|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: decembr-ke/čki 2006 - nadaljevanje
27.10.2010 19:36:37   
frufru
mi smo za praznovanje, za prostor bi bilo fino kakšno OŠ vprašat, vsaj pri nas to pogosto prakticiramo (v bistvu vsi iz vrtčevske skupine). Je fajn, ker se otroci znorijo na varnem, očkati tudi, mamice naklepetajo, pa še hrano se s sabo prinese. Če se v LJ ne najde, lahko tudi k nam pridete user posted image  npr.11.12. (za takrat vem, da je še frej)

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
28.10.2010 13:28:01   
tintara
Dan, punce!

Mi spet praznujemouser posted image , tokrat kar dvojno. Gašper 7 rojstni dan, mami pa.... PODALJŠANJE PORODNIŠKE!!!!
Sem dobila danes odločbo in imam podaljšano do 31.3.2011, JUPI!!!!! Res, danes se je dan že super začel in je bila odločba le še potrditev. Odlično, rada imam take dni, pa še sonce zunaj sije... Z Vanetom sva sicer notri, ker se je tik pred odhodom ven tako pokakal, da je bil potrebno tuširanje, pol se ga pa nisme upala ven na mraz dajat takoj za tem. Zaspan je bil, tako da zdaj notri spi. Unadva pa z očijem (ki je tudi na dopustu) uživata na kolesu.

Ženkica, zadnjič me je zmotil VAne z jokom, tako da z enodnevno zamudo VSE NAJBOLJŠE TVOJI PRINCESI!
Upam, da ste lepo praznovali.

Takole, jaz grem uživat dan naprej. Imejte se lepo, T

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
28.10.2010 13:30:42   
Najaa
Tudi od mene VSE NAJBOLJŠE KAJI!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa vse najboljše tvojemu najstarejšemu, tintara in seveda četitke za podaljšanje porodniške! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
28.10.2010 18:00:21   
Barbk
Jej Tintara...vesela tudi za vas! In vse najboljše Gašper!
Pa vse najboljše Kaji in mamici tudi, še zmeraj si zaslužimo tudi me čestitke!
Jaz sem pa spet zgleda mal zbolela-pravzaprav me kar dobero vse boli, tri dni se mi želodec obrača ob vsaki misli na hrano (no saj kaka dieta nou nč škodla, sam glih zvijat me pa ne rab, no user posted image ), zebe....madonca mislim, da imamo kako 0 v bajt...Manca je tud včeri čist dol padla z 39.6, res grdo kašljala...celo noč sva se bolj matrali k spali.No mama je danes čist fertik, hčerka pa že skoraj naspidirana.
Grem mal počivat...ja valda...počivat, kaj je že to, no pol po 10 ko že itak dol padem. user posted image

< Sporočilo je popravil Barbk -- 28.10.2010 18:07:54 >

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
30.10.2010 21:39:24   
razigrana
Se opravičujem, ker skačem v vašo temo. No, pa pašem tudi k vam. Tudi sama imam namreč decembrčka 2006user posted image . Oglasila sem se za to, da vam sporočim, da za praznovanje lahko najamete tole dvorano http://www.glinek.si/rojstni_dan.php

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
31.10.2010 7:20:16   
emaa
O razigrana živjo, hvala. 

(odgovor članu razigrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
3.11.2010 10:09:49   
tintara
Hvala za čestitke punce! Sem že sporočila v službo. Mislim, da jim bo čist prav prišlo, ker je bolj kriza z denarjem, Mi pa seveda vmes poteče  pogodba in bomo videli kako naprej. Ma bo že, do ene septembra si čist predstavljam bit doma, čudno kaj? No, bomo videli, kolkor sva se zadnjič s šefom menila, itak več kot 4 urni ne bo. Ni dinar.
Barbk si že v redu?

Da vas mal opomnim. Ste že oddale za znižano plačila vrtca? Jaz imam na mizi, sam narobe izpolnjeno (ker sem pisala že zadnjič, ko je Vane še imel vrtec), moram še enkrat.

Takole, mejte se.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
5.11.2010 12:24:56   
Barbk
Mi spet bolani... Bom samo na hitrco reportala, ker za kaj več ni časa...Sem samo na hitro prebrala, pa še to priznam, da med vrsticami.user posted image Vsem že zdaj pošiljam lupčka, vas " konkretno oblajam" ko bomo boljš. Pri nas imata oba bronhiolitis. Brina je bila res precej boga, je še kuhala na 39, že tako težko dihala, pol jo je pa še vročina zdelovala. V četrtek šli do dežurne-Brini je fajn pokal , hropel noter, saturacija tudi po inhalaciji 92. Bi pristale notri, če ne bi v ZD dobili direktivo, da kar je 92+ (saturacija) ne pošiljajo naprej, ker to ni kritično.user posted image Dobila na 3 ure ventolin, Žiga le posamezni poki. Včeri kontrolo, Brina saturacija 95, vendar že skoraj dehidrirana-smo se komaj ognili sprejemu na pediatriji-sem našo P prosila k ....Se je moj doma mal "norca delal", da sem tako faco nardila ko je P omenila sprejem in kako sem jo prosila, da bomo vse naredil, da ostane v domači oskrbi. No bejbi je doma počasi začela piti. HB
Žigcu se je pa stanje poslabšalo, ni "kritično", poleg kroznega kašlja so se mu vnele še okice, pa vročina, revček sam jokca in stokca...Ma boga sta oba...Jaz pa že kar nekaj dni ne spim-sem stalno med alarmi na 2 uri, pa Calpol, pa čiščenje noska, pa tolaženje...
No zdej pa šibam...alarm...pridem mrbit zvečer...RVM!

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
5.11.2010 12:40:50   
emaa
Se zgodi Barbara. NO moji so vsi zdravi, Lejla je en teden nazaj imela par dni drisko, posledica tega je moćno vneta rit, ki je niti kortikosteorid ni pozdravil. čez noč je dobra, ko se prvič pokaka pa zacveti skoraj do krvavega. Zelo je boga, je potem doma brez plenice, dostikrat lula in tudi kaka na kahlico (ornk razlika od fantov), pa zdaj bom spet nekaj drugega poskusila. Za prostor bom jaz vprašala, če ga lahko za nas dobimo, ker je to žlahta moje sestre, pa je nisme hotela motit, je imela včeraj zagovor diplome (naredila je z 10), je bila že dovolj živčna. Zdaj pa lahko kaj več vprašam.

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
10.11.2010 10:57:12   
Barbk
Kje pa ste vse?
Mi že boljše, Brina sicer še kar hrope, ampak načeloma smo boljš, trkam.
Upam, da ste vi vsi zdravi...
Javite se kaj...
Prosim...

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
10.11.2010 17:45:10   
emaa
Evo prostor je frej tu v Domžalah, tako da se lahko zmenimo za nedeljo popoldne, 28.11., bomo že prinesle kaj za jest, kaj barvic, papirja, avtomobilov, itd, da se otroci zamotijo (verjetno bodo zaposleni z norenjem). 

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
12.11.2010 19:22:07   
emaa
Punce kaj zdaj, a še velja, jaz sem se za prostor zmenila. Dajte povedat. 

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
13.11.2010 10:29:43   
Barbk
Ema sem ZA, seveda upam, da bomo zdravi.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
13.11.2010 14:01:40   
Najaa
eh, ful sem se razpisala, pa ni objavlo. user posted image user posted image user posted image

V glavnem, Ema jaz sem za, Barbk vam pa pišiljam en roj pikapok, da boste končno zdravi.user posted image
Me tri smo vse bolane, močno prehlajene, Nika ima pa pe vnetje ušes.

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
15.11.2010 22:05:39   
tintara
Ku, ku.
V Domžalah? Kje pa natančno, Ema? Morda pa vseeno tudi mi pridemo, samo nič (še) ne obljubim. sem mislila ta vikend Nadjino praznovanje imet, pa sta zdaj že povabljena k sosedu, ki ima par dni prej. No, saj en dan še ostane prost.

A to se pol mi zmenimo in mal prinesemo za jest (ali pa pico kupimo?), pa animiramo kakor vemo in znamo. Sam a vaši otroci se med seboj poznajo? Naša je sicer že videla Davida in Lukata, ostalih pa ne. No, saj tudi jaz vas nisem prav dostikrat oz nekaterih sploh nisem.

Barbk, že davno sme ti obljubljala cunje, no, tudi napokala sem jih, sam je že tako davno nazaj, da... Oprosti. Imam pa kar nekaj majčk in celo eni dve bundi, Mančino velikost (no NAdji so prav, pa verjetno tudi drugo leto). Ena je bolj jakna, ena pa user posted image  Po pravici  povedano, se ne spomnim (pa nisem dolgo nazaj pokala), aja pa en anorak, mal ji bo še velik, sam naša ga že nosi. So pa to bolj fantovske zadeve (ali vsaj nevtralne), ker sem jih podedovala od sestre in njenih fantov, nekaj majčk je pa tudi za punce (drug donator). Te kaj od tega zanima? Če ja, ti lahko prinesem. Imam že vse spokano, ker sme mislila dati eni prijateljici, pa mi je ušla na Nl (k R1ti).

Imejte se, T

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
16.11.2010 21:37:46   
tintara
Nam se nevarno polnijo vikendi. Zdaj sta še dva dni zasedna, fuzbal prvenstvo cel dan (Gašper gre prvič, tako da ga gremo normalno gledat) in še ena aktivnost. Tile otroci kar nosijo domov vabila, noro.

Sta pa ta velika ful lušna zdaj, ko gresta na obisk k sosedom ali oni k nam. To so vsi tolk živčni, kdaj bo kdo prišel domov, pa zakaj jih ni... Danes jih spet dve uri ni bilo, sploh ne vem, da imam otroke. Še mal pa še Vaneta oddamo, se itak vsakič razburja, ker on ne sme zravenuser posted image

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
17.11.2010 7:49:58   
emaa
Evo tukaj bomo imeli http://varnostljubljana.si/turizem/rojstni-dan/ 
Moja dva še ne hodita, ampak bosta začela, za rojstni dan bo 10 fantov in 1 punca, bo še zanimivo po moje.

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
18.11.2010 12:07:07   
Barbk
Naja upam, da ste že zdrave. user posted image
Tintara majčk nikoli no dovolj...ma šibam...jok...

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
18.11.2010 22:28:40   
tintara
Barbk, imaš ZS z mojo telefonsko, da se zmeniva.

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
25.11.2010 9:18:01   
emaa
Čestitke Nadji za včerajšnji 4 rojstni dan. Upam, da je/bo lepo praznovala.
V nedeljo pridete Tina?

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
26.11.2010 22:46:15   
tintara
Emaa, hvala. Pa danes čestitke tvojima dvema plus mami.

KAj je zdaj, je že kak snežak padel kje? Pri nas še ne, upam, da jutri, čeprav gremo navijat za našega nogometaša, pol popoldne pa upam, da še kaj snega ostane.

Nedelja, pridemo? najbrž ne, Nadja precej smrka, je bila danes doma, no Vane tudi začenja, zopet me spreletavajo črne misli na bolnico, čeprav trenutno še vse BP. Ti naši otroci nimajo najbolje rd - mislim glede na letni čas. Bi mogli kar polletnice praznovat s kakim piknikom, takrat je lepo toplo.
Ve se pa lepo imejte. Če bomo pa slučajno v Domžalah v nedeljo, potem pa mogoče skočim vas mal pogledat, magar brez otrok. Sam da vas mal vidim. Aja, kdaj ste sploh zmenjene?

BArbk tebi pa prinesem cunje v tem tednu, vsaj upam.
Smo končno uspel na nepremičninskem področju en kaorak naprej nardit, sam zdaj se moram pa z majstri dogovarjat. Pa še Nadjin RD mi je vzel par dni časa, pa je bil teden naokrog. No, pa še en razlog je, tebi bi prinesla sproti, ko grem v službo, pa se mi sploh ne gre. NAj bi šla k direktorju na razgovor, taka je šefova želja (kao da pokažem, da se ful zanimam za nazaj pridet, pa bla, bla), jaz pa točno vem, da me bo direktor sam čukast gledal, zakaj sem  prišla k njemu, da to naj se s šefom menim. Ker že imam izkušnje s tem.  No in ker mi ni najbolj ugodno butasta izpadet, se kar ogibam. Čeprav potem bo pa že NL in bo treba še kaj zraven prinest, tega pa tud nočem, tak da ta teden pa res moram. Itak mi pol že pogodba poteče.

Takole, tu čvek na zamira ampak umira ali pa je morda že umrl. Kje se skrivate, upam, da ste vsi in vse Ok. Manjših težav s smrklji pač ne štejemo k težavam, kajne!

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
26.11.2010 23:12:13   
emaa
Ob 15 smo zmenjene, če ne me pa pokliči.

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
27.11.2010 12:45:58   
Najaa
NADJA VSE NAJBOLJŠE ZA ŠTIRKO!!!user posted image user posted image user posted image

LUKA IN DAVID VSE NAJBOLJŠE ZA ŠTIRKO!user posted image user posted image user posted image

Upam, da čvek ne bo zamru, ker jaz rada čvekam z vami. Sam če ve ne pišete, pol se tud men ne da...

emaa poročaj, kakšno bo današnje praznovanje. Pa lepo se mejte.user posted image

Barbk zdej smo zdravi ja. Upam, da tako ostane, ker Niki kar precej teče iz nosa. Se pozna, da se je s snegom ohladilo in jaz smotana mama sem jo oblekla kot ponavadi za spat, to je body s kratkimi povrhu pižama, mogla bi dat pa z dolgimi... no zdej vem...

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
27.11.2010 13:03:40   
Barbk
Nadja vse najboljše za štiri svečke!
Korenjaka David in Lula tudi vama vse najboljše, tudi Manca vama želi vse lepo.
Naja le da ste zdravi. Pri nas tudi že od včeraj vsi trije smrkajo. Upam, da ostane le pri tem. Sta pa včeraj Žiga in Brinč prvič (lani sta bila premajhna) uživala na snegu. Žiga se je prec zapodu, Brini pa najprej prav nič ni bilo jasno. Manci se je pa itak dogajal. Sem na Fb vidla, da ste se neki menile. Nas žal spet ne bo, imamo neke neodložljive obiske, pa še peko piškotov mormo izvest, ker imajo pri Manci v vrtcu Bazar in prodajajo piškote, ki jih otroci napečejo, pa razne čestitke, ročne izdelke itd. ki jih pa otroci naredijo v vrtcu. Sva pa z A čist polno zaposlena z obnovo stanovanja, ki se počasi bliža h koncu. Ne moreš verjeti kolk je to enga dela, skrbi a bo dost financ, pa čakanje majstrov, pa vreme ... skratka prevečkrat se zgodi, da namesto da bi uživala v uresničevanju najinih želja, da se jezim, živciram....
Naja kako faks?
Tintara sem vidla sms-komot drug teden. Šibam...pa naj ta naš čvek še traja, prosim. 

< Sporočilo je popravil Barbk -- 27.11.2010 13:05:13 >

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
27.11.2010 13:06:53   
Najaa
Barbk, ne sprašuj me o faksu... odkar delam, je malo na stranskem tiru.user posted image
Zadnjič sva bile z emo na kavi pa sva se zmenili, da te prideva enkrat obiskat. user posted image

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...
Kaj jesti ob prehladu?
Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?