|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: decembr-ke/čki 2006 - nadaljevanje
27.11.2010 13:11:14   
Barbk
Ja pridta no. Pa saj se tud za kak kofe lahk zmenmo. Sej to zdej, da nas ni na rd ne pomen, da sem čist nedružabna. user posted image  Ma kaj sem pa jaz zamudila-kaj ti delaš? Kje delaš? Sam kofe vseen lahk pade...

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
27.11.2010 18:12:46   
Najaa
Ti bom vse v živo povedala.user posted image
Se bomo zmenle še letos, ok?

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
29.11.2010 12:21:20   
Najaa
Punce moje, hvala hvala hvala za včerajšnje prelepo popoldne! Sploh Ema in tvoj možek, hvala, ker sta tako lepo poskrbela za vse in na koncu še počistla.
Mi smo se imeli super, res fajn. Punci sta uživali, pa sej so vsi. Se pa prav vidi razlika med puncami in fanti user posted image user posted image user posted image . Smo imeli s sabo voziček in punčke so vozile dojenčka v njem, fantje pa so si ga podajal in norel z njim. user posted image Ma ni panike, poškodovan ni, sam da so užival.
frufru, tvoje pice so bile kraaaaasne! user posted image user posted image

No tolko od mene. Slike vam pošljem na mail.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
29.11.2010 22:21:20   
emaa
Lepo je bilo, jutri kaj več, sem si komaj opomogla po današnjem glavobolu. 

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
4.12.2010 9:03:20   
Najaa
Kam ste mrknile? user posted image

Ste vsi ok? Mi smo vsi bolani, tak da je fešta pri nas doma user posted image hecam se, mi2 z mojim sva že ok, punci pa bolani, ena bolj druga manj.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
4.12.2010 16:08:18   
frufru
mi smo se imeli tudi zelo lepo, smo se pa domov vozili 2 h !!! Toliko o zimski službiuser posted image , da o opremi ne govorimo. Malemu je lanski komplet premajhen. Hlače mamo ene sposojene. Bundo smo pa cel teden po trgovinah kupovali. 4 premajhna, 6 prevelika, 5 nimajo. Danes se nam je pa Marija prikazala in smo dobili bundouser posted image  Zdaj pa čakam, da se razbojnik zbudi, pol pa juriš na sneg, pa razstavo malih živali pogledat.

Najaa hvala za pohvaleuser posted image , če rabiš napotke povej na ZS;)

Bolančki se pa pozdravite. R1ta uživaj v deželici, upam, da se kaj javiš

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
4.12.2010 17:32:21   
Najaa
frufru, če ti ni odveč, mi pa res še enkrat napiši recept, prosim. Lahko na fb zs. user posted image

Nama z Niko je pa grooozno dolgčas. Ven ne moreva, igrače sva vse že 5x okol obrnile, puzzle tud, zdej mal barvice čekira in barva... A katera ve, kako dolgo po bronhitisu ne smeš ven? Verjetno kar nekaj časa?

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
4.12.2010 20:24:21   
Barbk
Naja mi po bronhiolitisu nismo imeli nobenih posebnih prepovedi za ven. Ko se je Brina dovolj dobro počutila smo šli ven, edino v meglo ne.
Še tuki pikepoke, da se hitro pozdravite.

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
5.12.2010 19:29:24   
Shorty_
Ojla,

no očitno sem se tudi jaz uspela fajn prehladit, sumim bose noge v nedeljo na praznovanju user posted image namreč v ponedeljek sem začela smrkat, v torek pa me je že zakuhalo, seveda nisem mogla na bolniško ker imam do konca leta norišnico na šihtu. Niki mi sicer tudi smrke ampak HB brez vročine.

Drugače pa sva se imeli lepouser posted image

Čestitke vsem decebrčkom, ki so že in ki bodo v kratkem praznovali,

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
7.12.2010 13:50:06   
Barbk
Kje ste?
Upam, da ste vse in vsi zdravi.
Naja vi?
Tintara drugič, velja. user posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
7.12.2010 13:55:55   
emaa
Mi smo zdravi, no David je imel v četrtek-sobota vročino, nič drugega. Nahodni so vsi na obroke (ja še to mi manjka, da mi vsake toliko nabija v vrtcu, ker tamala smrka, itak, druzga ji nič ni, doma ne kašlja, ne nič).
Glede igrače, se spomnite kak jok je bil, ker David ni dobil lega, je doma potem pogruntal, da so žebljički kul, pol sta se pa zanje kregala.

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
7.12.2010 14:26:17   
Najaa
Naslednjič najboljše, da se zmenimo za isto igračo. Bo najmanj krega. user posted image

Mi smo dosti boljše. Nika ima vpihe še na 8 ur, Tija pa sicer kašlja ampak hej, to tak celo zimo. Tak da gre jutri v vrtec. Takole, ko sta obe doma, je cel dan cirkus, sploh ker mi Nika zdele noče spat... sploh ne vem, kaj ji je. Sva pa bile s Tijo danes pri alergologu in ni alergična na nič. user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
7.12.2010 22:22:38   
tintara
Hojla!
Naja, Ventolin? Ali kakšni drugi vpihi? Pa čestitke za službo!

No, lepo da ste se imele lepo, kolko vas je potem bilo? Vas je zasnežilo kajne. No, mi smo pa pristali tisti dan v bolnici. Ma ni bilo panike, sploh nisva bila ziher ali bi šla k zdravniku ali ne. No, pa sva šla, pol se je pa odvrtelo. Joj, če je bilo že 2x, potem bo tudi zdaj, pejte se pokazat v bolnico. Gremo in spet isto, raje sprejem ( skiskiom je bil mejen),, raje ga dajmo mal na kisik (priznam, mu je odleglo, čeprav ga je rabil sam ene dve uri). Morda se vam poslabša, še kak dan bodite tu... V glavnem ostali do srede, pa še to smo izprosili (tudi spomočjo prijateljice, ki tam dela). No, doma smo dajali Ventoiln, ker sem bila pa ziher, da ne pomaga, sva pa kar na hitro ukinila vse skupaj in rezultat je bil enak.  

Barbk, velja, ampak res verjetno po NL. Bi tudi jaz kako kavo spila, pa se z Nadjo ne da. Torej ko bo šla spet v vrtec, to je pa po NL, ker sem jo izpisala, da mi ne prinese takoj česa domov spet. Ma to ni res, ona tako enostavno pridobiva viruse, sam preboleva jih pa tud fajn. Torej odličen bacilonosec, skoz naokrog, pa skoz polna bacilov.

Evo, spet so me iz službe vrgli. No, konec leta mi poteče pogodba za določen čas, pša mi je ne bodo podaljšali,ker se kao ne da, če si na pordniški. Naj bi me vzeli nazaj po koncu, sam s tem izgubim 1 mesec dopusta. Sem ga mislila v aprilu koristit in bit do 3.5. doma.

Tia, tebi še nisem čestitala, Lovro, ti si tudi že imel, zdaj bo kmal NIka, kajne. VSE NAJBOLJŠE VSEM!

Lahko noč, T

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
8.12.2010 10:07:28   
Najaa
tintara ventolin ja. user posted image Sej ko se navadiš na to masko, je ok sam na začetku sem pa še jaz skoraj jokala z njo. Ima pa še do jutri pol pa kontrola pa bomo vidli, kako bo dalje. Seveda mi ne moremo sam z eno boleznijo tak da ima tud uho vneto. To se še od zadnjič ni pozdravlo...

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
8.12.2010 10:36:43   
Barbk
Tintara nisem vedla, da ste bili spet v bolnici. Čim manj takih obiskov. In res škoda za službo-kolk je to enga kompliciranja za brezveze. Naja te čist razumem kako ti je bilo ko si prvič masko "gor tiščala". Men je tud na jok tolkl, pa Brini itak, kar je pa itak bilo za njo boljš k je bolj vdihnila Ventolin. Kasneje se je maske navadla, sam pa efekt ni bil ta prav...Najbolj je seveda nič od tega imet. Za vas spet user posted image , da se pozdravite.
Vsem slavljencem iskrene čestitke za 4 svečko! user posted image  Joj kam leti ta čas...
Ženkica, če kaj bereš, povej ste se že preselili?

< Sporočilo je popravil Barbk -- 8.12.2010 10:37:36 >

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
9.12.2010 18:11:16   
Barbk
No takole, jaz sem se odločila, da vam vsak dan (razen kake izjeme) kaj malega napišem. Mrbit vas, nas malo vzpodbudim k pisanju. Povejte kje boste kaj praznovali rd-je, greste kam silvestrovati?
Aja še to sem hotla vprašat-kako je s smučanjem decembrčkov. Midva se še kar ne odločiva, pa se mi zdi, da bi Manca že probala.Lani oz. letos pozimi so v vrtcu redno tekli na smučeh in baje je Bila naša Manca precej zagreta. Kako je kaj pri vas s tem?

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
9.12.2010 19:02:49   
emaa
Smo premišljevali, pa nam finančno ne bo zneslo. Bi pa fanta rada smučala, so prave starosti, že lani so bili.
Tina spet v bolnici bogi.

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
9.12.2010 23:19:19   
tintara
Evo, Barbk, mene si spodbudila, ker sem si obljubila, da sam preberem in grem spat. No, pa sem tu. Če ti lahko, bom pa tudi jaz.user posted image

Bolnica: ma ja, saj sem dobre stavri poiskala v obisku: npr: prijateljice že nekaj časa nisem videla, pa tam dela, pa knjigo sem lahko prebralauser posted image . Mah, mal za hec, ker tud če v življenju ne preberem več nobene, sam da ni treba spet tja. K sreči je faks že za manouser posted image

Smučanje: mi smo jo lani (in predlani), če se ne motim, nekaj dajali. Ja, predlani je ful težila, ker je videla Gašperja in je spet pokazala svoj talent in sploh ni padala in je kar nekak znala mal posmučat. No, pokazala je pa tud svojo zagretost in po dveh ali treh spustih je obupala. Lani se mi zdi, da so pa bolj malo smučali, jaz sme bila itak z Vanetom. Letos je pa oči že nabrusil smučke, če bo sneg bo že. v kak tečaj je pa mi ne bomo še dajali, no razen, če bi res fuul hotela, sam mislim, da je premala, da bi zdržala en skupinski tečaj. Lani je bilo fajn, ko je bilo dosti snega in so bili tečaji povsod. upam, da bo letos tudi tako.

Zdaj pa res spat. Lahko noč, T 

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
10.12.2010 17:20:57   
Barbk
He, he Tintara sem vesela, da sem te vzpodbudla. Ko si omenla tečaj-kar ne morem pozabit ko sva z mojim hodila smučat v Italijo in sva cel teden gledala male škrate na smučah. In kako so drvel po strminah-niso nobenga strahu poznal. Men so se res zdel majhni, bi rekla kaka 3 leta. Ko pa gledam Manco se mi pa tko zdi kot tebi, da ne bi ona tole cel teden tečaja.
Ema mi letos pa kak drug let še lahk mal tako razmišljamo, kako bo pa ko bosta tamala dva hotla pa ne vem. No mrbit bo pa takrat tudi naše finančno stanje občutno boljše.

Moram pa danes mojo Manco pohvalit. Na žalost ima bolj slabe zobke in je potrebna kaka plombica. Danes je dobila svojo prvo-na petici. In to roza, da dol padeš. Zobarica sprašuje "boš roza, modro? Bo roza ok?"  Res je bila zelo pridna, ene dvakrat je že malce postokala z auuuuu, sam je potrpela, kljub temu, da je bilo potrebno precej vrtat. Priznam, meni je srce nabijal sto na uro, bilo strah, bolelo kot bi meni kaj počeli in upam, da se v mojih vzpodbudnih besedeh tega ni čutilo. Zdaj hodi vsa ponosna na okoli z roza plombico. Žaba moja! user posted image
No zdej pa grem...

< Sporočilo je popravil Barbk -- 10.12.2010 17:22:28 >

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
10.12.2010 18:34:10   
Najaa
user posted image Barbk si me nasmejala z roza plombo. Nisem vedla, da so tud roza, čist za punčke, fajn. user posted image
Smučanje - jaz in moj ne smučava, sploh ne maram smučanja tak da... ne. user posted image

RD smo praznovali doma, pa v ned. ga bomo še malo, ker ima še moj RD in se bo Tija prištulila zraven. user posted image Je pa letos šlo vse tako hitro mimo, da joj.
Evo, jaz bom tud vsak dan neki napisala, ok? user posted image

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
10.12.2010 22:46:48   
frufru
Barbk v tolažbo, naš je na zgornji enki in dvojki kljub vsakodnevnemu čiščenju zop pridelal luknjico, sva šla zobarju pokazat, pa je samo z nečim pomazal in rekel, da nj ne pije sokovuser posted image , ki jih itak ne pije veliko, če že pa razredčene z vodo

ma zgleda švoh obe po dediju in meni. Meni se je danes, ko sem jedla solatouser posted image odlomilo četrt zobauser posted image . Pa sem ravno danes prešaltal k drugemu zobarju, ker pri dozdajšnji sploh nisem prišla na vrsto že 3 leta. No pri temu bom čakala samo 1 leto, raen urgence. Upam, da je odlomljen zob urgenca. Grem juti nazaj in upam, da mi poflikajo, ker mam že čisto vnet jezik zaradi škrbineuser posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
11.12.2010 20:10:36   
Barbk
Čer,
na hitrco, ker mi bo ta veliko dete okupiralo računalnik za risanke pred spanjem. Frufru si me potolažla (čeprav vam ne privoščim), da nismo edini s težavami pri zobkih. No Manca ima obe enki zgoraj steklenični karies-itak prepoved vseh sladkanih pijač, tud sladkarije bi morale biti prepovedane, pa žal ne gre. Zdaj jo skoz sekiram, da si po sladkariji vsaj z vodo zobe splahne.
Naja si danes ok? user posted image
Kako je pri vas Ema?
No šibam dol....NOčka vsem 

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
11.12.2010 21:31:30   
Najaa
Danes sem ok ja. Naspana pa zdej grem tud kmal spat. Jutr mamo fešto, ima moj RD. user posted image
Lepo se mejte babike!

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
12.12.2010 11:05:24   
Najaa
Niki vse najboljše za 4. rojstni dan!!! user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
12.12.2010 19:37:33   
Barbk
Nič več tako mala Nika, nas5 ti želi vse najboljše! user posted image

Naja ste preživeli fešto? Al še žurkate...Vse naj tudi tvojemu možeku!
Ostalim pa lep večer še naprej...nočka.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...
Kaj jesti ob prehladu?
Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?