tintara
|
Hi, hi; Ema, sem se ravn hotla pohvalt. No, sej naša je že lan plavala kake dva metra pod vodo, sam letos je že ful boljša. Se vidi, da ima še tečaj letos za sabo, tako da roke letos delajo prav, pa rita tud, no noge pa še ne. Ampak vse skupaj pod vodo, nad vodo ji ni pa nič jasen. Je zadnjič kar v ta velikega skočila v Snoviku, brez vsega, midva pa še dojela nisva in se lepo obdržala nad vodo oz tik pod njo. Je lepo plavala, sam glave pa reva ni znala ven dat, sam dvignila bi jo, pa bi rekli da plava, tak pa... No, saj sva hitr ugotovila, ampak vseen kake pol minute je plavala tam kar brez vsega. Ma kriza, sva se zasekirala, sam k sreč ni bilo nič. Sem jo pol ven potegnila, je šla takoj po pas in ga še cel dan pridno gor dajala. No, zdaj je pa že spet pozabila in smo spet na istem. Je pa zadnjič celo tisto reko v Čateških preplavala (in to ne enkrat). Skoz, skočila not, plavala ene 4 do 5 metrov pod vodo (ker je tok gre pač dalj), zajela zrak in spet. Neumorna. Ma ni čudnega, da je zvečer že na parkirišč zaspala. TA vikend smo bili v Ptujskih, tud fajn. Smo kampir ali, Vane super prestal prvo šotorjenje. Sva se odločila, da bomo kar vse vikende, ko bo normalno vreme, šli kam. Morje zaenkrat odpade, je preveč gužve na cest. Sicer gremo pa itak pol še mal na Roglo, konc avgusta pa še na morje, da se tud nadihajo otroc. Aja, Vane tud uživa v vodi, sem ga skoz polivala čez glavo, na konc sem se pa opogumila in ga potunkala. MAl je mežikal, da je kapljice dol spravil, sicer pa niti čivknil ni. Ajde, punce, uživajte. NA morju, doma, kjerkoli že. T
|