tintara
|
O, R1ta! Dolgo te ni bilo slišati! Me veseli, da se imata(e) lepo. Hm, a sem si prav zapomnila, da gre Ana s 4 leti v šolo? Torej čez par mesecev? Ženkica, tudi tebe dolgo ni bilo slišat. Še čisto malo in bo Rd, kajne. Se že veseli? Naš je že čist živčen, kaj bo dobil, pa ful ga živcira, ker mu pravim, da že vem ( v resnici je že kupljeno, ampak skrito v garaži - kolo na prestave namreč), on pa ne. Pa pol NAdja vpraša, a lahko vsaj meni poveš? JA, itak, kot da ne bi šla takoj k njemu z novico. No, Vane je pa čist vseen še . Ema, uvajanje. Ma, sam da gre super. Evo, tudi mene so v petek klicali, da smo dobili vrtec, so odprli novo enoto (čisto malo, z dvema jasličnima skupinami, en 2008 in en 2009 letnik) in bi lahko danes že uvajali. No, pa vsaj do novega leta ne bomo. Ampak vzeli smo ga pa vseen. Je dokaj blizu doma, kakorkoli obrnemo so pa trije konci za oddajat. Babrbk, kako ste? Si ži dobila podaljšanje? Jaz sme ravno včeraj zaprosila, ko sem končno dobila odpustnico iz bolnice. Vmes sem imela dober občutek, zdaj ga pa nekak nimam več. Pomoje je bilo čist premal listov, ker so mi svetovali, naj oddam samo zadnje izvide. Pa tudi pisala nisme nič zraven, to sme si pustila za pritožbo . Najaa, pa vi? Shorty, Vilma? Uf, saj sem pa tja, pa kakšen tudi kaj napiše. Smo kar lene ratale, kajne? No, saj tiste ki ste v službi, čisto jasno, sam vseen. Evo, še poročilo o zgrešenem nakupu. Sam tako zaj***, da je kar hudo. Smo kupili dva Romerja, enega za Vaneta, pa enega za NAdjo, že tega ta velikega. No in damo vse skupaj v avto (oba sta Isofix), v sredini je pa GAšperjev avtosedež-jahač in glej ga zlomka. NE GRE!!! Oz gredo skupaj, ampak da bi pa lahko roko vmes dal in se pripel v jahaču, to pa ne gre!! Oz traja vsaj 5 minut, preden ti uspe na slepo vtaknit pri tako malem manevrskem prostoru in tudi roka me pošteno boli! In zdaj?? Prodaja avtosedežev, rabljenih od Domžal do Kamnika ali pa menjava avta . Ah, jezna sem, ampak bolj malo pomaga. Gremo naprej, morda se česa domislimo. T
|