|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del
5.5.2009 22:23:59   
Pupka
Jaz sem cucelj št. 2 dala glih pred dvema dnevoma, ko je dopolnil 3 mesece...
mam pa tommy tippee stekleničko. Polivamo pa tudi mi tako zelo, da joj. In ko sem omenla P da bruha oz. poliva je dejal samo da preveč poje pri enem obroku in tist kar je preveč polije. Poliva pa neglede na to kolko poje. najhuje pa je to, da včasih polije, pa kasneje še bruha že sesirjeno, na koncu pa sam še tisto tekočino ki je kot voda. GROOOZA. Zdaj me prav zanima kaj mi bo rekel v četrtek, ko mu bom spet zatežila.

Katjusa
, ne mi delat lušte s čokolado user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hrbet me spet boli nenormalno- bi blo treba spet na ene tri masaže... PA NA DIETO. Majkemi...  user posted image user posted image Zadnji cajt. Čeprav moj pravi, da sem šele zdaj "prava baba" user posted image user posted image user posted image Dokler se ne vsedem nanj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa na spanje.

Lahko noč, čveke

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu milči)
Neposredna povezava do sporočila: 576
5.5.2009 22:25:33   
Katjusa
mi imamo tud avent in smo prešli na 2 luknjici okol 2 meseca zdej mu bom dala počas 3 ker se že ful matra in cuclja polek.....

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 577
   [Brisano sporočilo]
5.5.2009 22:26:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Katjusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 578
5.5.2009 22:29:03   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Dober večer

Katjuša, ko pridete u Zbilje nardim mojo xxl nutela torto za Ajvy za tebe pa palačinke, sm dons nabavla 1 liter smetaneuser posted image

se mi že sline cedijo....
punce kater datum bomo zbreje ste za tist teden po 18. da nas bo več?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 579
5.5.2009 22:29:22   
Katjusa
aja kolubmo pa dober večeruser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 580
5.5.2009 22:29:33   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

no če mlea takrat ne bo imela časa se bom pa k simoni priklopilauser posted image a je prav simonauser posted image user posted image

Sta res kr blizu, sam men ni panikeuser posted image

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 581
   [Brisano sporočilo]
5.5.2009 22:29:46   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 582
5.5.2009 22:29:48   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: petrap

midve sva bli pa danes v lj, smo šli mal na rudnik, ker sem mogla kupit darilo za sestrično, ki gre k birmi...tamla je bila zdaj mal zunaj z dedijem...

Dajte punce no, ko boste na Rudniku me prosim obvezno zvcnt (preko zs), da se dobimo na kaki kavici na hitro, ker sem doma zraven Supernove.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 583
5.5.2009 22:30:03   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS

tukaj pa sta slikici nase cartljivke
user posted image

user posted image  

Kok je srčkanauser posted image

So what....

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 584
5.5.2009 22:30:21   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS

Kayica
ti si sprasevala, ce je slucajno tvoja dobila krcke na pocitnicah in kolikor jaz opazujem naso in kolikor sem kje prebrala, je normalno, da majhni dojencki ob vecjih spremembah dobijo krcke (tisti dan). Tako jih je nasa imela vsakic ko so bili obiski pri nas in jo je veliko ljudi (tujih ljudi zanjo) vlacilo po rokah.

A je to možno tudi kake dva dni po prihodu, ker smo mi v soboto prišli domov, ampak je bla včeri tečna ko user posted image

So what....

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 585
5.5.2009 22:30:33   
Onasiss

en dan moram v lov za oblekico za krst......upam da kej pametnega najdemuser posted image

Sem bila danes v H&M in imajo tako lepe bele oblekice, z nekimi čipkami in zraven so bli še neki klobučki. Če bi imeli mi zdele krst, bi jo zih v to napravila.

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 586
5.5.2009 22:31:35   
Katjusa

Cucli aventuser posted image ...Majkl je bil na enki za mleko do 6. meseca...za čaj pa do enega letauser posted image
Rokso je tut še zmeri na 1ki, ker jst še dojim ene 3-4krat na dan in če bi mu povečala cucelj verjetno nebi znal več intenzivno vlečt joške(moja teorija)

ja to se pa strinjam tiste k dojite zraven ostante kr na 1. sej iz zize vedno isto teče se nič luknjice zraven ne delajouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 587
5.5.2009 22:32:48   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

en dan moram v lov za oblekico za krst......upam da kej pametnega najdemuser posted image

Sem bila danes v H&M in imajo tako lepe bele oblekice, z nekimi čipkami in zraven so bli še neki klobučki. Če bi imeli mi zdele krst, bi jo zih v to napravila.

jst bi imela punčkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no zdej bomo delal sam punčke.... kak  se to nardi?

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 588
   [Brisano sporočilo]
5.5.2009 22:33:51   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Katjusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 589
   [Brisano sporočilo]
5.5.2009 22:34:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Katjusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 590
5.5.2009 22:35:53   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

jst bi imela punčkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no zdej bomo delal sam punčke.... kak  se to nardi?

Se fajn naješ čokolade, potem pauser posted image user posted image . Zih rata.user posted image

So what....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 591
5.5.2009 22:36:03   
Pupka

[/quote]

[/quote]

Moj je rekel da je nardil pupko... trdil do konca... pol sem mu dva dni pred porodom rekla, da ni varjante da bomo meli pupko... In je res blo tak. Tak da mam 2 pubeca

< Sporočilo je popravil Pupka -- 5.5.2009 22:37:16 >

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 592
5.5.2009 22:36:21   
Katjusa
milči sem ti poslala ZS s mojim mailom, da mi boš lažje sliko poslala pa pripiši še pol zraven ime in tvoj nick

Neposredna povezava do sporočila: 593
   [Brisano sporočilo]
5.5.2009 22:36:30   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 594
5.5.2009 22:37:36   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

Moj je rekel da je nardil pupko... trdil do konca... pol sem mu dva dni pred porodom rekla, da ni varjante da bomo meli pupko... In je res blo tak. Tak da mam 2 pubeca

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image moj je tud reku da bo punčko naredu je že ime zbral.... no bomo videli ko bouser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 5.5.2009 22:39:03 >

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 595
   [Brisano sporočilo]
5.5.2009 22:37:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Onasiss)
  Neposredna povezava do sporočila: 596
5.5.2009 22:38:18   
Onasiss
Bi bla jaz tud taka, če bi mela zdej tudi fantka (zato, ker so vsi pametoval, da bo fant) in bi šla po tretjo punčko v RIM, tko mam pa user posted image user posted image .user posted image user posted image user posted image  Bravo ati in tvoja semenčeca.user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 597
5.5.2009 22:40:04   
Katjusa

Bi bla jaz tud taka, če bi mela zdej tudi fantka (zato, ker so vsi pametoval, da bo fant) in bi šla po tretjo punčko v RIM, tko mam pa user posted image user posted image .user posted image user posted image user posted image  Bravo ati in tvoja semenčeca.user posted image

pol bo pa tvoj prišel mojmu dat inštrukcijeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 598
5.5.2009 22:40:38   
Onasiss

Se fajn naješ čokolade, potem pauser posted image user posted image . Zih rata.user posted image

pr men to ne drži k sm u lajfu pojedla čokolde za celo reprezentancouser posted image user posted image

Nis jedla na pravi način- počas in z užitkom. user posted image

So what....

Neposredna povezava do sporočila: 599
5.5.2009 22:40:40   
Katjusa

Šibam še mal na stiskanje, ker gre Šime jutr via Slovakia

fajn se nastiskajuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

klavdi*

Koliko otrok imate?

2 (77%)

3 (12%)

4 (11%)

Število vseh glasov: 308

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!