![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 1.5.2009 16:35:27
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* pa še ena fotka od danes Lušno. Vidim vsaj dve stvari, ki na bubiki ne bi obstali Je v fazi "daj mi to dol z glave"
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 1.5.2009 16:37:13
|
|
|
|
Lara Croft
|
čeprav mi je zdaj nekaj drugega vstrelilo skozi glavo user posted image si rekla, da bi rada dala samo ob straneh - kaj pa če bi poiskala kake lepe blazine za vrtne stole - take ne predebele. So bolj trde, bodo lepše stale. Po drugi strani pa še bolj mehke za butanje z glavo. Bubi, ti si carica.... bOm šla kr nabavit spužvo po meri... pa dala zašit prevlekco s trakci... Blazina pa bi verjetno prišle še dražje, kot sam vetrobran...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 1.5.2009 16:39:29
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* mi smo se pa pravkar vrnili iz arboretuma. končno se je naredilo lepo vreme, vsaj v osrednji sloveniji. na morju pa menda spet dežuje... Ana ni več kužna? Je bila gužva? mi2 pa sva kr doma oz. tle okoli sva šetali.... meni ni za nikamor med prazniki...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 1.5.2009 17:42:44
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Lušno. Vidim vsaj dve stvari, ki na bubiki ne bi obstali Je v fazi "daj mi to dol z glave" pri nas isto.... ...luškano pupo imaš olivija..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 1.5.2009 17:50:15
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ana ni več kužna? Je bila gužva? mi2 pa sva kr doma oz. tle okoli sva šetali.... meni ni za nikamor med prazniki... kaj pa vem sem vprašala najprej mojo pediatrinjo, kdaj bi lahko šli na morje, pa je rekla 30.4., torej včeraj. seveda nismo šli! na metelkovi mi je pa tudi rekla, da smo lahko zunaj,če nima vročine. svetovala je, da se še 3 dni izogibamo zaprtih prostorov in dojenčkov in ljudi po kemoterapiji. no, tudi tisti 3 dnevi so mimo... v zaprte prostore je še ne vozim, v arboretumu se pa tudi ni koga dotikala, tako da mislim, da ni mogla koga okužit...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 1.5.2009 17:51:54
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ...luškano pupo imaš olivija.. hvala
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 1.5.2009 19:03:18
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ....današnji pregled pri pediatru..... kri OK...HB 131, zadnjič 128...... urin...OK, tiste pikice...bi lahko bile od vročine al pa takrat, ko se je ful potil....., norice niso....tudi nobena druga bolezen... Je rekla, da edino kar bi bilo je neka viroza...kaj pa...pa ne ve.. Tudi buši ga ni več bolel, ko ga je prijemala.... Aja, pa uspelo mi je vrečko namontirat....sploh ni taki problem...pri fantkih mislim... ....super pikec
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 1.5.2009 19:07:14
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* pa še ena fotka od danes ..kok lepo
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 1.5.2009 19:08:04
|
|
|
|
gloria
|
...čer...se beremo mogoče pol:)
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 1.5.2009 19:52:19
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft čeprav mi je zdaj nekaj drugega vstrelilo skozi glavo user posted image si rekla, da bi rada dala samo ob straneh - kaj pa če bi poiskala kake lepe blazine za vrtne stole - take ne predebele. So bolj trde, bodo lepše stale. Po drugi strani pa še bolj mehke za butanje z glavo. Bubi, ti si carica.... bOm šla kr nabavit spužvo po meri... pa dala zašit prevlekco s trakci... Blazina pa bi verjetno prišle še dražje, kot sam vetrobran... blazine so zdaj povsod v akcijah. Vrtno pohištvo pa te fore. al pa tista pena, ko je za na plažo. Bom pa ob priliki vseeno pogledala, koliko stane samo vetrobran. Al pa po telefonu poklicala
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 1.5.2009 19:52:59
|
|
|
|
*bubi*
|
res je tako kot si napisala, olivija. Ravno okol dojenčkov ni treba hodit še kak teden, drugače pa ni problema it ven pa to. Zdaj še ni tako močno sonce, pa oblečeni so še otroci. Pri nas je bil problem poleti, ker bubija ni smelo sonce dobit.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 1.5.2009 19:59:13
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Zdaj še ni tako močno sonce, pa oblečeni so še otroci. Pri nas je bil problem poleti, ker bubija ni smelo sonce dobit. bubi, koliko časa moramo pa na sonce pazit? sem pozabila vprašat... realno pa mislim, da sredi naslednjega tedna sploh ne bo več kužna, tako da se naslednji vikend lahko že dobimo z , ki bo vsak čas rodila...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 1.5.2009 20:07:10
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* pa še ena fotka od danes kok je fletkana!!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 1.5.2009 20:10:56
|
|
|
|
ključek
|
mi smo se potepali v živalskem vrtu. okej, sem sm pričakovala gužvo, ampak tko kot je bilo....... .........sam je bilo luštn........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 1.5.2009 20:11:58
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Kak pa si ti iz 1. maja na avgust prišla Veš, kaj vse se bo še zgodilo vmes ....zgodilo se bo že še marsikaj vmes , samo ful hitro bo minilo....ponavadi vse lepo hitro mine
< Sporočilo je popravil gold fish -- 1.5.2009 20:18:08 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 1.5.2009 20:12:46
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...včeraj me je skoraj kap, ko sem nekaj študirala ...da je že maj.....pa da bo kmalu avgust ....ma mi je kar pritisk narasel .... Kaj se ti je pa tko mudilo rodit..... saj to ni važno, porodniška ji poteče točno na isti dan kot meni, ker sva imeli PDP skupaj. Jaz vsaj upam, da ne bo potrebnih kakih podaljševanj. Vsaj zase jaz pa računam nanje ...tak čisto potiho
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 1.5.2009 20:13:10
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you mi smo se potepali v živalskem vrtu. okej, sem sm pričakovala gužvo, ampak tko kot je bilo....... .........sam je bilo luštn........ mi smo tudi najprej mislili it v zoo, pa smo si premislili, ker smo pričakovali, da bo v arboretumu manj gužva
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 1.5.2009 20:14:09
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...včeraj me je skoraj kap, ko sem nekaj študirala ...da je že maj.....pa da bo kmalu avgust ....ma mi je kar pritisk narasel .... je fajn..ko imaš fajn šiht in se vrneš...jaz sem po prvem porodu komaj čakala ..... jaz pa niti po prvem, niti po drugem ... ...sem včeraj gruntala, da bi si blo fajn nekje blizu šiht najt...ne pa 15 km stran ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 1.5.2009 20:14:59
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* pa še ena fotka od danes joj, kaka cartika....prava mala lady ...pa zraven tulipanov...iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 1.5.2009 20:16:25
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ...luškano pupo imaš olivija.. pod to se pa moram nujno podpisat...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 1.5.2009 20:17:16
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish jaz pa računam nanje ...tak čisto potiho jaz pa ne. niti nimam kakega razloga, hvala bogu!...do zdaj je bila A resno bolana le prejšnji teden, ko je imela norice... pa saj je tudi v službi lepo. meni sploh ne bi bilo problema it v službo, če bi bil npr. najljubši doma. prepričana bi bila, da je v dobrih rokah, pa še tistega jutranjega stresa ne bi bilo (zbudit otroka, priti pravočasno v službo...).
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 1.5.2009 20:19:48
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish joj, kaka cartika....prava mala lady ...pa zraven tulipanov...iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ja hvala, fiška veš da sem danes popoldne na tvojega Jakca mislila...našo gospodično sem imela v vozičku in sem jo porinila v kuhinjo, pa je začela odpirat omarice sem si mislila, kdaj je že Jaka to delal
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 1.5.2009 20:20:02
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...sem včeraj gruntala, da bi si blo fajn nekje blizu šiht najt...ne pa 15 km stran ... jaz pa sem se full rada vozla,30km stran..samo da sem imela delavnik poštiman....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 1.5.2009 20:22:06
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* pa saj je tudi v službi lepo. meni sploh ne bi bilo problema it v službo, se strinjam s tem...samo pri nas ni.....že sedaj vem, da bom dobila spet ful stvari... moje delo so si po mojem odhodu razdelile 3, ker ena sama ni zmogla...jaz sem ga pa prej lahko delala brez problema..... in vem, da bo sedaj isto... zato, če bo šlo...... ..je pa res, da mi je bolj pomembno, da je pikec zdrav in ok...kot pa tisti 3 meseci..... ...samo je oz.sva pa morala v tem času že kar nekaj skoz dat..... tako da.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 1.5.2009 20:22:51
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...sem včeraj gruntala, da bi si blo fajn nekje blizu šiht najt...ne pa 15 km stran ... pa saj 15 km sploh ni daleč. jaz imam tudi tam nekje, ampak iz "predmestja" v center. ko grem v službo, je gužva v mojo smer, ko grem pa domov, pa spet
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiMojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezenMorda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.