|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del
5.5.2009 23:08:50   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: mlea

Nč punce jst user posted image  user posted image user posted image user posted image in user posted image .

NOČKO.

jst isti vrstni red sam med zadnja 2 dam še ene 2 slončka al pa vsaj enegauser posted image user posted image user posted image user posted image

no evo tudi mene user posted image user posted image user posted image

boma2 :)

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 626
5.5.2009 23:09:51   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: boma2
No jaz bi tudi imela 3 otroke, pa je moj reku, da lahko sam ne z njemu tretjega.. :( In sem full žalostna.... :(

moj je najprej reku sam enga 8jst sem jokala tak sem bla žalostna) pol se je florjan rodil je reku enga še..... in predno se je benjamin rodil je reku enga še pol pa ras nič več...user posted image user posted image user posted image user posted image
upam, da si tvoj tud premisli... in ti ugodi to željo.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image drugače pa imaš dva prekrasna sončka in z njima uživaj maksimalno.....

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 627
5.5.2009 23:10:33   
brkn83
kako ste kaj? Js zdele pridn pišem seminarsko nalogo. vidim ,da ste danes veliko načvekale, ampak vsa nimam časa prebrati, bom to jutri,, pa še seznamček bom uredila.

Nč delo me preganja, morem to še danes dokončati, jutri pa na pošto nesit.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 628
5.5.2009 23:10:37   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: boma2

IZVIRNO SPOROČILO: Pupka

Katjusa ti si pa ful želiš še  kar enga user posted image , kaj. Če je tako, ti seveda želim da rata, da ne boš več nervozna user posted image user posted image Mi smo rekli da smo zaključili... Vsaj z azdaj... Ampak pol ko bosta že oba en tolko velika pa dvmim da bi se odločla za še enga... Bom tudi jaz že v letih user posted image user posted image user posted image

ja od nekdaj sem si želela 3 in moj se s tem strinjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem ful vesela, da se mi bo ta želja izpolnilauser posted image user posted image user posted image

zdej pa šibam  user posted image   user posted image   user posted image

Katjuša za tvojga tretjega... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nočka

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 629
5.5.2009 23:30:32   
sunny24
Čer! Čveke...user posted image user posted image user posted image  Sm zdej rabla pol ure da sm use prebrala...

No, popoldne smo šli vsi trije na sprehod, smo bli zuni skori 2 uri-je biu sonček!user posted image   Pol sm pa Gajo skopala, mama in sestra od mojga so ble tuki, malo prej je pa Gaja šla pančat.

plenička pri kopanju...je nisem nikoli dala...Ušesa pa pucam s palčko sam po kopanju, če gre kaj vode not oz po potrebi.

srečanje...jst bi tudi pršla, sam tko daleč sama v avtu z Gajo...user posted image

brkn, fajn piši seminarsko! user posted image

punčka oz fantek...Nam je blo vseeno, čeprav smo uprašala za spol. Važno je, da je dete zdravo, pa če ma luleka al lulico! Smo bla pa z mojim 100%, da bo punčka in tudi je, naša miškica, k jo mamo fulll radi! user posted image

Nč, grem na en čik, pa pridem pogledat, če je še kdo tuki...user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 630
5.5.2009 23:50:22   
brkn83
sunny- lepo da si privoščiš še ne čik user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Vidim, da ste danes lepo skupaj uživali. Midvasva bila tudi prej zunaj, sam je neki pihal, tk da nisva bila preveč dolgo. upam, da bodo zdej lepi dnevi in bomo lahk mal več zunaj.

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 631
6.5.2009 0:01:15   
brkn83
danes, ko pa sem js mal dlje za računalnikom pa ni nikjer nobene. No sej tudi js ne bom več dolgo, ker počasi zaključujem seminarsko nalogo in bom lahko šla spat.

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 632
6.5.2009 0:06:57   
sunny24
evo mene...sm igrala eno igrco na fb...user posted image

Ma ja kej, sej ne dojim, pa si ga lahko prvoščim. Pa itak ne kadim zravn Gaje oz ja, če smo zunaj, sam da ne gre dim proti njej. To pa full pazim!

Kaj sm pozabla napisat...na sprehodu so nas neke dve babi uhvatile in itak, jehove priče...Pa nam začnejo...mlada družinica, bi vam neki dale v branje...Je blo samo ne hvala in smo šla naprej, une dve revi pa sta ostale z dolgim nosom! Kaj K, mi bojo neki vsiljevale...

kako napreduje seminarska?

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 633
6.5.2009 0:17:29   
brkn83
ja te jehovske priče so pa prav nadležne včasih, tudi pri nas v mestu jih je vedno ful js pa se jih poskušam pridno izogibati.

Seminarska naloga se pa že tiska in mi je končno uspelo jo končati. Sem mislila, da ne bo. Namreč na konču je potrebno bilo še odgovoriti še na 15 vprašanj, ki paso ful čudna bila.

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 634
6.5.2009 0:21:28   
brkn83
seminarska naloga se je sprintala, obsega pa kar 25 strani. Zdej pa mislim, da si zaslužim počitek. Nisem navajena tak pozno hodit spat in sem čist izmučena. Se bom morala počasi privadit, ker drugače ne vem kak bom napisala magistrsko nalogo.

Sunny - js te zapuščam,ti še naprej lepo igrco igraj, potem pa ko greš spat ti pa želim lahko noč.

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 635
6.5.2009 0:21:29   
sunny24
no, super, da ti je uspelo! user posted image user posted image user posted image

Zdej pa grem tudi jst pančat, tako, da se tipkamo jutri!

NOČKO, predvsem prespano! user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 636
6.5.2009 8:32:28   
Čebel@
dobro jutrouser posted image
za vsako ena user posted image ..........upam da ste imele lepo prespano nočko.......Hana še spiuser posted image user posted image user posted image user posted image tudi enkrat ni pisnila ponočiuser posted image user posted image

kaj boste kej počele čez dan?jaz ob 10.30 dobim obisk-moja sestrična s 7m staro user posted image ,bratranec,teta in babica(od hane prababica)user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 637
6.5.2009 8:49:40   
Katjusa
dobro jutro
mojeuser posted image še kr niuser posted image user posted image user posted image sem šla zjutraj hitro lulat, da slučajno ne pomislim na testuser posted image user posted image user posted image user posted image , k itak bi ga stran vrglauser posted image
brkn user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no vidiš kak si ti pridna in ti je uspelouser posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: sunny24
srečanje...jst bi tudi pršla, sam tko daleč sama v avtu z Gajo...user posted image

sej nebi blo nobene panike.... daš si jo na sprednji sedež. tolk da če joka al pa kej ji lahko dudo ponudiš.... al pa jo mal za rokico primeš.... sploh ni panike, sam korajžo je treba imet

Majchy upam, da je tisle kakavuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jst kave še vedno ne pijemuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 638
6.5.2009 9:00:46   
Pupka
Dobro jutro.

Majchy hvala za kavico... sem jo lihkar popila.

Smo jedli zvečer ob 18.30 in zdaj zjutraj ob 7.30 user posted image user posted image Zdaj spet spi že več kot pol ure. Se je mal smejal pa okrog gledal, ratal siten in sem ga nesla v posteljico pa je pol blo treba še dvakrat it dudo popravit. user posted image user posted image

Jutri pa mamo čebelice user posted image Oba mata cepljenje. sam ne ob isti uri- nekje 2 uri razlike. Sam najbrž bom kar z obema naenkrat šla.

Zdaj pa grem hitro mal likat. Sem dva dni nazaj likala, da sem prav vse polikala. 2 dni po malo.  POl je p aše isti dan se posušilo neki cunj, tako da mam spet že en kupček.

Sem bla pa tudi mal v šopingu user posted image user posted image ampak res mal, ker smo šli sam po plenice, pol smo pa še mal zavili... - evo

user posted image

Joj, ko mamo spet tako čudno vreme... veter piha že teden dni skupaj... danes niti sončka šeni- mogoče bo kasneje.

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 639
6.5.2009 9:03:00   
Pupka

sej nebi blo nobene panike.... daš si jo na sprednji sedež. tolk da če joka al pa kej ji lahko dudo ponudiš.... al pa jo mal za rokico primeš.... sploh ni panike, sam korajžo je treba imet

Moj user posted image se ful rad vozi v avtu... smo se zadnjič ustavili, ker je user posted image šel naročit pizzo, pa sem ga mogla 10 minut vozit, ker kakorhitro sem se ustavila je začel jamrat user posted image user posted image
Sma se poparkingu v krog vozla user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 640
6.5.2009 9:03:22   
Urša08
jutro

Moj ptiček je prejle kakaluser posted image user posted image user posted image user posted image a si lahko mislite kakšen je bil k 6 dni ni kakal user posted image user posted image user posted image user posted image sem tok veselauser posted image V glavnem včerej sem mu pripravila sladko vodo (kamelic nisem mela) in je ratalo.user posted image

Jaz zdejle en čajček pijem, potem moram na hitrco pospravit in potem mava posvetovalnico.

majchy hvala za kavicouser posted image o prespani nočki pa ne bi, računam pri enem letuuser posted image user posted image user posted image
Katjuša super da m še ni user posted image user posted image user posted image No jaz jo pa mam user posted image Kako je bilo potem včerej s Florjanom, res ni smel k babiki al si poopustila?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 641
6.5.2009 9:04:51   
Urša08
pupka kaka dobra jopčka user posted image user posted image user posted image kje si jo pa kupla, če ni skrivnost?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 642
6.5.2009 9:08:10   
Pupka
v Pikapolonici- full redko kupujem tam, smo pa šli nekaj drugo informativno pogledat, pa sem jo našla ihn kar vzela

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 643
6.5.2009 9:14:58   
Čebel@

Majchy upam, da je tisle kakavuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jst kave še vedno ne pijemuser posted image user posted image user posted image

hana v avtu takoj zaspi,ko se pa ustavimo pa takoj uček odpreuser posted image user posted image user posted image user posted image

katjuša lahko je tudi kakav.....jaz tudi ne pijem kavice(tapave) ampak bbbbrrrr cafe-kao kapučino z mrzlim mlekomuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 644
6.5.2009 9:16:24   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

jutro

Moj ptiček je prejle kakaluser posted image user posted image user posted image user posted image a si lahko mislite kakšen je bil k 6 dni ni kakal user posted image user posted image user posted image user posted image sem tok veselauser posted image V glavnem včerej sem mu pripravila sladko vodo (kamelic nisem mela) in je ratalo.user posted image

Jaz zdejle en čajček pijem, potem moram na hitrco pospravit in potem mava posvetovalnico.

majchy hvala za kavicouser posted image o prespani nočki pa ne bi, računam pri enem letuuser posted image user posted image user posted image
Katjuša super da m še ni user posted image user posted image user posted image No jaz jo pa mam user posted image Kako je bilo potem včerej s Florjanom, res ni smel k babiki al si poopustila?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Žigo da je kakal-revček je že mogu bituser posted image ......boš vidla da enkrat te bosta tvoja fanta lepo presenetla in prespala celo nočkouser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 645
6.5.2009 9:32:41   
tanci29
pozdravljene

AJVY IN MLEA- a mi lahko zaupata kolko točk sta zbrali vajini pupi za vpis v vrtec

grem danes gledat kako so jih seštevali pri hani, ker me mori to da ji je zmanjkala ena točka da jo sploh lahko vpišem, pol pa še čakalna vrsta.
ajvy tisa je sprejeta tako da je zbrala dovolj točk, mlea evita pa je na 6 čakalnem mestu tko da je tudi precej visoko...pri nas je bilo treba zbrati za pogoj 63 točk hana jih ima 62 erik 67...zdej pa morm nekje zbrskat tisto preklemano točko da se bom pol pritoževala.

pa še ena močna...z vozičkom lahko pridem samo ob enihuser posted image

bejbe sory ne bom komentirala ker sem vbesna ko ris in nočem slabe volje trosit tukile

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 646
   [Brisano sporočilo]
6.5.2009 9:33:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 647
   [Brisano sporočilo]
6.5.2009 9:37:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 648
6.5.2009 9:37:43   
Pupka
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Dan!

Jst šibam zdele u KR Miller, ker mi je zmanjkal mleka, prej morm še u vrtec, ker sva dons s fotrom pozabila doma jakno in trak- to je pa tko, če gremo vsi 4je v vrtecuser posted image

DEJMO DOLOČIT DATUM ZA SREČANJE! PARKIRATE PR MEN, pa gremo peš do jezera...morm vedet cifro, da bom nardila ustrezno število tortuser posted image

a za vsako boš nardila svojo?? Pol lahko počasi začneš pečt user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz se vam mogoče pridružim kdaj drugič

Neposredna povezava do sporočila: 649
6.5.2009 9:38:37   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Dan!

Jst šibam zdele u KR Miller, ker mi je zmanjkal mleka, prej morm še u vrtec, ker sva dons s fotrom pozabila doma jakno in trak- to je pa tko, če gremo vsi 4je v vrtecuser posted image

DEJMO DOLOČIT DATUM ZA SREČANJE! PARKIRATE PR MEN, pa gremo peš do jezera...morm vedet cifro, da bom nardila ustrezno število tortuser posted image

jest se prijavim kadarkoli razen drug teden v sredo k mamo cepljenja in 20tega k mam zobarja ostalo gre...se pravi ena torta za me

Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?