Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 29.4.2009 22:48:00
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...novica dneva v naši hiši imamo drugi zobek ...to je pa trajal zdaj pa boste spali, ane ..haha bomo vidli...se mu pa zraven že nakazuje dvojkica ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 29.4.2009 22:48:35
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Šajeta hitla še "We are sorry.... kupončke od DMja za 2,5 oz. 3,5 € pupusta za aptamil in milumil imam.... Če katera hoče.. jaz bi imela za milumil 1, če imaš za tega kak popust jaz pa za aptamil ... ..jaz ti ga dam
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 29.4.2009 22:49:18
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrax IZVIRNO SPOROČILO: gold fish .....nisi čudna, samo je to najbolj enostavno zaenkrat tako zate kot za kristjana..... Jaz bi na tvojem mestu počakala še kaki mesec.... Kaj bo pol rabu manj hrane al kako? Sej pomoje se še ne bom spravla odvajanja, me je kr mal groza kaj bo. Kakšne scene bojo. ...glej moj prvi je bil isti...mi je visel na zizi nonstop ...pol je pa kar sam nehal...in ni več zajteval nočnega cuclanja ....jaz se pa tud nisem nekaj ekstra več ven silila.. (kje blo to pri 13 mesecih) ampak pol je bil pa res konec..... pa niti ni fehtal več.... ...prej je bil pa tak mahnjen na joško, da je na morju, ko je videl mojo mamo zgoraj brez ....kar njo hotel podudlat
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 29.4.2009 22:49:20
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: gold fish olivija ...kje kupiš riževo mleko ..... nisem nikoli kupovala, pa niti bila pozorna na kaj takega imam od Alnature...kje že to prodajajo - dm ali muller? ...dm ...hvala bom probala...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 29.4.2009 22:50:08
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: gloria Olivija kakšen puding ji ti ponudiš do zdaj sem ji 1x skuhala vanilijev puding na riževem mleku. pride kar dober, ker je že riževo mleko malo bolj sladko. je vsega pojedla in ji bom še kdaj to pripravila. jaz sem pa skuhala puding na mleku brez laktoze, in je pojedla in ni bilo nič problemov. tko da ji bom še. je pa zmazala cel lonček!! je kr vpila-amammmaammmaaaaaa, ko sva bili na polovici. ..jaz sem pa našemu kar na aptamilu naredila
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 29.4.2009 22:50:09
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: petrax IZVIRNO SPOROČILO: gold fish .....nisi čudna, samo je to najbolj enostavno zaenkrat tako zate kot za kristjana..... Jaz bi na tvojem mestu počakala še kaki mesec.... Kaj bo pol rabu manj hrane al kako? Sej pomoje se še ne bom spravla odvajanja, me je kr mal groza kaj bo. Kakšne scene bojo. ...glej moj prvi je bil isti...mi je visel na zizi nonstop ...pol je pa kar sam nehal...in ni več zajteval nočnega cuclanja ....jaz se pa tud nisem nekaj ekstra več ven silila.. (kje blo to pri 13 mesecih) ampak pol je bil pa res konec..... pa niti ni fehtal več.... ...prej je bil pa tak mahnjen na joško, da je na morju, ko je videl mojo mamo zgoraj brez ....kar njo hotel podudlat
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 29.4.2009 22:50:51
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: petrax IZVIRNO SPOROČILO: gold fish .....nisi čudna, samo je to najbolj enostavno zaenkrat tako zate kot za kristjana..... Jaz bi na tvojem mestu počakala še kaki mesec.... Kaj bo pol rabu manj hrane al kako? Sej pomoje se še ne bom spravla odvajanja, me je kr mal groza kaj bo. Kakšne scene bojo. ...glej moj prvi je bil isti...mi je visel na zizi nonstop ...pol je pa kar sam nehal...in ni več zajteval nočnega cuclanja ....jaz se pa tud nisem nekaj ekstra več ven silila.. (kje blo to pri 13 mesecih) ampak pol je bil pa res konec..... pa niti ni fehtal več.... ...prej je bil pa tak mahnjen na joško, da je na morju, ko je videl mojo mamo zgoraj brez ....kar njo hotel podudlat ..noro
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 29.4.2009 22:50:54
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: gold fish olivija ...kje kupiš riževo mleko ..... nisem nikoli kupovala, pa niti bila pozorna na kaj takega imam od Alnature...kje že to prodajajo - dm ali muller? bom jutri pogledala....mislim, da je dm...za mullerja ne vem, ker ne hodim....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 29.4.2009 22:50:54
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: gloria Olivija kakšen puding ji ti ponudiš do zdaj sem ji 1x skuhala vanilijev puding na riževem mleku. pride kar dober, ker je že riževo mleko malo bolj sladko. je vsega pojedla in ji bom še kdaj to pripravila. jaz sem pa skuhala puding na mleku brez laktoze, in je pojedla in ni bilo nič problemov. tko da ji bom še. je pa zmazala cel lonček!! je kr vpila-amammmaammmaaaaaa, ko sva bili na polovici. ..jaz sem pa našemu kar na aptamilu naredila fishi........... ........ne me hecat.........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 29.4.2009 22:51:35
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...fišica ne me plašit ma saj sem napisala, da ni pri vseh....nik ne bo tak
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 29.4.2009 22:52:15
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ..jaz ti ga dam
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 29.4.2009 22:53:40
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...fišica ne me plašit ma saj sem napisala, da ni pri vseh....nik ne bo tak hahaha že zdej se mu vidi
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 29.4.2009 22:53:41
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: petrax IZVIRNO SPOROČILO: gold fish .....nisi čudna, samo je to najbolj enostavno zaenkrat tako zate kot za kristjana..... Jaz bi na tvojem mestu počakala še kaki mesec.... Kaj bo pol rabu manj hrane al kako? Sej pomoje se še ne bom spravla odvajanja, me je kr mal groza kaj bo. Kakšne scene bojo. ...glej moj prvi je bil isti...mi je visel na zizi nonstop ...pol je pa kar sam nehal...in ni več zajteval nočnega cuclanja ....jaz se pa tud nisem nekaj ekstra več ven silila.. (kje blo to pri 13 mesecih) ampak pol je bil pa res konec..... pa niti ni fehtal več.... ...prej je bil pa tak mahnjen na joško, da je na morju, ko je videl mojo mamo zgoraj brez ....kar njo hotel podudlat ...ja je bil ene 7,5 mesecev takrat star..in se je plazil tam po odeji...in jo je že imel na dohvatu
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 29.4.2009 22:56:31
|
|
|
|
ključek
|
jutri se gre pa naš atko meniti za krst. držite pesti, da se bo kej pametnega zmenil!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 29.4.2009 22:56:49
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you fishi........... ........ne me hecat......... se ne spomniš, ko sem pisala....sem za pol litra porabila enih 16 al 17 žlic aptamila ...pa je še pol ta veliki pikec jedel...pa je komentiral, da je drugačen okus...pa sem ga na finto, da sem zaradi ta malega dala manj sladkorja....pa si je sladki greh not stisnil in pol mu je bil ful dober.... ..no, saj to sem samo 1x naredila....mi je blo pol škoda aptamila ...pa tistega viška mu tud nisem upala več naslednji dan ponudit.... niti enemu niti drugemu....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 29.4.2009 22:57:00
|
|
|
|
ključek
|
nočko.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 29.4.2009 22:57:23
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you jutri se gre pa naš atko meniti za krst. držite pesti, da se bo kej pametnega zmenil!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 29.4.2009 22:57:40
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Šajeta hitla še "We are sorry.... kupončke od DMja za 2,5 oz. 3,5 € pupusta za aptamil in milumil imam.... Če katera hoče.. jaz bi imela za milumil 1, če imaš za tega kak popust jaz pa za aptamil ... Oba sta dvojka..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 29.4.2009 22:57:46
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you nočko. nočko
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 29.4.2009 22:58:08
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: gloria ..jaz ti ga dam pošlji naslov na zs ali mail
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 29.4.2009 22:58:18
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Šajeta hitla še "We are sorry.... kupončke od DMja za 2,5 oz. 3,5 € pupusta za aptamil in milumil imam.... Če katera hoče.. jaz bi imela za milumil 1, če imaš za tega kak popust jaz pa za aptamil ... Oba sta dvojka.. mi smo na dvojki
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 29.4.2009 22:58:54
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: gold fish olivija ...kje kupiš riževo mleko ..... nisem nikoli kupovala, pa niti bila pozorna na kaj takega imam od Alnature...kje že to prodajajo - dm ali muller? bom jutri pogledala....mislim, da je dm...za mullerja ne vem, ker ne hodim.... ...je v DM-u ker sem ga vidla
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 29.4.2009 22:59:01
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ....ali mail dobiš..
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 29.4.2009 22:59:46
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you jutri se gre pa naš atko meniti za krst. držite pesti, da se bo kej pametnega zmenil! ..držimo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 29.4.2009 22:59:59
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you jutri se gre pa naš atko meniti za krst. držite pesti, da se bo kej pametnega zmenil! že držim pesti no...miško stiskam
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.