|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del
6.5.2009 12:11:26   
simonakr

IZVIRNO SPOROČILO: mlea

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

jst sem se javim za srečanje med vikendom...ker drugače nimam prevoza.....

Takrat je ful gužva na Zbiljah. Č bo šla majchy23 s simonokr, k sta glih kao blizu, pol jaz pridem pote, ker si itak iz Lj, če se ne motim?

men ni panike

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 676
   [Brisano sporočilo]
6.5.2009 12:19:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu simonakr)
  Neposredna povezava do sporočila: 677
   [Brisano sporočilo]
6.5.2009 12:22:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 678
6.5.2009 12:25:38   
Čebel@
jupiiiiii že delamo seznamček za srečanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image če se dobimo popoldne potem imam svoj avto,dopoldne se bom pa potem res mogla prištulit(k simoni)user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 679
6.5.2009 12:27:45   
Čebel@
no pri nas je obisk speluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image smo se malo načvekali-čeprav s sestrično bi se okoli otrok lahko še 3 ure pogovarjaliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image teta je pa full bogauser posted image user posted image user posted image user posted image je komaj prišla po stopnicahuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 680
6.5.2009 12:28:48   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

jst sem se javim za srečanje med vikendom...ker drugače nimam prevoza.....

Takrat je ful gužva na Zbiljah. Č bo šla majchy23 s simonokr, k sta glih kao blizu, pol jaz pridem pote, ker si itak iz Lj, če se ne motim?

men ni panike
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a imaš dovolj velik avto za 2 vozička?

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 681
6.5.2009 12:30:51   
Onasiss
Koga to sprašuješ? user posted image

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 682
6.5.2009 12:31:40   
brkn83
Čao.

kako kaj?

Js sem kr pridna, in se lepoučim. ampak počasi se bova pa z nikom odpravila na sprehod. namreč ne vem kje se me danes že glava drži, tolk stvari sem imela za narediti. Potem pa sem zvedela, da nam v petek pridejo še streho na garaži in nadstrešku pokriti, čeprav so nam pa najprej rekli, da šele naslednji konec tedna.

Nič morem hitro naprej delati. Lep dan vam želim.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 683
6.5.2009 12:37:09   
Čebel@

Koga to sprašuješ? user posted image
simono.......ti boš ajvy imela v avtuuser posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 684
6.5.2009 12:41:00   
Vesnozaver
juhu,

brkn ti si ena vlka pridnica, dostikrat pomislim na tebe, ko ne sfolgam vsega in se sprasujem, kako ti vse rata, svaka castuser posted image user posted image user posted image malo nehaj slabo vest zbujat, pa daj napisi kdaj da kavc peglasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

glede srecanja: jaz se tudi ne upam sama vozit, mogoce ce bi se kdo bil z mano v avtu....bom videla.

majchy super, da si imela fajn obisek pa boga teta.....en kup user posted image user posted image user posted image user posted image za njo...

Aljaz aja, jaz pa cakam, da me prime kuhodis, da grem kosilo nardit....pa se mi nekak ne da najbolj....ce pa je tolko zanimivega na internetuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 685
6.5.2009 12:44:24   
Čebel@
vesnozaver.......cita je iz laškega in se lahko skupaj peljetauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Vesnozaver)
Neposredna povezava do sporočila: 686
6.5.2009 12:44:25   
MIHAILO
KAYICA moj ma teto v Avstraliji...mas prav ,da se nam iste stvari dogajajouser posted image
Srecanje----sm tko dalec,da me ne more nobena pobrat,avta pa nimam,ker moj dela in se pelje z njim v sluzbouser posted image ...upam,da bo kaka druga prilika...

Neposredna povezava do sporočila: 687
6.5.2009 12:45:00   
Čebel@
mihailo........s kje  pa si?

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 688
6.5.2009 12:50:11   
Vesnozaver
majchy hvala za idejo, bom pa najprej naso pikico pobarala, ko je tut iz mbjauser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 689
6.5.2009 12:56:07   
Urša08
Mi smo prišli iz posvetovalnice. Žiga ima (pri treh mesecih) 6330 g in je velik 62 cm. Vse je v redu. Sem povedala da mu malce iz noska teče, pa ima grlo v redu, ušesa tudi, plučka tud, tako da je bil cepljen. Se mi je pa tok zasmilu revček k je dobu injekcijouser posted image user posted image user posted image bi kmal še jaz zajokala.  Sedaj mi oba pančkata, jaz grem pa kosilo skuhat.

Brkn za seznamček: 6.330g in 62 cm (3m) - naslednji pregled 17.6

Neposredna povezava do sporočila: 690
6.5.2009 13:04:14   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver

majchy hvala za idejo, bom pa najprej naso pikico pobarala, ko je tut iz mbjauser posted image
superuser posted image user posted image user posted image user posted image dej vaju na seznamček

Neposredna povezava do sporočila: 691
6.5.2009 13:07:36   
MIHAILO
Ursa super za pregled...verjamem ,da se ti je zasmilil...tako se je meni Mihailo ,ko so ga v p spikali zjutraj in zvecer po dve inekcijiuser posted image ...a so kaksne kontraindikacije od tega cepljenja?mi ga imamo 26.5.
Majchy iz Hrastnika sem...

se malo oblacil novihuser posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 692
6.5.2009 13:16:58   
Urša08
Mihailo luštna oblačilcauser posted image Po cepljenju lahko otroček dobi vročino, lahko ga nogica boli. Treba mu je dajat hladilne obkladke na nogico.Upam, da bo tako prenesel cepljenja kot Nejc, saj ni imel nikoli nobene reakcije.

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 693
6.5.2009 13:17:42   
Urša08
Sem pozabila povedat, da sem si kupla od Lisce roza modrček za dojenje in je superuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 694
6.5.2009 13:19:39   
MIHAILO
Ursa jaz imam iz milerja modrce za dojenje so po 9e...sam vedno,ko dojim kar mudrc gor potegnem ,nikoli ga ne odpevamuser posted image ,tak ,da je skoda,ker imam modrce za dojenjeuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 695
6.5.2009 13:22:03   
Urša08
MIHAILO saj jaz mam tud enga iz Mullerja. Sam sem si zaželela enga lepega , pa rozastga. Da bo tud lep zgledal pod majčko user posted image user posted image user posted image Sicer pa more bit lepši glede na ceno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 696
6.5.2009 13:22:48   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Sem pozabila povedat, da sem si kupla od Lisce roza modrček za dojenje in je superuser posted image user posted image user posted image
u sexy mamauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 697
6.5.2009 13:24:12   
Čebel@
iščemo dekle iz okolice Hrastnika,da spotoma pobere še Mihailouser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 698
6.5.2009 13:27:34   
Urša08
Srečanje; pridem če bom mela avto. Ve kr povejte kdaj.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 699
6.5.2009 13:49:13   
Vesnozaver
majchy pisuka  nemrem dat kr na seznam,morm najprej vprasatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Ste danes svojemu otroku že povedali to?
To so besede in stavki, ki bi jih moral slišati vsak otrok, večkrat.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?