![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 30.4.2009 22:53:34
|
|
|
|
AinB
|
Nočka tudi vam trem pupam
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 30.4.2009 23:34:39
|
|
|
|
gloria
|
....nočka,...mi smo že imeli budnico
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 30.4.2009 23:57:43
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* po moje pa takrat, ko se začne postavljat na noge. kdaj je to? pri 10 mesecih? čist odvisno,naša se že nekaj malo,pa ko je v hojici,jo imam kar boso... ko otrok sam začne hodit,pa rabi oporo v gležnju,je pa tako,da bojo naši ravno na poletje v dobi samostojne hoje in bo najbolj primerno,če bojo čim več bosi.... točno tako.....je fizioterapevtka posebej poudarila...čim manj v copatkh, čevljih jih imet..... njihove nogice - stopala so kot kaki radari/tipalke...preko njim dobivajo signale .....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 30.4.2009 23:58:13
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* a tako... ..moje mnenje... ni samo tvoje mnenje ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 30.4.2009 23:59:14
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marsy Hvala za čestitke. Mi gremo točno čez en mesec v Egipt. Sej ravno v tem smislu vas spet mislim mal ponucat, da mi pomagate, kaj naj v tem času povprašam v agenciji, da bom vedela vse, kar je treba. danes ob 18 uri je bilo v Šarmu....prijetnih 48C
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 1.5.2009 0:02:04
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Marsy Pa vidim, da ste debatirale o postavljanju na noge. Koliko se pa vaši kaj plazijo? Kaja men tko šiba po stanovanju, da jo sploh ne smem več same pustit na tistem gumijastem 'tepihu' (sestavljanki). In ko se kam prime, se dvigne na noge sama, tko da tuhtam, da bi ji čelado nabavila. No ja, ma res izgleda kar mal grozno, ko se z glavo pol povsod butne, ko se tako odriva. Ravno danes sem sklenila, da bom nekako oblekla posteljico, da se ne bo z glavo tolkla v prečke. A se kaj takšnega praktičnega dobi, ali naj sami ustvarjamo? Ma če bo po očiju, bo kmal hodila, on je shodil na tisti dan, ko je dopolnil 9 mesecev. uf..mi smo še daleč od tega. mi tud....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 1.5.2009 0:04:24
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft ,zaspala sem nekje ob 6.30,sedaj pa sem grozno utrujena.No,tako pač naša noč poteka..... Buoga mati... ..ampak jaz sem bila prej pol leta navajena spat v miru, ker je A spala 10-12 ur. Enako.... zdej smo tam, kot so ble one že na začetku... bodi vesela, da je šele sedaj tako. točno tak......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 1.5.2009 0:12:15
|
|
|
|
gold fish
|
....današnji pregled pri pediatru..... kri OK...HB 131, zadnjič 128...... urin...OK, tiste pikice...bi lahko bile od vročine al pa takrat, ko se je ful potil....., norice niso....tudi nobena druga bolezen... Je rekla, da edino kar bi bilo je neka viroza...kaj pa...pa ne ve.. Tudi buši ga ni več bolel, ko ga je prijemala.... Aja, pa uspelo mi je vrečko namontirat....sploh ni taki problem...pri fantkih mislim...
< Sporočilo je popravil gold fish -- 1.5.2009 0:19:12 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 1.5.2009 0:13:20
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft No, jaz bi tistega belega iz Ikee imela.... Ma kaj, ku v ikeo ne bom šla.... jaz sem imela ikeo v planu za danes, pa A še ni zdrava...mogoče nam uspe čez cca 10 dni, ko bo imel spet dopust. ti prinesem, če grem? mogoče grem tud jaz v kratkem... no bomo na liniji...katera bo prva šla .....
< Sporočilo je popravil gold fish -- 1.5.2009 0:20:16 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 1.5.2009 0:20:59
|
|
|
|
gold fish
|
končujem monologe...me je skoraj kap koliko je ura.... nočka...itak že vse spite....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 1.5.2009 0:52:28
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish Je rekla, da edino kar bi bilo je neka viroza...kaj pa...pa ne ve.. Tudi buši ga ni več bolel, ko ga je prijemala.... Si kar mislim, pri kom ste bili.... mami od vašega P? Ta ta teden očitno vsem iste diagnoze postavlja, v bistvu pa ne ve, kaj bi bilo No, glavno, da gre na boljše
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 1.5.2009 0:52:48
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish nočka...itak že vse spite.... Iiiiiiiiiiii... napaka
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 1.5.2009 0:54:15
|
|
|
|
*bubi*
|
Saj pa se dobijo samo vetrčki posebej, ni treba celih kompletov kupovat. V Aladdinu imajo z veliko verjetnostjo. Pa itak so tam ugodne cene. Aja, pa fajn visok je, vsaj ta, ki smo ga mi bubiju v celem kompletu kupili.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 1.5.2009 0:57:00
|
|
|
|
*bubi*
|
Tukaj se vidi, koliko je visok. Samo ni še dobro gor namontiran, moram se bolj potrudit
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 1.5.2009 8:27:04
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Saj pa se dobijo samo vetrčki posebej,
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 1.5.2009 8:27:55
|
|
|
|
arabela*
|
bubi,ti si imela nočno??
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 1.5.2009 8:46:09
|
|
|
|
Olivija*
|
jutro! jaz sem tudi debelo pogledala, ko sem videla, kdaj je bila bubi na forumu...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 1.5.2009 8:48:07
|
|
|
|
Olivija*
|
saraya, ste danes kaj bolje spali?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 1.5.2009 9:11:49
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* saraya, ste danes kaj bolje spali? ej....super je spala od 20.30 do 4.30,pojedla in spala do sedmih,pa nič ni jamrala danes in se zbujala... je pa full prehlajena,mi je začela še kašljat....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 1.5.2009 9:13:50
|
|
|
|
ključek
|
dan......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 1.5.2009 10:05:34
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya bubi,ti si imela nočno?? Ja Fotoknjigo sem delala, pa se mi je preveč zavleklo. Do konca aprila so imeli nek popust, ob 00.30 pa mi ga več ni hotelo priznat Tak da potem sploh nisem poslala, ampak čakam novo akcijo Drugače pa pri nas slaba noč, bubika ima poln nosek in ni mogla imet dude. Na koncu sem se vlegla in jo stisnila v naročje, da je zaspala.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 1.5.2009 10:52:02
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Marsy Hvala za čestitke. Mi gremo točno čez en mesec v Egipt. Sej ravno v tem smislu vas spet mislim mal ponucat, da mi pomagate, kaj naj v tem času povprašam v agenciji, da bom vedela vse, kar je treba. danes ob 18 uri je bilo v Šarmu....prijetnih 48C Lani ob tem času sem bla v pričakovanju Šharma.... aaaaahhhhhhh.... ooooohhhhhhhhhhhhhh
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 1.5.2009 10:54:30
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft ,zaspala sem nekje ob 6.30,sedaj pa sem grozno utrujena.No,tako pač naša noč poteka..... Buoga mati... ..ampak jaz sem bila prej pol leta navajena spat v miru, ker je A spala 10-12 ur. Enako.... zdej smo tam, kot so ble one že na začetku... bodi vesela, da je šele sedaj tako. točno tak...... Sem zadovoljna, da do zdaj ni bilo treba.... nisem pa vesela, da se je zdej začelo,.... Se je pa ob 22.30 zbudila in ko sem jo božala, sem ji rekla, bom prišla tolikokrat, kolikor bo rabila.... no.... smo spali do 7.15.... Ku lepuuuuu.....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 1.5.2009 10:59:55
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ....današnji pregled pri pediatru..... kri OK...HB 131, zadnjič 128...... urin...OK, tiste pikice...bi lahko bile od vročine al pa takrat, ko se je ful potil....., norice niso....tudi nobena druga bolezen... Je rekla, da edino kar bi bilo je neka viroza...kaj pa...pa ne ve.. Tudi buši ga ni več bolel, ko ga je prijemala.... Aja, pa uspelo mi je vrečko namontirat....sploh ni taki problem...pri fantkih mislim... Ma sej se bo vse poštimalo..... kmalu.... Vrečko pri fantkih se mi zdi,da sploh ni problem naštimat.... veš kake sem izvajala, da sem dobila pri Lari dve kapljici... hahaha no bomo na liniji...katera bo prva šla ... Ma kaj pa vem, če vse pravite, da je prenizko..... jaz bi tudi eno višjo.... pa rada bi dve, ki bi bili dolgi 140, ali vsaj 120cm, tako, kot je ena stranica posteljice.... Stranica pri glavi je iz polnega lesa in tam ne bi dala... bolj me moti, ker se ji nogica zatakne med rešetke - tudi nižje dol...
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.