|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :)
1.5.2009 20:24:22   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

bubi, koliko časa moramo pa na sonce pazit? sem pozabila vprašat...

tak, dokler krastice ne odpadejo, bi rekla. Veš kaj zna bit problem - na mestu, kjer je bila krastica, je koža ful tanka in občutljiva. In jo lahko tam opeče. Tak da nujno klobučke, ker je imela po lasišču, laski pa so še nežni in ne varujejo.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 901
1.5.2009 20:24:33   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

...sem včeraj gruntala, da bi si blo fajn nekje blizu šiht najt...ne pa 15 km stranuser posted image ...

jaz pa sem se full rada vozla,30km stran..samo da sem imela delavnik poštiman....

ja pri nas je pa tak...da lahko prideš od 7 do pol 9...pol moraš pa temu primerno bit tam...samo če pridem ob 7 ne morem it domov pred 15.30..... pa še tud če grem takrat...me že gledajo..češ a ti že greš...ker eni so tam do 18-19....jaz si to zaradi otrok ne morem privoščit...   Pa še možek se mi vozi vsak dan 80 km v eno smer...tako da je spet vse na meni......

..zato pa pravim, če bi bilo vsaj 3 mesece kasneje...

< Sporočilo je popravil gold fish -- 1.5.2009 20:26:42 >

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 902
1.5.2009 20:25:05   
Olivija*

...samo je  oz.sva pa morala v tem času že kar nekaj skoz dat..... tako da.....

ja, pa saj vam ta zgodnjim tudi to šteje, da ste bili tako hitri, kajne? potem pa še RA...mislim, da ti bojo podaljšali.
poznam eno, ki so ji podaljšali samo zato, ker ima mali refluks in  alergije.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 903
1.5.2009 20:25:45   
gold fish

...sem včeraj gruntala, da bi si blo fajn nekje blizu šiht najt...ne pa 15 km stranuser posted image ...

pa saj 15 km sploh ni daleč. jaz imam tudi tam nekje, ampak iz "predmestja" v center.
ko grem v službo, je gužva v mojo smer, ko grem pa domov, pa spet user posted image user posted image

saj vem da ni daleč....samo saj veš...čez komot ga ni...... grem pa jaz tud iz predmestja v smeri centra.....

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 904
1.5.2009 20:25:55   
arabela*

pa saj je tudi v službi lepo.

meni je bilo-vrsto let....ampak,ko ni delavnik urejen,pa te otroci čakajo,pa jih nič ne vidiš,meni je dojadlo......
verjetno imate vse tukaj to nekako poštimano,ali delate tudi popoldanuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 905
1.5.2009 20:26:54   
ključek

...včeraj me je skoraj kap, ko sem nekaj študirala ...da je že maj.....pa da bo kmalu avgustuser posted image ....ma mi je kar pritisk naraseluser posted image ....  

je fajn..ko imaš fajn šiht in se vrneš...jaz sem po prvem porodu komaj čakala .....

jaz pa niti po prvem, niti po drugemuser posted image ...

kaj pa naj jaz rečem, ko imam 55 km v eno smer???user posted image user posted image

user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 906
1.5.2009 20:28:29   
gold fish

ali delate tudi popoldanuser posted image

jaz ne....sem hodila ob 7 pa do 15.30....ampak sem se morala enostavno vstati in iti..  pol pa si eni to tak razlagajo, da nimaš dovolj dela, če že lahko greš ob taki uri domov....user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 907
1.5.2009 20:28:56   
arabela*

ja pri nas je pa tak...da lahko prideš od 7 do pol 9...pol moraš pa temu primerno bit tam...samo če pridem ob 7 ne morem it domov pred 15.30..... pa še tud če grem takrat...me že gledajo..češ a ti že greš...ker eni so tam do 18-19....jaz si to zaradi otrok ne morem privoščit...   Pa še možek se mi vozi vsak dan 80 km v eno smer...tako da je spet vse na meni......

..zato pa pravim, če bi bilo vsaj 3 mesece kasneje...

ja,to je druga pesem...
jaz sem delala od 8.30 ,pa do 14....ali pa od dveh ,pa do 19.30,sanjsko....tak da mi za tak šiht ne bi bil problem se vozit še dalje,ker v bistvu samo profitiram na času....

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 908
1.5.2009 20:31:13   
arabela*

ali delate tudi popoldanuser posted image

jaz ne....sem hodila ob 7 pa do 15.30....ampak sem se morala enostavno vstati in iti..  pol pa si eni to tak razlagajo, da nimaš dovolj dela, če že lahko greš ob taki uri domov....user posted image user posted image

ja ponavadi taki,ko si drugače v lajfu nimajo kaj začet...pol pa čubijo tam,pa kavo pijejo......poznam to...še predobro....

Neposredna povezava do sporočila: 909
1.5.2009 20:32:33   
gold fish
aja, popoldan imamo včasih šolanja al pa kosila oz. večerje s strankami al pa kake workshope.....pa nas zapeljejo za 2-3 dni kam od doma....enkrat smo bli tam, ko si ti delala sarayauser posted image ...enkrat na pohorju, enkrat v radencih, pa moravcih, pa ..... saj ni slabo, hotel pa vse ostalo plačano....samo če imaš familijo doma, pa male otroke...to ni vedno tak enostavno...., pol pa še kaki posl.obiski v tujini ......  

aja, pa do večera se lahko 1x na leto zavleče inventurauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 910
1.5.2009 20:33:34   
gold fish

ja ponavadi taki,ko si drugače v lajfu nimajo kaj začet...pol pa čubijo tam,pa kavo pijejo......poznam to...še predobro....

ja, samo na žalost (no, na njihovo srečo) pri nas dobijo še nadure za to plačaneuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 911
1.5.2009 20:33:41   
Olivija*

ja pri nas je pa tak...da lahko prideš od 7 do pol 9...pol moraš pa temu primerno bit tam...samo če pridem ob 7 ne morem it domov pred 15.30..... pa še tud če grem takrat...me že gledajo..češ a ti že greš...ker eni so tam do 18-19....jaz si to zaradi otrok ne morem privoščit...  

a midve v isti firmi delava ? user posted image user posted image user posted image
no, jaz lahko pridem od pol sedmih do pol devetih...ampak če grem od doma ob 6:15,pridem v službo on 6:40.
Če grem pa od doma par minut kasneje, pridem pa v službo eno uro kasneje, ker se vse zabaše.
Zdaj sem hodila zgodaj...ker jaz imam obvezni delovni čas samo do 15:00... ampak ko bo treba še A zjutraj porihtat...ne vem, če bom tako hitra...
Najljubši ima pa obvezni del. čas do 14:30, tako da sva se zmenila, da jo bo on hodil po službi iskat, jaz jo bom pa vozila v varstvo.

Sicer pa imam jaz tudi remote access, tak da če česa ne dokončam do 15:00, pač potem doma do konca naredim. Imam tako delo, da se naketere stvari ne morejo delati med delovnim časom ostalih zaposlenih...tako da - ali sem ob 6:00 v službi, ali počakam do 17:00 tam (raje ne!!), ali pa ponoči od doma naredim user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 912
1.5.2009 20:35:41   
gold fish

a midve v isti firmi delava ? user posted image user posted image user posted image

...ne...ker pol bi te poznala....user posted image .....

...jaz sem pa vezana delno na stranke.....no več ne bi tu gor...user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 913
1.5.2009 20:36:49   
gold fish
...aja, pol pa imajo nekateri po 30-50 nadur na mesec.....20 priznanih kot nadure, ostale user posted image ....

< Sporočilo je popravil gold fish -- 1.5.2009 20:37:21 >

Neposredna povezava do sporočila: 914
1.5.2009 20:37:36   
Olivija*

aja, popoldan imamo včasih šolanja al pa kosila oz. večerje s strankami al pa kake workshope.....pa nas zapeljejo za 2-3 dni kam od doma....enkrat smo bli tam, ko si ti delala sarayauser posted image ...enkrat na pohorju, enkrat v radencih, pa moravcih, pa ..... saj ni slabo, hotel pa vse ostalo plačano....samo če imaš familijo doma, pa male otroke...to ni vedno tak enostavno...., pol pa še kaki posl.obiski v tujini ......  

aja, pa do večera se lahko 1x na leto zavleče inventurauser posted image

ah, vidim, da nisva sodelavki user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 915
1.5.2009 20:40:23   
arabela*

ali sem ob 6:00 v službi, ali počakam do 17:00 tam (raje ne!!), ali pa ponoči od doma naredim user posted image

to se mi dopade..

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 916
1.5.2009 20:43:32   
AinB

pa še ena fotka od danes

user posted image

O, kakšen cukr je vaša A user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 917
1.5.2009 20:44:36   
Olivija*
saraya, ko sem tole prebrala, sem se pa nate spomnila:

Ali dovolj spite?Večina ljudi se zaveda, da si sreče ne moremo kupiti z denarjem. Le malo vas pomisli, da nam jo lahko „kupi“ dober nočni počitek. To je ključno odkritje študije, ki so jo opravili na michiganski univerzi. „Letni zaslužek, višji od 45.000 evrov, manj vpliva na vašo srečo kot dodatna urica spanja,“ pravi profesor psihologije in avtor študije Norbert Schwarz.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 918
1.5.2009 20:45:43   
arabela*

zakaj na meneuser posted image user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 919
1.5.2009 20:45:51   
Lara Croft
Jst bom te pogovore o službi kr lepo preskočila.....

Sem najdla v omari mrežaste gate.... tiste za po porodu.... hahaha.....

In najdla sem tudi eno flaško alkohola.... in zdej me zanima, kaj nej s tem alkoholom počnem? Nikoli ga nisem rabla.... samo kupla, ker je pač bilo na seznamu...

Imam eno malo morje tudi sterilnih gazic... najboljš, da grem na ponterošo prodajat....

user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 920
1.5.2009 20:47:00   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

najbolj pametno..user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 921
1.5.2009 20:47:59   
Olivija*

zakaj na meneuser posted image user posted image

ker tako slabo spite (običajno). jaz ne vem, če bi to zdržala.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 922
1.5.2009 20:48:21   
ključek

In najdla sem tudi eno flaško alkohola.... in zdej me zanima, kaj nej s tem alkoholom počnem? Nikoli ga nisem rabla.... samo kupla, ker je pač bilo na seznamu...

Imam eno malo morje tudi sterilnih gazic... najboljš, da grem na ponterošo prodajat....

user posted image

bom jaz še moje primaknila zraven.........sem jih nakupila celo vrečo........user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 923
1.5.2009 20:48:39   
Olivija*

user posted image

inventura? user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 924
1.5.2009 20:51:38   
AinB

user posted image

O joj, ko bi vedla na kaj sem jaz pomislila ob tvojem prvem stavku. user posted image
1. našla si mrežaste gate
2. flaša alkohola
3. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.