Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 1.5.2009 11:00:10
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* .... mami od vašega P? Ta ta teden očitno vsem iste diagnoze postavlja, v bistvu pa ne ve, kaj bi bilo ...kdo je še bil pri njej?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 1.5.2009 11:02:02
|
|
|
|
Lara Croft
|
Tukaj se vidi, koliko je visok. Samo ni še dobro gor namontiran, moram se bolj potrudit user posted image Aha, ta je fajn visok..... jaz bi ga dala lepo čez eno stranico... Ko boš kej v Aladinu, te prosim, če pogledaš.... tnx...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 1.5.2009 11:02:26
|
|
|
|
gold fish
|
aja, pa dober dan...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 1.5.2009 11:02:59
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* saraya, ste danes kaj bolje spali? ej....super je spala od 20.30 do 4.30,pojedla in spala do sedmih,pa nič ni jamrala danes in se zbujala... je pa full prehlajena,mi je začela še kašljat.... Ta noč je bila nekaj posebnega....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 1.5.2009 11:04:21
|
|
|
|
gold fish
|
...pikec je zaspal, ko se zbudi, se najemo in gremo malo na izlet..... ..je tak lep sonček zunaj.... aja, pa pikic tud več ni...zgleda so res bile posledica vročine in tistega ful znojenja po svečki voltaren-a
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 1.5.2009 11:04:41
|
|
|
|
gold fish
|
saraya - imaš zs
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 1.5.2009 11:06:28
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ma kaj pa vem, če vse pravite, da je prenizko.... no, saj bomo na vezi.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 1.5.2009 11:07:14
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish saraya - imaš zs Gold fiš..... kdaj prideš v LJ?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 1.5.2009 11:08:22
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ta noč je bila nekaj posebnega.... naš pa se je nekaj zbujal....samo mi ni bilo sile, ker vstat mi ni problem in mu dudo dat al pa flašo...tisto jamranje, pa me spravi ob živce, ko ne vem kaj in kako naj mu pomagam oz. kaj bi sploh rad...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 1.5.2009 11:10:15
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: gold fish saraya - imaš zs Gold fiš..... kdaj prideš v LJ? planirano je bilo ta teden, pa je pikec zakuhal..... zdaj pa moram spet malo s ta velikim kombinirat, ker hodi v šolo, pa ga jaz ven pobiram, ker je možek daleč v službi ...... ...vsekakor pa bi rada enkrat maja....bo mogoče 1 dan šprical
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 1.5.2009 11:11:53
|
|
|
|
gold fish
|
...včeraj me je skoraj kap, ko sem nekaj študirala ...da je že maj.....pa da bo kmalu avgust ....ma mi je kar pritisk narasel ....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 1.5.2009 11:12:26
|
|
|
|
Lara Croft
|
...vsekakor pa bi rada enkrat maja....bo mogoče 1 dan špricaluser posted image Se veselim
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 1.5.2009 11:17:08
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft ...vsekakor pa bi rada enkrat maja....bo mogoče 1 dan špricaluser posted image Se veselim jaz tud...da se končno spoznamo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 1.5.2009 11:19:25
|
|
|
|
Lara Croft
|
< Sporočilo je popravil Lara Croft -- 1.5.2009 11:21:14 >
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 1.5.2009 11:23:18
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...včeraj me je skoraj kap, ko sem nekaj študirala ...da je že maj.....pa da bo kmalu avgust ....ma mi je kar pritisk narasel .... Kaj se ti je pa tko mudilo rodit.....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 1.5.2009 12:17:52
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...včeraj me je skoraj kap, ko sem nekaj študirala ...da je že maj.....pa da bo kmalu avgust ....ma mi je kar pritisk narasel .... Kaj se ti je pa tko mudilo rodit..... meni se ni.....zgleda, da je hotel na njegov rojstni dan spoznat
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 1.5.2009 12:19:05
|
|
|
|
gold fish
|
....čakamo dete, da se zbudi....pol pa šibamo......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 1.5.2009 12:39:14
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Tukaj se vidi, koliko je visok. Samo ni še dobro gor namontiran, moram se bolj potrudit user posted image Aha, ta je fajn visok..... jaz bi ga dala lepo čez eno stranico... Ko boš kej v Aladinu, te prosim, če pogledaš.... tnx... bom pogledala.... čeprav mi je zdaj nekaj drugega vstrelilo skozi glavo si rekla, da bi rada dala samo ob straneh - kaj pa če bi poiskala kake lepe blazine za vrtne stole - take ne predebele. So bolj trde, bodo lepše stale. Po drugi strani pa še bolj mehke za butanje z glavo. Katera je rekla, da bi sama šivala - tako blazino oblečeš v otroško blago, pa je
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 1.5.2009 12:40:02
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...včeraj me je skoraj kap, ko sem nekaj študirala ...da je že maj.....pa da bo kmalu avgust ....ma mi je kar pritisk narasel .... Kak pa si ti iz 1. maja na avgust prišla Veš, kaj vse se bo še zgodilo vmes
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 1.5.2009 12:41:31
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...včeraj me je skoraj kap, ko sem nekaj študirala ...da je že maj.....pa da bo kmalu avgust ....ma mi je kar pritisk narasel .... Kaj se ti je pa tko mudilo rodit..... saj to ni važno, porodniška ji poteče točno na isti dan kot meni, ker sva imeli PDP skupaj. Jaz vsaj upam, da ne bo potrebnih kakih podaljševanj. Vsaj zase
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 1.5.2009 15:06:40
|
|
|
|
Olivija*
|
mi smo se pa pravkar vrnili iz arboretuma. končno se je naredilo lepo vreme, vsaj v osrednji sloveniji. na morju pa menda spet dežuje...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 1.5.2009 15:11:15
|
|
|
|
arabela*
|
mi smo tudi bili zunaj.Smo se kar do Rance prošetali.....ni se mi dalo kuhat.... je v vozeku zaspala,toplo je tudi bilo 22 stopinj kaže tu..... Zdaj pa grem malo pospravit ....pol se greva z malo igrat,nato grem nadaljevanke gledat......eh..pa je že konec dneva...
< Sporočilo je popravil Saraya -- 1.5.2009 15:13:48 >
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 1.5.2009 15:13:28
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...včeraj me je skoraj kap, ko sem nekaj študirala ...da je že maj.....pa da bo kmalu avgust ....ma mi je kar pritisk narasel .... je fajn..ko imaš fajn šiht in se vrneš...jaz sem po prvem porodu komaj čakala .....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 1.5.2009 15:33:22
|
|
|
|
Olivija*
|
pa še ena fotka od danes
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.