tintara
|
Zakaj ne plastične? Nimam pojma, sem jo tud jaz vprašala in mi je rekla, da če jaz rada jem s plastično? No, res da najprej vzamem kovinske, ampak če jih zmanjka pa vzamem tud plastične. Ah, saj mi je tolk pametnih natrosila, da mora bit otrok lačen, ko mu dajem jest, veš. Pa da ne smem tolk žlice not porint, da bi bruhnil FTH dobila zaradi kriljneja nazaj. V bistvu ga res moti, ko se hoče obrnit, zakrili nazaj in ga spet prevaga na hrbet, pa pri sedenju bi ga znal motit pomoje. V bistvu pa mene moti tudi to, da je kar precej pri miru, no brca že z nogami, ampak je pa tako hitro zadovoljen: npr ima igračo in mu pade stran. Pogleda za njo, da bi se pa kaj preveč stegnil za njo, to pa ne. Bo pač godel in se smejal naprej brez igrače. Vane je res 100% zadovoljen otrok, skoz nasmejan in skoz zadovoljen s tistim kar zna in ima. V glavnem 100% nasprotje od Nadje. Da se pohvalim. Včeraj smo bili pri sestri na obisku in so imeli njeni otroci kolesa. Nadja je tud hotela vozit, pa ji je sestra dala kolo od najmanjšega (je dosegla do pedal, do tal pa tudi slučajno ne). Sta se peljali okoli hiše in še pred koncem enega kroga je Nadja sama vozila. Nisem mogla verjet, v dveh minutah se je naučila vozit kolo! JAsno, da kdaj še pade, ampak prevozi pa zdaj kamot tudi po 5 minut brez padca - dokler se ji pač da. In najbolj neverjetno mi je, da zna peljati čisto čisto počasi, punca ima tako ravnotežje, da je za dol padet. Pri speljevanju rabi še malo pomoči, ampak jo držim sam s prstkom kako sekundo ali dve in že spelje. No, Z VAnetom bodo najbrž večji problemi, pa saj so bili tudi z Gašperjem, sam takrat še nismo imeli poganjalčka (tisto kolo brez pedal). To je res super zadeva, mi smo ga imeli natanko 3 tedne, potem se je pa naučila vozit. Pa bi jo lahko očitnop dala na kolo že po 10 dneh, ker takrat je začela tistega obvladat in lovit ravnotežje. V glavnem, priporočam, če katera še nima. Najaa, pa hvala za informacijo glede pene. Moram še zmerit prostor in hopa bomo kupili, karkoli že. Mejte se, T
|