|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: decembr-ke/čki 2006 - nadaljevanje
14.6.2010 14:00:55   
tintara
Sem hotla sam v naslednjo vrstico skočit, mi je pa kar objavilouser posted image

Ah, itak se je VAne zbudil...
Kje ste ostale. Barbk? Upam, da ste zdravi, no za ostale tudi, sveda.
Cau, T

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 901
15.6.2010 10:53:18   
Najaa
user posted image tintara pol si pa eno leto starejša od mene. Bi ga mogla trojno zapit! user posted image
Spomnila sem se pa zato, ker imajo Bohemi komad "9.junij", ki mi je ful všeč. user posted image

Boga no, da sta mela tako smolo in v bolnici. Ampak ziher je kakšna razumna razlaga te slabokrvnosti, mogoče res hitra rast. Pa sam, da je vse ok zdej. Za transfuzijo pa itak, da so pol ko novi. user posted image

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 902
15.6.2010 12:44:21   
tintara
A res? 9. junij? Ma to moram pa slišat. Ampak itak da je dober komad!

Vane spi, jaz pa kuham,nkdo pa pospravljal? Se katera javi??? Ne??? Ah, se mi je zdelo. Grem pa jaz.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 903
15.6.2010 12:45:03   
tintara
Aja,  a ste bile na srečanju nedonošenčkov? KJako je bilo?

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 904
15.6.2010 14:40:11   
emaa
Bile na srečanju nedonošenčkov. V redu, muzika tišja kot pred nekaj leti, srečala nekaj ljudi a ne Najaa.
Tina a pol si ti eno leto mlajša od mene, jaz starinauser posted image

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 905
16.6.2010 22:08:01   
Najaa
tintara sam zate: http://www.youtube.com/watch?v=tDRgTCunBQU

Ema a midve sva pa isto stari? user posted image

Ja, bli na srečanju, srečal Emo. user posted image Bilo je prav fajn, ker so prišle vse moje soborke tak da je bilo luštno res.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 906
17.6.2010 8:45:38   
emaa
Naja ne Tina je eno leto mlajša od mene, je šla zgleda prej v šolo, ti pa eno leto od Tine. Si pa toliko stara kot moja sestra in dva svakauser posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 907
17.6.2010 14:05:50   
Najaa
user posted image user posted image  Ja, čist sem že zmedena s temi leti.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 908
19.6.2010 22:14:20   
tintara
Ej, NAjaa, pa zdajle sem tik preden sem začela pisat slučajno opazila število tvojih objav. 10000 in še nekaj je pisalo, madonca, pa še nick si vmes zamenjala. Pridna, pridna, men se pa zdi, da jih imam jaz velikuser posted image

Poslušala komad, čist fajn komad, ampak naslov je pa sloh dober. Ne, tud komad mi je všeč, moram kar rečt. Hvala za razsvetlitev!

Z Nadjo bili v čet na pregledu (končno) zarad njenih flekov, dobili napotnico za alergološki test, kličem dr. Voduškovo, pravijo da je prvi termin 31.8., da pa na pediatrični naročajo za februaruser posted image user posted image .  Barbk, a sta vidve tud tolk dolg čakali z MAnco? No, bomo že, še dobr da poleti ponavadi zginejo fleki( čeprav letos nič kaj ne kaže na to). Sem vprašala za velikost, da me skrbi da je premajhna (ker so tako rekli na pregledu za 3 leta), pa pravi, da to ap ne. Da je čist fajn punca. Tak da to me je nehal skrbet, čeprav sem kar nekak pozabila omenit, da ji tud noga in alsje bolj počasi rastejo.

Kolk majo vaši noge? Mi smo na 25, sam saj v bistvu gre to z velikostjo. VAših velikanov take male noge ne bi zdržale, našo pa kamot. Barbk, spet tebe, kako veliko nogo ima Manca?

Po dolgem času smo s prijateljicami zmenjene drug teden, se že prav veselim. Sam sem glih dans premišljevala, kako je to čudno. Vse bomo prišle z otroki, medtem ko bodo naši možeki ali frej ali pa v službi. In kako zgleda prost čas moškega? Brez otrok seveda.user posted image  

Takle, še čist čist mal, pa bo konc šole. (pol se pa zame orenk celodnbeven šiht začne z vsemi naenkrat domauser posted image ). Ajde, mejte se.

Shorty, R1ta, Ženkica, Frufru, kje ste????

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 909
20.6.2010 9:30:45   
Najaa
hja, tintara... ne vem kaj naj rečem, sem pač čveka. user posted image Začela sem sodelovat na forumu že preden sem s Tijo zanosila... pa velik čvekam... user posted image user posted image

Tija ima št. noge 27. user posted image

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 910
20.6.2010 16:57:49   
Ženkica
IZVIRNO SPOROČILO: tintara

Shorty, R1ta, Ženkica, Frufru, kje ste????

Evo mene, opazujem iz ozadja, da ne bi slučajno kaj zamudila user posted image

Sicer pa že 7. teden na bolniški; sem se uspela polomit (trojni zlom gležnja). Sem totalno odvisna od drugih, beri: moža. Počasi me ima že poln kufer. Z berglami v rokah si pač tudi kozarca vode ne morem sama odnest do kavča. Na srečo se kot kaže bližam že bolj optimističnim dnevom, namesto planirane Grčije v juniju bomo šli v toplice v juliju.

Naša Kajči je pa itak velikaaaaaaaaaaaa punca, mal je pridna, mal ponagaja, veliko govori, malo spi. Je zdrava (trkam).
Nogo ima št. 26/27 (odvisn od modela), številko oblačil 110, kakšna poletna oblačila, sploh kiklce pa nosi tudi že za 6 let. Prava velikanka.

No, cca 2 tedna nazaj smo sicer ob 3. uri zjutraj pristali na Urgenci in potem na opazovanju na Pediatrični en dan. Je padla iz postelje (zakonske) in imela manjši pretres možganov, ampak na srečo je bilo vse ok. Je pa 2x bruhala po padcu.

Upam, da boste kmalu organizirale spet kakšno srečanje, bi se vam z veseljem pridružila.

Pozdrav,

Ženkica

< Sporočilo je popravil Ženkica -- 20.6.2010 16:59:11 >

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 911
21.6.2010 16:55:43   
Barbk
Matr Ženkica kaj si pa ti delala? Tole je mogl pa bolt k sto user posted image . Nč ti nisem fouš. Pocajti se čimprej...pa javi kaj več zdaj ko si na bolovanju. Pa pikepokice za Kajo, no sam da je zdaj vse ok.
Pa Vanetu tud pikepoke za nazaj. user posted image  Tintara se ne spomnim kolk cajta sem za Manco čakala pri Voduškovi, sam to vem, da k njej nikoli VEČ. Men je smotana do konca, totalno nezainteresirana (mogoče, če bi šli samoplačniško bi bila boljšauser posted image )...skratka jaz z njo definitivno nisem bila zadovoljna. Sem pa Brino naročila na pediatrični, pa ima datum sredi avgusta, se pravi se res čaka kake 3 mesce. Manca ima nogo 25, se prav je vse bolj pri mini. user posted image
Naja kaj pa ti kej počneš zdaj te dni? Si za kako kofeto?Lahk tud na našem koncu.če se ti da? Ema je pa že zviznila na morje, a ne? No mi gremo pa v soboto, jupiiiiiii. user posted image
Drugač smo preživeli malo več kot 24h pediatrije na gastro. Še dobr, da smo šli, ker men se je že mal brezveze zdel ko Žiga skoraj slab mesec sploh ni polival. Pa je dr.Brecelj vztrajal in smo naredili phmetrijo in smo bili vsi šokirani-Žiga ima precej hud refluks, ki je zelo aktiven tudi ponoči ob dvignjenem vzglavju. Dobil zdravilo za 3m in kontrolo čez toliko časa. Reakcija na laktozo je tudi vprašljiva, ker je precej pozno odreagiral. Uz trebuščka in kožni testi pa so ok. Vmes je Brina spet pristala na Ventolinu, zdaj je ok. Manči ga sračka po svoje in je moja prava mala, velika lumpa. user posted image  Moj dragi je pa tud nekaj posebnegauser posted image , včasih me razpi...do konca, včasih me pa obnori s svojim nasmehom...no zdej sem že počasi zašla user posted image  Skratka zdej pa šibam...

< Sporočilo je popravil Barbk -- 21.6.2010 16:56:36 >

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 912
21.6.2010 21:17:23   
Najaa
Barbk, sem za kofetko, seveda sam povej kdaj. V sredo ne morem, drugih planov pa za ta teden še nimam. Ženkica, prideš še ti? Pa Ema?

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 913
21.6.2010 22:08:45   
Barbk
Jaz pa lahk edin jutr, al pa četrtek po 12 al pa prej, ker imam ob 11h "čupanje" beri depilacijo. user posted image  No lahk pa tud v petek, k je praznik.user posted image  Pok gremo pa že na morje.

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 914
22.6.2010 9:29:33   
Ženkica
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Barbk, sem za kofetko, seveda sam povej kdaj. V sredo ne morem, drugih planov pa za ta teden še nimam. Ženkica, prideš še ti? Pa Ema?

Ja, bi prišla itak ampak imam en problemček, ker ne morem avta vozit, moj dragi je pa tut  ful zaseden ta teden. Aja, pa v sredo ob 11. uri imam na Polikliniki kontrolo. Vi se kar zmenite, pa mi mogoče vseeno uspe nekako skombinirat in vas pridem pogledat. Konec koncev saj vozijo taxiji.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 915
22.6.2010 12:53:42   
Najaa
Jah, Nika ima danes vročino tak da za jutri sploh ne, ker bo v vsakem primeru še doma, v čet pa gre v vrtec, če bo jutri brez vročine. Tak da eventuelno lahko v čet. Ženkica, ti si nekje na dolenjski a ne? Če bi bila bližje, bi prišla po tebe...

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 916
22.6.2010 14:38:52   
Ženkica
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Jah, Nika ima danes vročino tak da za jutri sploh ne, ker bo v vsakem primeru še doma, v čet pa gre v vrtec, če bo jutri brez vročine. Tak da eventuelno lahko v čet. Ženkica, ti si nekje na dolenjski a ne? Če bi bila bližje, bi prišla po tebe...

Jaz sem na Dolenjskem (Višnja Gora) - no skoraj user posted image . Če bo sreča mila bom lahko v čet. že avto vozila. Ob 7.45 imam fizioterapijo, kar traja cca 1 urco ponavadi potem pa imam čas do 15.30.
Najaa, vseeno hvala za prijaznost. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 917
22.6.2010 21:20:35   
Najaa
Aha, pol pa tak super. Ura 10 je pa super, kajne punce? Kje bi se pa dobile?

Kje je Emaa, da se nič ne oglasi?user posted image

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 918
22.6.2010 22:25:34   
Barbk
Naja Ema je pa pomoje že na morju, vsaj tako sem jo jaz razumela. user posted image  V četrtek sem jaz frej-odvisno kje se dobimo user posted image -če kje na našem koncu sem nekak frej od 9 do 10.45, drugač pa od 12 ure dalje ko bom že počupana. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 919
23.6.2010 10:50:54   
Najaa
Kaj se dobimo kar v Kavalu?
Nika ima sicer še vročino, pa bom vidla kako bo jutri. So pa zobje na pohodu. No, če bo še zelo slaba, bo pa doma z mojim ostala.

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 920
23.6.2010 13:28:52   
Barbk
Lahk.user posted image  Kdaj pa?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 921
23.6.2010 20:22:57   
Najaa
Ma jaz ne bom mogla. Nika ima še vedno vročino in jutri greva h P se pokazat. Poleg tega ima že tretji dan ene čudne rdeče pikice po spolovilu in poleg tega se je urezala na šilčku in ima prstek oz. noht čist svetoč.- user posted image Tak da raje ne obljubljam nič, ker ne vem kdaj greva in kdaj bova končali.

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 922
24.6.2010 7:32:44   
Barbk
Ok, ni panike. user posted image  Držte se in upam, da ni nič hujšega.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 923
25.6.2010 23:08:41   
tintara
Sam tolk, da veste, da smo še živi. Vsi OK, v pon imamo pregled z Vanetom na hemato za železo (vmes je imel kontrolo in je vrednost normalna) in za Nadjo test na alergijo (dobili ekspresno, posredovanje prijateljice). Ima pa vsak dan hujšo kožo, tak da bo treba neki nardit, magar z bioresonanco... Bomo videl.

LP, T

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 924
26.6.2010 12:26:23   
Najaa
Punce, a se probamo drug teden dobit en dan? Dejte mal napisat, kateri dan ste fraj. Jaz imam v torek s Tijo cepljenje, ampak to že ob 7h zjutraj. V četrtek greva pa z mojim na morje flet zrihtat za oddajo... tako da sem fraj nekako do četrtka.

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Ideje za družinsko silvestrsko noč
Nikar se ne mučite z dopovedovanjem, da je novoletna zabava šele zvečer, temveč nestrpno energijo otrok uporabite pri pr...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?