tintara
|
Evo, glava je v redu. Sem mal povprašala prijateljice zdravnice in so rekle, da se ne bo vnelo. Sem gledala, nič rdeče, tak da nisem še enkrat peljala k zdravniku. Že itek smo ta teden vsak drug dan v ZD. Dans je bil oči pameten, kaj sem ga sploh peljala, k zdaj k je hrasta pod lasmi se sploh ne vidi. Hm, Vane neki protestira, bo treba tja. Barbk tebe sem hotla vprašat, a za Brino tudi rabiš cunje? Jih nimaš dosti od Mance? Ker jaz tistih ekstra punčkastih Vanetu ne dajem. Do sedaj sem jih dajala prijateljici, ki ima tolk staro punco, k je Vane, sam ona ima tudi eno že od prej in ima verjetno dosti svojih cunj. Tako da, če poveš kakšno številko nosite, lahko malo pobrskam. Samo bo pa nekaj časa trajalo, kak teden gotovo. No, morda pa čez vikend presenetim. Moram se itak v cunje pri babi (tam so spravljene) vržt, ker VAnetu so 68 bodiji že po malo majhni oz gredo težko čez glavo. Bo treba na 74 prešaltat, to je pa še vse tam. Tako da, samo reči, pa dobiš, če bom kaj našla. Se zna zgodit, da imam kaj viška tud za Žiga, sam to bi pa mOGLA FEJST PRERAČUNAT (opa, nisem porajtala) pa pogledat. Vane je nehal stokat, odlično, očitno se strinja s predajo cunj. Jaz se pa kar ne morem odločit, kaj bi s ta malimi cunjami (tiste, ki je Vane že prerasel). Naj jih poklonim ali šparam še en čas, če nas še kaj prime (no ali pa kako sestro, brat pa itak še nič nima, sam bolj slabo kaže). Mislim, da bom še par let počakala, saj potem mi bo pa menda že jasno Takole, se slišimo. Pa hvala za vaše besede.
|