|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: decembr-ke/čki 2006 - nadaljevanje
30.8.2010 1:57:52   
frufru
ojla, mi smo z dopusta, smo ga rabili kot sahara vode, uživali na muč, doma pa doživeli temperaturnišok s 30 na 15 glih ni fajn, drugi šok pa na 7.obletnico z user posted image , naš mali  korenjak ni mogel stopit na noge in smo pristali v bolnišnici z vnetim kolkom, baje je posledica prebolene bakterijske viroze, in se je v kolk nekaj nabralo in čakalo kot tempirana bomba, da se mali utrudi, ali nahladi. Tako, da če koga po kakem prehladu, nahodu kaj stisne in ne more na noge stopit ali boli pri hoji. HB smo šli takoj v ZD od tam pa v bolnišnico, kjer so takoj ugotovili. Ker se lahko razvije v še hujšo zadevo ob nezdravljenju (vnetje in propadanje kolčne glavice ) zdajle sem ga nesla na wc in ne morem spat,
Če jutri ups danes izvidi ne bodo boljši gre na natezalnico noge in v skrajnem primeru pod nož

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 976
1.9.2010 8:47:51   
emaa
frufru sem prebrala, da ste boljše, zakaj pa ne pripada bolniška, če pa v resnici nikamor ne more? Ker je vseeno malo mobilen ali kaj? 

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 977
1.9.2010 21:01:06   
frufru
v odpustnem listu piše samo, da je kolk že bp, dr je samo ustno priporočil počivanje, ker ve da v vrtcu ne bo miroval in ker naš R ne zna stegnit jezika (je on nesel odpustni list pediatrinji), pediatrinja pa itak nerada daje bolniško user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 978
2.9.2010 8:19:39   
emaa
Kumulacija stvari vidim. Še dobro, da imate alternativo, če ne bi bila pa res kriza, ker počivat pa vseeno mora malo (ja lažje reči kot narediti).

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 979
10.9.2010 21:51:32   
Najaa
Buuuuuuuu, kje pa ste vse? Pogrešam tintaro, sej ostale ste na fb-ju... Kako ste, tintara? Pa tud ostale no, vsaj tu se razpište, sej na fbju ste tud bolj tiho. user posted image
Pri nas vse štima, za enkrat. Ne smem hvalit, ampak zdravje ok, vrtec ok... preveč lepo nam je. user posted image Ziher bo kmal kej usekal. Tija je prava mala gospodična, ma tak pametna na trenutke, da se počutim sto let staro. user posted image Pa sej same veste, kako je. Edino nekaj ga sračka zadnje čase zjutraj, da ne bi šla v vrtec... sam ko je tam, se ima pa čist lepo in uživa.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 980
11.9.2010 9:56:32   
severnica77
Pozdravljene!

Se po dolgem času tudi jaz oglašam. Tu in tam sedaj prebiram novembrke, ker novembra Leo dobi bratca, ki se ga zaenkrat zelo veseli.

Mi smo vredu, celo zimo Leo ni bil niti enkrat boln, če izuzamemo šmrkljanje in kašljanje tu in tam. To je res sprememba, ker prvo leto vrtca pa je bilo res nonstop nekaj.

Ste že kaj premišljevale kdaj bodo šli vaši decembrčki v šolo? Ko še ne bodo stari 6 ali leto kasneje? Punčka moje kolegice je prav tako decembrska in je šla v šolo šele letos, ko bo decembra že stara sedem let. Kolegica pravi, da ji ni žal, da se je tako odločila in je v tem zadnjem letu zelo napredovala.

Vsem bolančkom pa koš pikapok.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 981
11.9.2010 10:32:27   
emaa
Sem že premišljevala o šoli, verjetno bosta šla leto kasneje, ne verjamem, da bosta takrat že zmožna sledit.
Jaz pa prebolevam angino, prve tri, štiri dni je bila kriza, zdaj je že v redu.
Lejla je dobila/dobi za rojstni dan kuhinjo pa smo jo že sestavili, pa bi jo Luka kar stran nagnal - Naja ja pri nas se zdaj mal ljubosumja oz zaščitništva do igrač kaže pri Luki. Lejla ne v mojo sobo, ne mojo igračo, Lejla nee. Davidu je vseeno, ker itak nič ne naredi.

(odgovor članu severnica77)
Neposredna povezava do sporočila: 982
11.9.2010 10:43:59   
Najaa
Tija bo šla pa verjetno kar redno v šolo. Vsaj za enkrat tako misliva, kaj bo pol bomo pa vidli. 

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 983
15.9.2010 22:15:42   
tintara
Najaa:user posted image  Kako lepo je prebrat, da te nekdo pogreša.

Teden pred dopustom smo mel šesto, pa ne vem če sem kaj velik pisala, pol dva tedna dopusta (ta mi je bil precej težji kot sem pričakovala) in pol en teden bolnice z Vanetom. Spet bronhiolitis, že tretjič! KAj bo šele pozimi. Bom poskusila tudi s tem pri podaljšanju porodniške, ker če gre v varstvo, bomo pomoje več notri kot zunaj. No, pa našo homeopatko moramo še poklicat, upam, da bo pomagal.

Severnica, pozdravljena! Čestitke za nosečnost!!! 

ŠOla: naša gre ziher z letnikom 2006. KAj je zadnjič Gašper ugotovil: v šoli imajo take vaje branja: kratke besede črkujejo in potem otroci sestavljajo, ala: h_i_š_a..... hiša. No, on že kar bere, ampak je za foro spraševal NAdjo in glej ga zlomka, ta mala mu jih je velik prav povedala. Pa smo se šli danes igrico na ta način in je pomoje 90% besed ugotovila (seveda sem ji dajala kratke). Gašper tega ni slišal oz znal povezat tudi tik pred šolo ne. Res, drugi otroci to kar nekje poberejo.

Frufru, kako je LOvro?

Lp, Tina

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 984
17.9.2010 14:21:51   
severnica77
tintara hvala!

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 985
17.9.2010 14:39:41   
emaa
Severnica čestitke še od nas

(odgovor članu severnica77)
Neposredna povezava do sporočila: 986
18.9.2010 9:00:21   
frufru
Lovro je OK, čez pol leta mamo kontrolo, ves srečen je šel v vrtec, jih je že pogrešal. Ampak so se že isti dan stepli, mali je bil med kolovodjiuser posted image in je čisto črn po nogah. Pa odprlo se mu je pri risanju, namesto čečkanja je začel risat glavonožce. Se mi zdi kot dan in noč, glede na to, da dosedaj sploh ni šlivil barvic, voščenk in flomastrov (no razen za barvanje tal in sten user posted image .

Mi je pa hecno, da so ostali v isti igralnici ista skupina ista vzgojiteljica, ostale skupine so pa premešal. Zdaj jih je 24 v skupini, uradno skupina 4-5, ampak imajo tudi letnik 2007 zraven. Po moje je kombinirana skupina pa nočejo povedat, ker je stiska s prostorom, tako da po moje malo goljufajo. najstarejši je februar 2006,

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 987
28.9.2010 23:21:35   
tintara
Uf, kakšna zgovornost!user posted image

Jaz pa pečem kruh na kruhomatu, pa se mi je mal kvasa preveč usul in moram še skor eno uro počakat, da vidim, če bo čez ušel. Ah, itak sem ga brez recepta delala, tak da pomoje bo tako ali tako zanič.

Z Nadjo sva šli na bioresonanco zaradi njenih izpuščajev. No, še ne vem, kaj naj si mislim, naj bi iemla tudi alergijo na vsa žita. Tak da zdaj pečem kruh iz rriževe moke. Ma bomo bvidel. Nisem prepričana, da bova še šli, je čist predrago, če nisi čist ziher v uspeh.

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 988
30.9.2010 8:48:16   
tintara
Ma dobr, saj se sama sebi neumna zdim, ko si odgovarjam, ampak danes Emi na čast.

VSE NAJBOLJŠE LEJLA!

T

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 989
30.9.2010 10:51:49   
emaa
Tina ni časa, bom potem kaj več napisala.
Hvala za čestitke

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 990
4.10.2010 8:23:51   
Ženkica
Ola punce.
Evo, kratko poročilo: Kaja meri v višino 110 cm, tehta 18 kg-jev. Je zelo naučakana, luštna, brihta, nagajiva, zdrava........ skratka, popolnoma b.p. user posted image   Rada bi "špilala" šefico, včasih ji uspe, drugič spet ne.

Mi smo sicer ok, konec meseca se končno selimo v Lj.

Pa ve, kdaj se spet kaj vidimo?

lp

Ženkica

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 991
6.10.2010 9:20:55   
emaa
Me veseli, da je vse v redu, ne vem koliko sta velika fanta ampak tam nekje kot Kaja (imamo same velikane zgleda). Tako imamo.
Uvajanje v vrtec zaenkrat poteka brez problemov, včeraj je bila pol ure sama, ni niti zajokala. Danes je sama do kosila, bom videla kako bo. Ji je pa všeč, ker je toliko otrok, pa tobogan, pa igrače, ki jih doma nima. Aja frajla ima pri enem letu 10,3kg in 75cm, manjša od fantov, ampak prava punca. 
Da vam povem kako je moj sine nategnil svojo babico. Pa še verjela mu je. Ji je šel razlagat kako ga roka boli, pa ona ja bogi kaj pa je bilo, on njej nazaj, stric me je z avtom povozil. Sicer mi ni jasno kako mu je lahko verjela, ker bi bila roka zlomljena, ampak ajd. Potem je zgodba še izboljšal in razložil, da je drugi stric pa očija povozil po roki, ker očitno ima strica, ki ne gledata kje vozita user posted image
Punce a se kaj dobimo, Barbk tvojo USB ključ imam še, tokrat ga moram iz torbice ven dat, shorty tvojega kengurujčka tudi.

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 992
7.10.2010 21:23:33   
r1ta
Punce zdravo! Dolgo je že in evo me! Pri nas je podobno kot pri vas. Živahno in nikoli tiho. To moje dete ima tako veliko za povedat, da kar ni res. Letos med počitnicami pri babici (7 tednov) je osvojila sloveščino še bolj, izpilila še spole in zdaj je neustavljiva. Se mi zdi, da je povsem drug otrok, zadovoljna in vesela, ker če se v enem jeziku ne more izrazit, se pa v drugem ali pa malo pomeša in mi razloži, ker mi hoče razložit. Prav fino se imava in naj tako ostane. Ker, preden sva šli na počitnice, sem se prav bala kako jo bom obvladala. To je bilo nemogoče obdobje. Kar naprej kreg, jok, trma... Potem pa kot da bi odrezal, je zdaj nabolj pridna in ljubka deklica na svetu. Me zanima kako dolgo bo trajalo to obdobje...user posted image
Drugače smo še vedno sami trije in ne načrtujemo četrtega člana, čeprav me kdaj prime in potem spusti, pa prime mojega in, ko spet mene drži, njega spusti in tako... Po mojem bo tako ostalo.
Še pridem nazaj! user posted image

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 993
7.10.2010 22:35:00   
tintara
O, R1ta! Dolgo te ni bilo slišati! Me veseli, da se imata(e) lepo. Hm, a sem si prav zapomnila, da gre Ana s 4 leti v šolo? Torej čez par mesecev?

Ženkica, tudi tebe dolgo ni bilo slišat. Še čisto malo in bo Rd, kajne. Se že veseli? Naš je že čist živčen, kaj bo dobil, pa ful ga živcira, ker mu pravim, da že vem ( v resnici je že kupljeno, ampak skrito v garaži - kolo na prestave namreč), on pa ne. Pa pol NAdja vpraša, a lahko vsaj meni poveš? JA, itak, kot da ne bi šla takoj k njemu z novico. No, Vane je pa čist vseen šeuser posted image

Ema, uvajanje. Ma, sam da gre super. Evo, tudi mene so v petek klicali, da smo dobili vrtec, so odprli novo enoto (čisto malo, z dvema jasličnima skupinami, en 2008 in en 2009 letnik) in bi lahko danes že uvajali. No, pa vsaj do novega leta ne bomo. Ampak vzeli smo ga pa vseen. Je dokaj blizu doma, kakorkoli obrnemo so pa trije konci za oddajat.

Babrbk, kako ste? Si ži dobila podaljšanje? Jaz sme ravno včeraj zaprosila, ko sem končno dobila odpustnico iz bolnice. Vmes sem imela dober občutek, zdaj ga pa nekak nimam več. Pomoje je bilo čist premal listov, ker so mi svetovali, naj oddam samo zadnje izvide. Pa tudi pisala nisme nič zraven, to sme si pustila za pritožbouser posted image .

Najaa, pa vi? Shorty, Vilma? Uf, saj sem pa tja, pa kakšen tudi kaj napiše. Smo kar lene ratale, kajne? No, saj tiste ki ste v službi, čisto jasno, sam vseen.

Evo, še poročilo o zgrešenem nakupu. Sam tako zaj***, da je kar hudo. Smo kupili dva Romerja, enega za Vaneta, pa enega za NAdjo, že tega ta velikega. No in damo vse skupaj v avto (oba sta Isofix), v sredini je pa GAšperjev avtosedež-jahač in glej ga zlomka. NE GRE!!! Oz gredo skupaj, ampak da bi pa lahko roko vmes dal in se pripel v jahaču, to pa ne gre!! Oz traja vsaj 5 minut, preden ti uspe na slepo vtaknit pri tako malem manevrskem prostoru in tudi roka me pošteno boli! In zdaj?? Prodaja avtosedežev, rabljenih od Domžal do Kamnika ali pa menjava avtauser posted image user posted image user posted image .

Ah, jezna sem, ampak bolj malo pomaga. Gremo  naprej, morda se česa domislimo.

T

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 994
8.10.2010 12:20:21   
Barbk
Dan, po dolgem času...vem, nisem bila prav nič zgvorna zadnje čase...se bom pa potrudila, da bo malce drugače zdaj. Vesela sem, da se počasi tudi ostale javljate-Frufru, Ženkica, R1ta in Severnica.user posted image  Tudi jaz vas pogrešam... Severnica tebi pa iskrene čestitke za pikico v bušiju, saj bo zdaj zdaj ko bomo čestitali ob rojstvu. Ženkica kako noga? Kam se selite? Bo kaj več kofetka? R1ta jaz pa še zmeraj navijam za 4 družinskega člana. user posted image  No mi smo še zmeraj pri mojih starših, se pravi še prenavljamo. Smo pa že čez polovico, in komaj čakamo, vsi-tudi moji user posted image , da se spet preselimo v nov, prenvljen domek. No gipsa ni več, že dolgo, je pa tukaj stalno kak prehlad, nikakor se ne pocajtam. Tamali tud skoz nekaj šmrkajo, Žiga si je pridelal AB (mu je pa vsaj pomagal in je po 3 tednih viroze zdaj ok), Brinč pa tud skoz neki kuha, šmrka, zdaj spet kašlja-upam, da ne bo kaj hujšega. Manči je tud ta teden zakuhala na 39.8 že dopoldne, vam povem, da me je spet kar stisnilo, ker ona nikol ne kuha s tako temperaturo.No pa nam je s svečkami uspel zbijat na 39.2, naslednji dan pa ko bi odrezal 36,6-da dol padeš. Moj user posted image  je tud priden in po šihtu gara še doma, saj veste ni dinar, pa je treba fizikalca špilat, pa čimveč za majstre prštimat. No drugač se imamo lepo, vsak dan se imamo bolj radiuser posted image , in jupi imam podaljšano porodniško do konca aprila 2011. Tako, da Tintara močno stiskam, da ti podaljšajo. Jaz sem sicer priložila čisto vse izvide od poroda dalje (po navodilih zdravnice iz razvojne) za oba, zdravnica iz razvojne je napisala svoje mnenje in priporočilo, pa še sama sem nekaj napisala. So me pa iz CSD poklicali prejšnji teden, točno 14 dni po tem ko sva oddala prošnjo. To je bilo precej hitro-da o tem kako sem bila vesela, ko mi je gospod na drugi strani povedal veselo novico splo ne bi preveč govorila-skakala do stropa, se mu zahvaljevala, da se mi je kar smejal...in po moje, če bi bil gospod tisti moment ob meni bi mu še kakega stisnila na lička...-lep, star, grd...gor al dol, takrat bi bil za mene najlepši, najboljši...user posted image  Skratka vesela sem še danes.user posted image  No drugač sem imela za Brino pa dva dni nazaj kontrolo pri dr.Orlu na pediatriji-naš najmlajši otrok ima pri 15 mesecih (korig.13 in pol) 7640g (v dobrem mesecu pridelal celih 70g) in 72cm, ni podhranjenauser posted image , je pa suhauser posted image  in mora do konca marca (kontrola) še zmeraj jemati Ranital na 12 ur. Žiga in Brina že hodita-slab mesec in sta res čist podivjana.Ema zdaj res razumem tvoje poste ko si pisala o dogodivščinah Davida in Luka.user posted image  Pri nas doma je raztur non-stop... No zdej pa šibam, še lupčka Naji...

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 995
11.10.2010 11:07:37   
Ženkica
r1ta@ kar se tiče še enega člana, kot bi brala našo zgodbo, prime mene, pa spusti moža in obratno......... user posted image ah, kaj pa vem, očitno še ni pravi čas, če popušča vmes. Pa tako bi rada še nekaj šole skupaj spacala, pa tudi odlašam in odlašam user posted image

Barbk@ noga je sedaj že ok, vozim že na polno (govorim o biciklu jasno), pomladi bom dala ven šraufke, ki me sedaj žulijo, ko obujem visoke gojzarje. Selimo se na Vič,  čisto blizu službe bom sedaj, 2 minutki peš - kraljevsko. user posted image Ja itak, več časa za kavice, he he.

Ampak ste pa carska familija, da vse to furate, 3 majhne otroke + zidava oz. predelava stanovanja. Za moje živce prehudo. user posted image

Kaj pa če bi se 1x v Tivoliju na ta velikem igrišču dobili, dokler so še lepi dnevi??

Pozdrav vsem,

Ženkica

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 996
11.10.2010 11:48:32   
Najaa
O, ste mal počvekale? user posted image
Tija je pa veliiiika, no nekak tako kakor Kaja. Velika je 110cm in težka okol 20 kil. Živahna, radovedna, polna "zakaj"-ev in neumorna pri branju knjig in igranju in nagajanju sestrici. Ma takooo se imata radi, ampak večino časa se neki prčkata in kar ima ena , mora imet tudi druga... eh, neverending story! user posted image

Severnica, čestitke! user posted image
Barbk, čestitke za podaljšanje porodniške, super zdaj pa sam uživaj! user posted image
Ženkica, v Lj se selite? Uh, super, se bomo večkrat vidli.

Ja sam povejte, kdaj imate čas. Ideja o Tivoliju mi je všeč, sam bo treba čimprej, da nam ne uidejo sončni dnevi. Že tam ob petih rata ful mrzlo.

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 997
11.10.2010 12:02:30   
Najaa
Mam še malo časa, pa sem še nazaj. user posted image
Bolezni... nerada govorim o tem, ker za enkrat (TRKAM!) smo ok. Izcedka iz nosu, oprostite, ne štejem za bolezen, ker to imata skoz, razen 1 mesec poleti. Tako da je Nika bila končno cepljena pri enem letu, čeprav je stara 21m.

Hotla sem vas sam opomnit, ker čas hitro teče in me se res težko kaj zmenimo (kar je popolnoma razumljivo, če imaš otroke, službo itd), na naše skupno praznovanje RD. Vem, da je malo zgodaj, ampak tako kot vsako leto, bi to bilo najboljše naredit proti koncu nov in Shorty bi spet rezervirala v Jurmanu. Pa bi bilo ene 2-3 tedne prej fajn vedet. Zaradi mene se lahko zmenimo zadnji vikend v nov, ker Tijin RD pride na torek za tem in mi bomo tak praznovali pol nasl. vikend. Torej? Kaj pravite na nedeljo, 28.11.2010?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 998
11.10.2010 12:14:51   
emaa
Naša fanta sta velika 110 in 111cm, tudi drobižka prava.
Praznovanje ne vem kdaj bomo praznovali, ker imata 26. rojstni dan, Nadja ga ima pa 24., verjetno v soboto, ker to ne bo doma. Ali obstaja tudi drugo mesto za praznovanje? Jaz bom malo povprašala po telovadnicah tu okoli, koliko zaračunajo, da je ena opcija, pa še otroci se lažje igrajo, norijo.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 999
11.10.2010 12:23:46   
Najaa
emaa sej res, sej o tem smo se že pogovarjale. Da bi šli v kakšno telovadnico. Pa še za tamale bo fajn, ko če že hodijo ne, pa plazijo. Kaj vem, v Lj je kakšen Gib sam najemnina za 2 uri je pa user posted image . 2 leti nazaj je bilo 60 evrov... ok, pa sej denar se porazdeli. Če ima katera še kakšno idejo, sam povejte!

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domača opravila za otroke: Od 2 do 12 let
Preverite, katera so tista hišna opravila, ki jih lahko naložite otroku glede na njegovo starost. Presenečeni boste, kaj...
Ko berete otroku …
Nova študija je pokazala, da starši, ki med branjem kažejo s prstom na črke in besede, ki jih preberejo, lahko s tem svo...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?