|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: decembr-ke/čki 2006 - nadaljevanje
14.10.2010 13:58:12   
Najaa
Da nas mal dvignem. Na splošno pa nobenga zanimanja za naš čvek?user posted image

No bom pa še jaz mal napisala, ker mi je ob kosilu ravno dolgčas.user posted image
Včeraj smo bili v Tijine vrtcu na živ žavu, je bila predstava in razne ustvarjalne delavnice. Tija in oči sta naredila prelepo veverico iz naravnih materialov in gre na razstavo.user posted image Naša mala petarda Nika pa je čist not padla, ko je delala ježka s krompirjem in zobotrebci. Prav luštno je bilo, res.
Tak, pojedla sem tak da adijo.user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
14.10.2010 14:17:48   
emaa
Je, samo ni časa. V torek sem začela s službo, danes sem že na bolniški, tamala ima drisko. Bo že boljš, no saj to sta ponavadi tudi fanta imela prvo leto, drisko, par dni, pa je bilo boljše, saj ni čudno, saj dajo vse v usta.
Za naše srečanje sem že vprašala v eno telovadnico, pa ponujajo prostor samo z animatorjem. Bom še kaj ob priliki.
Mi smo imeli Živ Žav v torek, je bilo lepo, fanta nista hotla domov.
Aja včeraj so šli v vrtcu na predstavo, prvič sta gledala, ju je pomočnica znala motivirat in sta ful uživala  (to v kulturnem domu celo, ponavadi je cela panika, pa ne not, pa ne v temi) in bi šla še na kakšno predstavo. Moram rečt, da sem ful zadovoljna z novimi vzgojiteljicami.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
16.10.2010 23:10:35   
tintara
Evo mene!

Ema, v vrtcu nisem uštimala prav nič, sem klicala tudi na občino in na ministrstvo in na koncu so se zedinili: GOSPA, OTROKA MORATE IZPISATI IZ VRTCA!!! Ah, pa ta Kamnik. Dobiš vrtec, nakar ti ga vzaemjo, pa tko fajn zgojiteljici sta se mi zdeli. Moram še napisat odjavo, pa se mi kar ne da. Evo, so mi šli pa tolk na roko (po njihovo, ker po moje so še vedno svetovalne delovke nesposobne in one krive za težavo), da so me obdržali na prvem mestu liste (najprej so grozili z zadnjim mestom, ker sem odpovedala pogodbo, čeprav po njihovi krivdi) in ne plačam računa za oktober (ker mi ga itak ne smejo obračunat baje). Res pa je, da sem jim kar mal povedala in jim rekla tudi, da če nista izpolnjena ta dva pogoja, da jih bom tožila. No, s silo se pa da....

Barbk, kako je pa pri tebi? Si dobila vrtec za dvojčka ali ne? In če si, ti kaj komplicirajo zdaj zaradi podaljšanja in ker jih ni v vrtcu? Me prav zanima, kako je to v drugih občinah urejeno.

Nič, grem spisat še mail za odpoved. Držte se...

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
18.10.2010 22:52:25   
tintara
Še kar ničuser posted image

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
19.10.2010 10:15:46   
Barbk
Jaz bi še zmer čvekala, sam moram reč, da ne da nimam časa, le kaka volja, brca v rit mi manjka. Če bi tale naš čvek spet malo zalaufal bi sodelovala, obljubim, in to z veseljem. Ker jaz vas imam rada in v teh naših čudovitih letih prijetnega čveka ste postale moje prijateljice. Ne bom vas kar tako izpustila.

Naja ja super za ustvarjalnega očija in Tijo. Bodoča umetnika?user posted image  Ema ti pa kar služba??? In kako laufa-ti paše al bi bila še doma? Meni, priznam, zelo paše biti še doma, pa rada delam, samo trenutno mi je tole čist super všeč. Tintara ja mi smo dobili vrtec za dvojčka, samo na žalost čist v drugi enoti-v Kosezah (malce od rok, težje dostopno, sploh z dvema lumkoma).Je pa to prehodn oddelek, narejen le za otroke l.2009, ki že imajo bratce ali sestrice v vrtcu Šentvid. Ta oddelek pride med poletjem 2011 na Brod. No nekaj letnika 2009 so uspeli stisnit še na Brod, samo na žalost smo mi izviseli, smo pa na veliko veselje zato doma do konca aprila 2011, pol bomo pa samo mal zobe stisnil pa bo.  Zaradi podaljšanja pa naj ne bi težil-sem se že ob vpisu pogovarjala o tej možnosti, pa sploh ni bilo panike (tudi pri Manci ne), samo novo odločbo prineseš in se na prvotno pogodbo dopiše no datum vstopa in razlog zakaj. Mesto te MORA čakati, brez pardona in brez kakega plačila rezervacije ali kaj podobnega. No zdej pa šibam, sta sitna ko driski...No evo Brina dela skor stoje, Žiga mi bo glih kar izštekal računalnik...res sta čist naspidirana, ne vem od kje tolk enregije????????

< Sporočilo je popravil Barbk -- 19.10.2010 10:16:46 >

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
19.10.2010 10:21:07   
Najaa
Jaz bi tud več čvekala, če bi tema spet zaživela. Sam vse smo zaposlene na ful s temi čmrlji. user posted image Jaz zdaj še na faks hodim pa tako in tedni kar grejo mimo. Ko sem vas vprašala glede RD pa razen Eme nobena ni komentirala. Babuške no, kaj se to pravi?? user posted image user posted image Vem, da je zgodaj, sam rada bi vedla, če ste za.

Z Niko sva pa obe bolani. Eh me že kliče mamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
19.10.2010 10:33:27   
Barbk
Naja faks...PRIDNA. No tole je moj stari greh.
Praznovanje-sem za, samo meni je res smotan, ker do zdaj smo še zmeraj manjkali zaradi bolezni. Upam, da nam letos uspe.
Vama z Niko pa user posted image , da se hitro pozdravita.

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
19.10.2010 10:40:34   
Najaa
A ne? A ne? user posted image Vse enkrat pride za tabo, veš. In moj čas za faks je zdej.user posted image

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
20.10.2010 9:57:55   
Barbk
Kako bolančki? Naja sta že kaj boljš? Pr nas smo (trkam) ok, sta pa za to sitna na kvadrat. Za pop.iz.dit...
Pogrešam Shorty! Frufru...Ženkica...Severnica kako tvoj bebi v bušiju in ti?
No zdaj pa šibam...

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
20.10.2010 14:51:57   
Najaa
Mi smo boljše. Včeraj je kri dala in je ok. user posted image
Mi ga je danes srala, ko je bilo treba it spat. Ne in ne, pa ne vem zakaj. Ponavadi se kar uleže, vzame flašo čaja in spije in zaspi, danes pa cel cirkus.

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
21.10.2010 12:07:55   
Ženkica
Evo mene, na bolniški; sem fasala angino user posted image

@Najaa: vzbujaš mi slabo vest s tem faksom, samo odlašam, pa odlašam, 1000 in 1 izgovor, grrrrrr. Sj na faks se mi še da hodit, ampak kdo se bo učil, pa kdaj????

Evo, mi pa praznujemo že čez 6 dni, si morte mislit. S Kajo sva dogovorjeni, da bo od naju dobila (po lastni izbiri seveda) novo Barbi ali Wingsico, se še ne more odločit user posted image , na skrivaj pa sem ji še kupila ročno uro, ki si jo že zelo dolgo želi. Nora je namreč na številke, matematiko, itd. Nič po mamici. user posted image

Kar se tiče našega skupnega praznovanja; je še tako daleč, da ne morem 100 % obljubit, da prideva, ampak načeloma sem za.

Nasljedni vikend pa selitev v Lj. user posted image Mičken sem živčna zaradi tega, kdo bi si mislu user posted image Po mojem bom pogrešala hiško, lokacijo ne. Škoda, ker se ne da bajte za avto navezat, pa zvlečt v Lj. user posted image

Mejte se,

Ženkcia

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
22.10.2010 9:05:10   
tintara
Ooooo, zdaj pa mene nekaj časa ni, pa takoj klepetate. Hm,. da nisem jaz kriva, da je tu bolj tihouser posted image .

Praznovanje: uf, pri nas je govora sam še o tem, Tolko dni do VAnetovega, tolko do mojega (vedno to namreč šteje Gašper). No NAdja bo mogla še mal počakat, pa se zna zgodit da bo kr mal žalostna zato, ker nima zdaj. No sem se odločila, da tudi ona dobi malo darilce, kar tako da ne bo prehudo počakat.

Skupno praznovanje: Ma po pravici povedano, mislim da nas ne bo. Saj jaz vas bi rada videla, sam se mi ne da bost z vsemi tremi mlini doma, k se jim ne bi dal it. No, Nadjo bi morda še najhitreje prepričala, fanta (predvsem tisti ta največji, ki se mu reče oči), bi mela pa tooooolk za pripomnit. Vi se pa lepo imejte.

Takole, Vane je vmes razmetu pol stanovanja, moram mal nazaj zložit.

Aja, Barbk, kolko časa si čakala na odločbo o podaljšanju? Men je rekla, da si vzamejo 15 dni časa, sam to je zdaj že mimo. Ah, saj itak ne upam preveč v uspeh, mislim, da bo treba kar delat. Čeprav eno pritožbo bom še sestavila, to pa zagotovo.

Lepo bodite in kaj napišite

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
22.10.2010 12:46:44   
Najaa
Eni že začenjate praznovat, ojoj... Mene je kar malo strah vsega tega, ker imamo od Tijinega RD še en kup RD v familiji pa vsi sveti možje... in spet bo mela polno rit vsega in na koncu bo že vsega preveč... eh ja. Po NL pa tak že Nika pride na vrsto.
Kako boste pa kaj praznovali? Doma ali bodo peljali prijateljčke ven?
Mi imamo premajhno stanovanje za doma tak da še sploh ne vem, kako in kaj bo.

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
22.10.2010 15:23:53   
emaa
Verjetno drugje, doma je namreč noro, ko jih imamo toliko v žlahti, pa jaz cela živčna ratam, pa, pa. Pa naj s prijatelji oz. sorodniki praznujeta, so itakzelo skupaj po starosti.
Tina pa pridi sama (mislim brez dragega, saj moj tudi začne zavijat z očmi, ko mu to omenim, ponavadi tik pred zdajci), če uspemo najdet kako telovadnico (moram eno vprašat na sms kolk je prišel plac), je itak najbolj fajn, otroci lahko norijo, tudi mali, pa strahu ni, da kam zgine kdo, pa ne veš kje je.

< Sporočilo je popravil emaa -- 22.10.2010 15:24:27 >

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
22.10.2010 23:15:36   
tintara
Ema, to da grem sama brez moza, je bilo že itak mišljeno. Sam še vseen zna kaka zelo pametna padet, ker bi bilo čez vikend, ko smo skupaj,.... No, bom videla, zaenkrat ne preveč računat name.

Aja, praznovanja: pri nas ne bo nič posebnega. Za družino, z bratranci je vedno žur, to bo kar pri naših doma, pri nas ni placa. Za prijatelje so mi pa še premajhni, itak bo prinesla v vrtec, kje drugje pa še nima prijateljev (no razen dveh iz bloka, ta dva bo pa morda na kak obsik povabila, pa bo ravn torta kao). Itak včasih pridejo, al pa naša dva tja. Za Gašperja pa iščemo še kakj in kje bi. Sam men so te nove variante tolk odveč, razni fitnesi, pa bowlingi.... Ampak sem mu že lan obljubila, pa je potem VAne vse obrnil na glavo. Letos bo treba.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
24.10.2010 15:31:07   
Shorty_
Evo Shorty se javlja user posted image res sem zelo malo na RR, takrat ko sem pregledam forume, popucam, mogoče še dnevnik napišem in zmanjka časa. Ta vikend sva z malo sami.

Aja da jo pohvalim ima 13,6 kg im 98 cm, kot smo ugotovile so Nika, Ana_Lu in Manca tam tam, s cm in kguser posted image
drugače pa gužva na šihtu itak, pa še moj ni dobil cele plače pa firma gre vrjetno v stečaj, tako da imam vsega poln kufer! Letošnje leto se je začelo bolje kot lansko ampak od marca naprej je pa polom. Upam da bo čimprej konec tega zopernega obdobjauser posted image

Pozdravček vsem pa obljubim da se bolj pogosto javimuser posted image

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
24.10.2010 15:51:26   
Barbk
Evo Shorty me je zbezala...Shorty jaz držim pesti za boljše čase. Ne vem kam gre tale naša država...Ne bom o tem, ker bom res samo slabe volje...V glavnem, želim si boljših časov za vse nas, kar se tiče financ in služb-odnosov v službah...Skratka naj nam bo že končno boljše!
Pri nas smo spet bolani-Žigcu se je včeraj zopet vlil gnoj iz l. ušesa. Pristali na metelkovi iz tam pa na orl kliniki, kjer so mu izsesali gnoj. Dobil AB, pa kapljice...Danes fasal še vročino, upam, da se ustavi na 38, kjer je zdaj. Sva se glih z A pogovarjala, da je 1. doza cepiva za pnevmokok pomagala, ker od maja ni imel več vnetij. Upam, da se ne bo začela spet serija z ušeski. V četrtek je imel Žiga še kontrolo na pediat. v gastro amb.. Ima okroglih 7600g in 71cm. Še zmeraj ostaja na Controlocu, ker ima še zmeraj napade. Pa še mleko Infatrini za povečanje na teži, kontrola čez cca.4 mesece.
O praznovanju še ne razmišljamo...
Tuntara mislim, da so rabili cca 14 dni, da so me poklicali iz csd o podaljšani porodniški. Držim pesti.
Ženkica selitev, žeeee...user posted image  Pri nas projekt stanovanje počasi napreduje...
No šibam...lupčka vsem!

< Sporočilo je popravil Barbk -- 24.10.2010 15:52:21 >

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
25.10.2010 23:23:00   
tintara
Shorty!!!! Končnouser posted image .     Dodaj tvojemu seznamu punc tudi našo Nadjo, s 97 cm (doma merjeno) in dobrih 14 kil.

Barbk, to je pa super, da je prijelo cepivo. Koliko doz naj bi pa dobil in na koliko časa? No, upam, da je tole le epizoda in ne serija. Držim pesti.

Evo, naš je ša ravnokar kihat začel in jokat, Šiiibam

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
26.10.2010 10:31:36   
Barbk
Tintara sem glih kar preverjala v knjižici cepljenj, da je Žiga dobil že dve dozi (neki mi ni štimal??????) Prevenar cepiva (april in maj), zdaj pa čakamo, da bo spet zdrav, da bo dobil 3 dozo. Mislim, da so pri tem cepivu tri doze, ker je bil prvič cepljen pred 1 letom. Nisem pa ziher.
No zdej spet šibam, če ni posrana ena rit, je pa druga, al se pa ker dere, pa tul....Saj veste pr nas SKOZ dogaja. user posted image

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
26.10.2010 13:35:59   
severnica77
Pozdravljene!

Sedaj, ko sem na porodniški pa najdem še malo časa za čvek na tej temi user posted image .

Samo, ko pa pomislim, da bodo naši mali čmrleki stari letos že štiri leta pa sploh ne dojemam kam beži čas ....

Tako, kot ostali vaši decembrčki, je tudi našega vsepovsod polno ... Faza ZAKAJ traja in traja. Ti zakaji so včasih takšni in se tako stopnjujejo, da res več ne vem odgovorov user posted image . Kam to vodi? user posted image

Vrtca sicer nima rad nekaj preveč, samo hujših scen tudi nimamo. Igra se zelo rad ... predvsem s stvarmi, ki niso igrače. Npr. zadnjič mi je v dnevni sobi čisto zares odzračil radiator. Lepo je poiskal izvijač pa eno posodico. Lepo odvil vijak in spodaj pridržal posodico, da je vanjo tekla voda. Me je skoraj kap. Zadnjič je pa atija mantretiral, da mu naj odpre (zgornji pokrov, kjer prideš do bobna oz. notranjosti stroja) pralni stroj, ker ga bo on popravljal ...

Spraviti se moramo še k pediatru, da dobimo napotnico za logopeda, ker z njegovim R pa še vedno ni nič user posted image

Nič, šibam sedaj nekaj kuhati. Se še kaj javim, sicer pa čakam, da se začne kaj dogajati, ker imam rok 15.11. oz po zadnjem UZ 7.11. Aja ... dobimo pa še enega fantkauser posted image .

Lepo se imejte in pozdravčke vsem user posted image decembrčkom.

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
26.10.2010 13:46:00   
emaa
Lejla po tudi po cm v klubu ne tako velikih, za fantoma že zaostaja, čeprav je pa ona začela konkretno rast zadnje 4-5 mesecev, prej malo, zdaj pa kar, se pozna, ene hlače, ki so ji bile prav še ene dva tedna nazaj, so ji prekratke.
Severnica super, še malo, pa bo.

(odgovor članu severnica77)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
26.10.2010 23:07:43   
tintara
O, Severnica! Lepo te je brati. Si že začela s porodniško, no jaz jo pa počasi že končujem, če ne bo podaljšanja.

Evo, mi pa dane spraznujemo, no, smo praznovali. Čeprav je šlo vse skupaj bolj mimo, cel dan sami.... Tudi to leto je kar naenkrat minilo, moram rečt. No, tudi tistih 7, ki jih bo Gašper odštel v četrtek, je šlo zelo hitro. Mislite, da sem se jaz kaj postarala vmes? Neeeeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
26.10.2010 23:17:07   
Shorty_
Tintara čestitke!!

Severnica naj ti zadnji dnevi minejo čimlepšeuser posted image

Barbk hvala za vzpodbudne besedeuser posted image

jutri še delam potem pa malo fraj, do 4.11user posted image user posted image

Ženkica čestitke za selitevuser posted image

Nadja dobrodošla med tini mini decembrčice!user posted image

hej kaj je pa s skupnim praznovanjem???? Dejmo se res zmenit in se dobituser posted image

nočko, rada vas imam

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
27.10.2010 8:39:19   
emaa
Jaz iščem lokacijo (roko na srce meni Jurman za take stvari ne sede), pa bom mogoče dobila za zelo malo denarja prostor kjer imajo drugače praznovanja tukaj v Domžalah, bom povprašala. Pa lahko same prinesemo kar mislimo pojesti, otroci se lahko igrajo, barvajo, pa slišali se bomo. 

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
27.10.2010 8:59:21   
Najaa
emaa super, če se bo dalo kaj takega zrihtat za praznovanje. user posted image Joj jaz bi vas res rada vse vidla, upam da bodo zdravi otroci takrat.

Pri nas je več ali manj vse po starem. Tija je že prava gospodična, se mi zdi taka umirjena postaja in sama se zamoti in ukvarja. Kar se zdravja tiče, smo zdej ok... upam, da bo trajalo.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domača opravila za otroke: Od 2 do 12 let
Preverite, katera so tista hišna opravila, ki jih lahko naložite otroku glede na njegovo starost. Presenečeni boste, kaj...
Ko berete otroku …
Nova študija je pokazala, da starši, ki med branjem kažejo s prstom na črke in besede, ki jih preberejo, lahko s tem svo...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?