|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: decembr-ke/čki 2006 - nadaljevanje
12.5.2010 17:47:18   
Najaa
tintara joj, kar mravljinci so mi šli zdele... user posted image No sam da ni za šivat, čeprav zdej to naredijo tako profesionalno.

Barbk res škoda, da niste mogli. Pa drugič.user posted image

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 851
13.5.2010 22:51:59   
tintara
Evo, glava je v redu. Sem mal povprašala prijateljice zdravnice in so rekle, da se ne bo vnelo. Sem gledala, nič rdeče, tak da nisem še enkrat peljala k zdravniku. Že itek smo ta teden vsak drug dan v ZD. Dans je bil oči pameten, kaj sem ga sploh peljala, k zdaj k je hrasta pod lasmi se sploh ne vidi.

Hm, Vane neki protestira, bo treba tja. Barbk tebe sem hotla vprašat, a za Brino tudi rabiš cunje? Jih nimaš dosti od Mance? Ker jaz tistih ekstra punčkastih Vanetu ne dajem. Do sedaj sem jih dajala prijateljici, ki ima tolk staro punco, k je Vane, sam ona ima tudi eno že od prej in ima verjetno dosti svojih cunj. Tako da, če poveš kakšno številko nosite, lahko malo pobrskam. Samo bo pa nekaj časa trajalo, kak teden gotovo. No, morda pa čez vikend presenetim. Moram se itak v cunje pri babi (tam so spravljene) vržt, ker VAnetu so 68 bodiji že po malo majhni oz gredo težko čez glavo. Bo treba na 74 prešaltat, to je pa še vse tam. Tako da, samo reči, pa dobiš, če bom kaj našla. Se zna zgodit, da imam kaj viška tud za Žiga, sam to bi pa mOGLA FEJST PRERAČUNAT (opa, nisem porajtala) pa pogledat.

Vane je nehal stokat, odlično, očitno se strinja s predajo cunj. Jaz se pa kar ne morem odločit, kaj bi s ta malimi cunjami (tiste, ki je Vane že prerasel). Naj jih poklonim ali šparam še en čas, če nas še kaj prime (no ali pa kako sestro, brat pa itak še nič nima, sam bolj slabo kaže). Mislim, da bom še par let počakala, saj potem mi bo pa menda že jasnouser posted image

Takole, se slišimo. Pa hvala za vaše besede. 

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 852
14.5.2010 11:45:51   
Barbk
Tintara sem prav vesela, da je vaša glava ok...Ja, ja oči je pa lahk zdej "pameten", ki je vsega hudga že konc. user posted image  No, res sam da ni kaj hujšga.
Ja Tintara naša Brina je šele dobro začela nosit 68 pa se z Manco kar mal strižeta, zato sem včasih malo v pomankanju cunjic za njo. Bolj me skrbi, da nou Žiga nag po svet hodu. user posted image  Tale naš škrati je tud še med 62 in 68, s tem da je tle ful problem širina, ker je tak suh da mu je vse preširok...V glavnem, če kaj imaš in katera od tvojih prijateljic to ne rabi se ne bom branila, saj veš...recesija...hudičeva... Kar se tiče kam s cunjicam sem se pa jaz tud odločila, da posodim še en krog eni kolegici pol pa počasi tej tini mini cunjic podarim eint lj., saj sta bila Brina in Žiga tako lepa drobižka v tistih pisanih body-ih in žabicah...No zdaj pa šibam...

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 853
15.5.2010 22:15:40   
Najaa
Kje ste babike? user posted image

Evo mi bolani, vse tri. user posted image No ja, resnično bolana je Tija, ki je dobila AB zaradi vnetih ušes. Ne vem odkod zdej spet to. Upam,da bo lahko šla v čet na kmetijo, ker drugače bo res razočarana. Nika je imela včeraj vročino tak da sem ji zbijala, danes pa manj od 38 tak da razlagam si, da je od zoba. Jaz pa... trebušne motnje in slabo počutje. Takle mamo, pa smo cel vikend spet doma parkirane. Še dobro, da je vreme za kozlat. user posted image

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 854
16.5.2010 10:16:47   
emaa
MI smo bili pa v četrtek pri urologu. No tale, ki smo ga imeli mi,ne verjame v brezbolečinsko obravnavo, ker na zahtevo po omrtvičenju, mi je nazaj zabrusil, da pa tega pač ne bomo delali, če se gremo tako. Je rekel, da če presodi, da je dovolj zalepljeno/zraščeno, da je, drugače ne. In je vsem delal na živo, tudi enemu, ki so potem napotili na operacijo, torej za njega nobena fimoza ni dovolj za omrtvičit. Na srečo je šlo brez problemov, David ki je imel manj, se je bolj drlu, sta dobila zloženec namesto obliža, pa je bilo. V glavnem Luka je veselo kazal še potem doma moji mami in bratu kakega lulčka ima, pa da ga boli. Moram rečt, da je bilo neprecenljivo, ko moj brat zraven ni hotel, sem mislila, da bo skupaj padel. NI nobenih težav, david nekaj sicer jamra pri pucanju, ampak glede na to, da Luka skoraj ne, pa ima bolj vneto še, potem res ni neke sile. Tako, da smo preživeli brez posebnih travm. 

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 855
16.5.2010 12:24:54   
Najaa
user posted image user posted image za pogumna fanta!

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 856
16.5.2010 12:30:53   
Barbk
O džizus Ema...dobr, da je že za vami...Jaz upam, da z Žigijem ne bom imela teh težav, čeprav mu prav nič vestno ne vlečem kožico dol...ne morem...pa mu je m.sestra zadnjič na pediatriji ko mu je vrečko za urin gor montirala fajn dol potegnila, sem skor dol padlauser posted image , je rekla, da naj bom kar pridna s tem pa tud če mal zakrvavi, da ni nič hudega. user posted image  Kdaj imaš pa z Lejlo?
Naja ja uboge moje tri bejbike. user posted image  Hitro se pocajtite. Kako kmetijo gre to Tija?
No pri nas je pa včeri Manca zakuhala na 38.7, nič zbijala, pa je zjutraj imela 37.6, pol je enkrat bruhnila, pa je pomoje zarad hruške, ker pol je pojedla kruhek pa ni nič ven letelo...zdej ima 37.4 pa se ji čez učke vidi da ni čist ok. Žiga in Brinč se držita...No zdej se je Žiga po pol ure že zbudu in tlele stoji v postelji in tul k zmešan...ja valda, mulc k je pa zaspan...

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 857
16.5.2010 12:36:31   
Najaa
Barbk, Tija gre z vrtcem na kmetijo za 3 dni. In upam, da nam bo uspelo to izpeljat, ker zdej pa že več kot 3 mesece govorimo sam o tej kmetiji in jih pripravljajo v vrtcu... Upam res, da se bo pozdravila do četrtka.

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 858
16.5.2010 21:17:32   
emaa
Z Lejlo sva že imeli, je rekla, da bi še pustila, se morda sam odlepi, ker jo ne moti, pa infektov tudi nima. 

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 859
16.5.2010 21:40:03   
tintara
Barbk, če ste pri Žigi na prehodu med 62 in 68, potem pa res ne bi smel biti problem. Jaz nekako to ravno pospravljam, sam imam pa res bolj dolge rokave - bodiji. Imam jih en kup na preklop, ti gredo nekak še gor, sam jih imam ful, tako da ti jih nekaj kamot posodim. Pol so pa tud tisti za čez glavo, ma jaz imam v bistvu en ogromen kup cunj (za otroke, da ne bo pomote, zase jih imam pa čist mal). No, jih je še dosti iz mojih boljših - suhih časov, čakajo na napad, ki noče priti, da bi se končno vzela v roke in stresča ene 15 kil doluser posted image .

Ok, otroške cunje. Rabiš torej mal bolj ozke, bom pogledala, spokala in dostavila v LJ do konca tedna enkrat. Itak moram it ta teden gledat za nov šotor, pa se oglasim- Se vsaj spoznava. A si lahko sam bolj natančna še: nekaj imam tudi kratkih bodijev, a ti dolgi sploh še kaj koristijo? Jaz včasih kombiniram, pa dam čez kratke rokave, ne vem. Torej, kaj rabiš?

Sem bila danes pri naših, sam sta bila ta velika tolk sitna oz čisto nič nista ubogala, da smo se po 10 minutah odpravili domov. Z jokom seveda, ampak upam, da ju je izučil za nekaj časa. Bom šla enkrat med tednom, pa ko bo Vane spal bom izkoristila in pregledala škatle s cunjami. Se slišiva, T

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 860
18.5.2010 15:07:15   
Barbk
Tintara rabim tako dolg rokav kot kratek, naš mulček je tak suh, da mu tud od bratrančka ne pride prav, čeprav je tud on taka mala glistica.user posted image  

Matr sem že mal huda...kolk rabjo iz pediatrične, da pošljejo izvide.user posted image  Dobr mesec nazaj je imež Žiga testiranje za imunski status pa še zmer ni rezultatov. Jaz bi ga rada dala cepiti (drugo dozo in tretjo) po programu, ker je zdrav, pa brez tega ne morem. Jutri dela od njegove dr. ambulanta in kličem. Bom probala še, če kaj izvem na gastro za izvide na alergijo in podobno...Šibam...

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 861
19.5.2010 21:30:06   
Najaa
Sej tud z infekcijske traja, da pridejo izvidi... si vzamejo člas, gospoda. user posted image

In kako ste kaj? Kdaj se spet kaj vidimo? user posted image

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 862
20.5.2010 9:35:17   
tintara
Joj, Barbk, zdaj mi je pa ful smotan. Jaz nimam nobenih ekstra slim reči. No, pol za večje se bo kaj našlo, od nekje 3 morda 2 let naprej. prej je bil pa tud Gašper čist normalen dojenček (mislim glede na težo), sicer je še zdaj precej normalenuser posted image . On je shujšal oz se ne zredil pa samo rasel nekje od drugega leta pomoje. Saj Nadja mu počasi sledi, ni časa za jest. Sam ona se niti ne redi niti ne rase, tak da ni neka suhica, ampak daleč od okroglega vseno. Vane je zaenkrat največji debelušček (poleg mene seveda). Za Nadjo me pa mal skrbim, da ni kaka alergija al pa kaj, ker nikamor ne gre. Vse ji nekak stoji in teža in velikost in velikost noge in dolžina las. No, nohti pa rasejouser posted image . Res bom šla k zdravniku in mal bolj zatežila glede na njene izpuščaje al dermatitis al karkol že.

V glavnem, jaz bi ta teden sicer mogla v LJ, sam se mi sploh ne da žrtvovat dneva za nakupe, pša tudi če gre za tok fajn stvar kot je šotor. Danes je siecr na pogled idealen, ne dežuje, sonca pa tudi ni, da bi bilo prevroče oz da bi mi bilo še bolj škoda dneva. Vane spi eno rundo zdaj, norda se kasneje opogumim, sicer pa verjetno grem jutri. Sem obljubila, da grem.

Do naših še nisem uspela pridet, ker ta teden skoz neke družinske premike vršimo (zaenkrat samo v glavi)- nepremičninsko - dopustniše... Mah, bom enkrat v živo razložila..

Barbk, za Žigca nisme prepričana, lahko prinesem kar smo prerasli, pa boš sama pregeldala kaj se ti zdi ožje, za Brino moram pa prej še v Domžale, tist bi se pa mogel kaj najdet.

Se slišimo, T

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 863
20.5.2010 22:16:11   
Barbk
Tinatara sploh ni panike...ni take krize, da bi zdaj na mus mogla kaj dobit. Take it easy user posted image  Lahko se pa za kasnješe cunjice zmenva...pa tud prav nič ne bom huda, če to zadevo preloživa. Prav user posted image
Drugače je pa tud naša Manca en tak neješči otrok. Ima pa tu ene mikice, bolj kot mozoljčke a le po rokah, že dolgo. Imamo pa v ponedeljek na gastro z njo, ker se hoče naša P prepričat, da nima celiaklije zaradi slabega napredovanja na teži in višini.
Sem včeraj dobila ljudi na alergo na pediatriji in so mi zelo prijazno povedak, da zdravnica še zmeraj čaka na izvide (po dobrem mesecu jih še kar niuser posted image ) in naj bi bili v roku 1 tedna, pol mi bo pa baje kuj poslala po pošti. No in spet čakamo...Pa Žiga tud očitno nima alregije, ker nam niso nič po telefonu javil, tako da greva v toerk notri za 24ur, da mu naredijo PHmetrijo, kožne teste in UZ trebuščka.
Drugače je bil dane scepljen 2.dozo za pnevmokok in ima zdajle 38.5. Po prvi dozi ni imel nič, zdaj je pa kar tako zakuhal. No saj jutri bo boljš...Brinč je tud nekaj nezadovoljna zadnja dva dni, ima pa par prikic po buškotu, ritki in luliki, pa po obrazščku je nekaj čudna...mende bo jutri boljš. user posted image  Smo bili pa danes popoldne,"tuto kompleto", na eko zaključku v našem vrtcu in so imeli tematiko indijance-so imeli tako musko, pa šotore, pa razne delavnice, pa krompri so pekli, pa ponija Pepeta so jahali, skratka imeli smo se prav lepo in dve uri sta minili ko šus...No zdaj pa šibam, itak bom celo noč dežurala s termometrom.
Naja jaz sem drug teden ful na tesenm s časom, pol bi pa že šlo, edin mogoče petek bi že šla kaka kofetka. user posted image
Ema kako ste vi?

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 864
20.5.2010 22:56:42   
tintara
Barbk, kolk pa je velika in težka Manca? Naša ima prbl 14 kil in ima nekje 92 cm, tolk je bilo na sistemtiki, torej kak mesec nazaj.
Danes seveda nisem šla v LJ. Joj, tolk bi vam rada neki zaupala, kaj se mi (oz nama) mota po glavi, sam ne bom, ker se sicer zagotovo ne bo uresničilo. OK, ena stvar je nakup nečesa večjega za živet, to mora ratat. druga je pa mala skrivnost (ki jo ve že pol Kamnika, ker sem tak gobec) in si že fuul dolgo želim oz si predstavljam, da bom enkrat imela (pa ni še en otrokuser posted image ). Jutri grem s tem namenom v Šenčur, še dobro da sem prej klicala, ker sem mislila da moram v Ljubljanouser posted image  No, pa da vidimo, a bom res šlauser posted image

Ha, dans sem šla en stanovanje gledat, 5 sobno zelo ugodno se mi zdi. Pa veste kaj me mal moti? Da je prevelikouser posted image . Sploh si ne znam predstavljat, da bi živel notri, itak da se vsi gužvamo na eni postelji, ko beremo pravljice, pa zaspijo skupaj po ta novem....  Pa tolk sem se eni smejala, k je ša iz garsonjere v dvosobno, k je jamrala, da mora hodit do WCja.

Nič, imejte se. Počasi se bo treba spat spravit.

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 865
21.5.2010 10:33:06   
emaa
Tintara a si boste kako žival omislili?
Barbara v redu smo, zdravi, naslednji teden imamo tudi norišnico. V ponedeljek Lejla zobarja, v torek fanta morata bit v vrtcu do 7.30, ker grejo na predstavo v knjižnico (to bo še veselo, ker ponavadi noter nočeta it, tako da ne vem, bom rekla, da sem lahko kje v bližini, pa jim pridem pomagat, po moje druge ne bo, ker sta kritična kar se takih stvari tiče, imata včasih težave z novimi ljudmi, prostori), v sredo grejo v arboretum, zame nič ne spremeni, v četrtek imata onadva zobarja, v petek pa logopeda po kosilu v vrtcu. Čas za kavo ali v sredo ali v petek med 10-11.30 ali po 13.15 s tremi otroci.
Oblačila kaj ti pravzaprav rabiš bodije s kratkimi, dolgimi Barbara? S kratkimi imam 62-68. Lejla je na 74, majčke ima pa 68, ker ne mislim kupovat 74 z dolgimi rokavi, ne se upiram, ma ta vreme.
Fanta sta imela pri sistematiki (dva meseca po 3. rojstnem dnevu) 19 in 20kg, če ne kaj več in 102cm in 104cm. Zdaj imata pa 104 in 106cm, pa še kako kilo ali pol sigurno več. Nista glih podhranjena. Lejla je imela pa pri pol leta 64,5cm, ona pa sploh ni pri velikih, kil pa dovolj 7660g, pa ima na iste cm kot fanta kilažo približno glih, sam je nje manj skupaj videt.

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 866
21.5.2010 10:50:15   
Najaa
Eh, sem se misla razpisat pa me je ravno klicala iz vrtca, da ima Nika vročino. user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 867
21.5.2010 18:56:17   
Najaa
No, ni hudga. Mal je bla na meji in sva itak šle še kri dat v lab. in je vse ok. Izvidi za uroinfekt bodo pa v pon.
Drugače pa pojma nimam, kaj sem se prej hotla razpisat. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 868
21.5.2010 19:16:10   
Barbk
Sploh ne morem verjet, da smo na prvi strani prve. user posted image  sej noumo dolg...user posted image  V glavnem bom na brzake, saj veste taka ura, da je 2/3 otrok treba nafutrat in spat spravt, ostala tretjina bo pa še mal harala.  user posted image  Naja upam, da ste ok. Žigcu je tud vročina padla na 37.5 in mislim, da ne bo nič več narastla. Tko, da je bila verjetno res reakcija, čeprav je sestra dr. ni delala) rekla, da je precej visoko vročina za reakcijo. Brinč je pa še zmer pikasta user posted image  Manči je pa ok in trkam.user posted image  Ema ti maš tud čist nafilan urnik user posted image . Ma kaj vem-ne bi se branla niti dolgih niti kratkih rokavov. Ni pa se treba preveč angažirat, ker re ni take krize, da bi otroc nagi po svet hodil. No včasih Žigcu kaj zmanjka user posted image , k ima kak prav obilen bruhko dan. Tintara Manca je imela pri dobrih 3 letih (marca) 12 kil in 92 cm ima pa zdaj na domači vagi 13 kil. Sam vsi pravjo, da ni prav trlica, sam cunje ima pa res 92, sploh širina je problematična k vse visi okrog nje. No zdej pa res šibam...se še javim-ko se bo Naja razpisala. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 869
21.5.2010 19:52:11   
Najaa
A mene čakaš, Barbk? user posted image
Pa kaj sem že misla? Ajaaa, prvo Tijina teža, khm khm, okol 20 ton pa že ima, ja. Velika je pa tud fuuul, saj nosi hlače že 116 in majice 110. Nika pa mali sveder ima 9700g in 79 cm. Zadnjič sva bile v RA in jo je ful pohvalila. Vse je naredila, kar je dr. hotla od nje. In ker se je prej naspala, je bila dobre volje in se smejala... Ponosna mama, se vidi kaj? user posted image

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 870
24.5.2010 7:22:34   
Barbk
Jutro!
Ha,ha Naja pa sem te le dočakala. user posted image  Madonca Tija je pa res orng punca. user posted image  Čist sam btw user posted image  dobili smo vrtec, katera enota še ne vem...si pa res želim Brod. Upajmo...user posted image
No zdaj pa šibam pod tuša, pol pa škrate poštimat, danes imamo z Manco pregled v gastro amb.. Se tipkamo, verjetno zvečer. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 871
24.5.2010 7:24:56   
Barbk
Aja..Brina je še zmer pikasta-rdeče pikice,k mozoljčki in to že 5 dan. Vse se je začelo brez vročine, ki je tudi nima, včasih malce nerazpoložena, včasih se mi tdu zdi, da jo mal srbi, je pa po celem telesu. Žiga je te pikce dobil 2 dni nazaj, je pa manj pikast k Brina. Sploh ne vem kaj je to?

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 872
24.5.2010 12:26:20   
emaa
Naja saj tudi Nika ni tako mala, 79cm pa res ni malo za 16 mesecev, jo primerjaš s Tijo, a ne. Lejla jih ne bo imela toliko pri teh mesecih, močno dvomim. Se moramo pa res enkrat dobit, magari v kakem arboretumu ali ZOO-ju tudi z 2006 letniki.
Barbara nimam pojma kaj bi to bilo.

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 873
25.5.2010 7:17:02   
Barbk
Jutro,
no mi smo ostali doma-z Žigijem bi morala danes biti sprejeta na pediatrični zaradi phmetrije. No včeraj sme šla do nadomestne P, ker sta bila oba že čist flekasta s pikicami. Diagnoza: alergija user posted image  na kaj user posted image . Meni se zdi to malce čudno, ker je najprej Brina fasala pikice v četrtek, ki trajajo še danes, Žiga pa je to pokasiral 3 dni nazaj-sta pa čist isto pikasta, s tem da ima Brina malce več drobnih skoraj kožne barve pikic po telesu. user posted image
Po P smo šibal še z Manco na pediat.-gastro, kjer jo je imela ista dr. kot Žigija zadnjič. Sem bila 100%, da ne bo nič in da gremo le domov, pa se je ženska spet čist zavzela dala alergijske teste, teste za celiaklijo, v julijo mora priti na tešče, da bodo delali še teste na laktozo, prinesti blato, pa še nekaj pa mi je ušlo iz glaveuser posted image ...memory fulluser posted image  No saj dobimo izvide in vabilo po pošti. Žiga ima tako phmetrijo v sredi junija.ž
Drgač pa ja Ema men se tud zdi, da naša Nikica pikica ni tako majhnauser posted image . Ja na zdej pa šibam...mislim, da se je Žigc nasral...mulc po ta novem vstaja že ob 6.30.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 874
25.5.2010 8:05:41   
emaa
Lejla ob 5.30, čist nehumano je zadnji teden

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
TOP božične risanke in družinski filmi
Preverite seznam najbolj čarobnih, zabavnih ter smešnih božičnih risank in družinskih filmov, ob katerih boste vsaj za n...

Poštnina
nada56

Raje plačate poštnino za paket posebej ali, da je vracunana v ceno .

Raje placam posebej, da vidim koliko kaj stane. (19%)

Raje plačam vse naenkrat in le cakam svojo pošiljko (73%)

Vseeno mi je (8%)

Število vseh glasov: 26

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!