|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del
6.5.2009 9:42:00   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

TANCY IN OSTALE...NE DELAT TAKE PANIKE ZARAD VRTCA!!!!

večina staršev odda vlogo v 5 vrtcev hkrati, nikjer pa niso sposobni nardit seznama DEJANSKEGA ŠTEVILA OTROK....ko sm jst iskala varjante za Majkla sm ga vpisala v 6 občin: Medvode, Ljubljana, Vodice, Komenda Kamnik, Domžale- to pa zato, ker sva mela na tej relaciji službe in babice....tko da malo več bo jasno septembra, sploh za naše februarčke, ki potrebujejo varstvo šele januarja

kolumbo-sej ne delam panike, ampak sem slučajno zvedla da če otrok nima zbranih dovolj točk  se pravi nima pogoja za vpis ga ne vzamejo. kot sem napisala naši zmanjka ena točka in me res zanima kolko so jih npr. pri ajvy zbrali ker so sprejeti. tako da tole mi ni čist jasno

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 651
6.5.2009 10:26:35   
simonakr
Dan punce!

Kolumbo kar zraven me štej jest hočem svojo torto user posted image user posted image user posted image

Katjuša upam da še dolgo ne bo user posted image vsaj ene 9 mescev user posted image user posted image

Hhhmmmm recept za punčke - pošlji svojega moza ža en teden na službeno potovanje in ko pride nazaj veselo user posted image . aja pa men je kitajski horoskop tud držal. Aja pa v naši familiji smo punce že kar nekaj časa prve - geni kaj moreš.

Zdele sva se najedle in greva na sprehod pa loto vplačat! Morebit pa bo kej user posted image user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 652
6.5.2009 10:28:03   
MIHAILO
ojla punce ,mi smo ok,spimo lepo...PUPKA super za shopping ,full je lepo ...mi imamo tudi nekaj novih cunj iz Avstralije.
TANCI ne se sekirat sej se bo menda se za vas nasel plac v vrtcu...user posted image
vam se prilepim slikice M ihaila z novimi cotkami,pidjami...ga drzim in ne morm vec pisatuser posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 653
6.5.2009 10:55:08   
sunny24
Jutro! Nočka prespana...Gaja je zaspala tam enkrat okoli 23h in pančala do 9h. Je pa full neki jamrala in vriskala, malo tudi jokcala...Ne vem, kaj ji je blo, kaki krčki al kaj??? user posted image user posted image user posted image

majchy, hvala za kafe! user posted image
mihailo in pupka, lepe cunce!user posted image user posted image user posted image

tanci, upam, da vam rata dobit vrtec za Hano. user posted image user posted image user posted image   Mi pa Gaje ne bomo dali še v vrtec, jo bomo dali pole, k bo mela kaka 3 leta oz 4.

katjusa, Gajo vozim ozadi, zaradi airbaga, k nimamo pojma, kje se ga sklopi. Če pa ga peljemo na servis, da ga odklopijo, nam bojo pa mastno zaračunali, k bi mogli 2 sklopit.
Drugače se pa Gaja tudi full rada vozi, ponavadi zapančka, ampak kot sem rekla, na tko dolgo pot sama z njo ne grem.

Zdej Gaja spet panča v vozičku, jst pa ne vem, kaj bi...

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 654
6.5.2009 10:56:17   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

jutro

Moj ptiček je prejle kakaluser posted image user posted image user posted image user posted image a si lahko mislite kakšen je bil k 6 dni ni kakal user posted image user posted image user posted image user posted image sem tok veselauser posted image V glavnem včerej sem mu pripravila sladko vodo (kamelic nisem mela) in je ratalo.user posted image

user posted image user posted image user posted image Mu je ful odleglo, kajne???'

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 655
6.5.2009 10:59:29   
Onasiss
tanci29-imaš zs.

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 656
6.5.2009 11:03:04   
kayica24
mihailo koga pa imate v Avstraliji???Lep je ta mali tipčekuser posted image

Jaz pa jem jajca..Na oko, s sirom in klobasami...mmmm...

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 657
6.5.2009 11:07:34   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

tanci29-imaš zs.

hvala-sem odpisalauser posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 658
6.5.2009 11:07:40   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

pri nas je bilo treba zbrati za pogoj 63 točk hana jih ima 62 erik 67...zdej pa morm nekje zbrskat tisto preklemano točko da se bom pol pritoževala.

Čak mal, a niso v vseh vrtcih MOL isti pogoji za vpis v vrtec. Saj imajo vsi vrtci isti kriterij???????????????????????????????????

So what....

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 659
6.5.2009 11:09:02   
tanci29
mihailo lepotecuser posted image user posted image
gaja uživčka v vozičkuuser posted image user posted image

simona dober tek

jaz pa likam hlače na robuser posted image ...sem jih že 6 zlikala napadam noveuser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 660
6.5.2009 11:10:12   
Onasiss
tanci29-imaš zs.

So what....

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 661
6.5.2009 11:10:12   
tanci29

pri nas je bilo treba zbrati za pogoj 63 točk hana jih ima 62 erik 67...zdej pa morm nekje zbrskat tisto preklemano točko da se bom pol pritoževala.

Čak mal, a niso v vseh vrtcih MOL isti pogoji za vpis v vrtec. Saj imajo vsi vrtci isti kriterij???????????????????????????????????

ja pomoje majo iste točke za vpis, zato me pa zanima kolko ste jih nabrale, ker se mi zdi ful čudno zakaj smo ven padli

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 662
6.5.2009 11:14:25   
tanci29

tanci29-imaš zs.

U2user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 663
6.5.2009 11:23:39   
Onasiss

ja pomoje majo iste točke za vpis, zato me pa zanima kolko ste jih nabrale, ker se mi zdi ful čudno zakaj smo ven padli

Ups, sem šla zdele gledat ostale zavrnjene odločbe in imajo res različno število točk za sprejem otroka  vrtec. Pri nas 68,  v Trnovem 71, Viški gaj 61.....

So what....

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 664
6.5.2009 11:29:32   
tanci29

Ups, sem šla zdele gledat ostale zavrnjene odločbe in imajo res različno število točk za sprejem otroka  vrtec. Pri nas 68,  v Trnovem 71, Viški gaj 61.....

a to pomeni da tudi ocenjujejo drugače al kaj...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  a ste povsod nabrali 68 točk

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 665
6.5.2009 11:36:21   
Onasiss

a to pomeni da tudi ocenjujejo drugače al kaj...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  a ste povsod nabrali 68 točk

Ne, zaradi bližine vrtca oziroma lokacija enote vrtca, ki je najbližja otrokovemu stalnemu bivališču. To je točka 3. Tam smo dobili vse točke samo pri tem vrtcu, kjer smo 6. v čakalni vrsti.

So what....

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 666
6.5.2009 11:39:30   
tanci29

Ne, zaradi bližine vrtca oziroma lokacija enote vrtca, ki je najbližja otrokovemu stalnemu bivališču. To je točka 3. Tam smo dobili vse točke samo pri tem vrtcu, kjer smo 6. v čakalni vrsti.

a so ti zraven tudi specifikacijo točk poslali al kaj...ali si že šla v vrtec'

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 667
6.5.2009 11:50:07   
Onasiss

Eni vrtci so mi poslali, eni ne sam izpis kriterija je povsod isti. A ti niso na odločbi nč napisali pod katerimi točkami je dobila točje oz kje????

So what....

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 668
6.5.2009 11:51:44   
Katjusa
jst rihtam papirje za avto ga danes dobim tak da vas pridem kasneje prebratuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Urša sem popustila in je lahko šel k babiki sam me je ful prosuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 669
6.5.2009 11:53:52   
BarbaraGS
ceprav so mi vsi govorili, da bo fantek, sem jaz 2x sanjala lep porod in rojstvo puncke. Sam nisem vedela ali je to samo moja velika zelja, ali prerokba.

brkn keri faks delas?

jaz imam se vedno bolecine simfize in so me koncno vzeli resno in grem na slikanje. Upam da z zdravljenjem nisem prepozna in da ne bo trajnih posledic, ker zelo tezko hodim. Drugace pa nic stopnic, mirovanje in pas okrog medenice. A je kera to ze imela?

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 670
6.5.2009 11:54:19   
Ajvy
jst sem se javim za srečanje med vikendom...ker drugače nimam prevoza.....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 671
6.5.2009 11:56:39   
tanci29

Eni vrtci so mi poslali, eni ne sam izpis kriterija je povsod isti. A ti niso na odločbi nč napisali pod katerimi točkami je dobila točje oz kje????

ne niso....zato pa grem tja danes da vidim

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 672
6.5.2009 11:57:54   
Pupka
sunny,  najboljš da počakaš da pridem še jaz v vaš konc, pa bova pol šle skupi na srečanje user posted image user posted image

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 673
6.5.2009 11:58:39   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

jst sem se javim za srečanje med vikendom...ker drugače nimam prevoza.....

Takrat je ful gužva na Zbiljah. Č bo šla majchy23 s simonokr, k sta glih kao blizu, pol jaz pridem pote, ker si itak iz Lj, če se ne motim?

So what....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 674
6.5.2009 11:59:42   
Onasiss

ne niso....zato pa grem tja danes da vidim

Polpa kr u napad. Držim pesti!!!!!

So what....

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?