tintara
|
Ooooo, zdaj pa mene nekaj časa ni, pa takoj klepetate. Hm,. da nisem jaz kriva, da je tu bolj tiho . Praznovanje: uf, pri nas je govora sam še o tem, Tolko dni do VAnetovega, tolko do mojega (vedno to namreč šteje Gašper). No NAdja bo mogla še mal počakat, pa se zna zgodit da bo kr mal žalostna zato, ker nima zdaj. No sem se odločila, da tudi ona dobi malo darilce, kar tako da ne bo prehudo počakat. Skupno praznovanje: Ma po pravici povedano, mislim da nas ne bo. Saj jaz vas bi rada videla, sam se mi ne da bost z vsemi tremi mlini doma, k se jim ne bi dal it. No, Nadjo bi morda še najhitreje prepričala, fanta (predvsem tisti ta največji, ki se mu reče oči), bi mela pa tooooolk za pripomnit. Vi se pa lepo imejte. Takole, Vane je vmes razmetu pol stanovanja, moram mal nazaj zložit. Aja, Barbk, kolko časa si čakala na odločbo o podaljšanju? Men je rekla, da si vzamejo 15 dni časa, sam to je zdaj že mimo. Ah, saj itak ne upam preveč v uspeh, mislim, da bo treba kar delat. Čeprav eno pritožbo bom še sestavila, to pa zagotovo. Lepo bodite in kaj napišite
|