tintara
|
Emaa, hvala. Pa danes čestitke tvojima dvema plus mami. KAj je zdaj, je že kak snežak padel kje? Pri nas še ne, upam, da jutri, čeprav gremo navijat za našega nogometaša, pol popoldne pa upam, da še kaj snega ostane. Nedelja, pridemo? najbrž ne, Nadja precej smrka, je bila danes doma, no Vane tudi začenja, zopet me spreletavajo črne misli na bolnico, čeprav trenutno še vse BP. Ti naši otroci nimajo najbolje rd - mislim glede na letni čas. Bi mogli kar polletnice praznovat s kakim piknikom, takrat je lepo toplo. Ve se pa lepo imejte. Če bomo pa slučajno v Domžalah v nedeljo, potem pa mogoče skočim vas mal pogledat, magar brez otrok. Sam da vas mal vidim. Aja, kdaj ste sploh zmenjene? BArbk tebi pa prinesem cunje v tem tednu, vsaj upam. Smo končno uspel na nepremičninskem področju en kaorak naprej nardit, sam zdaj se moram pa z majstri dogovarjat. Pa še Nadjin RD mi je vzel par dni časa, pa je bil teden naokrog. No, pa še en razlog je, tebi bi prinesla sproti, ko grem v službo, pa se mi sploh ne gre. NAj bi šla k direktorju na razgovor, taka je šefova želja (kao da pokažem, da se ful zanimam za nazaj pridet, pa bla, bla), jaz pa točno vem, da me bo direktor sam čukast gledal, zakaj sem prišla k njemu, da to naj se s šefom menim. Ker že imam izkušnje s tem. No in ker mi ni najbolj ugodno butasta izpadet, se kar ogibam. Čeprav potem bo pa že NL in bo treba še kaj zraven prinest, tega pa tud nočem, tak da ta teden pa res moram. Itak mi pol že pogodba poteče. Takole, tu čvek na zamira ampak umira ali pa je morda že umrl. Kje se skrivate, upam, da ste vsi in vse Ok. Manjših težav s smrklji pač ne štejemo k težavam, kajne!
|