Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 5.5.2009 22:23:59
|
|
|
|
Pupka
|
Jaz sem cucelj št. 2 dala glih pred dvema dnevoma, ko je dopolnil 3 mesece... mam pa tommy tippee stekleničko. Polivamo pa tudi mi tako zelo, da joj. In ko sem omenla P da bruha oz. poliva je dejal samo da preveč poje pri enem obroku in tist kar je preveč polije. Poliva pa neglede na to kolko poje. najhuje pa je to, da včasih polije, pa kasneje še bruha že sesirjeno, na koncu pa sam še tisto tekočino ki je kot voda. GROOOZA. Zdaj me prav zanima kaj mi bo rekel v četrtek, ko mu bom spet zatežila. Katjusa, ne mi delat lušte s čokolado Hrbet me spet boli nenormalno- bi blo treba spet na ene tri masaže... PA NA DIETO. Majkemi... Zadnji cajt. Čeprav moj pravi, da sem šele zdaj "prava baba" Dokler se ne vsedem nanj Zdaj pa na spanje. Lahko noč, čveke
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 5.5.2009 22:25:33
|
|
|
|
Katjusa
|
mi imamo tud avent in smo prešli na 2 luknjici okol 2 meseca zdej mu bom dala počas 3 ker se že ful matra in cuclja polek.....
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.5.2009 22:26:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 5.5.2009 22:29:03
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Dober večer Katjuša, ko pridete u Zbilje nardim mojo xxl nutela torto za Ajvy za tebe pa palačinke, sm dons nabavla 1 liter smetane se mi že sline cedijo.... punce kater datum bomo zbreje ste za tist teden po 18. da nas bo več?
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 5.5.2009 22:29:22
|
|
|
|
Katjusa
|
aja kolubmo pa dober večer
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 5.5.2009 22:29:33
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 no če mlea takrat ne bo imela časa se bom pa k simoni priklopila a je prav simona Sta res kr blizu, sam men ni panike
|
|
[Brisano sporočilo] 5.5.2009 22:29:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 5.5.2009 22:29:48
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrap midve sva bli pa danes v lj, smo šli mal na rudnik, ker sem mogla kupit darilo za sestrično, ki gre k birmi...tamla je bila zdaj mal zunaj z dedijem... Dajte punce no, ko boste na Rudniku me prosim obvezno zvcnt (preko zs), da se dobimo na kaki kavici na hitro, ker sem doma zraven Supernove.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 5.5.2009 22:30:03
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS tukaj pa sta slikici nase cartljivke Kok je srčkana
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 5.5.2009 22:30:21
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS Kayica ti si sprasevala, ce je slucajno tvoja dobila krcke na pocitnicah in kolikor jaz opazujem naso in kolikor sem kje prebrala, je normalno, da majhni dojencki ob vecjih spremembah dobijo krcke (tisti dan). Tako jih je nasa imela vsakic ko so bili obiski pri nas in jo je veliko ljudi (tujih ljudi zanjo) vlacilo po rokah. A je to možno tudi kake dva dni po prihodu, ker smo mi v soboto prišli domov, ampak je bla včeri tečna ko
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 5.5.2009 22:30:33
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 en dan moram v lov za oblekico za krst......upam da kej pametnega najdem Sem bila danes v H&M in imajo tako lepe bele oblekice, z nekimi čipkami in zraven so bli še neki klobučki. Če bi imeli mi zdele krst, bi jo zih v to napravila.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 5.5.2009 22:31:35
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Cucli avent ...Majkl je bil na enki za mleko do 6. meseca...za čaj pa do enega leta Rokso je tut še zmeri na 1ki, ker jst še dojim ene 3-4krat na dan in če bi mu povečala cucelj verjetno nebi znal več intenzivno vlečt joške(moja teorija) ja to se pa strinjam tiste k dojite zraven ostante kr na 1. sej iz zize vedno isto teče se nič luknjice zraven ne delajo
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 5.5.2009 22:32:48
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 en dan moram v lov za oblekico za krst......upam da kej pametnega najdem Sem bila danes v H&M in imajo tako lepe bele oblekice, z nekimi čipkami in zraven so bli še neki klobučki. Če bi imeli mi zdele krst, bi jo zih v to napravila. jst bi imela punčko no zdej bomo delal sam punčke.... kak se to nardi?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.5.2009 22:33:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.5.2009 22:34:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 5.5.2009 22:35:53
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 en dan moram v lov za oblekico za krst......upam da kej pametnega najdem Sem bila danes v H&M in imajo tako lepe bele oblekice, z nekimi čipkami in zraven so bli še neki klobučki. Če bi imeli mi zdele krst, bi jo zih v to napravila. jst bi imela punčko no zdej bomo delal sam punčke.... kak se to nardi? Se fajn naješ čokolade, potem pa . Zih rata.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 5.5.2009 22:36:03
|
|
|
|
Pupka
|
[/quote] jst bi imela punčko no zdej bomo delal sam punčke.... kak se to nardi? [/quote] Moj je rekel da je nardil pupko... trdil do konca... pol sem mu dva dni pred porodom rekla, da ni varjante da bomo meli pupko... In je res blo tak. Tak da mam 2 pubeca
< Sporočilo je popravil Pupka -- 5.5.2009 22:37:16 >
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 5.5.2009 22:36:21
|
|
|
|
Katjusa
|
milči sem ti poslala ZS s mojim mailom, da mi boš lažje sliko poslala pa pripiši še pol zraven ime in tvoj nick
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.5.2009 22:36:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 5.5.2009 22:37:36
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: mlea Sem bila danes v H&M in imajo tako lepe bele oblekice, z nekimi čipkami in zraven so bli še neki klobučki. Če bi imeli mi zdele krst, bi jo zih v to napravila. jst bi imela punčko no zdej bomo delal sam punčke.... kak se to nardi? Moj je rekel da je nardil pupko... trdil do konca... pol sem mu dva dni pred porodom rekla, da ni varjante da bomo meli pupko... In je res blo tak. Tak da mam 2 pubeca moj je tud reku da bo punčko naredu je že ime zbral.... no bomo videli ko bo
< Sporočilo je popravil Katjusa -- 5.5.2009 22:39:03 >
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.5.2009 22:37:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 5.5.2009 22:38:18
|
|
|
|
Onasiss
|
Bi bla jaz tud taka, če bi mela zdej tudi fantka (zato, ker so vsi pametoval, da bo fant) in bi šla po tretjo punčko v RIM, tko mam pa . Bravo ati in tvoja semenčeca.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 5.5.2009 22:40:04
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea Bi bla jaz tud taka, če bi mela zdej tudi fantka (zato, ker so vsi pametoval, da bo fant) in bi šla po tretjo punčko v RIM, tko mam pa . Bravo ati in tvoja semenčeca. pol bo pa tvoj prišel mojmu dat inštrukcije
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 5.5.2009 22:40:38
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo IZVIRNO SPOROČILO: mlea Se fajn naješ čokolade, potem pa . Zih rata. pr men to ne drži k sm u lajfu pojedla čokolde za celo reprezentanco Nis jedla na pravi način- počas in z užitkom.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 5.5.2009 22:40:40
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Šibam še mal na stiskanje, ker gre Šime jutr via Slovakia fajn se nastiskaj
|
|
|
klavdi*Koliko otrok imate?2 (
77%)
3 (
12%)
4 (
11%)
Število vseh glasov: 308Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!