Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 1.5.2009 20:24:22
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* bubi, koliko časa moramo pa na sonce pazit? sem pozabila vprašat... tak, dokler krastice ne odpadejo, bi rekla. Veš kaj zna bit problem - na mestu, kjer je bila krastica, je koža ful tanka in občutljiva. In jo lahko tam opeče. Tak da nujno klobučke, ker je imela po lasišču, laski pa so še nežni in ne varujejo.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 1.5.2009 20:24:33
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...sem včeraj gruntala, da bi si blo fajn nekje blizu šiht najt...ne pa 15 km stran ... jaz pa sem se full rada vozla,30km stran..samo da sem imela delavnik poštiman.... ja pri nas je pa tak...da lahko prideš od 7 do pol 9...pol moraš pa temu primerno bit tam...samo če pridem ob 7 ne morem it domov pred 15.30..... pa še tud če grem takrat...me že gledajo..češ a ti že greš...ker eni so tam do 18-19....jaz si to zaradi otrok ne morem privoščit... Pa še možek se mi vozi vsak dan 80 km v eno smer...tako da je spet vse na meni...... ..zato pa pravim, če bi bilo vsaj 3 mesece kasneje...
< Sporočilo je popravil gold fish -- 1.5.2009 20:26:42 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 1.5.2009 20:25:05
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...samo je oz.sva pa morala v tem času že kar nekaj skoz dat..... tako da..... ja, pa saj vam ta zgodnjim tudi to šteje, da ste bili tako hitri, kajne? potem pa še RA...mislim, da ti bojo podaljšali. poznam eno, ki so ji podaljšali samo zato, ker ima mali refluks in alergije.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 1.5.2009 20:25:45
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...sem včeraj gruntala, da bi si blo fajn nekje blizu šiht najt...ne pa 15 km stran ... pa saj 15 km sploh ni daleč. jaz imam tudi tam nekje, ampak iz "predmestja" v center. ko grem v službo, je gužva v mojo smer, ko grem pa domov, pa spet saj vem da ni daleč....samo saj veš...čez komot ga ni...... grem pa jaz tud iz predmestja v smeri centra.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 1.5.2009 20:25:55
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* pa saj je tudi v službi lepo. meni je bilo-vrsto let....ampak,ko ni delavnik urejen,pa te otroci čakajo,pa jih nič ne vidiš,meni je dojadlo...... verjetno imate vse tukaj to nekako poštimano,ali delate tudi popoldan
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 1.5.2009 20:26:54
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...včeraj me je skoraj kap, ko sem nekaj študirala ...da je že maj.....pa da bo kmalu avgust ....ma mi je kar pritisk narasel .... je fajn..ko imaš fajn šiht in se vrneš...jaz sem po prvem porodu komaj čakala ..... jaz pa niti po prvem, niti po drugem ... ...sem včeraj gruntala, da bi si blo fajn nekje blizu šiht najt...ne pa 15 km stran ... kaj pa naj jaz rečem, ko imam 55 km v eno smer???
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 1.5.2009 20:28:29
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ali delate tudi popoldan jaz ne....sem hodila ob 7 pa do 15.30....ampak sem se morala enostavno vstati in iti.. pol pa si eni to tak razlagajo, da nimaš dovolj dela, če že lahko greš ob taki uri domov....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 1.5.2009 20:28:56
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ja pri nas je pa tak...da lahko prideš od 7 do pol 9...pol moraš pa temu primerno bit tam...samo če pridem ob 7 ne morem it domov pred 15.30..... pa še tud če grem takrat...me že gledajo..češ a ti že greš...ker eni so tam do 18-19....jaz si to zaradi otrok ne morem privoščit... Pa še možek se mi vozi vsak dan 80 km v eno smer...tako da je spet vse na meni...... ..zato pa pravim, če bi bilo vsaj 3 mesece kasneje... ja,to je druga pesem... jaz sem delala od 8.30 ,pa do 14....ali pa od dveh ,pa do 19.30,sanjsko....tak da mi za tak šiht ne bi bil problem se vozit še dalje,ker v bistvu samo profitiram na času....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 1.5.2009 20:31:13
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ali delate tudi popoldan jaz ne....sem hodila ob 7 pa do 15.30....ampak sem se morala enostavno vstati in iti.. pol pa si eni to tak razlagajo, da nimaš dovolj dela, če že lahko greš ob taki uri domov.... ja ponavadi taki,ko si drugače v lajfu nimajo kaj začet...pol pa čubijo tam,pa kavo pijejo......poznam to...še predobro....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 1.5.2009 20:32:33
|
|
|
|
gold fish
|
aja, popoldan imamo včasih šolanja al pa kosila oz. večerje s strankami al pa kake workshope.....pa nas zapeljejo za 2-3 dni kam od doma....enkrat smo bli tam, ko si ti delala saraya ...enkrat na pohorju, enkrat v radencih, pa moravcih, pa ..... saj ni slabo, hotel pa vse ostalo plačano....samo če imaš familijo doma, pa male otroke...to ni vedno tak enostavno...., pol pa še kaki posl.obiski v tujini ...... aja, pa do večera se lahko 1x na leto zavleče inventura
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 1.5.2009 20:33:34
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ja ponavadi taki,ko si drugače v lajfu nimajo kaj začet...pol pa čubijo tam,pa kavo pijejo......poznam to...še predobro.... ja, samo na žalost (no, na njihovo srečo) pri nas dobijo še nadure za to plačane
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 1.5.2009 20:33:41
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ja pri nas je pa tak...da lahko prideš od 7 do pol 9...pol moraš pa temu primerno bit tam...samo če pridem ob 7 ne morem it domov pred 15.30..... pa še tud če grem takrat...me že gledajo..češ a ti že greš...ker eni so tam do 18-19....jaz si to zaradi otrok ne morem privoščit... a midve v isti firmi delava ? no, jaz lahko pridem od pol sedmih do pol devetih...ampak če grem od doma ob 6:15,pridem v službo on 6:40. Če grem pa od doma par minut kasneje, pridem pa v službo eno uro kasneje, ker se vse zabaše. Zdaj sem hodila zgodaj...ker jaz imam obvezni delovni čas samo do 15:00... ampak ko bo treba še A zjutraj porihtat...ne vem, če bom tako hitra... Najljubši ima pa obvezni del. čas do 14:30, tako da sva se zmenila, da jo bo on hodil po službi iskat, jaz jo bom pa vozila v varstvo. Sicer pa imam jaz tudi remote access, tak da če česa ne dokončam do 15:00, pač potem doma do konca naredim. Imam tako delo, da se naketere stvari ne morejo delati med delovnim časom ostalih zaposlenih...tako da - ali sem ob 6:00 v službi, ali počakam do 17:00 tam (raje ne!!), ali pa ponoči od doma naredim
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 1.5.2009 20:35:41
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* a midve v isti firmi delava ? ...ne...ker pol bi te poznala.... ..... ...jaz sem pa vezana delno na stranke.....no več ne bi tu gor...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 1.5.2009 20:36:49
|
|
|
|
gold fish
|
...aja, pol pa imajo nekateri po 30-50 nadur na mesec.....20 priznanih kot nadure, ostale ....
< Sporočilo je popravil gold fish -- 1.5.2009 20:37:21 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 1.5.2009 20:37:36
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish aja, popoldan imamo včasih šolanja al pa kosila oz. večerje s strankami al pa kake workshope.....pa nas zapeljejo za 2-3 dni kam od doma....enkrat smo bli tam, ko si ti delala saraya ...enkrat na pohorju, enkrat v radencih, pa moravcih, pa ..... saj ni slabo, hotel pa vse ostalo plačano....samo če imaš familijo doma, pa male otroke...to ni vedno tak enostavno...., pol pa še kaki posl.obiski v tujini ...... aja, pa do večera se lahko 1x na leto zavleče inventura ah, vidim, da nisva sodelavki
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 1.5.2009 20:40:23
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* ali sem ob 6:00 v službi, ali počakam do 17:00 tam (raje ne!!), ali pa ponoči od doma naredim to se mi dopade..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 1.5.2009 20:43:32
|
|
|
|
AinB
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* pa še ena fotka od danes O, kakšen cukr je vaša A
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 1.5.2009 20:44:36
|
|
|
|
Olivija*
|
saraya, ko sem tole prebrala, sem se pa nate spomnila: Ali dovolj spite?Večina ljudi se zaveda, da si sreče ne moremo kupiti z denarjem. Le malo vas pomisli, da nam jo lahko „kupi“ dober nočni počitek. To je ključno odkritje študije, ki so jo opravili na michiganski univerzi. „Letni zaslužek, višji od 45.000 evrov, manj vpliva na vašo srečo kot dodatna urica spanja,“ pravi profesor psihologije in avtor študije Norbert Schwarz.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 1.5.2009 20:45:43
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* saraya, ko sem tole prebrala, sem se pa nate spomnila: zakaj na mene
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 1.5.2009 20:45:51
|
|
|
|
Lara Croft
|
Jst bom te pogovore o službi kr lepo preskočila..... Sem najdla v omari mrežaste gate.... tiste za po porodu.... hahaha..... In najdla sem tudi eno flaško alkohola.... in zdej me zanima, kaj nej s tem alkoholom počnem? Nikoli ga nisem rabla.... samo kupla, ker je pač bilo na seznamu... Imam eno malo morje tudi sterilnih gazic... najboljš, da grem na ponterošo prodajat....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 1.5.2009 20:47:00
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Jst bom te pogovore o službi kr lepo preskočila..... najbolj pametno..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 1.5.2009 20:47:59
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* saraya, ko sem tole prebrala, sem se pa nate spomnila: zakaj na mene ker tako slabo spite (običajno). jaz ne vem, če bi to zdržala.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 1.5.2009 20:48:21
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Jst bom te pogovore o službi kr lepo preskočila..... Sem najdla v omari mrežaste gate.... tiste za po porodu.... hahaha..... In najdla sem tudi eno flaško alkohola.... in zdej me zanima, kaj nej s tem alkoholom počnem? Nikoli ga nisem rabla.... samo kupla, ker je pač bilo na seznamu... Imam eno malo morje tudi sterilnih gazic... najboljš, da grem na ponterošo prodajat.... bom jaz še moje primaknila zraven.........sem jih nakupila celo vrečo........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 1.5.2009 20:48:39
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Jst bom te pogovore o službi kr lepo preskočila..... Sem najdla v omari mrežaste gate.... tiste za po porodu.... hahaha..... In najdla sem tudi eno flaško alkohola.... in zdej me zanima, kaj nej s tem alkoholom počnem? Nikoli ga nisem rabla.... samo kupla, ker je pač bilo na seznamu... Imam eno malo morje tudi sterilnih gazic... najboljš, da grem na ponterošo prodajat.... inventura?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 1.5.2009 20:51:38
|
|
|
|
AinB
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Jst bom te pogovore o službi kr lepo preskočila..... Sem najdla v omari mrežaste gate.... tiste za po porodu.... hahaha..... In najdla sem tudi eno flaško alkohola.... in zdej me zanima, kaj nej s tem alkoholom počnem? Nikoli ga nisem rabla.... samo kupla, ker je pač bilo na seznamu... Imam eno malo morje tudi sterilnih gazic... najboljš, da grem na ponterošo prodajat.... O joj, ko bi vedla na kaj sem jaz pomislila ob tvojem prvem stavku. 1. našla si mrežaste gate 2. flaša alkohola 3.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezenMorda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.