|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
5.5.2009 22:42:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Onasiss)
  Neposredna povezava do sporočila: 601
   RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del
5.5.2009 22:44:55   
Pupka
No, meni je pa vseeno al je user posted image +user posted image al je user posted image +user posted image al jeuser posted image +user posted image al pa je v končni fazi sam en otrok, al so trije in več... Kot rečeno imam dva pubeca in mi na kraj pameti ne pade da bi imela še enga otroka sam zato, da bi mogoče bla punčka.  Če sta mi dva dovolj je nepomembno kakšnega spola sta.

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 602
5.5.2009 22:44:56   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Se fajn naješ čokolade, potem pauser posted image user posted image . Zih rata.user posted image

pr men to ne drži k sm u lajfu pojedla čokolde za celo reprezentancouser posted image user posted image

Nis jedla na pravi način- počas in z užitkom. user posted image

user posted image
da testiramo:)

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 603
5.5.2009 22:45:26   
Onasiss
Če vam povem po pravici, je pri men tisti kitajski koledar 100 % držal. Tko, da je vredno poskust.user posted image

So what....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 604
5.5.2009 22:45:28   
Katjusa

Pri nas po fotrovi strani ni bejbe že od leta 1905user posted image user posted image user posted image ...Šime ma 6 stricev, 14 bratrancev, 2 brata in 2 nečaka, 2 sinova....zdele vsi nestrpno pričakujemo konec meseca, če bo slučajno svakinja koooončno rodila bejbouser posted image user posted image user posted image

to mate pa gensko napakouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 605
5.5.2009 22:46:26   
Pupka

Pri nas po fotrovi strani ni bejbe že od leta 1905user posted image user posted image user posted image ...Šime ma 6 stricev, 14 bratrancev, 2 brata in 2 nečaka, 2 sinova....zdele vsi nestrpno pričakujemo konec meseca, če bo slučajno svakinja koooončno rodila bejbouser posted image user posted image user posted image

NORO.... user posted image user posted image user posted image user posted image Vi ste itak vsi taki zanimivi, glede na to kar se včasih da tukaj prebrat. Al pa bosta čez kašno leto Rokso in Majkl dubla sestrco user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 606
5.5.2009 22:47:15   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka

No, meni je pa vseeno al je user posted image +user posted image al je user posted image +user posted image al jeuser posted image +user posted image al pa je v končni fazi sam en otrok, al so trije in več... Kot rečeno imam dva pubeca in mi na kraj pameti ne pade da bi imela še enga otroka sam zato, da bi mogoče bla punčka.  Če sta mi dva dovolj je nepomembno kakšnega spola sta.

sej jst ne bom še zato imela enega men je čist vseeno sam itak bi blo lepo zdej met punčko če bo pa fant bo pač fant sam da bo zdrav in veseluser posted image user posted image user posted image user posted image
vedno mi je blo vseeno za spol in tud prihodnjič mi bo... in do poroda nočem vedet kaj imamo k pol ni zanimivo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 607
5.5.2009 22:47:42   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

to mate pa gensko napakouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

So what....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 608
5.5.2009 22:49:17   
Katjusa

user posted image

ti bi lahko kolumbo posodla tale tvoj avataruser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 609
5.5.2009 22:50:25   
Pupka

sej jst ne bom še zato imela enega men je čist vseeno sam itak bi blo lepo zdej met punčko če bo pa fant bo pač fant sam da bo zdrav in veseluser posted image user posted image user posted image user posted image
vedno mi je blo vseeno za spol in tud prihodnjič mi bo... in do poroda nočem vedet kaj imamo k pol ni zanimivo user posted image user posted image user posted image

to sem pa jaz ista... me niti malo ni firbec... prvič sem bla "v sebi" tak trdno prepričana da bo fant,, zdaj v drugo pa nobenga občutka, sam je moj rekel da čuti da bo pupka... user posted image user posted image

Nekateri so glede spola otroka tako zelo "občutljivi" da ne moreš verjet... Mam v žlahti eno žensko, ko je rekla da hoče punčko... v tretje ji je ratalo, če nebi, bi sigurno še delali user posted image In pol je bla tamala vse, fantka sta bla pa odrinjena... Ker so pač želeli punčko. Za user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 610
5.5.2009 22:52:45   
Onasiss
Nč punce jst user posted image  user posted image user posted image user posted image in user posted image .

NOČKO.

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 611
5.5.2009 22:54:07   
Katjusa

to sem pa jaz ista... me niti malo ni firbec... prvič sem bla "v sebi" tak trdno prepričana da bo fant,, zdaj v drugo pa nobenga občutka, sam je moj rekel da čuti da bo pupka... user posted image user posted image

Nekateri so glede spola otroka tako zelo "občutljivi" da ne moreš verjet... Mam v žlahti eno žensko, ko je rekla da hoče punčko... v tretje ji je ratalo, če nebi, bi sigurno še delali user posted image In pol je bla tamala vse, fantka sta bla pa odrinjena... Ker so pač želeli punčko. Za user posted image user posted image

pa kak je lahko folk tak neumen v vsaki nosečnosti je 50:50 in ne moreš otroka na stran tišet sej ni kriv.... joj take bi jst zaprla za kak teden v temnico da premislijo malo...
jst sem v 1 vedla da bo fant sem to čutla tud v drugo pol smo pa vprašal pa še to zato k mi je G reku joj tak fajn se vidi kaj vam povem.... itak pol me je pa radovednost premagala... in mi je blo žal nikol več nočem vedet spola, ker sma pol sam 1 ime zbiralauser posted image user posted image user posted image user posted image
otroke maš zato, da jim nudiš svojo ljubezen, da jih vzagajaš in da daš svetu nekaj najlepšega in najbolj popolnega..... ne pa zato da si boš zbiral kaj bi meluser posted image user posted image user posted image user posted image sebičnežiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 612
5.5.2009 22:54:11   
Onasiss
Ej punce, jutr loto plačat, če dobim sedmico delim z vami. user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 613
5.5.2009 22:54:59   
Katjusa

Ej punce, jutr loto plačat, če dobim sedmico delim z vami. user posted image

pazi kaj govoriš
pol pa držim pesti za tvoj loto jst mojmu nisem pustila plačatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 614
5.5.2009 22:55:59   
Katjusa

Nč punce jst user posted image  user posted image user posted image user posted image in user posted image .

NOČKO.

jst isti vrstni red sam med zadnja 2 dam še ene 2 slončka al pa vsaj enegauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 615
5.5.2009 22:56:03   
Onasiss

pa kak je lahko folk tak neumen v vsaki nosečnosti je 50:50 in ne moreš otroka na stran tišet sej ni kriv.... joj take bi jst zaprla za kak teden v temnico da premislijo malo...
jst sem v 1 vedla da bo fant sem to čutla tud v drugo pol smo pa vprašal pa še to zato k mi je G reku joj tak fajn se vidi kaj vam povem.... itak pol me je pa radovednost premagala... in mi je blo žal nikol več nočem vedet spola, ker sma pol sam 1 ime zbiralauser posted image user posted image user posted image user posted image
otroke maš zato, da jim nudiš svojo ljubezen, da jih vzagajaš in da daš svetu nekaj najlepšega in najbolj popolnega..... ne pa zato da si boš zbiral kaj bi meluser posted image user posted image user posted image user posted image sebičnežiuser posted image user posted image user posted image

Se strinjam z vama, jaz nisem ne v prvo ne v drugo spraševala kaj je in vama povem, da STA OBA MOJ NAJVEČJI ZAKLAD.

So what....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 616
5.5.2009 22:57:25   
Pupka
joj... loto... Ko pa itak nikoli nič ne dobim...  no, lažem... neki malega je že prletelo. Sestra in njen user posted image sta zadnjič pokasirala 43 ojrov... neki je... Jaz pa... bi mogla plačat, pa potem morebiti kaj dobim.

Mlea pa če pokasiraš... te držimo za besedo... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 617
5.5.2009 22:58:50   
Katjusa

joj... loto... Ko pa itak nikoli nič ne dobim...  no, lažem... neki malega je že prletelo. Sestra in njen user posted image sta zadnjič pokasirala 43 ojrov... neki je... Jaz pa... bi mogla plačat, pa potem morebiti kaj dobim.

Mlea pa če pokasiraš... te držimo za besedo... user posted image user posted image user posted image

se bojim, da nam raje ne bo povedalauser posted image user posted image user posted image user posted image ziher bo dobla

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 618
5.5.2009 22:59:16   
Pupka
Katjusa ti si pa ful želiš še  kar enga user posted image , kaj. Če je tako, ti seveda želim da rata, da ne boš več nervozna user posted image user posted image Mi smo rekli da smo zaključili... Vsaj z azdaj... Ampak pol ko bosta že oba en tolko velika pa dvmim da bi se odločla za še enga... Bom tudi jaz že v letih user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 619
5.5.2009 23:00:17   
Pupka

se bojim, da nam raje ne bo povedalauser posted image user posted image user posted image user posted image ziher bo dobla

povedala po mojem tudi ne bo... sam pr teh dobitkih piše zraven kraj... tak da če bo sumljivo...

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 620
5.5.2009 23:01:39   
Pupka
zdaj a res grem spat... Ker nekak čudno postrani sedim in me boli hrbet za pop**** Pa še varuška mi piska tukaj, ker je baterija pr koncu.

Se tipkamo spet jutri. fajn bodite

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 621
5.5.2009 23:04:35   
Katjusa

Katjusa ti si pa ful želiš še  kar enga user posted image , kaj. Če je tako, ti seveda želim da rata, da ne boš več nervozna user posted image user posted image Mi smo rekli da smo zaključili... Vsaj z azdaj... Ampak pol ko bosta že oba en tolko velika pa dvmim da bi se odločla za še enga... Bom tudi jaz že v letih user posted image user posted image user posted image

ja od nekdaj sem si želela 3 in moj se s tem strinjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem ful vesela, da se mi bo ta želja izpolnilauser posted image user posted image user posted image

zdej pa šibam  user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 622
5.5.2009 23:06:05   
boma2

dober večer mamice...:)

Dobre čvekle ste..user posted image user posted image user posted image user posted image sploh ne morem vsega prebrat....user posted image user posted image

V glavnem menda ne mislite že na drugega otroka oziroma nekatere na tretjega, ste pa faceuser posted image user posted image user posted image user posted image ... :)

No jaz bi tudi imela 3 otroke, pa je moj reku, da lahko sam ne z njemu tretjega.. :( In sem full žalostna.... :(

ZA SEZNAM

4.5.2009 - 5.160g 58cm Pri dveh mesecih... :)
1.6.2009 - Cepljenje in pregled+tehtanje

Hvala vsem za čestitike... :)

Katjuša... Full lepa dnevna soba user posted image user posted image in full lepo se igrata tvoje dva otročička... 

user posted image user posted image user posted image user posted image bravo vsem mamicam, ki ste že imele krst slikice user posted image user posted image user posted image full lepe bravo... :)

mlea ... moje sožalje... user posted image

Zdaj pa nevem katera se je je skregala s fantom, no upam, da se je že pobotala... sem držala pesti... :)

boma2 :)

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 623
5.5.2009 23:06:58   
boma2

ja od nekdaj sem si želela 3 in moj se s tem strinjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem ful vesela, da se mi bo ta želja izpolnilauser posted image user posted image user posted image

zdej pa šibam  user posted image   user posted image   user posted image

Katjuša za tvojga tretjega... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 624
5.5.2009 23:07:41   
boma2

kolumbo... no vsaj upam, da nisem kej zamešala... :) no upam, da bomo res dobili XXL torto... :) na Zbiljah.... :)user posted image user posted image

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

ali ste prevarali svojega partnerja
Spark

da (17%)

ne (61%)

to je nekaj najgršega (6%)

nikoli ne bi to naredil (14%)

razmišljam o tem (2%)

Število vseh glasov: 355

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!