|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: decembr-ke/čki 2006 - nadaljevanje
12.12.2010 19:44:01   
Najaa
Preživeli ja, sam zdej smo zeloooo utrujeni. Pa še nič alkoholnega nisem spila.user posted image Lepo je bilo, sploh torta je bila odlična. Zdej pa bova gledala BB in navijala. 

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
13.12.2010 20:22:46   
Barbk
Danes vas bom le lepo pozdravla-zmatrana...Naja že delaš? Ema kako je z vami? Tintara, Frufru?

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
13.12.2010 21:09:08   
emaa
V redu, čez vikend preživeli pretres možganov, opazovanje na pediatriji. Ampak je zdaj vse dobro. 

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
13.12.2010 21:19:03   
Najaa
Jao emaa, pri vas je pa pestro. user posted image

Barbk delam ja, zakaj? Se bomo za ta teden zmenle za eno kavico?

No Tija je imela danes dedka mraza v vrtcu in vam povem, da se obnaša kot kakšna najstnica. user posted image En čas ful slabe volje in nič je ne zanima, en čas pa nasmejana in dobrovoljna. Mislim, da jo je šele zdej začelo prav metat kakor vse 4-letnike. Eh ja, sej bomo preživeli tudi to. user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
13.12.2010 21:29:53   
tintara
Ema, ful dober ste, vidimuser posted image .  Si tko posrečeno napisala. Kateri je pa fasal? Lejla predvidevam, da ne...

Evo, jaz pišem ko berem, to pa ne vsak dan, ker zdaj bolj zgodaj vstajam in potem je treba tudi prej spat. No, to mi še ne gre najbolje.

Nika, vse najboljše!!! Sem se spomnila nate že v soboto, ker sem srečala kolegico od Klavdije, ki je rodila tisti dan kot ti. No, upam, da lahko povem, da ima Klavdija punčko od avgusta, se mi zdi. Ker se že kar nekaj časa ni oglasila. Če bereš, upam, da nisi huda. Aja, pa baje si bila tudi ti zmenjena za na Primoža, sam te ni bilo. Se morda drugič srečava, jaz sem odločena da nadaljujem, ker počutje je pa potem res fenomenalno. Se nisem shodila s ta pravim tempom že,... 7 let.user posted image user posted image

Barbk: roza plombe? user posted image  Ma da jih naši Nadji omenijo, mi pobegne iz stola. Še dobro, da imajo tudi modre.user posted image
Pogumna Manca, ni kaj. JAz jih moram tudi odpeljati k zobarju. sam je tko nerodno, popoldne v pon in sredo. V pon imamo plavanje, v sredo pa dragi odbojko. Pa mal vseen cvikam z vsemi tremi zobe it kazat naenkrat sama. Ker nadja zna jokat, VAne pa itak.

Frufru: si zrihtala zob? Res je ful zoprno, ker skoz z jezikom drgneš ravno tam kjer ne smeš, kajne?

Naja: vse najboljše tvojemu.

Evo, da še nas pokomentiram. Smo šli drsat v nedeljo in je bila NAdja tako zagreta, da je nisem spravila dol. Danes se je komaj odpovedala, ker je šla plavat, jutri mormo pa spet it. Ampak bilo je pa prav srce parajoče, ker je bila več na tleh kot gor. Mene je stran podila, češ se bom že sama naučila in res je takoj obvladala pobiranje (samostojno, kar ni mačji kašelj na drsalkah), pa tudi pelje se čist ok, sam kar hitr je na riti. No, ampak volja pa taka, pade, se pobere, odpelje spet par m, pade, pobere.... Pol se je sveeda še lovila in padala zarad tega... ampak res faca, če bomo šli še trikrat bo že profesor.

Upam, da bo kaj mraz zdaj, da zamrznejo ribniki, tam je pa ta bolj drsat. Led bolj prime, pa še gužve ni.

Takole, od mene več naenkrat, pa saj ste navajene. Lp, T

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
13.12.2010 21:44:47   
emaa
Fasal je Davids plastično palico za dvoranski hokej, krivec pa Luka, me tisti moment ni bilo zraven, lahko, da je Luka hotel po žogci udarit, pa je David vmes prišel, ker je zelo jokal. POtem ga je bolela glava, se mu je vrtelo, ni bil ta prav, ves bled. K smo šli domov nam je pa kar z lepega (še sam ni vedel, da bo) bruhal 2x. Potem pa na urgenco, slikanje glave in opazovanje čez noč.

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
16.12.2010 9:55:58   
Barbk
Jaz tud zbolela...neki me kuha, spet k bi me tank povozu...čvakam tablete, da bom prišla k sebi za jutrišnji mali babji žur. Brina spet na Ventolinu, ponoči ima precej težav-se skoz zbuja v joku. Žiga tud že neki kašlja, upam, da bo zdržal fant. Manca se je včeri sredi noči zbudila, da jo boli trebušček in bruhnila, sem ji eno uro masirala trebušček, ker ji je ful pasalo. Zjutraj spet bruhne in pol kao ok. V vrtcu imeli bruhanje otrok en za drugim, danes jih je menda vse skup nič v vrtcu. Manca je doma, ker jo še zmer boli trebušček, malo vročine in baje imajo poleg te trebušne viroze danes že 4 primere noric v skupini. In zdaj bomo le čakali... No tolk o nas, zdaj pa šibam, ker so čist sitni. Pridem kasneje naokoli.
Ema pri vas tud skoz neki dogaja. user posted image

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
16.12.2010 9:56:55   
Barbk
Bravo Nadja user posted image

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
16.12.2010 10:32:29   
Najaa
Barbk, če boste meli norice, me prosim povabi na obisk. Resno mislim, ker bi rada, da jih vsaj Tija preboli.

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
16.12.2010 21:57:17   
tintara
Uf, Barbk, pestro. Tudi naš spet nekaj kašlja in smrka in spet sem na trnih, al bo zmogel ali ne. Mah, dost imam tega, sem klicala homeopatinjo, sam je nisem dobila. Jutri spet poskusim.

Naja, ko jih bo imela Tija, jih bo čez 14 dni imela še Nika. No, jaz se pa k vam povabim na obisk, prav? Ne, jaz se pa mal hecam, čeprav, morda pa res. Ta velika dva sta že čez, no VAne pa ima še čas.

Ajde, držte pesti, da tokrat zmoremo brez bolnice. 

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
18.12.2010 12:32:01   
Barbk
Mi že boljš user posted image  , kašelj in smrklje ne šmerglamo user posted image  in danes že obdelali prvi del današnjih zimskih radosti. Zdej sta pa dol padla, pa foti tud, pa ta velika sestrica tud. Mati bi tud, pa ne može. Včeri bila pridna-najšrej šla na njam v čajnis in potem še požurkala z bejbami, danes brez mačka user posted image . Danes gre pa foti v akcijo, da vidim, če bo tud en jutr brez mačkona.
Tintara upam, da se Vane drži. Naja te povabim, če kaj dobimo, zaenkrat še nič ne kaže-dvakrat se jim je že ognila, da vidimo zdaj.
Bolančkom pikepoke, lupčka mamam...šibam

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
19.12.2010 21:07:41   
tintara
Hvala, Barbk. Smo zmagal! V bistvu se ni nič strašnega razvilo, no kašljal je (in še seveda), sam smo bili kaj hitro na mokrem kašlju in frekvenca dihanja ni šla čez 30. Me je pa ene dva dni navijal, al bo zdržu al ne. No, zdaj smo spet veseli naokoli.

Barbk, zdaj boste pa že vi kmalu na vrsti za RD, kajne. To je polno enih daril v decembru, že meni se zdi, da so vsa darila na kupu, pa sta dva konec oktobra, nadja pa konec novembra.

No, sam da se mal oglasim, in izpolnim kvotouser posted image

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
19.12.2010 21:09:36   
tintara
O, sorry, zdaj vidim v podpisu, da ima MAnca 30 RD. Jaz sem imela pa skoz 22 v glavi. Sem si pa zapomnila, da si bila notri čez NL, vidiš pa nisem dojela, da to ne gre skupajuser posted image

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
20.12.2010 19:51:19   
Barbk
Tintara zelo vesela za vas. user posted image  Brina spet kuha, kaj bo bomo pa videli...Upam, da gre hitro mimo. Ja, Manči ima 30 rojstni dan, 22 sem imela pa rok. Šibam...

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
21.12.2010 22:42:15   
tintara
Oh, naj gre ta zima nekam. Sam to pišem in berem: prehlad tu in prehlad tam. Jaz bi se čez zimo kar kam v tople kraje preselila, čeprav imam tudi mraz in sneg in led in zimo rada, sam ko ne bi še prehladi zraven prišli.

Pa tale poc od vremena mi ni preveč všeč. Naj bo mraz, da zamrzne, da gremo drsat...

user posted image user posted image  Očitno mi ni čist jasen kaj bi, kajne? No, zdrave otroke in mrzlo zimo z dosti snega npr. user posted image

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
21.12.2010 22:44:19   
tintara
Aja, Barbk, upam, da ste bolje.
Glede datuma sem si pa pol izračunala, ja, ampak sem pa tisto 22 imela že od prej v glavi. No, mal skleroze me pač pri mojih letih že lahko daje, kajneuser posted image

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
22.12.2010 12:40:26   
Barbk
Tintara user posted image ...jaz sem tud zadnje čase z vso matematiko in spominom skregana. user posted image  
Sem glih iz šopinga-sem mogla eno božično darilo za maladva zamenjat, ker mi ni več všeč user posted image . Zdej pa upanm, da bosta driski mali malo zaspala, pol moram pa spet našo P poklicat, ker Brina ni boljše nič-vročine sicer ni, je pa tukaj vsak dan hujši kašelj. Žiga pa tud kašlja ko stara čuha puha. Naj ju pregleda pred prazniki, da ne bom pol po metelkovi letala. Pol gre pa mati Barbk nohte štimat, matr bom lepa user posted image . Aja, da ne pozabim napisat zakaj malce bolj važno hodim po svet user posted image . Naša Manči je včeraj imela svoj prvi nastop plesnih uric oz. kar dva-še dopoldne za cel vrtec. Bile so luštne, male hihitavke user posted image  No zdej grem pa klicat v ZD.
Pridne bodite...
In ja, jaz bi tudi SNEGAAAAAAAAA. Poleg sonca in morja obužujem sneg in mraz-no ne tolk, da kar škripa user posted image , tam okrog -5 bi blo čist ok. Belo in mraz, to more bit pozim!

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
25.12.2010 7:52:12   
Najaa
Vesel Božič, drage babike in preživite ga v krogu svojih najdražjih. user posted image

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
25.12.2010 11:27:08   
Barbk
Drage moje bejbike,
želim vam lep božič!
RVM!!!!!

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
25.12.2010 23:03:59   
tintara
Obljuba dela dolg: sem rekla, da če berem, da tudi pišem, sam čist na hit.

Vesel Božič vsem! Naš ni bil rožnat, ampak bo že. Gašper bruhal z vročino do 39 (včeraj), danes se je bruhanje ustavilo, vročine manj. Nadja dans zvečer zakuhala (nisme merila kolk), no, Vančija pa še čakamo. Noro, v decembru ni bil Vane zdrav niti en sam samcat danuser posted image  Tako res zdarv, brez smrklja in kašlja, saj ni bilo vsak dan panika, ali bo zdržal ali ne, ampak vseeno. Niti en danuser posted image  Tega nisem navajenauser posted image

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
26.12.2010 12:32:37   
Shorty_
Ojla,

najprej hvala za česititke za RD, praznovali smo super, kar v City pARKU V POD VODO. lUŠTNO FUL. Drugače pa je imela Niki tudi nastop plesnih uric v ponedeljek v vrtcuuser posted image
ta vikend sva sami ker možek dela, jaz se pa še sestavljam od včerajšnjega koncerta mambo kingsovuser posted image bilo je noro, po dolgem času sem se naplesala, pa malo več alkota je bilouser posted image

Drugače pa če dobimo dovoljenje soseda za zidanje, se bomo razširili, kot stanovanje in kmalu potem kot družinica.
No sej če se na javim tu, pa dnevnik napišem na RR dokaj redno, da lahko veste da sem žive.

Lepe praznike bejbe, rada vas imam.

P.s. Tintara čestitke Klavdiji za hčerko

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
29.12.2010 10:47:44   
Barbk
Tintara upam, da ste ok. user posted image  Shorty jaz bi te tud tuki večkrat rada brala. user posted image  Pa tud tvoj dnevnik večkrat preberem in kdaj tud kako solzico spustim. user posted image  Upam, da vam rata s stanovanjem. Mi smo še zmer v fazi prenavlanja-se je ful zavleklo, čeprav smo že bolj pri koncu o datumu vselitve ne bom na glas, pa tud po tih ne user posted image , da se ne bo spet zavleklo. Do zdaj kot vidite noben datum ni štimal. user posted image  
Kako ste ostale? Šibam...raztur

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
30.12.2010 15:23:42   
Najaa
Mi smo ok. Uživamo v dopustu in dnevi kar hitijo mimo. Barbk tak da letos se ne vidmo, drugo leto pa sigurno.user posted image Ma midva sva prva dva dneva v tednu udarla generalko, da bo vsaj 1x letno res spucanouser posted image zdej pa uživamo. Včeri smo šli v mesto lučke gledat in DM čakat sam je bilo mrzlo in ga nismo dočakal. Nika je bila vsa premražena in sem molila, da ne zboli, no za enkrat kaže dobro. Za NL moj dela, jaz bom pa doma s puncama.

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
31.12.2010 12:39:54   
Barbk
Moje  bejbike,
v letu 2011 vam vsem želim obilo zdravja, sreče in ljubezni.
Pri nas je spet noro- Manči je očitno na svoj rostni dan pokasirala norice. Sem se spet nekaj hvalila...revico precej srbi in pike se kar širijo...Tud vročina na 39 jo še daje. Jaz sem zgleda pokasirala gripo-že od včeraj kuham, kosti bolijo vse, danes ponoči kuhala na okroglih 40, vam povem, da ni fajn. user posted image  Še dobr, da smo še pri mojih, da me lah pedenejo. Sicer sta imela gripo očitno tudi naš foti in mami. Tudi maladva sta danes že zakuhala na 38, kaj bo...
Zdej pa še mal odležat...

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
31.12.2010 14:46:33   
Najaa
Manči vse najboljše!user posted image user posted image user posted image Pikepoke so pa za zdravje. Bi se najavla na obisk, da še moji dve pokasirata norice sam gripe pa res ne rabmo, tak da drugič.user posted image

Drage moje, tudi jaz vam želim lepo praznovanje, v novem letu pa čim manj bolezni in čim več zdravja in veselja in iskric v očeh naših najmlajših. Še naprej se pridno javljajte na naš forum, ker jaz vas mama rada.user posted image

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ideje za družinsko silvestrsko noč
Nikar se ne mučite z dopovedovanjem, da je novoletna zabava šele zvečer, temveč nestrpno energijo otrok uporabite pri pr...
Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?