|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: decembr-ke/čki 2006 - nadaljevanje
3.5.2010 11:58:10   
Najaa
tintara a to se je naučila vozit brez pomožnih koles?

No smo pa dočakali dan, ko je Nika že dva tedna zdrava in se lahko gre cepit. user posted image user posted image Jooooj, po dolgih 9 mesecih odkar je bila stara 6 mesecev in bi morala bit cepljena.

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 826
3.5.2010 20:48:35   
emaa
Najaa super. Naša dva šibata na teh poganjalčkih, hitreje kot tisti, ki poganjajo kolesa. Sta tud že kdaj ful padla, ko sta šla po hribu, ko gre fino hitro.
Danes bili v arboretumu, bilo zanimivo, ko je scalo.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 827
3.5.2010 23:13:32   
tintara
Brez pomožnih koleščk, seveda, zato pa sem tako važnauser posted image . Pa še fajn zgleda, k je mal manjša in vsi mislijo, da je še mlajša. Sem slišala zadnjič govort enga očka svoji hčerki, glej, ta fantek pa pri dveh letih zna vozit kolouser posted image . Grda, ane, sme bila tiho. Ema, pšoskusite s prehodom na kolo, jaz sem bila kar mal šokirana, kako hitro je vse šlo. Poleg tega ji je dvakrat uspelo speljat sami, kako mi ni jasno, ponavadi se ful zvrne, sam voljo pa ima in poskuša in poskuša. Pol sme jo pa sam videla, da se vozi, pa nobenega ni bilo zraven.

Nika, bravo. Jutri pa hitro na cepljenje! Midva pa imava že FTp, bom poročala koliko dretja bo.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 828
4.5.2010 9:21:45   
emaa
Tintara bi poskusila pa nočeta poganjat koles, mami ne molem poslušam, ne gle. 

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 829
4.5.2010 15:06:13   
Najaa
Mi bomo brez pomožnih tud še mal počakal, da si spet kej ne zlomi. user posted image

Evo, mala cepljena in to kar 2x. Še za pnevmokok sva jo dala. No, prva doza, čez dva meseca pa še druga. In čez en mesec še cepljenje pri 1 letu. Če bo le zdrava, jo čakata še dve pikici. Je bila pa hrabra, itak sej je moja hči. user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 830
6.5.2010 8:42:20   
Barbk
Jutro,
čist samo staveka al dva, da vidte da sem še tle user posted image . Tintara jaz bi bila tud važička...to je le dosežek. user posted image In Vanetu vse najboljše za en mioni rojstni dan.user posted image
Ema tvoja dva si pa kar predstavljam kako drvita-komaj čakam da ju vidim na morju v popolni akciji. user posted image
Naja kaj je zdaj z našim kofetkom? A drugo dozo za pnevmokok šele čez 2 mesca al sem jaz kaj narobe razumela? Žiga jo ima zdaj po 1 mesecu...?????? No zdaj pa šibam z Manco v vrtec-se še javim.

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 831
7.5.2010 12:18:50   
Najaa
Barbk kdaj se dobimo? Drug teden bo Nika že v vrtcu čez dopoldne, bom pa sama prišla.
Drugo dozo dobijo verjetno lahko že po enem mesecu, ampak Nika bo najprej dobila še cepivo pri 12m, mislim da je DETEPER. Pol pnevmo, pol je pa še menda cepljenje pri 18m al se motim?? Ah ta cepljenja... Nisem si misla, da bomo okol tega mel kdaj take ceremonije. user posted image

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 832
7.5.2010 22:33:07   
tintara
Evo, od danes naprej, znamo pa tudi že z robnika in na robnik skakatuser posted image . No, priznam, jaz sem se kregala na moža, k ji je šel razlagat kako se to nardi, sam pol ji je pa kar uspel, itak. Ona ne more padet (njene besede, seveda).

Drgač se je Vane  zdaj kar fajn začel vrtet, mal telovadiva doma, sam tam na FTP je čist neki druzga. Ni nič jokal, no, saj naš skoraj nikoli ne joka, se raje smeje. Hm, upam, da mi naslednjič iste vaje pokaže, ker neki sme si jih zapomnila, ene fajne pa pri meni doma nič fajn ne izpadejo, tak da raje nisem prakticirala.

Kava??? A me vzamete zraven? Naju, no. Sam drug teden bo bolj zaseden, sreda in petek imava zdravnika oz FTP. Če pa kak drug dan, pa prideva. Uf, pa tri dni smo brez očija drug teden. Hm, prvič od kar nas je 5. Ma, bom že, saj ponavad so pol bolj pridni, ane.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 833
8.5.2010 9:07:13   
emaa
Če bo kava dopoldne jaz v ponedeljek ne morem, v petek pa kvečejmu v kompletu, imata fanta v četrtek urologa, v petek sta pa doma. Razen, če ne bomo šibnili takrat v Ikeo, ko se spravljamo že neka časa po par drobnarij. Tina midve bi se pa lahko tudi kdaj tako dobile. Itak pa kar čas leti, sploh ne vem kam gre.

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 834
8.5.2010 13:32:12   
Najaa
Če vaju prav razumem, vama torek ustreza? A rečemo torek? Barbk, teb je ok? Jaz bom pa tak sama, ker se Nika uvajav vrtec. Tako da mi paše dopoldan, ob kakih 10h.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 835
8.5.2010 16:53:28   
Barbk
Ja meni tudi v torek najbolj odgovarja, tud ura. user posted image Kje pa?

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 836
8.5.2010 17:01:22   
Barbk
Aja, a sem vam sploh omenla, da smo spet po pediatriji hodil-v ponedeljek smo bili z Žigcem na gastro in je dr. kar mal "panike" nardila. Sem bila čist pozitivno presenečena nad njenim odzivom. Skratka, naš škrat ima 5940 in 66cm in je čist podpovprečjem pod 3 p in zelo zaostaja tudi po korigirani starosti oz. je dr. omenila kompletni zastoj v rasti. user posted image Žiga bi pri tej prehrani splon ne smel več polivat. Dali so nas na teste za alergijo, vodo, blato , iontoforezo. Žigu no hotla kri teč. mu je jemala kri iz glavce pa se je kri kr ustavla, naju je hotla naročit za drug dan pa je dr. rekla, da je vse čist preveč nujno za prestavljanje in smo mogli jest pa fulllll pit pol pa kar na oddelek vzet kri. Skratka bilo je zlo na šest...Če bodo testi negativni morva 25.5 v bolnico ma PHmetrijo, pa še kožne teste bodo delal, pa UZ trebuščka. Zdaj za mleko po flaš pije (zjutraj) novalac AR, pa se mi zdi da je stanje še slabš, pa itak tud po gh skoz poliva...Zdaj čakamo...pa še zmeraj čakamo na izvide imunologa??????Groza kolk rabjo.
No pa vedno pozabim povedat, da naša Brina že kak teden špona po vseh 4 in ima že 3 zobke, Žiga še zmeraj špona po vojaško, se že kaka dva mesca guga na kolenih sam naprej pa ne gre in včeraj se je končno sam usedel. In na plano kukajo 3 zobki na enkrat, ajmeeeeee. Ušesek je ok-trkam na les. Aja pa Žiga je pogruntal kako se v postelji lahk dvigne ob ograji. No zdej pa grem...ta srednji škrat razturava bajto user posted image

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 837
8.5.2010 17:53:47   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: Barbk

Tam, kjer smo bile zadnjič? MC?

Barbk, ker je zdej tasrednji? user posted image
joj mi grejo kar kocine pokonci, ko berem, kaj se pri vas vse dogaja. Božček mali Žigec, pa kdaj bodo že ugotovili, kaj je to? Ti si pa prav dobra, res te občudujem, ko tako pozitivno pišeš. user posted image

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 838
8.5.2010 23:01:31   
tintara
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: Barbk

Tam, kjer smo bile zadnjič? MC?

Barbk, ker je zdej tasrednji? user posted image

Najaa, tud jaz sem to pomislilauser posted image user posted image

Meni tudi torek super odgovarja. Ura, ja upam, da nama bo uspel do takrat. Zjutraj peleva otroke v šolo/vrtec, pol pa vmes mal dam. Če ne p Kke pol ure zamudiva, saj ne boste hude, ane! Joj, saj ne vem, če vas bom spoznala, no Ema tebe že, ko te že iz OŠ poznamuser posted image . Najaa, tebe se tud prbl spomnim, se mi zdi, Barbk tebe pa itak ne poznam, sam ti imaš dvojčka, imaš razpoznavni znakuser posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 839
9.5.2010 8:32:17   
Najaa
Pol smo pa zmenjene. Torek ob 10h v MC. Če bo lepo vreme smo lahko vzunaj, a ne?
Bom še shorty vprašala, kako dela in če se nam lahko pridruži.

tintara, brez skrbi, da se bomo prepoznale. Vse razen mene boste z vozički, tak da jaz ne bom mela problema kero spoznat. user posted image

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 840
9.5.2010 9:13:32   
Barbk
Ha,ha...sem vedla...Žigc je ta srednji.[sm=smiley36.gif Naja ful hvala... mislim, da lahko druga drugo občudujemo...

Se pravi v torek ob 10h v MC-ju...superca...Tintara nč bat...se bomo najdle..no komaj čakam, da končno spoznam tudi tebe in Vaneta.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 841
10.5.2010 8:29:51   
emaa
Barbk a je imel toliko cm in kg pri 9.mesecih, saj po cm ne zaostaja, saj je štartal pri koliko 45 ali manj. MOja nečakinja ima tudi 66cm pri 9. mesecih, je pač manjša, je pa res, da kg ima pa več. Pa tudi Lejla je imela pri 6. mesecih 64,5cm, z njeno hitrostjo bo pri 9. mesecih mogoče na 68cm. Čeprav se mi zdi, da se je malo bolj potegnila. Kile ji grejo gor, cm pa ne toliko. Tako, da tako majhen ravno ni, je pa lahek. Za torek velja, če le ne pride kaj vmes. 

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 842
10.5.2010 9:13:45   
tintara
Hm, pa ja ni v MC sam en bar? Prosim, kam moram? No, saj če ne bom poklicala Najaa tebe ali pa Ema tebe.

Nič, Vane spi, jaz sem tri dni sama (na žalost nisao zaprli zračnega prostora nad Švico), tak da moram bit čez dan bolj pridna, sicer bom do polnoči piokonci. (no, saj sem itak, sam sem bi bla rada tud kaj frejuser posted image )

Ajde, se slišmo zvečer, T

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 843
10.5.2010 12:49:34   
emaa
Tina tista čajna hiša spodaj, akvariji so zdaj zraven, če ne me pa pokliči, se bomo že našle.
Gledam vreme za 10 dni naprej, ne vem je mami enkrat nekaj rekla, da je bil 30.4. najtoplejši dan za tole poletje, ma tako kot kaže za naprej, dež, žalost me ne bi presenetilo. Ma kaj več sonce bi pa že lahko bilo.

< Sporočilo je popravil emaa -- 10.5.2010 12:51:28 >

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 844
10.5.2010 17:04:31   
Najaa
emaa, upam da ne bo res to poletje tako bedno kakor zdej kaže. Jaz sem že poletne cunje ven vlekla in prala, evo zdej pa spet jakne... user posted image

tintara, če bo slučajno lepo vreme, smo lahko vzunaj. Tam nasproti igral. Drugače pa noter. Sej boš našla. Če ne pa me komot pokličeš.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 845
10.5.2010 18:09:51   
Barbk
No super...pol jutri ob 10h. Kje je pa odvisno od vremena user posted image , Naja jau te bom zihr poklicala. user posted image  Ema jaz sej men se tud ne zdi, da bi po višini kaj zaostajal, rodil se je z 42cm. Sej tud če  por. težo pogledaš 1580 je zdajšnja kar ok, sam šit je to k je imel pri 3 mesecih že 3900 in je s takim tempom nadaljeval do nekako 4 meseca pol se je pa počasi končalo...no saj vem, da se vse enkrat poglihauser posted image . No zdej pa šibam...

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 846
10.5.2010 23:01:21   
tintara
Ja, saj zdaj v bistvu vem glih tolko kot prej. Do zdaj sem bila mislim, da sam 1x v MC v Ljubljani, največ pa dvakrat. No, pa ene dvakrat sme bila na parkingu zmenjena, še za zapiske iz faksa se mi zdi. Madonca, vidite, kako obožujem nakupovanje.user posted image

Dajte, prosim, prosim, jutri me spomnite, da nabavim nov ruzak, tak majhen, ker če ne bom ziher pozabla, pol mam pa v sredo posvetovalnico, mi bo pa spet neroden, k je fršlus razpadu.

Takole, stanovanje sem prbl v red spravila, ponedeljki so težki, plavanje imamo in se stalno mudi, tako da ponavadi še iz mize ne uspemo odnesto od kosila. Sem pa kar ponosna nase, da sem jih sama uštimala. Saj ko so suhi gre, sam pol k je treba fenat, pša brisat...., k sreči je bil Vane dokaj priden in večino časa sam mal jamral ven iz lupine.

Nič, mejte se, komaj čakam da se vidimo. Tina

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 847
11.5.2010 22:23:38   
tintara
Uf, tako lep dan je bil, da se je moglo neki zgodit. Dans so se po poti domov vsi avti ustavljali, pa umikali nam... pa en stric je ugasnil kosilnico, ker je mislil da vane spi, da ga ne bi zbudil... In sem si prav zares mislila, da se bo nakaj zgodilo, sam sem si še rekla, nič ga ne more pokvarit....

In čez 500 m gašper s polnim šusom z glavo v en jeklen rob ravn na višini njegove glave. Je tekel in ni bil pozoren in je kotek tistga čuda dobr zasadil v glavo. Čez dva koraka je imel že čist krvav obraz, pa čeprav je usekal na sredo glave. Jaz pa z vozom k sreči ne preveč daleč od doma, sam vseen. Preden sem NAdjo uspela prepričat, da ne gremo po barvice, čeprav smo bili namenjeni....

V galvnem, k sreči ni pregloboko, baje ni za šivat. So sam očistl, pa čez dva dni kontrola. Sam zgledal je pa grozn, NAjhuje je jokala NAdja, ker se je bala za Gašperja, da mu bodo šival. Res imajo se radi, sam priznam, takrat je bilo pa moteče, ker kar nisem vedela katerag naj mirim.

sam sem kar mal jezna na gradbince, pa kako gledajo sam na odrsle, ta mali so na dosegu tistega en dva tri. Mah, bom kar Mercator tožlauser posted image

Barbk, žal mi je da se nisva spoznali, drugič več sreče, upam. Kako je Žiga?

Shorty, baje si bila tudi ti. No, bom drugič bolj zgodnja upam.

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 848
12.5.2010 7:41:08   
emaa
Noro, tele poškodbe so itak en dva tri, ampak takrat pa hočejo vsi otroci pomagat. Pazite se. 

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 849
12.5.2010 7:56:14   
Barbk
O Tintara, jaz sem tole že z grozo brala, kako je bilo pa tebi grozn...Sam, da je vse ok, kukr tolk. Naša Manči je tud tolk razigrana, pa mala neroda (po mamiuser posted image ) in se včasih res čudim, da še ni kakega gipsa ali podobno fasala. Že trkam...
Včeri ste se definitivno imele super, o tem sploh ne dvomimuser posted image . Upam, da na brzake spet pade kako kofe, takrat mende pridemo. user posted image  Žigc, naš Žigc jo je pa tokrat verjetno dobr odnesel...so pomoje kar zobki.
Matr...sem včeri ugotovila, da bo treba obema za oblečt spet kupit cunjice...kdaj nas bo pr naš bajt res kaka sedmica ali kak malo večji znesek doletel...user posted image  Šibam...pridne bodite...

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
TOP božične risanke in družinski filmi
Preverite seznam najbolj čarobnih, zabavnih ter smešnih božičnih risank in družinskih filmov, ob katerih boste vsaj za n...

EURO 2024.
пеперутка16

Kdo bo prišel v polfinale?

Španija. (50%)

Francija. (0%)

Nemčija. (50%)

Nizozemska. (0%)

Portugalska. (0%)

Anglija. (0%)

Število vseh glasov: 2

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!