tintara
|
Hojla punce! Naja, ne bit huda, jaz imam dober izgovor (na žalost). No, itak smo šli spet mal na lepš v bolnico. Sva bila od nedelje do srede. Ma ne vem, kako si to Vane predstavlja, kar za vsaj prehlad mal it pogledat v bolnico al kaj . Barbk, lepo, da si me pogrešala, je lepo prebrat. Frufru, glede na odzive punc, predvidevam, da is noseča. No, čestitam. Poveš kaj več? Ravno špionirat za tabo ne grem.... Ej punce, men se je pa tokrat v bolnici utrgalo. Ampak res. Nič kaj prijetno, kar jokala sem eno noč, zraven še mal VAnetu težila, da naj vendar zaspi, pa da ga ne mislim več dojit (me je nonstop vlekel in so mi bradavice skor odpadle, bolelo ko 100 ). Razlog je bil pa čist drgje, v sosedi. Mislim, tako punco moraš pa pomoje res z lupo iskat. Razvajena do amena, ni upala bit sama čez dan, zato je imela obiske (ne pretiravam, čisto resno) od 9.30 do 19h non stop. No, edin za dve minute vmes ne, ker je omejitev obiskov in so se poklical, kdaj gre prvi dol, da lahko drugi pride. Prišli so vse babice, dedki, pa ta nov mož od mame, pa vsi, vsi. Ko bi bilo vsaj zdravi! Hudič babji. Mali je star 4 mesece, imel RSv, mama pa tudi prehlajena na polno, kašljala povsod, brez maske, hodila k našemu, če sme šla na WC, kriza, men se je utrgal, ker sem bila prepričana, da bo fasal na nov, še preden bo iz ta prvega zlezel. Si predstavljate, da otroka pri 4 mesecih ni znala umiti, ker ji pri tem vedno pomga mož? Nosa se mu ne upa pucat, mora mož, svečko, da mož, ona tega ne bo, umil ga bo mož... Ma za pop... No in pol mi enkrat frajla prjav, da kako se vidi, da ima njen mož raje otroka kot moj, ker je pač naš bil tam manj kot uro (pa še to sva imela slab občutek, ker je Nadja doma vsakič bolj boga). Da ne rečem, da sva morali spati pri polni luči, ker se ona boji teme (ki je v bolnici itak ni). Še dobr, da je šla tretji dan domov in sem dobila super sosedo, ker sicer bi pomoje mogel psihiatra klicat zame. No, Ok, saj zdaj je mimo. Bom nehala. Trma, ma itak da poznamo. Sam ni take sile, edin odgovarja rada nazaj. Dans je prjavla, k sem po dveh prebranih pravljicah povedala samo še eno (dolgo), da naj še eno, če nočem, da gre Vaneta zbudit. Smrklja, itak da je ni dobila. Sam sem uspela vse skupaj na hec obrnit, tak da nismo šli skregani spat. TAkole, grem spat. Danes bomo končno brez inhalacij, sem jih ukinila. Mejte se, T
|