tintara
|
Hojla! Naja, Ventolin? Ali kakšni drugi vpihi? Pa čestitke za službo! No, lepo da ste se imele lepo, kolko vas je potem bilo? Vas je zasnežilo kajne. No, mi smo pa pristali tisti dan v bolnici. Ma ni bilo panike, sploh nisva bila ziher ali bi šla k zdravniku ali ne. No, pa sva šla, pol se je pa odvrtelo. Joj, če je bilo že 2x, potem bo tudi zdaj, pejte se pokazat v bolnico. Gremo in spet isto, raje sprejem ( skiskiom je bil mejen),, raje ga dajmo mal na kisik (priznam, mu je odleglo, čeprav ga je rabil sam ene dve uri). Morda se vam poslabša, še kak dan bodite tu... V glavnem ostali do srede, pa še to smo izprosili (tudi spomočjo prijateljice, ki tam dela). No, doma smo dajali Ventoiln, ker sem bila pa ziher, da ne pomaga, sva pa kar na hitro ukinila vse skupaj in rezultat je bil enak. Barbk, velja, ampak res verjetno po NL. Bi tudi jaz kako kavo spila, pa se z Nadjo ne da. Torej ko bo šla spet v vrtec, to je pa po NL, ker sem jo izpisala, da mi ne prinese takoj česa domov spet. Ma to ni res, ona tako enostavno pridobiva viruse, sam preboleva jih pa tud fajn. Torej odličen bacilonosec, skoz naokrog, pa skoz polna bacilov. Evo, spet so me iz službe vrgli. No, konec leta mi poteče pogodba za določen čas, pša mi je ne bodo podaljšali,ker se kao ne da, če si na pordniški. Naj bi me vzeli nazaj po koncu, sam s tem izgubim 1 mesec dopusta. Sem ga mislila v aprilu koristit in bit do 3.5. doma. Tia, tebi še nisem čestitala, Lovro, ti si tudi že imel, zdaj bo kmal NIka, kajne. VSE NAJBOLJŠE VSEM! Lahko noč, T
|