem ponovila - pa vsi in ko mi je v petek pokazal rahel sem upala dalje. ga danes ponovim in močnejši - bila sem sigurna da je spet uspelo v prvo. zdej sem pa šla ravno na wc pa šok . in potem si rečem, da je čas da se vam pridružim po več letih spremljanja in upamo skupaj dobrodošla kolk močna pa je ta krvavitev jst sem v drugo večkrat imela mal krvavega izcedka no pa zdej veselo cartamo se je pa pojavljal ta izcedek do nekje 10 tedna:) Upam, da si srečka nosečka
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 10.6.2009 11:38:39
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina Pozdravljene, sem vas slučajno našla... Sem pa že mamica 3 (rodila lani januarja) in imam 2 punci (12 in 10 let) ter fantka 1 leto... Imamo se super in vsem želim, da čimprej zagledate + ful lepo:) a bo še kak?
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 10.6.2009 11:57:36
|
|
|
|
dašabina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: dašabina Pozdravljene, sem vas slučajno našla... Sem pa že mamica 3 (rodila lani januarja) in imam 2 punci (12 in 10 let) ter fantka 1 leto... Imamo se super in vsem želim, da čimprej zagledate + ful lepo:) a bo še kak? pravilno razmišljaš, radi bi še enega
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 10.6.2009 11:58:08
|
|
|
|
dašabina
|
IZVIRNO SPOROČILO: ljupka Dašapina super!So punce vesele bratca? zelo, zelo
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 10.6.2009 12:08:33
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: dašabina Pozdravljene, sem vas slučajno našla... Sem pa že mamica 3 (rodila lani januarja) in imam 2 punci (12 in 10 let) ter fantka 1 leto... Imamo se super in vsem želim, da čimprej zagledate + ful lepo:) a bo še kak? pravilno razmišljaš, radi bi še enega zdej sem se pa stopila
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 10.6.2009 12:18:19
|
|
|
|
ljupka
|
Bravo Dašabina to je super!Držim pesti da tud 4 rata.
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 10.6.2009 12:21:14
|
|
|
|
NATAŠA35
|
ma mela sem prejšnji mesec iste znake, pa je prišla .... testianka še 1x naredi test in če se ti obarva si noseča, ker pri meni je bilo isto pri drugem....meni je pri vseh treh ratalo v prvo, zdaj ko hočem pupo pa mi nikakor ne uspe , ampak se ne dam, ker imam dobro podporo z vaše strani.... dašapina bravo in čestitke....po moje ga vsi crkljate,a???
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 10.6.2009 12:40:58
|
|
|
|
testianka
|
ma imam občutek da mi kar dobro lije. sem pa tudi jaz v prvo imela mirovanje ker sem v začetku krvavela. samo tisto se je ulilo pa je blo nekaj časa mir, pa bolj temen izcedek. to pa izgleda kot prava . v prvo mi je posteljica odstopala , ampak mi je uspelo rodila sem ob roku in to korenjaka 4420g 55cm. v drugo pa sploh ni bilo težav. me ma pa ful da bi šla kar v lekarno in kupila CB pa ga takoj naredila. ampak ko sem jih pa v tem krogu že toook.
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 10.6.2009 12:46:36
|
|
|
|
dašabina
|
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠA35 dašapina bravo in čestitke....po moje ga vsi crkljate,a??? glede na to, da je kar razlike (otroci so vsi od enega očita ), ga res crkljamo on pa seveda uživa držim pesti za vse, ste mi že prirasle k srcu
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 10.6.2009 13:04:14
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠA35 dašapina bravo in čestitke....po moje ga vsi crkljate,a??? glede na to, da je kar razlike (otroci so vsi od enega očita ), ga res crkljamo on pa seveda uživa držim pesti za vse, ste mi že prirasle k srcu jst bi tud bla na njegovem mestu mu more bit prav fino kak pa to, da imate tako pavzo vmes? jst bi tud zdej počakala, da bi blo spet nekje 3 lata razlike sam se bojim, da tud tokrat ne bo šlo tako hitro in nebi rada vrgla priložnosti stran kaj pa če se kaka punčka prime:)
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 10.6.2009 13:04:38
|
|
|
|
ljupka
|
Dašabina ti si tud iz Dolenske? Jaz sem tud! Zdaj letim na šiht.Vas bom brala ob 22.30h raspište se kaj.Adijo!
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 10.6.2009 13:09:07
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: ljupka Dašabina ti si tud iz Dolenske? Jaz sem tud! Zdaj letim na šiht.Vas bom brala ob 22.30h raspište se kaj.Adijo! pridno delaj:) mene so dons klical pomoje po ene 7 letih sme iskala kot študentka delo v eni čistilnici in so me klical če sem še za delo:) sem že skoraj privolila sma moja mami ne more 2 oazit še enga tažko tak da jeseni k gre florjan v vrtec upam da dobim kmalu kako delo
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 10.6.2009 13:51:14
|
|
|
|
dašabina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa kak pa to, da imate tako pavzo vmes? jst bi tud zdej počakala, da bi blo spet nekje 3 lata razlike sam se bojim, da tud tokrat ne bo šlo tako hitro in nebi rada vrgla priložnosti stran kaj pa če se kaka punčka prime:) splet okoliščin, ko sta bili punci rojeni, smo začel delat hišo, pa oba z možekom sva še nadaljevala študij, pa so se leta obrnila , čeprav sem letos dopolnila 36 let, se še zmeraj počutim kot 25 Ljupka, ja iz okolice Novega mesta, natančneje iz Šentjerneja, dnevno pa v NM (služba)
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 10.6.2009 14:47:03
|
|
|
|
NATAŠA35
|
testianka jaz sem krvavela cel teden, in še to ker sem stekla za davidom - prvi sin, ki mi je stekel na cesto pred avto...mogoče sem kaj pretresla, ampak potem pa sem morala bolj ali manj mirovat, ma vse mi je bilo težko...boš videla kako in kaj....držim pesti, da je ratalo... ljubka lepo delaj, naj ti hitro mine in zvečer dašabina, če se hoče, se vse da...a ne da? katjuša škoda, za službo, ampak kakor pravijo ko se ena vrata zapirajo, se druga odpirajo...želim ti, da ugledaš čimprej , pa da boš našla potem službo, ki bo prava zate....
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 10.6.2009 22:41:33
|
|
|
|
ljupka
|
Živjo punce sem že doma! Dašabina jaz sem pa iz druzga konca bliz Stopič če ti je kaj znano.Imam pa cel kup sodelavk iz Šentjerneja,ful dobre punce in zelo lep kraj! Kje pa delaš? Jaz sem zlo zadovoljna,ker imamo velik dela,za recesijo nič ne vemo,mogoče nam je tud pomagala,do več dela,majhni avti grejo v promet.Hvala bogu za Revoz.Upam da bo drugo leto tut tako.No jaz upam da bom drugo leto na porodniški Danes ne bomo smo včeraj.Vsak dan ne ker se jih mora nabrat ,vsak drugi, tretji dan.
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 11.6.2009 7:53:54
|
|
|
|
dašabina
|
HOjla, ja tud iz okolice Stopič jih poznam, delam pa na dolenjski zavarovalnici grem ravno v soboto na eno fešto nekam tja v bližino tako zdaj pa neham smetit in vas občasno pridem kaj pogledat
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 11.6.2009 9:12:31
|
|
|
|
NATAŠA35
|
kako ste mi kaj? ljubka hvala bogu, da se ne pozna recesija...tudi pri nas je tako, dela čez gravo, hvala bogu...zdaj ko še moj dela pri meni, je pa še boljše...plača vsak mesec, stimulacija 20% bruto plače, nadure, madonca res ok, samo kreditov se losam pa bom na konju...
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 11.6.2009 10:55:55
|
|
|
|
isabeaux
|
Živjo punce...sem mela mal gužve...se šele dons javljam IZVIRNO SPOROČILO: ljupka Jaz nevem sluzi ni na pohod,včeraj je nekaj bilo samo gosta bela,ki se je trgala in ne vlekla,čeprav je Pušenjak rekel,da ni pogoj za ovulacijo sluz. Kakšna naj bi bila pred O?Isabeaux veš kaj več o tem? Ljupka...glej...pri sluzi je tako najprej je takoj po ni...potem se dela taka pacasta, gosta nič lepljiva, kot krema...pol pa se počasi začne spreminjat v tekočo, bolj prozorno in podobno beljaku...je vlečljiva, in to nekje dan dva pred o...takoj po o, pa je spet suša in potem spet taka kot po .... Je pa nerodno se zanašat na sluz, ker če redno potem komot o sluz zamenjaš s spermo, ki je še v nožnici...tako da se jaz bolj zanašam na otip mv - ki pa je tako: takoj po postane malo trši in se nekoliko zapre ter je zelo nizko ...ga takoj otipaš...tik pred o, pa se ful zmehča, odpre in se dvigne...se morš mal bolj potrudit da ga dosežeš, pa ful je mehek in odprt...takoj po o, pa se spet spusti, zapre in postaja vedno bolj trd, dva dni pred m, pa se spet malo odpre in nekoliko zmehča...če seveda pride, sicer pa ostane trd, dolg in zaprt... Upam da sem ti kaj pomagala..... Veš da meni prospan res pomaga...sicer ga vzamem po 2 veliki žlici, ampak imam malo več sluzi kot sicer..pa bolj tekoča je.... S tem da danes moram navalit na mojega, ker je bil tudi o test +, tako da veselo na
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 11.6.2009 10:56:53
|
|
|
|
isabeaux
|
IZVIRNO SPOROČILO: kozoroginja1 Ojla,Tud pr nas delamo na tretjem.Imamo fanta starega 2 leti in punčko,ki bo konec t.m. dopolnila leto.Oba sva ze stara 32 in 35,tako,da starost ni vprašljiva.Sva ze kar nekajkrat probala in lovila najbolj plodne dni,pa ne rata in ne rata.Upam,da kmalu uzrem plus. Pozdravljena...mi zaupaš kdaj ne pričakuješ , a te lahko dodam na naš seznamček?
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 11.6.2009 11:02:56
|
|
|
|
isabeaux
|
IZVIRNO SPOROČILO: ljupka Včeraj me je ful bolu desni jajčnik,upam ,da je bil razlog ta pravi,ker sva zvečer .Včeraj me je počakal,da sem prišla domov.Ta mesec je mal bolj resen,ker vid da mi to velik pomen.Čeprav nam ne rata na dva dni ,ampak kakor znese.Nimam nobenih opčutkov ,da bi ratal,opčutek imam,da vse ven steče. Jaz bi tud rada šla na morje,toda letos ne bo nič.Ne znese ne finančno ,ne časa ne bo,če se hočem selt,en dan je pa le oblubu,zaradi otrok.Z Dolenskega rabim 2 ure ,če grem na slovensko obalo ali pa na hrvaško, Kje pa kampirate Katjuša ,v katerem kampu? To bo to...bolečina, ki ji jaz pravim edina bolečina ki jo čakamo Tako da če sta bo to to....pol vama bo ratalo...no midva tudi nisva tolk pridna...je preveč zmatran od vsega dela...sam danes jaz navalim pa če je to sredi noči Mi tudi ne gremo letos...sicer pa mamo doma bazen, pa bo to to...ker nam finančno nikakor ne znese smo vse pokurli za urejanje okolice, pa še zakalkulirali smo se...je prišlo več kot smo si mislili....
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 11.6.2009 11:08:51
|
|
|
|
Katjusa
|
živjo punce:) no moje M še ni tak, da čakamo očitno 39. dan ciklusa zdej je 35., ponoči meje sicer nekaj pikalo spodaj tak da pričakujem nič in vse .... Isabeaux dober opravita danes no upam, da bo čez 14 dni kak + padu..... Kar se MV tiče men se je vse dogajalo kot oppisuje isabeaux s tem, da se je na koncu ciklusa mičkano zmehčal in pomaknu navzgor in potem se je drug dan nazaj strdil in postajal vedno daljši.... 4 dni po tistem zmehčanem je bil test to je blo v obeh nosečnostih obakrat sem misla evo pa spet pride no pa sem bla pol presenečena
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 11.6.2009 11:10:49
|
|
|
|
Katjusa
|
isabeaux jst sem pozabla ase MV v primeru nosečnosti pomekne ful nazaj? in je trd in zaprt... ne spomnim se lege
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 11.6.2009 11:14:39
|
|
|
|
isabeaux
|
TRETJI + BO : ČETRTI + BO : 1. KOZOROGINJA 1 2. DAŠABINA 3. TESTIANKA 4. KATJUŠA 15. 06. 5. NATAŠA35 18. 06. 6. LJUBKA 26. 06. 7. ISABEAUX 28. 06.
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 11.6.2009 11:15:51
|
|
|
|
isabeaux
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa isabeaux jst sem pozabla ase MV v primeru nosečnosti pomekne ful nazaj? in je trd in zaprt... ne spomnim se lege JAAAA.... upam da je pr tebi tak....ful je dolg...pa nazaj gre (ga težje dosežeš), pa ful je zaprt... a je pr tebi tak?
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 11.6.2009 11:18:59
|
|
|
|
isabeaux
|
KOZOROGINJA 1 , DAŠABINA, TESTIANKA ..katere datume vam lahko napišem?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?