tintara
|
Ej, NAjaa, pa zdajle sem tik preden sem začela pisat slučajno opazila število tvojih objav. 10000 in še nekaj je pisalo, madonca, pa še nick si vmes zamenjala. Pridna, pridna, men se pa zdi, da jih imam jaz velik Poslušala komad, čist fajn komad, ampak naslov je pa sloh dober. Ne, tud komad mi je všeč, moram kar rečt. Hvala za razsvetlitev! Z Nadjo bili v čet na pregledu (končno) zarad njenih flekov, dobili napotnico za alergološki test, kličem dr. Voduškovo, pravijo da je prvi termin 31.8., da pa na pediatrični naročajo za februar . Barbk, a sta vidve tud tolk dolg čakali z MAnco? No, bomo že, še dobr da poleti ponavadi zginejo fleki( čeprav letos nič kaj ne kaže na to). Sem vprašala za velikost, da me skrbi da je premajhna (ker so tako rekli na pregledu za 3 leta), pa pravi, da to ap ne. Da je čist fajn punca. Tak da to me je nehal skrbet, čeprav sem kar nekak pozabila omenit, da ji tud noga in alsje bolj počasi rastejo. Kolk majo vaši noge? Mi smo na 25, sam saj v bistvu gre to z velikostjo. VAših velikanov take male noge ne bi zdržale, našo pa kamot. Barbk, spet tebe, kako veliko nogo ima Manca? Po dolgem času smo s prijateljicami zmenjene drug teden, se že prav veselim. Sam sem glih dans premišljevala, kako je to čudno. Vse bomo prišle z otroki, medtem ko bodo naši možeki ali frej ali pa v službi. In kako zgleda prost čas moškega? Brez otrok seveda. Takle, še čist čist mal, pa bo konc šole. (pol se pa zame orenk celodnbeven šiht začne z vsemi naenkrat doma ). Ajde, mejte se. Shorty, R1ta, Ženkica, Frufru, kje ste????
|