|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: decembr-ke/čki 2006 - nadaljevanje
18.4.2010 22:14:42   
emaa
Najaa jaz bo verjetno brezposelna, ker gre firmi slabo, ne zaradi drugega. 

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 801
19.4.2010 23:47:47   
tintara
Emaa, kako z noricami? Lejla je že kaj fasala?

Služba, no, še nikoli po porodniški nisem prišla direkt v službo, pa le zakaj bi zdaj. Ne, saj v resnici jo imam še potem cel teden (sam bom na dopustuuser posted image ). V bistvu imam še kar dober občutek, Evropa bo že dala nekaj denarja za tak važen projekt, vsaj upam. Če ja, potem imam službo do 2013, baje. Hm, pol pa spet na porodniškouser posted image user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 802
20.4.2010 8:14:44   
emaa
Lejla od včeraj pase koze. Ji ni ušlo. 

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 803
21.4.2010 10:13:17   
emaa
No mi pokonci po slabi noči. je Lejla res boga, po lasišču ima ful koz, po obrazu dosti, po trebuhu in hrbtu polno, lulika in med ritnicama katastrofa, rit polna, na nogah in rokah še prihajajo ven. Vam povem iz prve roke, da pri nas jo je najmlajši najslabše odnesel, jo ful boli. Lažje je bilo pri fantih. Ne vem, če nima kaj koz še notri po ustih. Skratka nič fajn.
Je pa prejle prišel poštar, vrtec je Lejla dobila, super.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 804
21.4.2010 13:22:03   
Barbk
Ema, še tuki en kamion za Lejlo. user posted image Bošček mali... In superca za vrtec.
Pr nas je pa spet bolovanje...Žiga ima spet ab, celo 7 dni je zdržal brezuser posted image , imel je 3 dni vročine do 38.5, pol se mu je po ulili v ponedeljek iz ušeska in tud vročina je šla. Res mormo se poslužat kake druge metode zdravljenja.Brino sem peljala pa včeraj zjutraj, ker že par dni čudno kašlja. In valda reva kar žaga, pa satur. je padla na 92 in je na Ventolinu 4xdan. Upam, da bo jutri že boljš, čeprav jo po Ventolinu čist zvije-ful se matra kašljat, izkašlja se pa ne ali z al brez Ventolina. Za pop.... vam povem, se mi zdi da skoz res sam okol dohtarjev hodmo. Še dobr, da sem takoj po izvidu, da Žiga ima imunoglobin (ostale izvide še čakamo), vztrajala pri naši P, da ga takoj cepi za pnevmokok, ker smo res ulovil zadnjo minutko pred izbruhom nove bolezni. Še razvojno smo mogli prestavt in imamo datum šele čez en mesec. Sem hotla že zdaj vlogo za podaljšanje porosniške dat, pa bom mogla še mal počakat. No saj vmes bom pa mogoče še opravla z Žigijem na gastro-zaradi polivanja, pa Brina ima tudi napotnico za gastro-stalen zadah že od 3. meseca, pa napotnico za alergološko zaradi stalno rdečih in včasih bolj včasih manj hrapavih ličk, tudi že nekako od 3 meseca. Ema kako si ti oddajal vlogo za podaljšanje za tamaladva-za oba naenkrat, a imam prav v spominu, da si dobila za oba podaljšan? Pomoč prosim. user posted image
Tintara kako ste vi?
Naja superca za gipsa...user posted image Na šibam...sta sitna...

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 805
21.4.2010 13:28:22   
emaa
Vlogo sem oddala 1,5 meseca pred iztekom in ja podaljšali so mi za oba. Ste pa bogi skoz s temi boleznimi. 

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 806
22.4.2010 12:21:56   
Najaa
Barbk, sej veš user posted image za mulčka in Ema za Lejlo tudi ena velika user posted image .
Si kaj pogledala po netu, kdaj začne delovat cepivo? Niki sem tudi naročila cepivo, zdej mora sam še zdrava bit.

tintara ti si pa optimist. Bravo, boste še enega meli pol?

Ja, Tija ima spet "prosto" roko in jo razgibavamo v slani vodi. Sam je itak ok no, včasih malo potoži, da jo boli, drugače pa ok.
Kaj boste kaj drug teden delali? Bo vse kot ponavadi ali bo kaj praznično oz. počitniško?

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 807
22.4.2010 20:29:21   
Janci F
Janci
IZVIRNO SPOROČILO: Janci F

Jaz imam pa eno prošnjo in sicer bi vas prosila, če lahko izpolnite anketo, ki jo potrebujem za seminarsko nalogo.

Anketo najdete tukaj http://soncek.eu.org/ankete/index.php?sid=21629&lang=sl in prosila bi vas, če lahko link pošljete naprej še prijateljem (predvsem tistim, ki so že starši) in jih v mojem imenu prosite, če jo lahko izpolnijo.

Že v naprej se vam zahvaljujem za izpolnitev ankete.

Vsem, ki ste si vzele čas in rešile anketo se iskreno zahvaljujem.

Želim vam veliko prijetnih trenutkov z vašimi sončki.

P.S. Če katera še želi odgovoriti na anketo, jo lahko še vedno najdete na zgornjem linku.

(odgovor članu essa411)
Neposredna povezava do sporočila: 808
22.4.2010 22:28:58   
tintara
Janci, ni zakaj!

Najaa, kam pa pridemo brez optimizma? Hm, glede še enega pa nisem prepričana, no, pravzaprav zaenkrat mislim (sem skoraj prepričana) da ga ne bo, sam me pa skoz neki gloda, pa očitno tud moža, ker me skoz nekak na te fore heca. Zdaj obstaja ena varianta, da bi gradili in je gledal montažne hiške in ni bil zadovoljen s tistimi, ki imajo tri otroške sobe, kao da rabimo 4??? No, ne vem, morda bomo pa kakega posvojili, ker jaz ne vem, če se upam še enkrat. Je bilo že zdaj bolj na knap in se bojim, da smo vso srečo že porabili. Morda pa tudi, kaj jaz vem.

Barbk, vi pa res nimate sreče z boleznimi. En kup user posted image  za vas. T

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 809
23.4.2010 7:55:58   
Barbk
Za pop....Vse mi je zbrisal še preden sem dala copy......Naja drug teden smo doma, če ti kak kofi diši user posted image se lahk dobimo. Hvala za pikepoke. Sam res ne vem no...Brinč naj bi imela akutni respiriatorni infekt zg.dihal, ona pa je danes celo noč kašljala, jokcala, ker se ni mogla skašljat, zdaj je že pokonc, ona pa skoz stokca...Ma valda uni na infekcijski vedo kaj delajo user posted image
Tinatara, a ti ne bi še 4?
Ema kako vaše norice in Lejla?
Šibam.....

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 810
23.4.2010 20:54:00   
Najaa
tintara, vem kaj misliš... Tudi jaz bi mela še kakega, če mi ne bi bilo treba biti noseča... Tega se pa res ne grem več.

Barbk, lahko kofi, super da si dala idejo. Od srede dalje imam čas. Je še katera za?

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 811
23.4.2010 23:29:55   
frufru
barbk, boga si s temi tvojimi malimi, ne bi rada pamet solila, tudi nisem pristojna za to, ko s tem zaenkrat nimamo problemov, samo se mi smilte vsi skupaj. a si probala inhalirat?
Jaz mam pa v pon celo dopust user posted image sem mislila malo do LJ skočit z malim, malo v akcijo s čevlji gojzarji, ker pri nas se nič ne dobi za medvedje nogice (spredaj široka in visoka) user posted image pa bi se vam morda priključila, da vas malo vidim

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 812
24.4.2010 9:34:22   
emaa
Mi smo doma, se pa lahko doma z otroci vseeno, da bojo imeli kaj dela, a ne. Lovro pač zraven Lejle ne bo šel.
Prvo noč smo spet prespali, jupi, počasi gre na boljše.

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 813
25.4.2010 9:59:14   
Barbk
Evo jaz sem danes tud že odšportala-zdaj že tri dni šopam hitro hojo, pa sem ugotovila, da mi bolj odgovarja, pa še več naredim. Naja pol po sredi velja kofetkauser posted image . Ema superca, da gre na bolje. user posted image Frufru lahko se tudi jutri dobimo-ti povej kje, sicer pa kakšno vreme bo jutr? Drugač pa smo mi tudi bolje-Brina je bila včeri še ful ditna, danes je pa ful dobre volje in se zdele gleda v šipo. Ja taprava baba, ne. user posted image Žiga tud razturava-no pa saj on je prec bolj po ab oz. ko se mu izlije ven iz ušesa je prec boljš. Manči pa še v pižam skače-ona je bolj tako zjutri na take it easy. user posted image No šibam...

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 814
25.4.2010 22:35:47   
tintara
Barbk, bi 4, bi. Sam, cvikam. Vseen so za mano trije CR, zdaj sem sicer imela namen vprašat kako je stanje maternice, sam pol je šlo vse skupaj prehitro in tisti trenutek mi tud na kraj pameti ni prišlo, da bi kdaj hotla še enga. sem si sam mislila, naj bo s tem vse v redu, bomo zaključili.
Mi imamo očija doma do vključno srede, tak da bomo leteči naokoli. Jutri verjetno na morju, pa kak dan v Bohinju.... pa hribi.

Punce moje, mi pa jutri dopolnimo 6 mesecev, si lahko mislite? Ma saj je frajer, saj ne rečem, sam vseen 6 mesecev????

BArbk, boš videla, ko bosta Brina in Žiga mal večja, da se bosta lahko sama štimala (vsaj približno), boš imela z M;anco več dela. Vsaj pri nas je tako, Nadja zrihtana takoj, Gašper pa zavlačuje in zavlačuje (zjutraj in zvečer)... Včasih glih za znoret.

Ostanite zdravi, vsi skupaj! T

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 815
27.4.2010 23:02:31   
tintara
Kvaj dej? Vse dopostujete? Super!

Preživeli pol leta, na morju. Za daerilo se je majstru končno ratal obrnit na trebuh, sam vidla nisem, ker sme tri sekunde stran gledala. No, sem pa ugotovila, da je premal na tleh (vse je nekam zasedeno) in bom kupila blazino za FT. Tisti puzli mi grejo na živce, možu so šli še bolj in jih je že pri Nadji v smeti vrgel. Bi kar ta veliko kupila, k itak vem, da bosta ta velka fuul gor, sam se bojim, da je ne bom mela kam dat, tak da bo kar ta mala. Pa jo bom mal naokol vlekla, kjer bom jaz, bosta blazina in Vane.user posted image

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 816
28.4.2010 12:48:46   
Najaa
Vane vse najboljše za 6 mesecev!user posted image Sva oba praznovala. No, jaz malo več. Oz. veliiiiiko več! user posted image
Lepo, mi gremo pa jutri na morje po vsej verjetnosti in se greva z Niko pokazat v RA, kako jo šiba. user posted image Pri 9m, ko sva tam zaključli kariero, je rekla naj prideva, ko bo hodila. Sej mal sva že pozni...
tintara a to boš kupila tisto airex blazino, ki je ful draga? Raje poglej, nekje v ŠL ali Kr imajo podobne, ampak dosti ceneje. Grejo pa tud meni puzzle na živce, ker skoz grejo narazen ali pa sta jih punci razstavljali in sem jih skoz mogla nazaj sestavljat. user posted image No stvar smo rešili tako, da smo kupili Miki maus tepih, v katerega sta prav zaljubljeni. user posted image

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 817
28.4.2010 13:26:40   
emaa
Airex sem jaz na srečo dobila na recept, a si z Vanetom v RA pa na FTH, pol jo mogoče dobiš?
Ja Najaa vse njaboljše tudi tu. Jaz sem torto spekla, zdaj moram sam še kremo naredit, bi bilo vse lažje, če bi mi omenili, da imam doma 3 jajca, ampak naj jim bo mojim pozabljivcem moškega spola.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 818
28.4.2010 14:21:33   
Najaa
Ema tudi tebi vse najboljše! user posted image Bikice smo itak đabest a ne? user posted image user posted image user posted image user posted image

Brez jajc se da kaka krema naredit? No lepo praznujte. Mi smo se včeraj imeli super. Res, če bi planirala, ne bi tak dober dan izpadel tako pa sem se kar prepustila in možgane na off. user posted image

Baje da zdej ful komplicirajo za te blazine in jih ne dajejo več vsakemu. Nama je niso dali. tintara, za vprašat pa je.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 819
29.4.2010 8:11:26   
tintara
O, Najaa in Ema, vse najboljše! Naja, a ti imaš prav 26? Ema, pa ti? No, če ni preosebno vprašanje, seveda. Da si zapomnim in vaju drugo leto prehitim ter vama sama čestitam. Hm, no, upam, da ne pozabim.

Blazina: zaenkrat midva sicer hodiva v RA, a brez FTP. Upam, da pri tem ostane, jutri imava spet pregled. Včas se mi zdi, da mal preveč nazaj kril, pol se mi zdi pa spet v redu. No, upam, da je vse OK. Ja, sem slišala, da zdaj komplicirajo s temi blazinami in jo dobijo sam ta hudi primeri. Ema, mi je rekla najina skupna znanka z dvojčki (Filip in Tit), da je mogla fulkrat rečt, preden jo je dobila, pa seveda je bilo dosti jamranja ob izdajanju recepta. Če je recesija, naj bo recesija za vse, začnimo že pri ta malih - butasto, ane.

Najaa, hvala za info, bom pogledala. Saj kokr se jaz spravljam it kupit, bomo pomoje kar brez. Do jutri še počakam, če slučajno FTP faševa bom kar zagnjavila, sicer pa jo grem drug teden kupit. Nekam. Drgač sem pri GAšperju imela eno peno, dost veliko, debelo... Sam se je tolk muckala, da je bla prav zanič. Sem znorela, k je imel kar naenkrat čist črno glavo (ful malih koščkov pene pod lasmi).

Uživajte v počitnicah, T

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 820
29.4.2010 12:25:35   
emaa
Jaz sem imela rd včeraj, Naja en dan pred mano. Kdaj ga imaš pa ti Tina?
Airex ta manjši je bil dve leti nazaj 130€, baje so jih imeli take kot airex februarja za 20€ v Hoferju, nisem vedla takrat. Meni bi takrat pripadale ali dve manjši ali pa ena velika, pa sem veliko vzela, ker dveh malih nisem imela kam dat.

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 821
29.4.2010 22:31:10   
tintara
A, potem si ti točno na polovici od GAšperja, no, Naja pa med našima fantoma (sam onadva sta na polovici). Gašperju ful ni bilo jasno, kako da če Vane praznuje 6 mesecev, zakaj ne on 6 let in pol. Je kar ene dva dni težil s tem. Tak da smo bili zelo praznično razpoloženi, najprej Vane pol leta, pol naslednji dan smo jih mogl skupi seštet in sta bila oba skupaj točno 7 let stara, pol pa še Gašper 6 in poluser posted image . Česa vse se to ne spomnijo.
Jaz imam pa junija, 9. Če se le da takrat začenjajo fuzbal, no letos ga 10 se mi zdi.

Blazina je zdaj 124 evrov in je še vedno v trgoviniuser posted image . Čakam na jutri, če nas da na FTP, ji bom vsaj rekla.

Takole, uživajte, se beremo. T

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 822
30.4.2010 23:11:58   
tintara
Evo, imeli razvojno, dobili FTP. Vprašala za blazino, pa baje niso več upravičeni do pisanja tegauser posted image . Ah, glupo, pa ni da bi se sekiral.
Mi je pa dala ona nek naslov firme iz Kranja za Alveo peno, Najaa mislim, da si mislila to, kajne. Sem vtipkala v Google in mi je vrglo ven vas marčevke. Sem prebrala tisto stran, pol pa nisme glih hotla sledit, al je kakšna kupila in kakšne izkušnje je imela. Mi lahko prosim ti poveš. So bili zadovoljni s peno, ker cenovno je ful ugodnejša.

Je pa tale naša zdravnica smešna. Na vprašanje, če sva že začela dodajat, sem rekla da ja, sam da noče preveč jest. Pol mi je pa začela razlagt kako naj mu dajem jest (kolk globoko v usta, pa iz katere strani, pa da ne plastične žličke...) Madonca, saj sta Gašper in NAdja tudi že odrasla, torej očitno prbl znam hranit otroke. Ah, nima veze

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 823
1.5.2010 8:03:58   
Najaa
A zdej pa ne pišejo več recepta? user posted image Ja čudno, kdo pa bo upravičen do pisanja, če ne v RA? A vidva sta zdej dobila FT? Zakaj pa? A zarad tistega, ko si gor pisala? Sej je fajn it mal na FT, ker ti marsikaj pove, kar lahko upoštevaš in izboljšaš. Meni je bila muka sam zato, ker je Nika tam vedno jokala. user posted image
Ena naša marčevka je kupila to peno, no v bistvu dve in obe sta zelo zadovoljni z njo. user posted image Vem za ziher, ker se tudi drugače veliko družimo.
Sam neki mi povej, zakaj ne plastične žličke? user posted image

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 824
2.5.2010 21:40:34   
tintara
Zakaj ne plastične? Nimam pojma, sem jo tud jaz vprašala in mi je rekla, da če jaz rada jem s plastično? No, res da najprej vzamem kovinske, ampak če jih zmanjka pa vzamem tud plastične. Ah, saj mi je tolk pametnih natrosila, da mora bit otrok lačen, ko mu dajem jest, veš. Pa da ne smem tolk žlice not porint, da bi bruhniluser posted image

FTH dobila zaradi kriljneja nazaj. V bistvu ga res moti, ko se hoče obrnit, zakrili nazaj in ga spet prevaga na hrbet, pa pri sedenju bi ga znal motit pomoje. V bistvu pa mene moti tudi to, da je kar precej pri miru, no brca že z nogami, ampak je pa tako hitro zadovoljen: npr ima igračo in mu pade stran. Pogleda za njo, da bi se pa kaj preveč stegnil za njo, to pa ne. Bo pač godel in se smejal naprej brez igrače. Vane je res 100% zadovoljen otrok, skoz nasmejan in skoz zadovoljen s tistim kar zna in ima. V glavnem 100% nasprotje od Nadje.

Da se pohvalim. Včeraj smo bili pri sestri na obisku in so imeli njeni otroci kolesa. Nadja je tud hotela vozit, pa ji je sestra dala kolo od najmanjšega (je dosegla do pedal, do tal pa tudi slučajno ne). Sta se peljali okoli hiše in še pred koncem enega kroga je Nadja sama vozila. Nisem mogla verjet, v dveh minutah se je naučila vozit kolo! user posted image user posted image user posted image  JAsno, da kdaj še pade, ampak prevozi pa zdaj kamot tudi po 5 minut brez padca - dokler se ji pač da. In najbolj neverjetno mi je, da zna peljati čisto čisto počasi, punca ima tako ravnotežje, da je za dol padet. Pri speljevanju rabi še malo pomoči, ampak jo držim sam s prstkom kako sekundo ali dve in že spelje.

No, Z VAnetom bodo najbrž večji problemi, pa saj so bili tudi z Gašperjem, sam takrat še nismo imeli poganjalčka (tisto kolo brez pedal). To je res super zadeva, mi smo ga imeli natanko 3 tedne, potem se je pa naučila vozit. Pa bi jo lahko očitnop dala na kolo že po 10 dneh, ker takrat je začela tistega obvladat in lovit ravnotežje. V glavnem, priporočam, če katera še nima.

Najaa, pa hvala za informacijo glede pene. Moram še zmerit prostor in hopa bomo kupili, karkoli že.

Mejte se, T

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice: Vse prej kot nedolžna otroška bolezen
Čeprav norice mnogi obravnavajo kot običajen del otroštva, norice niso vedno brezskrbna bolezen. Lahko vodijo do resnih ...
To otroci MORAJO slišati od svojih staršev!
Preverite, katera so tista pozitivna sporočila, ki bi jih vsak otrok moral slišati od svojih staršev. Zbrali smo jih kar...

prvič rezane - pa drugič??
smeja2

A ste bile drugič tudi rezane, če ste bile prvič??

Bila sem rezana (41%)

Nisem bila rezana (59%)

Število vseh glasov: 233

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!