Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 6.5.2009 9:42:00
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo TANCY IN OSTALE...NE DELAT TAKE PANIKE ZARAD VRTCA!!!! večina staršev odda vlogo v 5 vrtcev hkrati, nikjer pa niso sposobni nardit seznama DEJANSKEGA ŠTEVILA OTROK....ko sm jst iskala varjante za Majkla sm ga vpisala v 6 občin: Medvode, Ljubljana, Vodice, Komenda Kamnik, Domžale- to pa zato, ker sva mela na tej relaciji službe in babice....tko da malo več bo jasno septembra, sploh za naše februarčke, ki potrebujejo varstvo šele januarja kolumbo-sej ne delam panike, ampak sem slučajno zvedla da če otrok nima zbranih dovolj točk se pravi nima pogoja za vpis ga ne vzamejo. kot sem napisala naši zmanjka ena točka in me res zanima kolko so jih npr. pri ajvy zbrali ker so sprejeti. tako da tole mi ni čist jasno
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 6.5.2009 10:26:35
|
|
|
|
simonakr
|
Dan punce! Kolumbo kar zraven me štej jest hočem svojo torto Katjuša upam da še dolgo ne bo vsaj ene 9 mescev Hhhmmmm recept za punčke - pošlji svojega moza ža en teden na službeno potovanje in ko pride nazaj veselo . aja pa men je kitajski horoskop tud držal. Aja pa v naši familiji smo punce že kar nekaj časa prve - geni kaj moreš. Zdele sva se najedle in greva na sprehod pa loto vplačat! Morebit pa bo kej
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 6.5.2009 10:28:03
|
|
|
|
MIHAILO
|
ojla punce ,mi smo ok,spimo lepo...PUPKA super za shopping ,full je lepo ...mi imamo tudi nekaj novih cunj iz Avstralije. TANCI ne se sekirat sej se bo menda se za vas nasel plac v vrtcu... vam se prilepim slikice M ihaila z novimi cotkami,pidjami...ga drzim in ne morm vec pisat
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 6.5.2009 10:55:08
|
|
|
|
sunny24
|
Jutro! Nočka prespana...Gaja je zaspala tam enkrat okoli 23h in pančala do 9h. Je pa full neki jamrala in vriskala, malo tudi jokcala...Ne vem, kaj ji je blo, kaki krčki al kaj??? majchy, hvala za kafe! mihailo in pupka, lepe cunce! tanci, upam, da vam rata dobit vrtec za Hano. Mi pa Gaje ne bomo dali še v vrtec, jo bomo dali pole, k bo mela kaka 3 leta oz 4. katjusa, Gajo vozim ozadi, zaradi airbaga, k nimamo pojma, kje se ga sklopi. Če pa ga peljemo na servis, da ga odklopijo, nam bojo pa mastno zaračunali, k bi mogli 2 sklopit. Drugače se pa Gaja tudi full rada vozi, ponavadi zapančka, ampak kot sem rekla, na tko dolgo pot sama z njo ne grem. Zdej Gaja spet panča v vozičku, jst pa ne vem, kaj bi...
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 6.5.2009 10:56:17
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 jutro Moj ptiček je prejle kakal a si lahko mislite kakšen je bil k 6 dni ni kakal sem tok vesela V glavnem včerej sem mu pripravila sladko vodo (kamelic nisem mela) in je ratalo. Mu je ful odleglo, kajne???'
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 6.5.2009 10:59:29
|
|
|
|
Onasiss
|
tanci29-imaš zs.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 6.5.2009 11:03:04
|
|
|
|
kayica24
|
mihailo koga pa imate v Avstraliji???Lep je ta mali tipček Jaz pa jem jajca..Na oko, s sirom in klobasami...mmmm...
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 6.5.2009 11:07:34
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea tanci29-imaš zs. hvala-sem odpisala
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 6.5.2009 11:07:40
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 pri nas je bilo treba zbrati za pogoj 63 točk hana jih ima 62 erik 67...zdej pa morm nekje zbrskat tisto preklemano točko da se bom pol pritoževala. Čak mal, a niso v vseh vrtcih MOL isti pogoji za vpis v vrtec. Saj imajo vsi vrtci isti kriterij???????????????????????????????????
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 6.5.2009 11:09:02
|
|
|
|
tanci29
|
mihailo lepotec gaja uživčka v vozičku simona dober tek jaz pa likam hlače na rob ...sem jih že 6 zlikala napadam nove
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 6.5.2009 11:10:12
|
|
|
|
Onasiss
|
tanci29-imaš zs.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 6.5.2009 11:10:12
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 pri nas je bilo treba zbrati za pogoj 63 točk hana jih ima 62 erik 67...zdej pa morm nekje zbrskat tisto preklemano točko da se bom pol pritoževala. Čak mal, a niso v vseh vrtcih MOL isti pogoji za vpis v vrtec. Saj imajo vsi vrtci isti kriterij??????????????????????????????????? ja pomoje majo iste točke za vpis, zato me pa zanima kolko ste jih nabrale, ker se mi zdi ful čudno zakaj smo ven padli
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 6.5.2009 11:14:25
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea tanci29-imaš zs. U2
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 6.5.2009 11:23:39
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 pri nas je bilo treba zbrati za pogoj 63 točk hana jih ima 62 erik 67...zdej pa morm nekje zbrskat tisto preklemano točko da se bom pol pritoževala. Čak mal, a niso v vseh vrtcih MOL isti pogoji za vpis v vrtec. Saj imajo vsi vrtci isti kriterij??????????????????????????????????? ja pomoje majo iste točke za vpis, zato me pa zanima kolko ste jih nabrale, ker se mi zdi ful čudno zakaj smo ven padli Ups, sem šla zdele gledat ostale zavrnjene odločbe in imajo res različno število točk za sprejem otroka vrtec. Pri nas 68, v Trnovem 71, Viški gaj 61.....
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 6.5.2009 11:29:32
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 pri nas je bilo treba zbrati za pogoj 63 točk hana jih ima 62 erik 67...zdej pa morm nekje zbrskat tisto preklemano točko da se bom pol pritoževala. Čak mal, a niso v vseh vrtcih MOL isti pogoji za vpis v vrtec. Saj imajo vsi vrtci isti kriterij??????????????????????????????????? ja pomoje majo iste točke za vpis, zato me pa zanima kolko ste jih nabrale, ker se mi zdi ful čudno zakaj smo ven padli Ups, sem šla zdele gledat ostale zavrnjene odločbe in imajo res različno število točk za sprejem otroka vrtec. Pri nas 68, v Trnovem 71, Viški gaj 61..... a to pomeni da tudi ocenjujejo drugače al kaj... a ste povsod nabrali 68 točk
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 6.5.2009 11:36:21
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 a to pomeni da tudi ocenjujejo drugače al kaj... a ste povsod nabrali 68 točk Ne, zaradi bližine vrtca oziroma lokacija enote vrtca, ki je najbližja otrokovemu stalnemu bivališču. To je točka 3. Tam smo dobili vse točke samo pri tem vrtcu, kjer smo 6. v čakalni vrsti.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 6.5.2009 11:39:30
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 a to pomeni da tudi ocenjujejo drugače al kaj... a ste povsod nabrali 68 točk Ne, zaradi bližine vrtca oziroma lokacija enote vrtca, ki je najbližja otrokovemu stalnemu bivališču. To je točka 3. Tam smo dobili vse točke samo pri tem vrtcu, kjer smo 6. v čakalni vrsti. a so ti zraven tudi specifikacijo točk poslali al kaj...ali si že šla v vrtec'
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 6.5.2009 11:50:07
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 a so ti zraven tudi specifikacijo točk poslali al kaj...ali si že šla v vrtec' Eni vrtci so mi poslali, eni ne sam izpis kriterija je povsod isti. A ti niso na odločbi nč napisali pod katerimi točkami je dobila točje oz kje????
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 6.5.2009 11:51:44
|
|
|
|
Katjusa
|
jst rihtam papirje za avto ga danes dobim tak da vas pridem kasneje prebrat Urša sem popustila in je lahko šel k babiki sam me je ful prosu
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 6.5.2009 11:53:52
|
|
|
|
BarbaraGS
|
ceprav so mi vsi govorili, da bo fantek, sem jaz 2x sanjala lep porod in rojstvo puncke. Sam nisem vedela ali je to samo moja velika zelja, ali prerokba. brkn keri faks delas? jaz imam se vedno bolecine simfize in so me koncno vzeli resno in grem na slikanje. Upam da z zdravljenjem nisem prepozna in da ne bo trajnih posledic, ker zelo tezko hodim. Drugace pa nic stopnic, mirovanje in pas okrog medenice. A je kera to ze imela?
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 6.5.2009 11:54:19
|
|
|
|
Ajvy
|
jst sem se javim za srečanje med vikendom...ker drugače nimam prevoza.....
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 6.5.2009 11:56:39
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 a so ti zraven tudi specifikacijo točk poslali al kaj...ali si že šla v vrtec' Eni vrtci so mi poslali, eni ne sam izpis kriterija je povsod isti. A ti niso na odločbi nč napisali pod katerimi točkami je dobila točje oz kje???? ne niso....zato pa grem tja danes da vidim
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 6.5.2009 11:57:54
|
|
|
|
Pupka
|
sunny, najboljš da počakaš da pridem še jaz v vaš konc, pa bova pol šle skupi na srečanje
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 6.5.2009 11:58:39
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy jst sem se javim za srečanje med vikendom...ker drugače nimam prevoza..... Takrat je ful gužva na Zbiljah. Č bo šla majchy23 s simonokr, k sta glih kao blizu, pol jaz pridem pote, ker si itak iz Lj, če se ne motim?
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 6.5.2009 11:59:42
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 a so ti zraven tudi specifikacijo točk poslali al kaj...ali si že šla v vrtec' Eni vrtci so mi poslali, eni ne sam izpis kriterija je povsod isti. A ti niso na odločbi nč napisali pod katerimi točkami je dobila točje oz kje???? ne niso....zato pa grem tja danes da vidim Polpa kr u napad. Držim pesti!!!!!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?