Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 5.5.2009 23:08:50
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: mlea Nč punce jst in . NOČKO. jst isti vrstni red sam med zadnja 2 dam še ene 2 slončka al pa vsaj enega no evo tudi mene
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 5.5.2009 23:09:51
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: boma2 No jaz bi tudi imela 3 otroke, pa je moj reku, da lahko sam ne z njemu tretjega.. :( In sem full žalostna.... :( moj je najprej reku sam enga 8jst sem jokala tak sem bla žalostna) pol se je florjan rodil je reku enga še..... in predno se je benjamin rodil je reku enga še pol pa ras nič več... upam, da si tvoj tud premisli... in ti ugodi to željo.... drugače pa imaš dva prekrasna sončka in z njima uživaj maksimalno.....
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 5.5.2009 23:10:33
|
|
|
|
brkn83
|
kako ste kaj? Js zdele pridn pišem seminarsko nalogo. vidim ,da ste danes veliko načvekale, ampak vsa nimam časa prebrati, bom to jutri,, pa še seznamček bom uredila. Nč delo me preganja, morem to še danes dokončati, jutri pa na pošto nesit.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 5.5.2009 23:10:37
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: boma2 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Pupka Katjusa ti si pa ful želiš še kar enga , kaj. Če je tako, ti seveda želim da rata, da ne boš več nervozna Mi smo rekli da smo zaključili... Vsaj z azdaj... Ampak pol ko bosta že oba en tolko velika pa dvmim da bi se odločla za še enga... Bom tudi jaz že v letih ja od nekdaj sem si želela 3 in moj se s tem strinja sem ful vesela, da se mi bo ta želja izpolnila zdej pa šibam Katjuša za tvojga tretjega... hvala nočka
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 5.5.2009 23:30:32
|
|
|
|
sunny24
|
Čer! Čveke... Sm zdej rabla pol ure da sm use prebrala... No, popoldne smo šli vsi trije na sprehod, smo bli zuni skori 2 uri-je biu sonček! Pol sm pa Gajo skopala, mama in sestra od mojga so ble tuki, malo prej je pa Gaja šla pančat. plenička pri kopanju...je nisem nikoli dala...Ušesa pa pucam s palčko sam po kopanju, če gre kaj vode not oz po potrebi. srečanje...jst bi tudi pršla, sam tko daleč sama v avtu z Gajo... brkn, fajn piši seminarsko! punčka oz fantek...Nam je blo vseeno, čeprav smo uprašala za spol. Važno je, da je dete zdravo, pa če ma luleka al lulico! Smo bla pa z mojim 100%, da bo punčka in tudi je, naša miškica, k jo mamo fulll radi! Nč, grem na en čik, pa pridem pogledat, če je še kdo tuki...
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 5.5.2009 23:50:22
|
|
|
|
brkn83
|
sunny- lepo da si privoščiš še ne čik . Vidim, da ste danes lepo skupaj uživali. Midvasva bila tudi prej zunaj, sam je neki pihal, tk da nisva bila preveč dolgo. upam, da bodo zdej lepi dnevi in bomo lahk mal več zunaj.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 6.5.2009 0:01:15
|
|
|
|
brkn83
|
danes, ko pa sem js mal dlje za računalnikom pa ni nikjer nobene. No sej tudi js ne bom več dolgo, ker počasi zaključujem seminarsko nalogo in bom lahko šla spat.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 6.5.2009 0:06:57
|
|
|
|
sunny24
|
evo mene...sm igrala eno igrco na fb... Ma ja kej, sej ne dojim, pa si ga lahko prvoščim. Pa itak ne kadim zravn Gaje oz ja, če smo zunaj, sam da ne gre dim proti njej. To pa full pazim! Kaj sm pozabla napisat...na sprehodu so nas neke dve babi uhvatile in itak, jehove priče...Pa nam začnejo...mlada družinica, bi vam neki dale v branje...Je blo samo ne hvala in smo šla naprej, une dve revi pa sta ostale z dolgim nosom! Kaj K, mi bojo neki vsiljevale... kako napreduje seminarska?
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 6.5.2009 0:17:29
|
|
|
|
brkn83
|
ja te jehovske priče so pa prav nadležne včasih, tudi pri nas v mestu jih je vedno ful js pa se jih poskušam pridno izogibati. Seminarska naloga se pa že tiska in mi je končno uspelo jo končati. Sem mislila, da ne bo. Namreč na konču je potrebno bilo še odgovoriti še na 15 vprašanj, ki paso ful čudna bila.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 6.5.2009 0:21:28
|
|
|
|
brkn83
|
seminarska naloga se je sprintala, obsega pa kar 25 strani. Zdej pa mislim, da si zaslužim počitek. Nisem navajena tak pozno hodit spat in sem čist izmučena. Se bom morala počasi privadit, ker drugače ne vem kak bom napisala magistrsko nalogo. Sunny - js te zapuščam,ti še naprej lepo igrco igraj, potem pa ko greš spat ti pa želim lahko noč.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 6.5.2009 0:21:29
|
|
|
|
sunny24
|
no, super, da ti je uspelo! Zdej pa grem tudi jst pančat, tako, da se tipkamo jutri! NOČKO, predvsem prespano!
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 6.5.2009 8:32:28
|
|
|
|
Čebel@
|
dobro jutro za vsako ena ..........upam da ste imele lepo prespano nočko.......Hana še spi tudi enkrat ni pisnila ponoči kaj boste kej počele čez dan?jaz ob 10.30 dobim obisk-moja sestrična s 7m staro ,bratranec,teta in babica(od hane prababica)
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 6.5.2009 8:49:40
|
|
|
|
Katjusa
|
dobro jutro moje še kr ni sem šla zjutraj hitro lulat, da slučajno ne pomislim na test , k itak bi ga stran vrgla brkn no vidiš kak si ti pridna in ti je uspelo IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 srečanje...jst bi tudi pršla, sam tko daleč sama v avtu z Gajo... sej nebi blo nobene panike.... daš si jo na sprednji sedež. tolk da če joka al pa kej ji lahko dudo ponudiš.... al pa jo mal za rokico primeš.... sploh ni panike, sam korajžo je treba imet Majchy upam, da je tisle kakav jst kave še vedno ne pijem
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 6.5.2009 9:00:46
|
|
|
|
Pupka
|
Dobro jutro. Majchy hvala za kavico... sem jo lihkar popila. Smo jedli zvečer ob 18.30 in zdaj zjutraj ob 7.30 Zdaj spet spi že več kot pol ure. Se je mal smejal pa okrog gledal, ratal siten in sem ga nesla v posteljico pa je pol blo treba še dvakrat it dudo popravit. Jutri pa mamo čebelice Oba mata cepljenje. sam ne ob isti uri- nekje 2 uri razlike. Sam najbrž bom kar z obema naenkrat šla. Zdaj pa grem hitro mal likat. Sem dva dni nazaj likala, da sem prav vse polikala. 2 dni po malo. POl je p aše isti dan se posušilo neki cunj, tako da mam spet že en kupček. Sem bla pa tudi mal v šopingu ampak res mal, ker smo šli sam po plenice, pol smo pa še mal zavili... - evo Joj, ko mamo spet tako čudno vreme... veter piha že teden dni skupaj... danes niti sončka šeni- mogoče bo kasneje.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 6.5.2009 9:03:00
|
|
|
|
Pupka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 srečanje...jst bi tudi pršla, sam tko daleč sama v avtu z Gajo... sej nebi blo nobene panike.... daš si jo na sprednji sedež. tolk da če joka al pa kej ji lahko dudo ponudiš.... al pa jo mal za rokico primeš.... sploh ni panike, sam korajžo je treba imet Moj se ful rad vozi v avtu... smo se zadnjič ustavili, ker je šel naročit pizzo, pa sem ga mogla 10 minut vozit, ker kakorhitro sem se ustavila je začel jamrat Sma se poparkingu v krog vozla
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 6.5.2009 9:03:22
|
|
|
|
Urša08
|
jutro Moj ptiček je prejle kakal a si lahko mislite kakšen je bil k 6 dni ni kakal sem tok vesela V glavnem včerej sem mu pripravila sladko vodo (kamelic nisem mela) in je ratalo. Jaz zdejle en čajček pijem, potem moram na hitrco pospravit in potem mava posvetovalnico. majchy hvala za kavico o prespani nočki pa ne bi, računam pri enem letu Katjuša super da m še ni No jaz jo pa mam Kako je bilo potem včerej s Florjanom, res ni smel k babiki al si poopustila?
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 6.5.2009 9:04:51
|
|
|
|
Urša08
|
pupka kaka dobra jopčka kje si jo pa kupla, če ni skrivnost?
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 6.5.2009 9:08:10
|
|
|
|
Pupka
|
v Pikapolonici- full redko kupujem tam, smo pa šli nekaj drugo informativno pogledat, pa sem jo našla ihn kar vzela
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 6.5.2009 9:14:58
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 srečanje...jst bi tudi pršla, sam tko daleč sama v avtu z Gajo... sej nebi blo nobene panike.... daš si jo na sprednji sedež. tolk da če joka al pa kej ji lahko dudo ponudiš.... al pa jo mal za rokico primeš.... sploh ni panike, sam korajžo je treba imet Majchy upam, da je tisle kakav jst kave še vedno ne pijem hana v avtu takoj zaspi,ko se pa ustavimo pa takoj uček odpre katjuša lahko je tudi kakav.....jaz tudi ne pijem kavice(tapave) ampak bbbbrrrr cafe-kao kapučino z mrzlim mlekom
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 6.5.2009 9:16:24
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 jutro Moj ptiček je prejle kakal a si lahko mislite kakšen je bil k 6 dni ni kakal sem tok vesela V glavnem včerej sem mu pripravila sladko vodo (kamelic nisem mela) in je ratalo. Jaz zdejle en čajček pijem, potem moram na hitrco pospravit in potem mava posvetovalnico. majchy hvala za kavico o prespani nočki pa ne bi, računam pri enem letu Katjuša super da m še ni No jaz jo pa mam Kako je bilo potem včerej s Florjanom, res ni smel k babiki al si poopustila? za Žigo da je kakal-revček je že mogu bit ......boš vidla da enkrat te bosta tvoja fanta lepo presenetla in prespala celo nočko
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 6.5.2009 9:32:41
|
|
|
|
tanci29
|
pozdravljene AJVY IN MLEA- a mi lahko zaupata kolko točk sta zbrali vajini pupi za vpis v vrtec grem danes gledat kako so jih seštevali pri hani, ker me mori to da ji je zmanjkala ena točka da jo sploh lahko vpišem, pol pa še čakalna vrsta. ajvy tisa je sprejeta tako da je zbrala dovolj točk, mlea evita pa je na 6 čakalnem mestu tko da je tudi precej visoko...pri nas je bilo treba zbrati za pogoj 63 točk hana jih ima 62 erik 67...zdej pa morm nekje zbrskat tisto preklemano točko da se bom pol pritoževala. pa še ena močna...z vozičkom lahko pridem samo ob enih bejbe sory ne bom komentirala ker sem vbesna ko ris in nočem slabe volje trosit tukile
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.5.2009 9:33:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.5.2009 9:37:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 6.5.2009 9:37:43
|
|
|
|
Pupka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Dan! Jst šibam zdele u KR Miller, ker mi je zmanjkal mleka, prej morm še u vrtec, ker sva dons s fotrom pozabila doma jakno in trak- to je pa tko, če gremo vsi 4je v vrtec DEJMO DOLOČIT DATUM ZA SREČANJE! PARKIRATE PR MEN, pa gremo peš do jezera...morm vedet cifro, da bom nardila ustrezno število tort a za vsako boš nardila svojo?? Pol lahko počasi začneš pečt Jaz se vam mogoče pridružim kdaj drugič
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 6.5.2009 9:38:37
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Dan! Jst šibam zdele u KR Miller, ker mi je zmanjkal mleka, prej morm še u vrtec, ker sva dons s fotrom pozabila doma jakno in trak- to je pa tko, če gremo vsi 4je v vrtec DEJMO DOLOČIT DATUM ZA SREČANJE! PARKIRATE PR MEN, pa gremo peš do jezera...morm vedet cifro, da bom nardila ustrezno število tort jest se prijavim kadarkoli razen drug teden v sredo k mamo cepljenja in 20tega k mam zobarja ostalo gre...se pravi ena torta za me
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?