Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 30.4.2009 22:09:38
|
|
|
|
maruškaŠ
|
Torej 5 delni komplet - okol 40€ pa vsebuje tisto varovalo. Pa po moje če pokličeš in vprašaš - bi mogoče lahk kupila tudi samo varovalo. Je pa fajno, ker pride okoli cele posteljice ne samo pol... Mi ga imamo pa je čist fajn komplet.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 30.4.2009 22:11:42
|
|
|
|
Lara Croft
|
No, jaz bi tistega belega iz Ikee imela.... Ma kaj, ku v ikeo ne bom šla....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 30.4.2009 22:14:45
|
|
|
|
Lara Croft
|
Danes sva bli z Laro pri Morango in Leni.... Lena je vitka dolgonoga lepotica... Cel dan je blo več ali manj oblačno vreme.... ko smo mi šle na sprehod je dve uri sonce sijalo.... in ko se spokava v avto in pridem na cesto, se vsuje dež... hahaha
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 30.4.2009 22:18:11
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Danes sva bli z Laro pri Morango in Leni.... Lena je vitka dolgonoga lepotica... Cel dan je blo več ali manj oblačno vreme.... ko smo mi šle na sprehod je dve uri sonce sijalo.... in ko se spokava v avto in pridem na cesto, se vsuje dež... hahaha ste imele pa srečo! ali pa ste vi priklicale dež, ko ste bile same babe na kupu
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 30.4.2009 22:19:29
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft No, jaz bi tistega belega iz Ikee imela.... Ma kaj, ku v ikeo ne bom šla.... jaz sem imela ikeo v planu za danes, pa A še ni zdrava...mogoče nam uspe čez cca 10 dni, ko bo imel spet dopust. ti prinesem, če grem?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 30.4.2009 22:21:36
|
|
|
|
AinB
|
Olivija - a ti si nabrala že dovolj robe za naročilo iz Ikee? A bi te lahko še jaz prosila za kakšno stvar?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 30.4.2009 22:24:12
|
|
|
|
AinB
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft No, jaz bi tistega belega iz Ikee imela.... Ma kaj, ku v ikeo ne bom šla.... Mi imamo tega belega, pa je mogoče malce prenizek. T skos neki nogice gor obeša med spanjem.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 30.4.2009 22:26:08
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: AinB Olivija - a ti si nabrala že dovolj robe za naročilo iz Ikee? A bi te lahko še jaz prosila za kakšno stvar? nisem nabrala, ker sem ugotovila, da se po internetu lahko naroči večinoma le pohištvo, ostalo (npr. oprema za dojenčke, kozarci...) pa ne. tako da je zdaj odločitev padla, da se zapeljemo v bližnji prihodnosti do celovca in se tam zmenimo za dostavo... kakšno malenkost ti pa lahko spotoma prinesem, ko (če) bomo šli
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 30.4.2009 22:27:12
|
|
|
|
AinB
|
Mi smo našemu malčku vse posteljnine in brisače v Ikei nabavili, pa smo zadovoljni tako s kvaliteto kot s ceno . Se mi zdi bolj smotrno kupiti 5 posteljnin za 100 EUR kot 1.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 30.4.2009 22:28:16
|
|
|
|
AinB
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: AinB Olivija - a ti si nabrala že dovolj robe za naročilo iz Ikee? A bi te lahko še jaz prosila za kakšno stvar? nisem nabrala, ker sem ugotovila, da se po internetu lahko naroči večinoma le pohištvo, ostalo (npr. oprema za dojenčke, kozarci...) pa ne. tako da je zdaj odločitev padla, da se zapeljemo v bližnji prihodnosti do celovca in se tam zmenimo za dostavo... kakšno malenkost ti pa lahko spotoma prinesem, ko (če) bomo šli Hvala!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 30.4.2009 22:30:43
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: AinB Mi smo našemu malčku vse posteljnine in brisače v Ikei nabavili, pa smo zadovoljni tako s kvaliteto kot s ceno . Se mi zdi bolj smotrno kupiti 5 posteljnin za 100 EUR kot 1. se strinjam. jaz gledam le, da je 100% bombaž
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 30.4.2009 22:32:44
|
|
|
|
Olivija*
|
alarm... kliče...grem
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 30.4.2009 22:34:54
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft No, jaz bi tistega belega iz Ikee imela.... Ma kaj, ku v ikeo ne bom šla.... jaz sem imela ikeo v planu za danes, pa A še ni zdrava...mogoče nam uspe čez cca 10 dni, ko bo imel spet dopust. ti prinesem, če grem? Prosim... Hvala,.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 30.4.2009 22:39:21
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: AinB IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft No, jaz bi tistega belega iz Ikee imela.... Ma kaj, ku v ikeo ne bom šla.... Mi imamo tega belega, pa je mogoče malce prenizek. T skos neki nogice gor obeša med spanjem. Ja, samo 20cm je.... ma če ni višjega...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 30.4.2009 22:39:31
|
|
|
|
Marsy
|
Tud mi imamo tega belega iz Ikee, sam je postal občutno prenizek. Je bolj 'prepihobran' kot pa 'bucobran'. Lahko noč, je treba spat, ker je Kaja zgodaj pokonci. Pa še je po delovnem tednu končno doma...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 30.4.2009 22:41:42
|
|
|
|
Lara Croft
|
Ma dobro no... ma kaj zbuja našo Laro????? Kr jockat začne, ko pridem tja in jo pobožam pa že spi naprej.... Grem spat.... najrajši bi si napihnila blazino in spala zraven Larine pojslice.... tko mi ne bi blo treba vstajat...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 30.4.2009 22:47:47
|
|
|
|
AinB
|
Lahko noč Marsy
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 30.4.2009 22:49:15
|
|
|
|
AinB
|
Ln Kroftova
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 30.4.2009 22:49:40
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ma dobro no... ma kaj zbuja našo Laro????? Kr jockat začne, ko pridem tja in jo pobožam pa že spi naprej.... pri nas isto,celo noč..zdaj se bo začelo....zdaj še hvalabogu spi od 8.30.... jaz imam njeno postlo zraven moje,tako da ji kar flaško skozi režo potisnem.....v polsnu,pa božam jo in prestavljam...zadnjič je imela glavo,tam ko so nogice spodaj....
< Sporočilo je popravil Saraya -- 30.4.2009 22:50:04 >
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 30.4.2009 22:50:59
|
|
|
|
arabela*
|
grem...me tak zebe...se me nekaj loteva....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 30.4.2009 22:52:05
|
|
|
|
arabela*
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.